-
Μέχρι πότε θα μπορούμε να ποντάρουμε; Τις δοκιμές παρασκευής θα τις βλέπουμε;
-
Μέχρι την έναρξη των επίσημων δοκιμαστικών μπορείτε να κάνετε edit τις δημοσιεύσεις
-
Ωραία, γιατί αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα με τους χρόνους!
-
Ακριβώς γι' αυτό άλλαξε φέτος το πρόγραμμα του κλειδώματος
-
Επειδή προβλέπεται πάλι να γίνεται τζέρτζελο με τα αποτελέσματα του αγώνα, τι ακριβώς θα ισχύσει; Το αποτέλεσμα του αγώνα με τη λήξη ή το αποτέλεσμα μετά τις ενστάσεις; Γιατί εγώ έχω κάνει πρόβλεψη για τον αγώνα. Πείτε μου αν είναι να το αλλάξω.
-
Η μαλακία είναι ότι το αποτέλεσμα μετά τις ενστάσεις ίσως αργήσουμε να το μάθουμε. Γνώμη μου είναι ότι ως αποτέλεσμα πρέπει να μετράει το ΕΠΙΣΗΜΟ της FIA
-
Επίσημα αποτελέσματα είναι ΜΟΝΟ αυτά της FIA .
Όσο τα αποτελέσματα των αγώνων θα χαρακτηρίζονται 'ανεπίσημα' ή 'μη οριστικά' από την ΦΙΑ , τόσο και τα δικά μας θα έχουν τους ίδιους χαρακτηρισμούς.
Από την πλευρά μας , το δυσκολο κομμάτι ειναι η εισαγωγή των προβλέψεων σας και όχι η εκδοση αποτελεσμάτων.
Εμείς εισαγωμε τις προβλέψεις σας και το excel-οφυλλο κάνει την δουλειά του ...
υγ .... τώρα εάν θα παίξεις με λογικές 'ακυρώσεων' ... ΙΜΟ 'μαγκιά σου' ... εγώ θα παίξω κανονικά .... θα δώ και αύριο τι 'παίζει' ( όχι μονο από χρόνους ) και θα δώ ...
-
Παιδιά, θα ήθελα να δηλώσω τη διαφωνία μου με το deadline υποβολής προβλέψεων. Μπορεί όντως να μην ξέρουμε πού θα πέσουν οι χρόνοι φέτος λόγω αλλαγών, αλλά υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να κάνουμε εκτιμήσεις. Στην πορεία φυσικά θα πιάσουμε το νόημα και θα απλοποιηθεί η αναγωγή, αλλά θεωρώ ότι μια σωστή πρόβλεψη με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα θα έπρεπε να επιβραβευθεί. Επίσης, οι δοκιμές της Παρασκευής θα αλλάξουν εκτιμήσεις ΚΑΙ για τους νικητές, εκτός από τους χρόνους. Απλά εκφράζω άποψη.
-
+500ms
-
Θελουμε όπωσδηποτε να πετύχουν οι συμμετεχοντες το +-1 sec
=>ώστε να 'ενεργοποιηθεί' η απονομή βαθμών απο τους χρόνους
=> αρα να εχουμε σούμα με δεκαδικα ψηφία
=> οχι ισοβαθμίες
=> ενεργό και το πρωτάθλημα 'οδηγών'
=> ενεργο και το πρωτάθλημα 'team supporters' -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Παιδιά, θα ήθελα να δηλώσω τη διαφωνία μου με το deadline υποβολής προβλέψεων. Μπορεί όντως να μην ξέρουμε πού θα πέσουν οι χρόνοι φέτος λόγω αλλαγών, αλλά υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να κάνουμε εκτιμήσεις. Στην πορεία φυσικά θα πιάσουμε το νόημα και θα απλοποιηθεί η αναγωγή, αλλά θεωρώ ότι μια σωστή πρόβλεψη με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα θα έπρεπε να επιβραβευθεί. Επίσης, οι δοκιμές της Παρασκευής θα αλλάξουν εκτιμήσεις ΚΑΙ για τους νικητές, εκτός από τους χρόνους. Απλά εκφράζω άποψη.Συμφωνω απολυτα.
Θελουμε όπωσδηποτε να πετύχουν οι συμμετεχοντες το +-1 sec
=>ώστε να 'ενεργοποιηθεί' η απονομή βαθμών απο τους χρόνους
=> αρα να εχουμε σούμα με δεκαδικα ψηφία
=> οχι ισοβαθμίες
=> ενεργό και το πρωτάθλημα 'οδηγών'
=> ενεργο και το πρωτάθλημα 'team supporters'Αν πετυχαινουμε ολοι το +-1 δεν εχει τοσο μεγαλο ενδιαφερον πιστευω.
Ισοβαθμιες μπορει να υπαρχουν με τον εναν ή με τον αλλο τροπο.
Απλα ισως ειναι λιγο αδικο για καποιον που δεν μπορει να παρακολουθησει
μεχρι τελευταια στιγμη τα ελευθερα δοκιμαστικα και να προβλεψει
συμφωνα και με αυτα. -
.... λοιπον κυριοι .... ας πάμε με το ισχύων deadline στο 1ο GP ( ίσως και το 2ο που ειναι στο καπάκι ) και το συζητάμε .
Από δευτέρα λοιπόν ....
-
Ok!
-
θα μπορούσαμε να προβλέπουμε τις πρωτες 5 θεσεις μεχρι πριν την εναρξη των free practice 1&2 . Μετα να προβλέπουμε τους χρονους με ληξη των προβλεψεων των χρόνων την εναρξη των επισημων δοκιμαστικών.
αλλά θα επρεπε ο καθενας να κανει 2 ποστ...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
αλλά θα επρεπε ο καθενας να κανει 2 ποστ...
.... pls λυπηθητε μας !!!!
-
Έληξε βρε παιδιά, έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι μετά το αυριανό, άντε και το δεύτερο Grand Prix δε θα χρειαζόμαστε και πολύ τα ελεύθερα δοκιμαστικά για να εκτιμήσουμε τους χρόνους. Ξεκινάμε έτσι και βλέπουμε.
-
καλημερα.
εγω που υποστηριζω Μακλαρεν και ΒΜW σαν team supporter τι να βαλω;
εβαλα Μακλαρεν αλλα φετος θα γελασουμε....
-
Βάλε BMW καλύτερα, γιατί McLaren έχει πολλούς. BMW δεν είδα κανέναν.
Όσο ποιο πολλές ομάδες τόσο καλύτερα.Σχόλια για τις προβλέψεις θα ανοίξουμε;
-
εγινε!
με μεγαλη ευχαριστηση.....
-
Eπιτέλους! Ένα αληθινό παιχνίδι προβλέψεων!
Μπράβο παιδιά, πολύ καλό και αρκετά πολύπλοκο!
Νεο παιχνίδι προβλέψεων 2009 - Απορίες εντός