-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μετα τον γαμο οχι φωτογραφιες διχως τελος και ατελειωτο 'φρεσκαρισμα' της νυφης,οι καλεσμενοι σας ειναι ανθρωποι και οχι βοδια,δεν χρωστανε τιποτα να περιμενουν 3 ωρες να φανει η αφεντια σας.
Αν δεν θέλεις, μην έρχεσαι στο γάμο!
Το καλύτερο είναι οι καλεσμένοι να τρώνε εκείνη την ώρα, ώστε να αξιοποιηθεί ο χρόνος της αναμονής και να αρχίσει το πάρτι με το που έρθει το ζευγάρι.Εισοδος με It's the end of the world as we know it
Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις το intro του Star Trek:
Wedding... the Final Frontier. These are the voyages of Kitsos and Soyla. Their mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before.
Χορευεις ζεϊμπεκικο (σε γαμο λεμε παντα) 'η ζωη εδω τελειωνει' ή 'θα ζησω ελευθερο πουλι' και αντι να σου πετανε ντοματες σε χειροκροτανε ,οι γυφτοι στους γαμους τους παιζουν πολυ πιο ταιριαστα τραγουδια
Και που να δεις ιδιοκτήτη Ferrari (που ήρθε στην εκκλησία ντυμένος με κόκκινη αγωνιστική φόρμα! ) να ζητάει παραγγελιά το 'Δε θα ξαν' αγαπήσω'!
Το μερτικό μου απ' τη χαρά
μου το 'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και... κόκκινη Ferrari -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μετα τον γαμο οχι φωτογραφιες διχως τελος και ατελειωτο 'φρεσκαρισμα' της νυφης,οι καλεσμενοι σας ειναι ανθρωποι και οχι βοδια,δεν χρωστανε τιποτα να περιμενουν 3 ωρες να φανει η αφεντια σας.
Αν δεν θέλεις, μην έρχεσαι στο γάμο!
Το καλύτερο είναι οι καλεσμένοι να τρώνε εκείνη την ώρα, ώστε να αξιοποιηθεί ο χρόνος της αναμονής και να αρχίσει το πάρτι με το που έρθει το ζευγάρι.Θελω να ερθω στον γαμο,αλλα οχι να περιμενω σαν το μοσχαρι μεχρι τις 00.00 το βραδυ,να αργησει το ζευγος 1 ωρα το πολυ 2 ωρες το καταλαβαινω,αλλα μεχρι εκει,περαπερα ειναι αγενεια.
Δυστυχως οχι μονο δεν τρωνε οι καλεσμενοι στο μεσοδιαστημα,αλλα ενιοτε πρεπει να περιμενουν κι αλλο αφου το ζευγαρι οταν τελικα ερθει, πριν αρχισει το γευμα και αφου κανει εισοδο με καποιο τραγουδι κτλ μετα....επιθεωρει τον μπουφε (βαλε λιγο μαγιονεζα παραπανω μαστορα!)
-
Όταν είχα φτάσει εγώ στο χώρο της δεξίωσης, οι καλεσμένοι έπιναν τις σόδες. Κανείς δεν τους ανάγκασε να μείνουν νηστικοί στο ενδιάμεσο.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα διασκεδάσει ο γαμπρός και η νύφη στη δεξίωση. Μέσα σε ένα πλήθος αγνώστων.
Και αυτά με την προϋπόθεση ότι ο γάμος γίνεται για αυτούς. Αν δεχτώ την παράμετρο γονείς, πάει αλλού.
Ο αδερφός μου έκανε το λάθος να αφήσει το γάμο του πριν από 12 χρόνια στη μάνα μου... Βαριόταν που ζούσε ούτως ή άλλως. Δεν έκανε το παραμικρό. Κοστούμι αγόρασε την Παρασκευή(Κυριακή ο γάμος). Θυμάμαι είχε πάρει λεφτά. Και αφού ψώνισε κάτι ιταλικά παπουτσάκια,τζινάκια κλπ, με ότι περίσεψε αγόρασε κοστούμι
Ξυπνάει 3 ώρες πριν το γάμο. Στο σπίτι της καριόλας και αυτός σκάει από το δωμάτιό του με το σώβρακο. 'Μικρέ τι γίνεται εδώ; Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Α,έχεις κανένα ξυραφάκι;'
Αφού λοιπόν δεν οργάνωσε τίποτα, έφαγε στη μάπα τον φωτογράφο της μάνας μου(φωτογραφία για το παραμικρό). Τις μπομπονιέρες-προσκλητήρια που ήθελαν οι συμπεθέρες. Στο τραπέζι καμιά 500 άσχετοι. Και οι 60-70 φίλοι τους δεν ήταν αρχικά καλεσμένοι(δεν ήξερε τα ονόματα η μάνα μου). Και τους μάζεψα εγώ αμέσως μετά το γάμο....
Ότι να 'ναι -
Όχι δεν σκοπεύω να γίνω wedding planner, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... απλά το πήραμε ζεστά το θέμα και είπαμε να μην τους αφήσουμε να μας δουλεύουνε κανονικά. Έπεσε αρκετό τρέξιμο (έρευνα αγοράς) αλλά όχι πανικόβλητο. Το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε ηθικά και οικονομικά. Έφτιαξα και τρομερό Excel που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα!
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου φέρουν **δώρα **και μάλιστα στην εκκλησία. Δεν είναι μόνο σε ποιανού το αυτοκίνητο θα μπούνε αλλά πρέπει να έχεις έναν από κάθε σόι (για να τον αναγνωρίζουν οι συγγενείς) να τα παραλαμβάνει και να τα φυλάει ή φορτώνει.
Προσωπικά θεωρώ άκομψο το να τυπώνεις στην πρόσκληση είτε λίστες δώρων είτε λογαριασμούς. Όποιος σε ρωτήσει τότε του λες. Αλλά το γουρουνάκι ακούγεται ωραία ιδέα.
Ο γάμος σε χωριό, ιδανικά σε εξωκλήσι σε δάσος, κορυφογραμμή κλπ σε κάνει να γλυτώσεις αρκετούς ανεπιθύμητους και γενικά υπερήλικες γνωστούς των γονιών. Έχει βέβαια κι άλλα + (πιο απλό το γλέντι) αλλά και - (διοργάνωση ξενοδοχείων και επιπλέον happenings). Εμείς έτσι θέλαμε αλλά χάλασε όταν ο ίδιος ο πεθερός μου απείλησε ότι δεν έρχεται εκτός Αθηνών!!
Αν είναι όλοι καλεσμένοι στη δεξίωση να δοθεί σύνθημα (από σωστά τοποθετημένους συγγενείς) ότι οι **χαιρετούρες **θα γίνουν εκεί οπότε μόνο τίποτα γερόντια που θα αποφύγουν τα γλέντια χρειάζεται να χαιρετήσετε. Και η κλασική διαδρομή του ζεύγους από τραπέζι σε τραπέζι να γίνει αβίαστα και όχι να σε κυνηγάνε λες και θα σου ξεφύγει κανένας!
Αναφέρθηκε ήδη το θέμα **απόστασης **εκκλησίας-δεξίωσης και το επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ σοβαρό. Πρέπει αν γίνεται να την βγάζεις με ένα παρκάρισμα (εύκολο) χωρίς πολύ περπάτημα.
Επίσης το θέμα της **καθυστέρησης **που όλοι περιμένουν το ζεύγος να εμφανιστεί 2 ώρες μετά... τι κάνουνε δεν ξέρω! Το εννοώ ότι δεν ξέρω, γιατί χρειάστηκε να μας κρύψουν για να περιμένουμε να κάτσουνε για να βγούμε! Πάντως στον χρόνο αυτό εμείς μισογδυθήκαμε (μην πάει ο νους σαν στο πονηρό) μόνο και μόνο για να αφαιρέσουμε απίστευτες ποσότητες ρυζιού που είχαν εισχωρήσει παντού!
Ο **στολισμός **καλό είναι να είναι απλός και χρηστικός. Πχ τυχόν κεριά, βαζάκια κλπ ώστε μετά να χρησιμοποιούνται σπίτι ή να δίνονται σε φίλους επιτόπου. Τα λουλούδια δυστυχώς πάνε χαμένα. Το ίδιο και ο στολισμός του αυτοκινήτου. Ή εμποδίζει ή το παίρνει ο αέρας ή και τα δύο. Κάτι μικρό στο παρμπρίζ και ένα μακρουλό στην εταζέρα φτάνει. Το μακρουλό μπορεί να καταλήξει και σαν στολισμός στο γαμήλιο τραπέζι.Επανέρχομαι στο θέμα των **θέσεων **που δυστυχώς είναι σημαντικό. Καλή ιδέα αν έχεις πάρα πολύ κόσμο είναι να υπάρχουν όχι συγκεκριμένα τραπέζια αλλά περιοχές (μεγάλοι, νέοι, ελεύθεροι κλπ). Και για να μην έχετε άδεια τραπέζια που δεν είναι και όμορφο σιγουρέψτε όποιον δεν έχει απαντήσει ή τυχόν αμφίβολους. Σιγουρευτείτε ότι ξέρουν που είναι και αν χρειαστεί βρείτε τους φιλικά αυτοκίνητα.
Ενδιαφέρουσα εναλλακτική είναι μόνο νέοι στη δεξίωση στου γάμου, σίγουρα περνάς πιο καλά. Οι γνωστοί των γονιών σε γιορτές στα σπίτια άλλη μέρα. Δημιουργούνται όμως παρεξηγήσεις έτσι.
Το **φαγητό **είναι μεγάλη ιστορία... σπάνια η ποικιλία και η ποσότητα (που πάει και χαμένη) συμβαδίζει με την ποιότητα. Επίσης είναι σπαστικό να βλέπεις άλλα τραπέζια να οδηγούνται στον μπουφέ ενώ εσύ πεινάς. Για τους παραπάνω λόγους εμείς προτιμήσαμε καθιστό σερβιριστό και πήγε πολύ καλά.
Εννοείται ότι πρέπει να δοκιμάσεις τα φαγητά τους προτού επιλέξεις αλλά να θυμάσαι ότι το catering έχει διάφορα πακέτα και διάφορα συνεργεία, αν ξέρεις ή είσαι τυχερός θα σου στείλουν το καλό συνεργείο! Επίσης σιγουρευτείτε τί ισχύει για κρασιά, αναψυκτικά, νερά και ποτά για να μην σας έρθει ξαφνικό.
Ενδιαφέρον touch (μπράβο πεθερέ) ήταν η **χορωδία **στην εκκλησία. Έδωσε άλλη αίσθηση και πολλοί είπανε ότι πρώτη φορά χαρήκανε τόσο το μυστήριο. Επίσης στη δεξίωση προτιμήσαμε **ζωντανή μουσική **που είχε άλλη χάρη (θέλαμε αρκετά τζαζέ κατάσταση και το αληθινό σαξόφωνο είναι αλλιώς αλλά για όποιον θέλει έχει και μπουζούκια και κλαρίνα). Σαν πακέτο που περιλάμβανε dj-ing και μηχανήματα άξιζε.
Τα βασικά τραγούδια εισόδου χορού κλπ να είναι αυτά που έχουν σημασία για σας, μπορεί να σας αρέσει να σας εκφράζει ή απλά να σημαίνει κάτι για σας, τους άλλους γράφτε τους!
Την **τούρτα **ας την έχετε δοκιμάσει ή την αγοράζετε από κάπου που ξέρετε και να την στείλουν. Το ίδιο και για την σαμπάνια, μην σας βγει καμιά no name ή απομίμηση. Δοκιμάστε να πιείτε με τα χέρια σας πλεγμένα και να ταΐσετε ο ένας τον άλλον πριν έρθει η ώρα!
Η ιδέα για **διπλά πουκάμισα και παπούτσια **είναι σωστή. Επίσης μπορεί να είναι βολικό το νυφικό να είναι modular! Η μακριά φούστα φουρώ κλπ αφαιρούνται μετά το βασικό χορό και η νύφη είναι άνετη με βολική φούστα για την υπόλοιπη βραδιά.
Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι ότι το ζευγάρι αμυδρά και μόνο θυμάται τί έγινε. Πχ εμείς **δεν θυμόμαστε **καθόλου την διαδρομή από την πόρτα της εκκλησίας μέχρι τον παπά (τόσο κοκαλωμένοι είμαστε)! Στις φωτογραφίες την είδαμε! Οπότε καλό είναι να βγούνε κάμποσες φωτό στην εκκλησία. Αλλά όπως είπατε ούτε να φύγει νωρίς ο φωτογράφος ούτε να είναι στημένες και αχ το έχασα κάνε πίσω και ξανά κλπ. Επίσης εμείς δεν θέλαμε βίντεο (ο πατέρας μου ήθελε αλλά δεν του πέρασε), εκτός από τον ενοχλητικό προβολέα στο τέλος καταλήγεις με μια γελοία ταινία που αν κόψεις τα κεφάλια σου και βάλεις άλλα είναι ίδια με οποιουδήποτε άλλου. Αν είναι κάτι που αξίζει να θυμάσαι είναι οι ιδιαιτερότητες πχ το παραπάτημα, το μπέρδεμα των παρανυφακίων στο νυφικό κλπ. Εμείς επιτρέψαμε σε όποιον θέλει να βγάλει φωτό ή βίντεο και στο τέλος τα μαζέψαμε (ψηφιακά). Ε οι πιο ιδιαίτερες ήταν οι φωτό της 7χρόνης ανηψιάς μου που λόγω ύψους της είναι από πολύ πρωτότυπη γωνία!
**Παρανυφάκια **αν μπορείτε να τα αποφύγετε καλό είναι... πιο πολύ μπελάς παρά πλεονέκτημα... μόνο αν είναι πολύ ήσυχα και τα πάνε καλά μεταξύ τους... εμένα ψιλοπλακωθήκανε για το ποιος θα κρατάει την ουρά της νύφης! Και βέβαια είναι επιπλέον ιστορία τα ρούχα τους.Φίλος όταν έφτασε το θέμα του γάμου ξεκαθάρισε ότι έχει πολλές δουλειές και δεν προλαβαίνει ούτε έχει όρεξη να ασχοληθεί αλλά 'θα φοράω ό,τι μου πείτε και θα είμαι όπου πρέπει όποτε πρέπει'! Έτσι κι έγινε, ασχοληθήκανε οι συμπεθέρες και η νύφη κι αυτός άρχοντας!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τη μουσική πρέπει να βρούμε καθώς και το τραγούδι για να μπούμε και το τραγούδι να χορέψουμε.
Έχω ήδη κάποιες προτάσεις, ακούω και τις δικές σας!
Είσοδος: U2 - Beautiful Day (μπαίνουμε εκεί που λέει 'it's a beautiful day')
Χορός: Nek - InstabileΑκούω προτάσεις. Θέλω κάτι ΦΡΕΣΚΟ και καινούριο και όχι παλιά και κλισέ κομμάτια.
ΟΧΙ το Instabile για το γάμο ΡΕΕΕ!
Ξέρεις τι λέει το τραγούδι ή έτσι κουτουρού το σκέφτηκες; Είναι από τα άκυρα για γάμο.
*Sai, in questa vita tutto sembra breve,
anche i nostri momenti spesi insieme.
Dai camminiamo un po': è tardi sì, lo so,
ma non lo facciamo mai.
Sei la voce che nessuno sa ascoltare,
la luce del lampione in questo viale:
soffusa eppure c'è... ma resta qui con me:
sediamoci se vuoi.E dimmi come stai e nei tuoi giorni cosa fai;
parlare è facile sotto questa finta luna.
Ed io ti ascolterò e se cadrai ti prenderò:
sei meno fragile dentro questa notte scura.Sai, a volte penso che tu sia inerme
e tutto il mondo intorno ti sorprende
come questa neve che sta cadendo lieve
ma restiamo ancora dai.E dimmi come stai e nei tuoi giorni cosa fai;
Ed io ti ascolterò e se cadrai ti prenderò:
sei meno fragile dentro questa notte scura.. . . . . .
Mostrati e vedrai che nel tuo cielo volerai,
apri le ali e poi con un salto vola.E dimmi come stai e nei tuoi giorni cosa fai;
Ed io ti guarderò e se vorrai ti seguirò
se sarai instabile tu non aver paura,
tu non aver paura...
tu non aver paura... no.*=
*Ξέρεις, όλα στη ζωή αυτή φαίνονται σύντομα
Ακόμα και οι δικές μας στιγμές που περάσαμε μαζί
Άντε, ας περπατήσουμε λίγο, είναι αργά το ξέρω
Αλλά δεν το κάνουμε ποτέ
Είσαι η φωνή που κανένας δεν ξέρει ν' ακούσει
Είσαι το φως των φαναριών αυτής της λεωφόρου
απλωμένο κι όμως ακόμα υπάρχει... αλλά μείνε εδώ μαζί μου
ας καθήσουμε αν θες.Και πες μου πώς είσαι και στις μέρες σου τι κάνεις
το να μιλήσεις είναι εύκολο κάτω από το ψεύτικο φεγγάρι
Κι εγώ θα σε ακούω κι αν πέσεις θα σε πιάσω
Είσαι λιγότερο αδύναμη μέσα σ' αυτή τη σκοτεινή βραδιά.Ξέρεις, μερικές φορές σκέφτομαι ότι είσαι απροστάτευτη
και όλος ο κόσμος γύρω σου σε εκπλήσσει (τρομάζει-αιφνιδιάζει)
όπως αυτό το χιόνι που πέφτει απαλά.
Μα άντε, ας μείνουμε ακόμαΚαι πες μου πώς είσαι...
Φανερώσου και θα δεις ότι μες στον ουρανό σου θα πετάξεις
Άνοιξε τα φτερά και μετά με ένα άλμα θα πετάξειςΚαι πες μου πώς είσαι και στις μέρες σου τι κάνεις
το να μιλήσεις είναι εύκολο κάτω από το ψεύτικο φεγγάρι
Κι εγώ θα σε προσέχω κι αν θέλεις θα σε ακολουθήσω
Αν αισθανθείς ανασφαλής μη φοβηθείς* -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
ΟΧΙ το Instabile για το γάμο ΡΕΕΕ!
Ξέρεις τι λέει το τραγούδι ή έτσι κουτουρού το σκέφτηκες; Είναι από τα άκυρα για γάμο....κάποιοι 'γνωστοί' μου 'μπήκαν' με το The End των Doors (και έχουν και δύο κουτσούβελα τώρα) ...
Για χορό, το A cheery wave from stranded youngsters (συγγνώμη για το βίντεο, αλλά είναι άσχετο με τους καλλιτέχνες), από το 'Young Team' των Mogwai ...
Με τα τρία άλμπουμ δε των Godspeed You! Black Emperor 'βγάζεις' ολόκληρη δεξίωση και 'ξεχωρίζεις' αυτούς που πραγματικά σε αγαπούν μια τέτοια μέρα (εντάξει, ψιλοάκυρη η παράγραφος για τους Godspeed...) -
Tα high light από τον γάμο μου
-Στο δικό μου bachelor στο Βέρτη δεν έμεινε κολυμπυθρόξυλο και οι καμμια 30αρία φίλοι που πήγαμε μου έλεγαν οτι δεν θέλουν να θυμούνται τι πλήρωσαν! 3 από αυτούς έφυγαν με διπλανές και 2 από αυτές ήρθαν και στο γάμο
-Στο bachelor της γυναίκας σε έτερο μπουζούκι με παίρνει τηλέφωνο ένας κολλητός ... Ψηλέ είναι εδώ η γυναίκα σου με ένα σωρό φίλες!
-Έχω καλεσμένο που αντί να έρθει από την Κιφησιά στην Βαρυμπόπη βγήκε στην κάθοδο της Εθνικής και έκανε αναστροφή στο ΣΕΦ
-Κάποιος μου έφερε βάζο από το κατάστημα 'Η Μουρανέζα' στην Αμαλιάδα
-Κάποιος μου έφερε λεφτά για δώρο σε φάκελο Α4
-Κάποιες φίλες (συμμαθήτριες) της πεθεράς μου που η μια την μπάινει στην άλλη μέσω της πεθεράς, .............στο γάμο τα παιδιά τους έκαναν κονέ και σχέση 3 μηνών.
Έρε και να γίνονταν πεθερές!!!!- 2 νέα ζευγάρια δημιουργήθηκαν
-3 διαλύθηκαν από τότε (και η μια κοπέλα μάλιστα μας ζήτησε να μην δείξουμε ποτέ το βίντεο παρουσία της)
-Λύθηκε η απορία μιας φίλης της γυναίκας μου, γιατί είχε πολύ καιρό να δει μια άλλη καλή φίλη της γυναίκας μου, όταν συνειδητοποίησε ότι αυτή συνοδεύεται από τον πρώην της. Σχεδόν λιποθυμία
-Είχα καλεσμένους μια οικογένεια όπου ή κόρη δεν μιλάει στους γονείς και τον αδελφό της εδώ και χρόνια για περιουσιακά! Είχαν να μιλήσουν 10 χρόνια, συνατήθηκαν αναγκαστικά σε μακρινά τραπέζια, αλλά δυστυχώς δεν μίλησε ο ένας στον άλλο (αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ!)
-Ηταν πολλά bleutooth ανοιχτα και κάποιοι έστελναν συνεχώς βιντεάκια με τσόντες σε λάθος παραλήπτες
-είχε βάλει κάτι ωραία φώτα ο θεός ο dj και φώτιζαν αρκετά stringakia
-Το φαγητό ήταν τέλειο αλλά δεν πρόλαβα να φάω
-Χόρεψα
'το παρε τον δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο'
'Και με πιάνουν τα κλάματα'-Ντράπηκα που ξέχασα να καλέσω κάποιους, αλλά αυτοί ήρθαν στο γάμο και δεν μού έκοψε να τους πω ελάτε στο party όπου κάπου θα χωρέσουμε, όπου τελικά είχα άδειες θέσεις από ακυρώσεις την τελευταίς στιγμής και από κάποιους που δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν ότι δεν θα έρθουν τελικά
-Εμαθα εκ των υστέρων ότι ο παππάς ήθελε κι άλλο γράσσο
-
Έχω δει και κάποια Armani, στα Boss δε μου αρέσει η γραμμή τους...αλλά το πρόβλημα είναι ότι το σακάκι δεν είναι παραμετροποιήσιμο, γιαυτό ψάχνω ράπτη...καθώς μου κάνει το 50 σακάκι, αλλά 52 παντελόνι. Το 50 είναι μικρό και δε παραμετροποιείται εκεί που το θέλω.Να ψωνίζουμε μαζί. Εγώ θέλω 48 με 50 παντελόνι και 52+ σακάκι. Οπότε θα τα βρούμε σίγουρα...
-
Για χαρη της νυφης και της πεθερας ολα κανονιζονται!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εισοδος με It's the end of the world as we know it και κατι αντιστοιχο για τουρτες μουρτες) και το ταξιδι...
E-γ-ρ-α-ψ-ε-ς!!!
-
Περί τραγουδιού στο γλέντι γενικά...
Αν θες να κάνεις απλά εντύπωση στους καλεσμένους...
για τους έχοντες xxl cojones...
και σε ανύποπτη στιγμή παραγγελιά...
http://www.youtube.com/watch?v=10gkpxCc ... re=related
-
ωραιος ο cpp με την αναφορα του γαμου!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
[
Αυτή ήταν η σκέψη μας...ο χώρος δικός μας όλη μέρα, ο κόσμος δε κουράζεται να περιμένει ατέλειωτες ώρες να φάει (στις 12 τα μεσάνυχτα για παράδειγμα στους απογευματινούς γάμους), αν έχει κανονίσει να φύγει 3μερο, μπορεί το βράδυ να φύγει...και το ηλιοβασίλεμα θα είναι σούπερ καθώς και ο μεσιμεριανός ήλιος (ελπίζω).+inf!
Δυστυχώς τα περισσότερα ζευγάρια δεν χαμπαριάζουν.** Έχω κάνει μόνο 2 μεσημεριανούς γάμους.**..
Για την ηλικία σου δεν είναι και λίγοι. Εδώ η Ελίζαμπεθ Τέιλορ έκανε 8 όλους κι όλους, συνολικά.
-Ηταν πολλά bleutooth ανοιχτα και κάποιοι έστελναν συνεχώς βιντεάκια με τσόντες σε λάθος παραλήπτες
-
Οταν κανουμε γαμο σε νησι (πολυ της μοδας τελευταια),πληρωνουμε στους καλεσμενους μια βραδια στο ξενοδοχειο,εαν δεν ειμαστε διατεθειμενοι να το κανουμε ας μην μας πειραζει αν μας λενε γυφτους .
Συναδελφος βαφτισε την κορη του το καλοκαιρι στην Σιφνο, και καλεσε πολλα ατομα απο τη δουλεια μαζι με τον/την συντροφο τους (συνολικα καμια 30ρια ατομα), φυσικα δεν μας πληρωσε το ξενοδοχειο, και φυσικα κανεις δεν ειχε την απαιτηση να το κανει. Ισα-ισα που μεσα στα τρεχαματα του, ετρεχε να απανταει σε διαφορες αποριες για το αν το ταδε η το δινα ξενοδοχειο ειναι καλο. αλλοι ζηταγανε κονε για να νοικιασουν φθηνο αμαξι κλπ. Ολο το σ/κ το περσμε μαζι για μπανια κλπ, βραδακι εξω για ποτακια κλπ (εκει το πρωτο βραδι κερσε οτι ηπιαμε....αρκετα μπουκαλια)...δεν καταλαβαινω τον λογο του να πληρωσει ομως το ξενοδοχειο....
Ρε παιδια τοσο τραγικα ειναι στο γαμο τα πραγματα? Σαν κουμπαρος δεν κουραστηκα τοσο....λεω και στο επομενο γαμο να παρω μερος σαν κουμπαρος και οχι σαν γαμπρος
Σε γαμους φιλων και ξαδερφιων εχω ριξει γαμω τα γελια, απο πολυ μικρος τους εκραζα οτι πνε για κρεμαλα κλπ. στο γαμο λοιπον μολις με βλεπανε...πριν μιλησω....απλα και μονο απο το γελακι που εσκαγα μου απαντουσαν θα ερθει και η σειρα σου
Στο μπατσελορ παρτι του κολητου μου, ειχαν σκασει οι αντρες των αδερφαδων της νυφης (μπατζανακια του κολητου μου ειναι αυτοι? ) οι οποιοι ειναι λιγο καφροι, ηπιανε σα καφροι, πεταγανε τα λουλουδια με τα τελαρα 5δες με αποτελεσμα να πρεπει να τους κοιταω συνεχεια γιατι με ειχαν σακατεψει. Γενικα ξενερωνω οταν καποιοι χανουν τον ελενχο και αυτο το λενε γλεντι, α και ειμαι και κατα του μπατσελορ....και του ψυχαναγκσμου να διασκεδασεις ντε και καλα....αν πιστευεις ρε φιλε οτι ειναι η τελευταια σου νυχτα μη παντρευεσαι
Το θεμα των καλεσμενων ειναι πολυ σοβαρο....εγω δεν θα ειχα προβλημα να καλεσω ολα τα σογια.....αλλα με τις τιμες που εει το κεφαλι.....θα πρεπει να μπει φρενο με μαξιμουμ τα 500 ατομα και αυτο μετα απο παρα πολυ γκρινια (αν ποτε παντρευτω λεμε τωρα )
Ενα καλο κοματι για να μπειτε ειναι το Why'd i have to fall in love with you του Fisher
Νασο, ενα καλο μπατσελορ θα ηταν να ξεκινησεις απο πειραια με 2-3 αμαξια ακομα με φιλαρακια να πατε Σουνιο να αραξατε να θυμηθειτε τις παλιες βραδινες αλητειες και ξανα πίσω.....
Για εμενα το πιο τρομακτικο σκηνικο σε ενα γαμο (πριν το γαμο δλδ) ειναι η γνωριμια για τα συμπεθερια
ρε λες να το εχω παρει αποφαση οτι παω για κρεμαλα?
-
Μεγάλη επιτυχία τελικά το τόπικο...δε το περίμενα
Πήρα κουστούμι...ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ...ένα Versace σκούρο μπλε, ιβουάρ πουκάμισο και παρόμοια γραβάτα προς το λευκό και μαντιλάκι ίδιο (Armani αυτά) και το κορυφαίο...ιβουάρ παπούτσια ...μανικετόκουμπα ακόμα ψάχνω.
Πήγα στο Tailors, πήγα στο Βάρδα πήγα στη Hugo Boss και κατέληξα στο Playboy που είχε τρομερή ποικιλία, απλά 20 φορές του Tailors, αλλά ο πωλητής στο Tailors καλύτερος.
Το συνολάκι not bad...1.200 ευρώ για όλα τα παραπάνω.
Ρίξτε μια ματιά όσοι παντρεύεστε, εκεί. Είναι όλα επί της Ακαδημίας. Το Tailors είναι Ακαδημίας 24, όπως ανεβαίνεις την Αμερικής και πας Ακαδημίας, είναι όλα στη σειρά...Vardas, Boss, Playboy και απέναντι δεξιά το Tailors. Υπολογίστε μια ώρα στο καθένα και αφήστε τελευταίο το Playboy γιατί έχει τεράστια ποικιλία.
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ω ρε πουστη μου!!! Ω ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!Παντρευομαι στις 30/5 και δεν εχω κανονισει τιποτα (πλην εκκλησιας και κεντρου) και ουτε ειχα σκοπό να ασχοληθω σοβαρά με κάτι μεχρι το Πασχα. Τι ειναι ρε αυτά που διαβαζω;
Το μονο που σκεφτομαι ειναι η μουσικη (απαγορευονται νησιωτικα του Πάριου και βλαχοκαψουρικα. Εισοδος με It's the end of the world as we know it και κατι αντιστοιχο για τουρτες μουρτες) και το ταξιδι. Κουστουμι αστο για την τελευταια βδομαδα συναρρωστε. Ο γαμος ειναι της νυφης μην το ξεχνας, εσυ αρκει να μη φορας μπυτζαμες ή κατι αντιστοιχο.
Σοβαρά?
Κοίτα...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει η νύφη να βρει νυφικό και να ψάξετε για προσκλήσεις...για ξεκινάτε σιγά-σιγά!!! ...πρέπει να έχεις μοιράσει τις προσκλήσεις ένα μήνα πριν τουλάχιστον ώστε να απαντήσουν 15 μέρες πριν τον γάμο. Τρέξτε και για τις άδειες κλπ...
Bachelor. αν μένεις ήδη με την γυναίκα στο σπίτι, πολύ προσοχή γιατί εμένα κάποια αλήτισσα μου έκοψε όλα τα κουμπιά του πουκάμισου και μου έσπασε τα μανικετόκουμπα και γύρισα σπίτι μόνο με το σακκάκι σαν το Ρουβά!
Κρύψε ρούχα ή αγόρασε δεύτερο ίδιο πουκάμισο που θα το ξέρεις μόνο εσύ.Bachelor πάω Μύκονο
-
υπάρχουν πολλά όμορφα τραγούδια για το γάμο, για το χωρό νύφης-γαμπρού.
ένα πολύ όμορφο τραγούδι για εμένα είναι το http://www.youtube.com/watch?v=6kNZUi0CjYIέχω καταλάβει ότι τα ξενόγλωσσα τραγούδια είναι ίσως πιο μοντέρνα, δείχνουν άλλο επίπεδο στους καλεσμένους, κτλ.
καλό θα ήταν το τραγούδι να μην είναι μακροσκελές, γιατί ίσως κάνει κοιλιά...
όμως τα τελευταία χρόνια τείνω να πιστεύω ότι το έντεχνο ελληνικό τραγούδι και η ιταλική μουσική, η γαλλική, μαζί με τις λατινικές χώρες, έχουν να προσφέρουν τα πιο ρομαντικά τραγούδια. όχι πως δεν υπάρχουν και σε άλλες γλώσσες...
στα ελληνικά πιστεύω αντιλαμβάνομαι το νόημα καλύτερα, γιατί μιλάει στην ψυχή μου, ασχέτως αν μπορώ να καταλάβω τους στίχους και ξένων τραγουδιών. με τα ελληνικά θυμάμαι παλιές καψούρες μου, τισ συναυλίες στα αρχαία θέατρα το καλοκαίρι με κοπέλες, κτλ...
όμως ένα πολύ όμορφο κομμάτι είναι πάντα ένα κομμάτι του elvis presley... εγώ θα συγκατάλεγα και αυτό, όμως είναι ο ρυθμός του λίγο γρήγορος για χαλαρό βαλσάκι του γάμου...
Youtube Videoκαι αυτό είναι για μένα Νο1 . http://www.youtube.com/watch?v=NIfPRfAL ... re=related
σε εκτέλεση χωρίς τις δεύτερες φωνές από πίσω... όσο πιο σόλο και ακαπέλα, τόσο καλύτερα...έχει άπειρα τραγούδια... δες πιο μιλά στην καρδιά σου... δες πιο ακούγατε όταν πρωτογνωριστήκατε, πιο τραγουδούσατε μαζί στο αυτοκίνητο, πιο σου τη θύμιζε και έτρωγες κόλλημα όταν δεν πήγαινε καλά η σχέση σας...
-
Bachelor. αν μένεις ήδη με την γυναίκα στο σπίτι, πολύ προσοχή γιατί εμένα κάποια αλήτισσα μου έκοψε όλα τα κουμπιά του πουκάμισου και μου έσπασε τα μανικετόκουμπα και γύρισα σπίτι μόνο με το σακκάκι σαν το Ρουβά!
Κρύψε ρούχα ή αγόρασε δεύτερο ίδιο πουκάμισο που θα το ξέρεις μόνο εσύ.Bachelor πάω Μύκονο
τότε πάνε και οι φοιτήτριες μύκονο...
ξέρεις τί κάνεις... -
Πριν από κάτι χρόνια πέρασα περίπου 2-3 μήνες στη Γερμανία κάνοντας πρακτική σε εργοστάσιο. Εκεί λοιπόν είχα γνωριστεί αρκετά καλά, με είχαν συμπαθήσει, και κάπου σε κάποιο διάλλειμα λίγο πριν γυρίσω Ελλάδα τα λέγαμε με τους μηχανικούς εκεί(που παρεμπιπτόντως σχεδιάζουν εξαρτήματα για V.W/Porsche/Mercedes/BMW/MAN/Scania, κλπ).
Με ρωτάνε λοιπόν αν χαίρομαι που γυρίζω Ελλάδα, και τους απάντησα πως ναι, καθώς σε 10 μέρες είχαμε μεγάλο γάμο στην Κρήτη και θα κατέβαινα κατω. Η ερώτηση ήταν 'πως γιορτάζετε λοιπόν τους γάμους'; Πάθανε ένα πολιτισμικό σοκ όταν τους είπα για 500-600 άτομα, γλέντι πριν το γάμο(πρόγαμο), στη διάρκεια του γάμου, και μετά το γάμο(αντίγαμο), οταν γενικά τους εξήγησα το όλο concept
Εκεί μαζεύονται καμμια 30ρια άτομα, αμολάνε μπαλόνια στον άερα και παιζουνε τυφλόμυγα μετά
-
δεν έχω πάει σε γάμο εδώ...
αλλά γενικώς είναι ψυχροί άνθρωποι...
το βλέπουν σαν τραπέζι με φαγητό και όχι σαν πάρτυ και ξεφάντωμα...
έχω πάει σε ρεβεγιόν Χριστουγέννων, και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. καλή εμπειρία, όμως όχι σαν τους Έλληνες και τους λοιπούς μεσογειακούς λαούς
Γάμος, δεξίωση και τα παρελκόμενα