-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εν κατακλειδι ,πανω κ πρωτα απ'ολα πρεπει να μαθουμε να σεβομαστε τις επιλογες κ τις αποψεις των αλλων .
Θα εκπλαγείς αν μάθεις πόσοι απο ΄δω μέσα διαφωνούν ΚΑΘΕΤΑ μαζί σου...!!!!!
Εχω την ιδια εντυπωση με σενα ,αλλωστε δεν ειναι κατι που συναντω αποκλειστικα στο φορουμ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ειλικρινά κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου ένα πράγμα σκέφτομαι:
Όσο κι αν προσπαθήσεις να γίνεις αυθόρμητα και φυσικά καυστικός, δεν θα το καταφέρεις ποτέ. Όσο κι αν το παλέψεις δε σου βγαίνει. Κι όσο το καυστικό χιούμορ έχει εμδιαφέρον, η κενή ειρωνία είναι απλώς τίποτα. Δοκίμασε δε στις ειρωνικές σου ονειρώξεις να γίνεσαι ελάχιστα δημιουργικός και να προτείνεις/αντιπαραθέτεις κάτι με στοιχεία και επιχειρήματα. Ίσως γίνεις περισσότερο ενδιαφέρον αναγνωστικά..1ον
δεν σε αναγκάζει κανείς να διαβάζεις τα ποστ μου και οι άνθρωποι γράψανε τον κώδικα για αυτό το φορουμ σου δίνουν την δυνατότητα να το κάνεις πολύ εύκολαεπίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το βρίσκω καθόλου αποδοτικό να επιχειρηματολογήσω
έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι ξέρουν και έχουν δίκιο
Φυσικά και έχω τη δυνατότητα αυτή, το γνωρίζω. Ωστόσο προτιμώ να διαβάζω όλες τις απόψεις, όσο κι αν διαφωνώ μαζί τους και να δηλώνω την αντίθεσή μου σε αυτές. Και γράφοντας το 'οι περισσότεροι ξέρουν κι έχουν δίκιο' γύρνα στην πίσω σελίδα και διάβασε το σχόλιό σου περί σοβαρών κομμουνιστών...Οι ίδιες οι δικές σου οι δημισιεύσεις είναι συτό ακριβώς που καυτηριάζεις αυτήν τη στιγμή: δογματικές και άκαμπτες. Τι σημαίνει δεν υπάρχει σοβαρός κομμουνιστής/φασίστας/βουδιστής ή ό,τι άλλο; Εκτός κι αν ανήκεις κι εσύ στους περισσότερους που έχουν δίκιο...
Κι αν διασκεδάζεις να κάνεις αυτή τη δημοσίευση με την παραποίηση του προσώπου ενός ανθρώπου-συμβόλου για πολύ μεγάλο μέρος των Ελλήνων (θα πρόσθετα κι όχι μόνο Ελλήνων-ρώτα τη γνώμη έχουν γι αυτόν στη Γαλλία πχ), σκέψου οτι πρόκειται για έναν νεκρό άνθρωπο να πάρει ο διάολος...Τουλάχιστον σεβάσου τη μνήμη του.
Αν έκανες το ίδιο σε μια φωτογραφία δική μου θα γελούσα, θα το βρισκα έξυπνο. Το να πας να την πεις όμως 'στους κομμουνιστάς' με τόσο φθηνό, ρηχό και άνανδρο τρόπο είναι απλώς ανεκδιήγητο. Ακόμη και οι ανυπόστατες πληροφορίες του coupea μπροστά σε αυτή την εικόνα φαντάζουν επιχειρήματα.2ον και θέλω απάντηση
θα έδειχνες την ίδια ευαισθησία και θα γκρίνιαζες το ίδιο αν στην φωτο ήταν Προφήτης Muhammad, ο Hitler, o Παπαδόπουλος, ή ακόμα και ο Αϊνστάιν????? (όλοι νεκροί και σύμβολα για κάποιους)
@italakias και BEAMS
Aceto Balsamico di Modena 12 ετών
Κατ΄αρχήν ενοχλούμαι, δεν γκρινιάζω. Έχει διαφορά.
Ο Χίτλερ ήταν μαζικός δολοφόνος, όπως κι ο Στάλιν κι μ.Αλέξανδρος και τόσοι άλλοι, πάντοτε κατά τη γνώμη μου (περιμένω το Spartan να σηκώσει το ξίφος τώρα...). Ο Παπαδόπουλος ήταν δικτάτορας και επίσης μαζικός δολοφόνος. Το να φέρονται κάποιοι εναντίον αυτών των ανθρώπων, ενδεχομένως να κρύβει κάποιο προσωπικό/οικογενειακό βίωμα. Κι όταν έχουν προκαλέσει τόση καταστροφή, προφανώς δεν υπάρχει ίδια ευαισθησία απέναντί τους...Ούτε από εμένα, ούτε από την κοινωνία γενικότερα. Όπως δεν υπάρχει η ίδια ευαισθησία για τους σφαγείς αριστερούς που κατέσφαξαν χωριά κατά τον εμφύλιο.
Ο Μπελογιάννης και ο κάθε μπελογιάννης ήταν απλός άνθρωπος που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, όπως δεν ανήκει και ο κάθε άνθρωπος που δεν προκάλεσε την κοινωνία. Είτε αυτός είναι ο Ραφαηλίδης, είτε ο οποιοσδήποτε δεξιός, φασίστας ή όπως αλλιώς πες τον.
Σου είπα και πριν, δεν ψηφίζω κκε, κάτι το οποίο έσβησες από τα quote σου.Προσωπικά δεν είμαι δογματικός. Μπορεί (εννοείται) να γράφεις ό,τι θέλεις. Απλώς πιστεύω πως ό,τι με βρίσκει αντίθετο θα το δηλώνω και δεν θα το αφήνω να περνά έτσι, με τη λογική 'ποιός ασχολείται τώρα μαζί του'.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Φυσικά και έχω τη δυνατότητα αυτή, το γνωρίζω. Ωστόσο προτιμώ να διαβάζω όλες τις απόψεις, όσο κι αν διαφωνώ μαζί τους και να δηλώνω την αντίθεσή μου σε αυτές.Και εγώ έτσι πίστευα κάποτε. Βλέπω όμως τόσο ακραίες απόψεις να διατυπώνονται συνεχώς στο forum (από τα ίδια και τα ίδια άτομα είναι αλήθεια) που απλά προτιμώ να τις αγνοώ πλέον.
Η δυνατότητα προσθήκης ατόμων στο ignore list είναι από τις μεγάλες εφευρέσεις του 20ού αιώνα. Αν μπορούσε να αλλάξει και εκείνο το 'εχθροί' (που δείχνει ένα μίσος που δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ' ελάχιστο στην πραγματικότητα), τι καλά που θα ήταν...
Ον ε ντίφερεντ νόουτ...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχω θα συμφωνησω με τον ντριφτη. Χεστηκα για το μπλουζακι και κανε τα ιδια με τον Μαρξ, τον Λενιν, τον Σταλιν, τον Κολοζοφ, εμενα, τους παπουδες μου, οποιον θες. Στο φιναλε ειναι καπως δημιουργικο.Αυτο που απορω ειναι πως καποιοι χαιρονται να ειναι τρολ, αλλα και παλι η ψυχολογια ειναι μεγαλη επιστημη, δεν απαιτω να την κατανοησω μεσω λιγκουαφον. Επισης απορω ποιος αρρωστημενος εγκεφαλος του ειπε πως εχει χιουμορ. Μιλαμε για σατανικο... Τουλαχιστον ο ΕDDIE οσο και να διαφωνω, εχει γραψει παρα πολλα εμπνευσμενα που εκανα κοιλιακους στο γελιο οσο και να με εκνευρισαν
Ο EDDIE έχει γράψει κατά καιρούς και κάποια πραγματάκια που τα έκανες γαργάρα και την έκανες για Μαλδίβες... Τότε η απάντηση ήταν σιγά μην κάνεις διάλογο μαζί μου, αλλά άλλες φορές που σε τρώει και σένα η χαράδρα σου έρχεσαι να τριφτείς στην γκλίτσα του τσοπάνου.
Επειδή έχεις γράψει κάποια σοβαρά πράγματα και σε άλλα θέματα δεν σημαίνει ότι δεν τρολάρεις και εσύ με τον τρόπο σου. -
Μαυρικιο!!!
Αλλο τρολαρω σε καποιες περιπτωσεις για καποιους λογους και αλλο τρολαρω στο 90% των μηνυματων μου
-
Ευχαριστώ θυμιο για τα καλαά σου λόγια.
Γιατί ομως ενοχλήστε μερικοί αφου εχουμε μαθει να βαζουμε λεζαντες σε αυτα που λέει ο καθενας και να τον χαρακτηρίζουμε με γνωμονα τις ιδέες που μας εχουν μεγαλώσει.
Αυτο που δινει ελπίδα τελικα ειναι η αυξηση των αναποφάσιστων. -
Μαυρικιο
Ναι σόρυ δεν το θυμόμουνα...
Κι εσύ πάλι ούτε ένα ευχαριστώΥΓ: Ποιός είναι τελικά στο μπλουζάκι του τζιμαρ; Δεν τους γνωρίζω εκ φατσικώς τους αριστερούς διαννοούμενους
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φυσικά και έχω τη δυνατότητα αυτή, το γνωρίζω. Ωστόσο προτιμώ να διαβάζω όλες τις απόψεις, όσο κι αν διαφωνώ μαζί τους και να δηλώνω την αντίθεσή μου σε αυτές.
Και εγώ έτσι πίστευα κάποτε. Βλέπω όμως τόσο ακραίες απόψεις να διατυπώνονται συνεχώς στο forum (από τα ίδια και τα ίδια άτομα είναι αλήθεια) που απλά προτιμώ να τις αγνοώ πλέον.
Η δυνατότητα προσθήκης ατόμων στο ignore list είναι από τις μεγάλες εφευρέσεις του 20ού αιώνα. Αν μπορούσε να αλλάξει και εκείνο το 'εχθροί' (που δείχνει ένα μίσος που δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ' ελάχιστο στην πραγματικότητα), τι καλά που θα ήταν...
Aγαπητέ Χρήστο, και οι ακραίες απόψεις, απόψεις είναι. Καμία σημασία όμως δεν έχει αυτό -αλήθεια, τι σημαίνει 'ακραία άποψη';- όσο η ποιότητα τεκμηρίωσης ή και το πνεύμα αν θες του κάθε ποστ.
Από βαρετή μπουρδολογία, ηλίθια κλισέ και ακατάσχετο τσατάρισμα, χίλιες φορές πνευματώδες δηλητήριο ή ενδιαφέρον τρολάρισμα, δεν υπάρχει συζήτηση.
-
Συνεχεια στο viewtopic.php?f=13&t=43107
ελπιζω σε πιο ηρεμο στυλ.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]