-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Ρε έχετε πολύ πλάκα!!!!!!!!!!!!!!!!!Που να γνωρίσεις και τον pasxo εκεί να δεις γέλια και τα παρδαλά κατσίκια κλαίνε
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Όποιος μου βρεί το καλύτερο αμαξάκι για μένα.....θα τον κεράσω εγώ ποτάκι όπου θέλει!!!!
-
Ζούμε μεγάλες στιγμές
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:ysterical:
Ζούμε μεγάλες στιγμέςκορο'ι'δεύεις??
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Όποιος μου βρεί το καλύτερο αμαξάκι για μένα.....θα τον κεράσω εγώ ποτάκι όπου θέλει!!!!δεν γινεται να με κερασεις πρωτα ποτακι και μετα σου βρισκω και το καλυτερο για σενα;
-
:ysterical:
Ζούμε μεγάλες στιγμέςκορο'ι'δεύεις??
Ένα μοχιτάκι
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Όποιος μου βρεί το καλύτερο αμαξάκι για μένα.....θα τον κεράσω εγώ ποτάκι όπου θέλει!!!!.αντε διαλειμμα τωρα ολοι στην αυλη!!!
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Όποιος μου βρεί το καλύτερο αμαξάκι για μένα.....θα τον κεράσω εγώ ποτάκι όπου θέλει!!!!Abarth αλλά κερναω εγώ. Τους λόγους της επιλογής αυτής θα στους εξηγήσω από κοντα.
-
Το χάσαμε το μυαλό (μας) πατριώτη!
-
Το ότι είμαστε δεν έχει καμια σημασία?????
-
-
Τί το παιδεύεις αφού και στο avatar σου punto έχεις. Πάρτο και καλά χιλιόμετρα
-
Το ότι είμαστε δεν έχει καμια σημασία?????αν δεν θες να ημαστε με π.μ τα βρισκουμε.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δικο σου ειναι κουκλα μου το τοπικ αν θες το καις κ ολας!!!( καλα το παω ε?????? )
Μια χαρά το πας!!!
Τί το παιδεύεις αφού και στο avatar σου punto έχεις. Πάρτο και καλά χιλιόμετρα
Ναι συμφωνώ απλά δεν ξέρω αν κάνει για μένα!
-
Γιατί να μην κάνει για σένα? Τί φοβάσαι?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Το ότι είμαστε δεν έχει καμια σημασία?????
αν δεν θες να ημαστε με π.μ τα βρισκουμε.
Με π.μ τα βρισκουμε τι θα πεί????
-
Μια χαρά κάνει. Το θέαμα θα είναι απόλαυση. Α, και το αυτοκίνητο ομορφούλικο είναι.
-
εγω γενικα θα ελεγα κανενα γαλλικο (κλασικα κολλημενος μην την ψαχνεις) αλλα απο αυτα τα δυο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλιτερο ειναι το φιατ ουτε λογος να γινεται....σχεδον σ ολα τα επιπεδα!!!
-
konstantinosV είναι πολλά αυτά που με κολλάνε!Όπως το ότι είναι πολύ χαμηλό και με τόση λακούβα στην Αθήνα πώς θα το κυκλοφωρώ.Δεύτερο μήπως τελικά καίει πάρα πολύ και δεν συμφαίρει και τρίτον λόγο του ότι δεν είχα ποτέ πρίν κάτι αντίστοιχο μήπως λόγο της χρήσης της δικής μου θα είμαι συνέχεια στασυνεργία!
-
konstantinosV είναι πολλά αυτά που με κολλάνε!Όπως το ότι είναι πολύ χαμηλό και με τόση λακούβα στην Αθήνα πώς θα το κυκλοφωρώ.Δεύτερο μήπως τελικά καίει πάρα πολύ και δεν συμφαίρει και τρίτον λόγο του ότι δεν είχα ποτέ πρίν κάτι αντίστοιχο μήπως λόγο της χρήσης της δικής μου θα είμαι συνέχεια στασυνεργία!α με αυτα που λες τοτε αλλαζει!!!! τι χρηση πιστευεις θα του κανεις????
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps