-
Το να αλλάξουν τον κανονισμό μεσούσης της σεζόν, αν προστεθεί στο νταβαντούρι του diffuser μπορεί ενδεχομένως να ταράξει και την ομόνοια της FOTA
-
Καλά ναι. Τότε θα φωνάζουν και δικαίως οι άλλοι. Για την επόμενη σεζόν εννοούσα αλλά με τρόπο θα το ανακοίνωναν από φέτος το καλοκαίρι πχ...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ΥΓ: Την κουπα βεβαια στο τελος δεν θα τη σηκωσει ο Ιασων
Jenson Jason
-
Δεν θυμαμαι αν το εχει πει καποιος απλα ειναι σημαντικο θεωρω το γεγονος οτι fastest lap εκανε ο Rosberg με 1:27.706 στον 48ο γυρο,χωρις φυσικα την παρουσια KERS...
(Η Williams εκανε ταχυτερο γυρο σε αγωνα μετα απο 3χρονια..!) -
Πέραν του ιστορικού και του ψυχολογικού στοιχείου, δεν είναι και τόσο σημαντικό το γεγονός. Λίγο νωρίτερα ταχύτερους γύρους έκαναν ο Vettel και στη συνέχεια ο Kubica χωρίς KERS και χωρίς διαχύτη. Το οποίο σημαίνει πως οι Brawn έκαναν απλά βόλτα σε αυτό το GP και τα 'χειρότερα' έρχονται.
-
ο Vettel και στη συνέχεια ο Kubica **χωρίς KERS **και χωρίς διαχύτη
Έρχεσαι στα λόγια μου.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δυο βιντεος το περιστατικο στο τελος με τους Vettel-Kubica.http://www.mediafire.com/?h33of0meynz
http://www.mediafire.com/?wtyyg41n2gmΕιναι ευχαριστο να βλεπουμε τετοιες μαχες,αλλα χασανε το βαθρο...
Για μενα,θα επρεπε ο Kubica να μην κλεισει τοσο πολυ τη γραμμη του,να φρεναρει περισσοτερο και να μην ρισκαρει προσπεραση,μιας και ο Vettel φανηκε να μην μπορουσε να φρεναρει πιο καλα! -
Ρε παιδιά επικεντρωνόμαστε στη ποινή του Vettel για το συμβάν με το Kubitsa και αυτό είναι λάθος. Οι αγωνοδίκες (όσο και εάν τους βρίζουμε...) δε του έριξαν ποινή ούτε για το συμβάν ούτε επειδή παραδέχτηκε το λάθος του.. Το ότι κινιόταν επί 1,5 γύρο χτυπημένος άσχημα όντας επικίνδυνος για τους υπολοίπους και ΕΝΩ είχε την ευκαιρία να μπει στα πιτς(αλλά δε το εκανε, το έδειξαν και οι οργανωτές μετα σε ριπλέυ..) οδήγησε στα αποτελέσματα που βλέπουμε.. και οι αγωνοδίκες για αυτό το κομμάτι καλώς επραξαν κατα την αποψή μου.
-
Εάν είναι έτσι η χτυπημένη αεροτομή εμπρός του Μπαρικέλο γιατί δεν αλλάχθηκε αμέσως αλλά τον άφηναν να εμβολίζει τον Κιμι;
-
Είναι αλήθεια ότι ώρες ώρες(σε κάποιους αγώνες, όχι σε όλους) οι αγωνοδίκες κάνουν πολλά λάθη ή τους ξεπερνάει η ροή των γεγονότων(πράγμα κακό, με αποτέλεσμα να αποφασίζουν εκ των υστέρων αφού έχουν μπερδευτεί οι ίδιοι πρώτα) αλλά δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο συμβάν μπορούμε να το συμψηφίσουμε... Ο Vettel πήγαινε, πήγαινε πήγαινε και λέγαμε 'μα καλα δε θα μπει μέσα έτσι μισός όπως είναι με μια ροδα να κρεμεται? Θα μπει' Ε δε μπήκε ποτε....
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Είναι αλήθεια ότι ώρες ώρες(σε κάποιους αγώνες, όχι σε όλους) οι αγωνοδίκες κάνουν πολλά λάθη ή τους ξεπερνάει η ροή των γεγονότων(πράγμα κακό, με αποτέλεσμα να αποφασίζουν εκ των υστέρων αφού έχουν μπερδευτεί οι ίδιοι πρώτα) αλλά δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο συμβάν μπορούμε να το συμψηφίσουμε... Ο Vettel πήγαινε, πήγαινε πήγαινε και λέγαμε 'μα καλα δε θα μπει μέσα έτσι μισός όπως είναι με μια ροδα να κρεμεται? Θα μπει' Ε δε μπήκε ποτε....Οπα ... κάτι δεν κατάλαβες. Δεν τιμωρήθηκε για αυτό. Τιμωρήθηκε για την στούκα με τον Κούμπιτσα.
-
Η ποινή για τον επόμενο αγώνα είναι για το συμβάν με τον Kubica. Η ποινή των 50,000 χαρτιών είναι για το θέαμα του τρίκυκλου... το οποίο δε συζητήσαμε και καθόλου. Εγώ δε συμφωνώ πάντως ούτε με το πρόστιμο. Αν μπορούσε να κυκλοφορήσει έτσι, καλώς έκανε. Και ήταν πολύ έξυπνο να προσπαθήσει να τερματίσει έτσι λόγω safety car. Μπορεί να ακυρωνόταν λόγω βάρους, αλλά δεν έχει σημασία
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η ποινή για τον επόμενο αγώνα είναι για το συμβάν με τον Kubica. Η ποινή των 50,000 χαρτιών είναι για το θέαμα του τρίκυκλου... το οποίο δε συζητήσαμε και καθόλου. Εγώ δε συμφωνώ πάντως ούτε με το πρόστιμο. Αν μπορούσε να κυκλοφορήσει έτσι, καλώς έκανε. Και ήταν πολύ έξυπνο να προσπαθήσει να τερματίσει έτσι λόγω safety car. Μπορεί να ακυρωνόταν λόγω βάρους, αλλά δεν έχει σημασία(Λογω βαρους χαχαχαχα... )
Phaeton και elteo σωστοί, τα μπέρδεψα... Για το συμβάν με το Kub διαφωνώ καθώς ούτε ο ένας ούτε ο άλλος εφταιγε.. Θα μπορούσε και ο Γερμανός να είχε κοψει αλλά και ο Πολωνός να μη προσπαθήσει να περάσει από εξωτερική εκεινη τη χρονικη στιγμη ετσι οπως επραξε.. Τωρα για το προστιμο συμφωνω.. και νομιζω οτι οι αγωνοδικες καλα εκαναν.. Καθηστε ρε παιδια.. Τι σημαινει με safety car η χωρις safety.. Οσο εξυπνο κι αν ηταν... ηταν επικινδυνο (τρικυκλο..).. και πολυ. Ποσο μαλιστα στη κατασταση που ηταν το μονοθεσιο..
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Είναι αλήθεια ότι ώρες ώρες(σε κάποιους αγώνες, όχι σε όλους) οι αγωνοδίκες κάνουν πολλά λάθη ή τους ξεπερνάει η ροή των γεγονότων(πράγμα κακό, με αποτέλεσμα να αποφασίζουν εκ των υστέρων αφού έχουν μπερδευτεί οι ίδιοι πρώτα) αλλά δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο συμβάν μπορούμε να το συμψηφίσουμε... Ο Vettel πήγαινε, πήγαινε πήγαινε και λέγαμε 'μα καλα δε θα μπει μέσα έτσι μισός όπως είναι με μια ροδα να κρεμεται? Θα μπει' Ε δε μπήκε ποτε....Α μπράβο και εγω τον είδα σε στυλ Gilles Villeneuve με διαλυμένο λάστιχο-ζάντα-ανάρτηση να περνά παράλληλα από την στροφή για τα πιτς και να συνεχίζει ατάραχα και σκέφτηκα μήπως έβλεπα όνειρο ή βγήκε πάλι κανένας εξωγήινος κανονισμός που δεν έμαθα ποτέ
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η ποινή για τον επόμενο αγώνα είναι για το συμβάν με τον Kubica. Η ποινή των 50,000 χαρτιών είναι για το θέαμα του τρίκυκλου... το οποίο δε συζητήσαμε και καθόλου. Εγώ δε συμφωνώ πάντως ούτε με το πρόστιμο. Αν μπορούσε να κυκλοφορήσει έτσι, καλώς έκανε. Και ήταν πολύ έξυπνο να προσπαθήσει να τερματίσει έτσι λόγω safety car. Μπορεί να ακυρωνόταν λόγω βάρους, αλλά δεν έχει σημασίαGood point
-
Για το ότι πήγαινε με τρεις ρόδες έφαγε ποινή η ομάδα 50.000€ επειδή του είπε να συνεχίσει.
Οι αγωνοδίκες εδώ και καιρό έχουν πάρει την απόφαση να είναι αυστηροί και αφού έχουν την ίδια αντιμετώπιση σε όλους, είναι εντάξει.
Δεν ξέρω αν είδατε τις δηλώσεις του Σουμαχερ και του Κέκε Ρόσμπεργκ που είπε 'Λέγοντας πως είμαι ανόητος, έδωσε δικαίωμα να του ρίξουν ποινή'. Το είχαμε σχολιάσει αυτό στις προηγούμενες σελίδες.
Ο σουμάχερ φυσικά είπε πως ο Φέττελ δε φταίει καθόλου κτλ -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16248
Χαμός...
-
Καλά πολύ τζιμάνια εκεί στην ΜακΛάρεν όσον αφορά τέτοια θέματα...
-
Ο χρήστης Gilles27 έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=f1-news-article&race_id=0&article_id=16248Χαμός...
Ωχ! Και πάντα το είχα απορία...
Όταν υπνοβατώ πάλι στο 4Τforum μπαίνω??? Δεν μπορούσα να κάνω τουλάχιστον τίποτα πιο συναρπαστικό???? (σορρυ για το οφφ τοπικό) -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=f1-news-article&race_id=0&article_id=16248
Χαμός...
Ωχ! Και πάντα το είχα απορία...
Όταν υπνοβατώ πάλι στο 4Τforum μπαίνω??? Δεν μπορούσα να κάνω τουλάχιστον τίποτα πιο συναρπαστικό???? (σορρυ για το οφφ τοπικό)Ναι..
Τρομερή σύππτωση(?) το nickname, γράφτηκα εδώ με αυτό το 2003.
Έτσι έγραφα και στο πρώτο Ελληνικό forum για την F1 που τώρα δεν υπάρχει.
Αν έγραφες κι εσυ ίσως με ξέρεις, οι παλαιότεροι σίγουρα.
Συγνώμη για το off-topic.
FORMULA 1 ING Australian Grand Prix 2009 (1st round)