-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Εμείς τελικά (εγώ και ο αδερφός μου) επιλέξαμε το Mito 1.4 135PS, μια και είχαμε και επιδότηση της απόσυρσης, οπότε και διαθέσαμε € 2.000 λιγότερα. Ελαφρώς off-topic, αλλά μια και ρώτησα, είπα να δώσω feedback σχετικά με την επιλογή μου Ευχαριστώ για το support
θα περασουν τα χρονια και κανεις δεν θα τη θυμαται την μιτο.... ετσι απαρατήρητη θα περασει στην ιστορια...
καλοταξιδο να ειναι...
Υπάρχουν και χειρότερα.
Π.χ. το C30 είναι απαρατήρητο από τότε που βγήκε... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχουν και χειρότερα.
Π.χ. το C30 είναι απαρατήρητο από τότε που βγήκε...επικο φυτεμα
-
θα περασουν τα χρονια και κανεις δεν θα τη θυμαται την μιτο.... ετσι απαρατήρητη θα περασει στην ιστορια...
καλοταξιδο να ειναι...
να ένα σοβαρο επιχείρημα για να μην την αγορασεί κανείς...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καλοταξιδο να ειναι...
μικρο καγκουρακι δεν εθεσα επιχειρημα αλλα αποψη. δεν ειπα να μην την αγορασει.
-
Εμείς τελικά (εγώ και ο αδερφός μου) επιλέξαμε το Mito 1.4 135PS, μια και είχαμε και επιδότηση της απόσυρσης, οπότε και διαθέσαμε € 2.000 λιγότερα. Ελαφρώς off-topic, αλλά μια και ρώτησα, είπα να δώσω feedback σχετικά με την επιλογή μου Ευχαριστώ για το support
καλοταξιδο να ειναι...
Υπάρχουν και χειρότερα.
Π.χ. το C30 είναι απαρατήρητο από τότε που βγήκε...απαρατηρητο δυστυχως λογω χωρου αποσκευων και ισως και πισω εσωτερικων χωρων....
αιωνες καλυτερο αυτοκινητο απο το μιτο...
-
Προϊόν κατανάλωσης όπως Όλα .
Τι είναι αυτά περί ορόσημου .
Βρε τι διαβάζουμε για τα αυτοκίνητα . Σε λίγο κάποιοι θα μιλήσουν για επένδυση .Η μίτο είναι κούκλα με διαχρονικό (σχετικά) σχεδιασμό και ο κινητήρας εξαιρετικός .
Τι άλλο θέλει ο αγοραστής ?Οσο για το C30 . Ας είχε τον 1,6t να βλέπαμε τι θα πούλαγε.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Προϊόν κατανάλωσης όπως Όλα .
Τι είναι αυτά περί ορόσημου .
Βρε τι διαβάζουμε για τα αυτοκίνητα . Σε λίγο κάποιοι θα μιλήσουν για επένδυση .Η μίτο είναι κούκλα με διαχρονικό (σχετικά) σχεδιασμό και ο κινητήρας εξαιρετικός .
Τι άλλο θέλει ο αγοραστής ?μας εχουν ζαλησει τα παπαρια για την κολομιτο , λες και ειναι το σουπερ ντουπερ αμαξι,
εκει ειναι η αντιδραση μου και πουθενα αλλου.
-
Μου θυμίζεις εμένα με την 316 .... lol
Την βλέπω και μου γυρίζουν τα άντερα όταν σκέφτομαι πόσα EURO έχει δώσει το **ΘΥΜΑ ** -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Την βλέπω και μου γυρίζουν τα άντερα όταν σκέφτομαι πόσα EURO έχει δώσει το **ΘΥΜΑ **αντε παλι με την 316....
-
καλοταξιδο να ειναι...
μικρο καγκουρακι δεν εθεσα επιχειρημα αλλα αποψη. δεν ειπα να μην την αγορασει.
δεκτή η άποψη σου...
προβληματικός ο τρόπος διατυπωσης της... τουλάχιστον αγενέστατος και κομπλεξικός... -
θα ζησεις και με αυτον.
-
θα ζησεις και με αυτον.να'σαι καλα ...
-
απαρατηρητο δυστυχως λογω χωρου αποσκευων και ισως και πισω εσωτερικων χωρων....
αρα δεν ειναι καθολου καλυτερο αυτοκινητο συμφωνα με την πρωτη γραμμη.... Αλλα επειδη ομως ο αντιπαλος ειναι η MiTo και τσουζει.... βαφτιζουμε το C30 ως καλυτερο...
-
Την βλέπω και μου γυρίζουν τα άντερα όταν σκέφτομαι πόσα EURO έχει δώσει το **ΘΥΜΑ **αντε παλι με την 316....
Δεν δικαιούμεθα να έχουμε αντιπάθειες .
Είναι προνόμιο των ολίγων ? -
Re: Fiesta vs (new) Polo vs Corsa vs Yaris vs ...?
Για βάλτε και άλλα μοντέλα στις επιλογές!!!!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν δικαιούμεθα να έχουμε αντιπάθειες .
Είναι προνόμιο των ολίγων ?η 316 ειναι ενα σηριαλ που κραταει τοσα χρονια....
να εχεις οσες αντιπαθιες γουσταρεις...
-
απαρατηρητο δυστυχως λογω χωρου αποσκευων και ισως και πισω εσωτερικων χωρων....
Ευτυχώς έχει γαμιστερούς κινητήρες...
Πόσους αιώνες περίπου;
μας εχουν ζαλησει τα παπαρια για την κολομιτο , λες και ειναι το σουπερ ντουπερ αμαξι,
Ποιος ακριβώς σε ζάλησε; Ποιος σε αναγκάζει να διαβάζεις;
-
Πόσους αιώνες περίπου;
η κλασικη αποψη σε αυτο το φορουμ..... ΑΠΑΞΙΟΥΝΤΑΙ ολα τα αλλα εκτος τους κινητηρος....
μας εχουν ζαλησει τα παπαρια για την κολομιτο , λες και ειναι το σουπερ ντουπερ αμαξι,
εσυ γιατι απαντας?
-
Πόσους αιώνες περίπου;
η κλασικη αποψη σε αυτο το φορουμ..... ΑΠΑΞΙΟΥΝΤΑΙ ολα τα αλλα εκτος τους κινητηρος....
εσυ γιατι απαντας?
Γιατί μπορώ...
-
Τελος τα offtopic [mod]
Fiesta vs (new) Polo vs Corsa vs Yaris vs ...?