-
Φτιάξε το καλύτερο team και φύγαμε!!!!
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Πώς θα χορέσουμε όλοι μαζί στο καινούριο αμάξι????Δίνεις έναυσμα για ατάκες σαν την προηγούμενη και θα πέσουν κι άλλα ban
-
sorry!Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο!
Δεν μιλάω ποτέ πονηρά!(σε foroum) -
ευακι χρονια σου πολλα,πολυχρονη
-
Εχουν γινει 453 δημοσιευσεις για πλακα σε ενα θεμα που αν το ξεκινουσε ανδρας το πολυ να ειχε 80-100 μετα απο τοσες μερες... Ενα εχω να πω. ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΕ...
-
Χρονια πολλα και απο εμενα και οτι επιθυμεις !
Παρε ενα αυτοκινητο που θα γουσταρεις εσυ και ασε τους αλλους...Αν δεν το περεις και ακουσεις καποιον μετα ειναι σιγουρο οτι θα το μετανιωσεις.
Αν σε στεναχωρεσα πριν ζηταω συγνωμη , θελω και γω κερασμα...α! στα γενεθλια σου. (τα 25 θα κλησεις?) Αντε και καλοταξιδο...! -
Τα παραλές φίλε μου Yugo_para_siempre!Απλά πιστεύω οτι όλοι άντρες επειδή νιώθουν και είναι γνώστες του αντικειμένου όταν βλέπουν ένα κοριτσάκι σε δίλημα απλά τους αρέσει να το βοηθούν!
Όσο για σένα Ασπρουλη!Ότι είπαμε νερό και αλάτι! ΟΚ στα γενέθλια μου θα σε κεράσω!και ναι δυστιχώς τα 25 κλείνω! -
Ε όχι και δυστυχώς Ευάκι. Μια χαρά νιάτο είσαι! (Εγώ δεν θέλω κέρασμα, είπαμε αυτό θα το κάνω εγώ... βόλτα με το Abarth θέλω... )
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Εχουν γινει 453 δημοσιευσεις για πλακα σε ενα θεμα που αν το ξεκινουσε ανδρας το πολυ να ειχε 80-100 μετα απο τοσες μερες... Ενα εχω να πω. ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΕ...ουφ! ηθελα πολυ να μην το γραψω πρωτος...
στο θεμα τωρα, χρονια πολλα αν και καθυστερημενα, μεχρι τα τριαντα μια χαρα ολοι τα λεμε
δοκιμασε οσα περισσοτερα αυτοκινητα μπορεις
-
Αν και δεν είναι το κατάλληλο θέμα, θα το πω, γιατί θα...σκάσω: η Εύα θέλει το Abarth για να την 'βγει' στην φίλη με το Swift... Συνήθως οι κυρίες, τέτοια θέματα τα 'λύνουν' με διαφορετικό τρόπο: αν η Εύα είναι πιο ωραία από την Suzukίνα, δεν θ' ασχοληθεί καν με το τι οδηγεί η τελευταία...
Επομένως, καταλήγω στο ότι μάλλον η Εύα δεν είναι και τόσο ωραία...
(σας την έσπασα τώρα.... )
-
Όσο για σένα Ασπρουλη!Ότι είπαμε νερό και αλάτι!
pasxos?
-
επειδή τώρα το κατάλαβα... υπάρχει κοπέλα που θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο για να παραβγεί οδηγικά
σε μια φίλη της??
sorry αλλά αυτά τα σενάρια ούτε ο Φώσκολος δεν τα έγραφε... -
Α καλά δεν πάτε καλά!Από ότι έχω γράψει αυτό έχετε καταλάβει?????ΛΥΠΑΜΕ!!!!
Και στην τελική αν δεν σας αρέσει το τοπικ μην ξαναγράψετε! -
Και στην τελική αν δεν σας αρέσει το τοπικ μην ξαναγράψετε!Μα , γλυκύτατη Εύα, ο καθένας καταλαβαίνει αυτό που θέλει ή μπορεί να καταλάβει!
Εγώ , δεν νοιάζομαι τι αυτοκίνητο θα πάρεις εν τέλει, αλλά με ενδιαφέρει αν είσαι όμορφη: γιατί με ενδιαφέρει η ομορφιά σε μια γυναίκα και όχι τι οδηγεί...Μπορεί να έχω άδικο και να λαθεύω, αλλά αυτό ήταν το δικό μου συμπέρασμα, το οποίο σαφώς και θα το γραψω, γιατί όχι άλλωστε;
-
-
Και στην τελική αν δεν σας αρέσει το τοπικ μην ξαναγράψετε!Όπως και η ανάγνωση δεν είναι υποχρεωτική.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και στην τελική αν δεν σας αρέσει το τοπικ μην ξαναγράψετε!Όπως και η ανάγνωση δεν είναι υποχρεωτική.
Eυλόγησον...
-
Α καλά δεν πάτε καλά!Από ότι έχω γράψει αυτό έχετε καταλάβει?????Ναι
-
εγω ευα επειδη το εχω το οχημα......σου λεω ABARTH και ξερο ψωμι.............
-
Προσωπικα χωρις 2η σκεψη θα διαλεγα με κλειστα ματια Abarth αν ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2!!
Το swift sport, δεν λεω, ειναι μια πολυ καλη μικρη βομβα αλλα απο εκει και περα τη φινετσα, τον 'τσαμπουκα', την σπιρταδα και την οδηγικη αισθηση του gpa δεν την εχει, αποψη μου...
Το gpa ειναι πανεμορφο και δεν συγκρινεται σχεδιαστικα με το swift, η ποιοτητα του ειναι πολυ καλυτερη πιστευω αποσο εχω καταλαβει τις 2 φορες που εχω μπει μεσα σε ενα grande punto abarth, ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο!
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps