-
Πάντως αν πάρεις αυτό που σου προτείνει ο Qsis, ο ακατανόμαστος με το Swift Sport που σε εκνευρίζει θα σε 'έχει' στα φανάρια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως αν πάρεις αυτό που σου προτείνει ο Qsis, ο ακατανόμαστος με το Swift Sport που σε εκνευρίζει θα σε 'έχει' στα φανάρια...ναι θα σε εχει(για λιγο).. αλλα χεστηκες γιατι θα εχεις golf
-
QsisVTS κοίταξα τα sites που είπες αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα!Δεν ερωτεύτικα......
-
ε τοτε κριμα για σενα...
καλα τριξιματα σου ευχομαι.. -
και αν δεν θελεις να σε περναει κανενας στα φαναρια παρε το δικο μου
ο νεος ειναι ωραιος αλλα ο παλιος το κανει αλλιως. -
εδω που τα λεμε ειναι απιστευτα αδιαφορο και ασχετο αλλλλλλλλλλλλλα οι πολλαπλων συδεσμων πισω και το dsg ειναι ολα τα λεφτα...παραδεχομαι
πω υπνοτιστικα και εγω φτου φτου αποτασομαι το golf φτου φτου
ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΑ !!!! KOITA ΤΙΣ ALFA ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ !!!!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εδω που τα λεμε ειναι απιστευτα αδιαφορο και ασχετο αλλλλλλλλλλλλλα οι πολλαπλων συδεσμων πισω και το dsg ειναι ολα τα λεφτα...παραδεχομαιπω υπνοτιστικα και εγω φτου φτου αποτασομαι το golf φτου φτου
ναι ναι γινε κι εσυ ενας απο μας...
δεν ειναι τοσα πολλα τα λεφτα...
θα χεις και dsg... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πάντως αν πάρεις αυτό που σου προτείνει ο Qsis, ο ακατανόμαστος με το Swift Sport που σε εκνευρίζει θα σε 'έχει' στα φανάρια...
ναι θα σε εχει(για λιγο).. αλλα χεστηκες γιατι θα εχεις golf
Δεν είμαι της άποψης ότι αρκεί να έχεις golf γιατί είναι ιδέα!Προτιμώ να τους αφήνω κολλόνες πίσω!(ωχχχχ το παράκανα ε????)
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Δεν είμαι της άποψης ότι αρκεί να έχεις golf γιατί είναι ιδέα!Προτιμώ να τους αφήνω κολλόνες πίσω!(ωχχχχ το παράκανα ε????)
Χμ... που ειστε εσεις βρε κορίτσια χαμένες; Ορίστε γυναίκα για σπιτι!
-
-
πλακα κανω και γω σε αυτα τα λεφτα punto abarth(ή ισως mito) θα επαιρνα, απλα αν δε σε νοιαζουν τοσο οι κολωνες και τα στροφιλικια υπαρχουν πολυ καλυτερα αυτοκινητα να παρει καποιος
βεβαια οταν βγει η καταλληλη εκδοση polo ή Α1 τα πραγματα θα αλλαξουν
-
QsisVTS δλδ τα golf δεν τρίζουν????Γιατί εγώ άλλα ήξερα.....
-
ευα το αμαξι αν δεν τριζει δεν κανει για στροφιλικι.
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
QsisVTS δλδ τα golf δεν τρίζουν????Γιατί εγώ άλλα ήξερα.....τα 5αρια ψιλοτριζουν
τα Α3 ομως οχι και το golf 6 ειναι στην ουσια εξισου ποιοτικο με Α3
δεν εχουν κυκλοφορησει αρκετα χλμ για να ξερουμε, αλλα θελω να πιστευω οτι δε θα χουν τετοια θεματα
παντως μετα απο καποια χλμ ακομα και bentley θα τριξει στην ελλαδα οπως ειχε πει και neos (ή maybach )
-
δεν τριζουν και μαλιστα εχουν θερμοστατη μολις ζεσταθει η καμπινα πολυ πεφτουν αμεσως τα παραθυρα μεσα στις πορτες
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χμ... που ειστε εσεις βρε κορίτσια χαμένες; Ορίστε γυναίκα για σπιτι!
Δεν νομίζω ότι το λές ακριβώς γυναίκα για σπίτι!
-
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ για δες το ραλλυ 207 .....εξαιρετικο αυτοκινητο!!!! και μαλιστα κινητηρας bmw και σασι peugeot !!! τρελος συνδιασμος~!!!!!
-
δεν τριζουν και μαλιστα εχουν θερμοστατη μολις ζεσταθει η καμπινα πολυ πεφτουν αμεσως τα παραθυρα μεσα στις πορτεςναι ναι...
και τα tsi σκανε καθημερινα και αφηνουν το κοσμο στο δρομο.. -
δεν τριζουν και μαλιστα εχουν θερμοστατη μολις ζεσταθει η καμπινα πολυ πεφτουν αμεσως τα παραθυρα μεσα στις πορτεςΔεν υπάρχεις ρε 106!!!!
-
τα βλεπετε ,τα βλεπουμε να λετε προς italy μερια παει το sms
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps