-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Ηλία, σου θυμίζω την παλιά σου υπογραφή, που δεν συμβαδίζει με την πρακτική σου.
Οταν η άποψη κ[αποιου σε χαλάει, επιτίθεσαι προσωπικά. Προσωπικά χέστηκα, εσυ εκτίθεσαι με ανούσιες επιθέσεις.Αν πραγματικά είδες προσωπική επίθεση, ή έψαχνες για τέτοια ή εγώ έκανα μ@λ@κία.
Αλλά πες μου που στο καλό την είδες, γιατί αν ξαναδιαβάσω τα γραφόμενα με λιγότερο χαλαρή διάθεση βλέπω δική σου προσωπική επίθεση κι όχι δική μου! Αλλά πλάκα νόμισα ότι έκανες και με πλάκα απάντησα.
Αν θέλεις να κάνεις την δική σου πλάκα αλλά δεν δέχεσαι την δική μου πες το μου, να μην ξανααπαντήσω.Το ότι δεν 'είχαν πέσει τα @@δάκια μου ακόμα' Ηλία δεν ξέρω τι σημαίνει στα μέρη σου.
Αν σημαίνει κατι καλό για μένα να με συμπαθάς.Το οτι δεν δέχομαι το πρώτο πληθυντικό όταν μιλάω για ιστορικά γεγονότα(καλά η κακά) είναι άποψη την οποία την δέχεσαι η δεν την δέχεσαι η και την βρίζεις σαν άποψη, αλλα την άποψη όχι το πρόσωπο που την διατυπώνει.
Αν όντως πρόκειται για πλάκα πάντως συγνώμη.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
«Πόλεμος» Bουλγάρων με τα Σκόπια
H υπουργοποίηση του Bούλγαρου ιστορικού Nτιμιτρόφ...Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη αυτή.
-
Στις 31-05-08 μπορούσαν διάφοροι να ...κομπάζουν για το 'αδιάβλητο' σύστημά τους...
(και φυσικά να πληρώνουν στην εφημερίδα για διαφημιστικό αρθράκι... και όχι μόνον ένα βεβαίως , βεβαίως...)Τώρα...
Αφαιρέθηκε η άδεια IB από τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά - Ζηρίδη»Βρε ουστ!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
«Πόλεμος» Bουλγάρων με τα Σκόπια
H υπουργοποίηση του Bούλγαρου ιστορικού Nτιμιτρόφ...Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη αυτή.
Σωστά.....Μπαίνουν νέα δεδομένα στο παιχνίδι και είμαι πολύ περίεργος να δω την οποια εξέλιξη απ΄όλες τις πλευρές...!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στις 31-05-08 μπορούσαν διάφοροι να ...κομπάζουν για το 'αδιάβλητο' σύστημά τους...
(και φυσικά να πληρώνουν στην εφημερίδα για διαφημιστικό αρθράκι... και όχι μόνον ένα βεβαίως , βεβαίως...)Τώρα...
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να επιλέξει κάποιος το IB αντί του ελληνικού απολυτηρίου, πέρα της και καλά μούρης/διαφοροποίησης από τη μάζα που προσφέρει. Από το (ιδιωτικό) σχολείο που αποφοίτησα, αρκετοί συμμαθητές μου πήγαν απευθείας στο εξωτερικό έχοντας το ελληνικό απολυτήριο.
-
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να επιλέξει κάποιος το IB αντί του ελληνικού απολυτηρίου, πέρα της και καλά μούρης/διαφοροποίησης από τη μάζα που προσφέρει. Από το (ιδιωτικό) σχολείο που αποφοίτησα, αρκετοί συμμαθητές μου πήγαν απευθείας στο εξωτερικό έχοντας το ελληνικό απολυτήριο.
Κοινωνικοί λόγοι κυρίως (πέραν από τους πρακτικούς, ότι σε δέχονται απευθείας σε κάποια που με το ελληνικό πιθανόν να σε απέρριπταν...):
έχουμε λεφτά και θέλουμε να είμαστε ανάμεσα σε όσους έχουν τα ίδια ή περισσότερα. Επειδή το πρώτο φίλτρο του ιδιωτικού δεν φτάνει ορισμένες φορές, κάποιοι πληρώνουν λίγο ακριβότερα μπας και φιλτράρουν μερικούς ακόμη... -
Εγω θα έλεγα εκτος απο τις @@ριες να αφηνετε την επιλογη στους συνανθρωπους σας να κανουν τις επιλογες τους, ειδικα οταν αυτες δεν σας ενοχλουν.
Φιλτραρισματα countif και vlookup πρεπει ολοι δλδ να παρουμε απολυτηριο απο γενικο λυκειο να ειμαστε str8 και γκομενιαριδες φυσικα και να ειμαστε και τρελα τιμονια, αλλιως θελουμε να διαφερουμε, πουλαμε μουρη κλπ κλπ
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Το ότι δεν 'είχαν πέσει τα @@δάκια μου ακόμα' Ηλία δεν ξέρω τι σημαίνει στα μέρη σου.
Αν σημαίνει κατι καλό για μένα να με συμπαθάς.Σημαίνει 'ήσουν μικρός ακόμα' κι ακολουθούμενο με το ' ' και το γεγονός ότι μιλάμε για σχεδόν 200 χρόνια πίσω ... είναι πλάκα. Ούτε καλό για σένα, ούτε κακό, ούτε τπτ!
Το οτι δεν δέχομαι το πρώτο πληθυντικό όταν μιλάω για ιστορικά γεγονότα(καλά η κακά) είναι άποψη την οποία την δέχεσαι η δεν την δέχεσαι η και την βρίζεις σαν άποψη, αλλα την άποψη όχι το πρόσωπο που την διατυπώνει.
Μα θυμάμαι ότι τον σκοτώσατε
Αυτό είναι δεύτερο πληθυντικό άρα το δέχεσαι;
Αν όντως πρόκειται για πλάκα πάντως συγνώμη.
Νομίζω ότι το να σου λέω ότι σ' ένα γεγονός του 1831 δεν πήρες μέρος γιατί ήσουν ακόμα πολύ μικρός, είναι ξεκάθαρα πλάκα! Και απορώ που το πήρες σοβαρά!
-
Γιατί το ελληνικό απολυτήριο βασίζεται στην παπαγαλία ενός εγκεκριμμένου σχολικού βιβλίου όταν το ΙΒ ζητά ανάλυση, σύνθεση, διαχείριση χρόνου και άλλα πραγματάκια που είναι πολύ χρήσιμα στην ζωή μετά το σχολείο.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Γιατί το ελληνικό απολυτήριο βασίζεται στην παπαγαλία ενός εγκεκριμμένου σχολικού βιβλίου όταν το ΙΒ ζητά ανάλυση, σύνθεση, διαχείριση χρόνου και άλλα πραγματάκια που είναι πολύ χρήσιμα στην ζωή μετά το σχολείο.
Α, για εκπαιδευτικούς λόγους λοιπόν το προτιμούν ε;
Εγω θα έλεγα εκτος απο τις @@ριες να αφηνετε την επιλογη στους συνανθρωπους σας να κανουν τις επιλογες τους, ειδικα οταν αυτες δεν σας ενοχλουν.
Φιλτραρισματα countif και vlookup πρεπει ολοι δλδ να παρουμε απολυτηριο απο γενικο λυκειο να ειμαστε str8 και γκομενιαριδες φυσικα και να ειμαστε και τρελα τιμονια, αλλιως θελουμε να διαφερουμε, πουλαμε μουρη κλπ κλπ
Γιατί βρε σκυλάκο μου, τους....εμποδίζουμε; Ό,τι θέλει ο καθένας θα κάνει και για την ακρίβεια, ο έχων τα φράγκα, κάνει ό,τι γουστάρει, ό,τι @@ρια κι αν πούμε εμείς...
Εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με το πούλημα μούρης, ούτε με τα υπόλοιπα... (λίγο η countif και vlookup με χαλάνε, αλλά μην το πεις στον tasosdev γιατί θα με μαλώσει! ).
Είναι άλλο πράγμα όμως να αναρωτιέσαι ΓΙΑΤΙ συμβαίνει κάτι (αυτό που κάνουμε εμείς δηλαδή...) και άλλο να το απαγορεύεις... Και κανείς δεν μπορεί ν' απαγορεύσει κάτι τέτοιο. -
Πάντως, πάλι καλά που ο οργανισμός του IB δεν ακύρωσε τις εξετάσεις των μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου. Γιατί μετά θα είχαμε μαθητές και γονείς να γκρινιάζουν και να ζητούν από το ελληνικό κράτος να εξασφαλίσει την πρόσβαση των παιδιών τους στα ελληνικά πανεπιστήμια. Και το κακό θα ήταν ότι το κράτος θα το σκεφτόταν αντί να τους ρίξει ένα άκυρο ΝΑΑΑ, με το συμπάθειο.
Κάτι αντίστοιχο με τους φοιτητές της Λ'Ακουίλα που έκαναν οι ίδιοι - ή οι εξετάσεις των πανελληνίων - την επιλογή τους (ξένο πανεπιστήμιο αντί ελληνικού), ρίσκαραν, έχασαν και τώρα ζητούν την εισαγωγή τους στα ελληνικά πανεπιστήμια.
-
[
Α, για εκπαιδευτικούς λόγους λοιπόν το προτιμούν ε;Για εμένα πάντως, όπως και για τους περισσότερους φίλους μου, οι εκπαιδευτικοί λόγοι είναι οι πιό σημαντικοί. Ίσως φταίει το γεγονός ότι είμαστε γονείς παιδιών που περάσανε/περνάνε από πανελλήνιες ή ΙΒ και το θέμα το ψάχνουμε από άλλη γωνία και άλλη ηλικία.
Αν τώρα εσένα σου φαίνεται ότι στο ΙΒ πάνε τα κωλόπαιδα για να πουλάνε μούρη μάλλον απέχουμε τόσο πολύ που δεν έχει νόημα να συζητάμε για το θέμα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Νομίζω ότι το να σου λέω ότι σ' ένα γεγονός του 1831 δεν πήρες μέρος γιατί ήσουν ακόμα πολύ μικρός, είναι ξεκάθαρα πλάκα! Και απορώ που το πήρες σοβαρά!
Γιατί δεν εγνώριζα την έκφραση, παρεξήγησα την πρόθεση και συγνώμη γι αυτό
-
[
Α, για εκπαιδευτικούς λόγους λοιπόν το προτιμούν ε;Για εμένα πάντως, όπως και για τους περισσότερους φίλους μου, οι εκπαιδευτικοί λόγοι είναι οι πιό σημαντικοί. Ίσως φταίει το γεγονός ότι είμαστε γονείς παιδιών που περάσανε/περνάνε από πανελλήνιες ή ΙΒ και το θέμα το ψάχνουμε από άλλη γωνία και άλλη ηλικία.
Αν τώρα εσένα σου φαίνεται ότι στο ΙΒ πάνε τα κωλόπαιδα για να πουλάνε μούρη μάλλον απέχουμε τόσο πολύ που δεν έχει νόημα να συζητάμε για το θέμα.Εμένα μου φαίνεται πως στο ΙΒ απλώς πάνε μαθητές που έχουν ...χρήματα. Και μάλιστα μπόλικα!
Το να ακούω πως ένα παιδί στα 15-16 για...εκπαιδευτικούς λόγους διαλέγει το ΙΒ, μου φαίνεται...κάπως! Να μου έλεγες για την ευκολία να μπεις σε ένα ξένο πανεπιστήμιο χωρίς προβλήματα, να το δεχτώ! Το ν' ακούω όμως τέτοιο επιχείρημα, είναι σαν ν' ακούς εσύ πχ πως εγώ διάλεξα το θεσμό των πανελληνίων για...εκπαιδευτικούς λόγους!Είναι κομμάτι αστείο, ε ;
-
[
Αν τώρα εσένα σου φαίνεται ότι στο ΙΒ πάνε τα κωλόπαιδα για να πουλάνε μούρη μάλλον απέχουμε τόσο πολύ που δεν έχει νόημα να συζητάμε για το θέμα.Εμένα μου φαίνεται πως στο ΙΒ απλώς πάνε μαθητές που έχουν ...χρήματα. Και μάλιστα μπόλικα!
Το να ακούω πως ένα παιδί στα 15-16 για...εκπαιδευτικούς λόγους διαλέγει το ΙΒ, μου φαίνεται...κάπως! Να μου έλεγες για την ευκολία να μπεις σε ένα ξένο πανεπιστήμιο χωρίς προβλήματα, να το δεχτώ! Το ν' ακούω όμως τέτοιο επιχείρημα, είναι σαν ν' ακούς εσύ πχ πως εγώ διάλεξα το θεσμό των πανελληνίων για...εκπαιδευτικούς λόγους!Είναι κομμάτι αστείο, ε ;
Όχι, εσύ (υποθέτω, δεν σε ξέρω) διάλεξες πανελλήνιες γιατί θέλησες να περάσεις σε κάποια σχολή και να μείνεις στην Ελλάδα. Μπορεί να υπήρχαν οικονομικοί λόγοι μπορεί και όχι.
Κάποια άλλα παιδιά, υποστηριζόμενα και από τους γονείς τους, διάλεξαν να την κάνουν από την Ελλάδα και να αναζητήσουν κάτι που τους ταιριάζει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Οι λόγοι δεν είναι πάντα οικονομικοί αλλά πολύ συχνά λόγοι νοοτροπίας και χαρακτήρα του 16χρονου, απλά κάποιοι από αυτούς, όσα λεφτά και να έχουν οι γονείς, δεν αντέχουν να ξενιτευτούν και να αποχωριστούν τη γλώσσα τους, το σπίτι, την γκομενίτσα, το αμάξι του μπαμπά, ενώ άλλοι αισθάνονται ανεξάρτητοι και θέλουν να ζήσουν μικροί την περιπέτεια. Σε αυτή την περίπτωση, το ΙΒ προετοιμάζει πολύ καλύτερα από το λύκειο για 80 λόγους πο δεν είναι προφανείς σε όσους δεν ξέρουν τι είναι το ΙΒ. Αυτό εγώ το θεωρώ 'εκπαιδευτικούς λόγους' και δεν καταλαβαίνω γιατί το βρίσκεις τόσο αστείο και βάζεις συνέχεια emoticons που σκάνε στα γέλια.
Όσο για το οικονομικό παραμύθι, σίγουρα η αλυσίδα (ΙΒ- σπουδές στο εξωτερικό) κοστίζει αρκετά χρήματα και είναι απρόσιτη για χαμηλόμισθους, αλλά έχοντας δεκάδες παραδείγματα φίλων μου που τα σκάνε δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η αλυσίδα (πανελλήνιες-φροντιστήριο-σχολή σε άλλη πόλη) είναι φτηνώτερη λύση.
-
Τουρίστρια εκσφενδόνισε φλυτζάνι τσαγιού κατά της Μόνα Λίζα
Μια Ρωσίδα τουρίστρια εκσφενδόνισε χθες ένα άδειο φλυτζάνι τσαγιού κατά του διασημότερου ίσως πίνακα όλων των εποχών, της Μόνα Λίζα (ή αλλιώς Τζιοκόντα) του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, στο Μουσείο του Λούβρου.
Η Μόνα Λίζα εξακολουθεί να χαμογελά αινιγματικά στο κοινό ωστόσο χωρίς να έχει υποστεί καμία ζημιά, αφού φυλάσσεται πίσω από αλεξίσφαιρη βιτρίνα.
Η δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε για ψυοχολογική γνωμάτευση. Σύμφωνα με αναφορές η Ρωσίδα φέρεται να πάσχει από το «σύνδρομο Stendhal», όπου ο πάσχων συμπεριφέρεται παράλογα λόγω υπερβολικής συγκίνησης από κάποιο έργο τέχνης.
πηγη : http://www.tvxs.gr/v18081
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τουρίστρια εκσφενδόνισε φλυτζάνι τσαγιού κατά της Μόνα Λίζα
Μια Ρωσίδα τουρίστρια εκσφενδόνισε χθες ένα άδειο φλυτζάνι τσαγιού κατά του διασημότερου ίσως πίνακα όλων των εποχών, της Μόνα Λίζα (ή αλλιώς Τζιοκόντα) του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, στο Μουσείο του Λούβρου.Η Μόνα Λίζα εξακολουθεί να χαμογελά αινιγματικά στο κοινό ωστόσο χωρίς να έχει υποστεί καμία ζημιά, αφού φυλάσσεται πίσω από αλεξίσφαιρη βιτρίνα.
Η δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε για ψυοχολογική γνωμάτευση. Σύμφωνα με αναφορές η Ρωσίδα φέρεται να πάσχει από το «σύνδρομο Stendhal», όπου ο πάσχων συμπεριφέρεται παράλογα λόγω υπερβολικής συγκίνησης από κάποιο έργο τέχνης.
Δηλαδή σαν το 95% του γυναικείου πληθυσμού ε;
-
-
Για εμένα πάντως, όπως και για τους περισσότερους φίλους μου, οι εκπαιδευτικοί λόγοι είναι οι πιό σημαντικοί. Ίσως φταίει το γεγονός ότι είμαστε γονείς παιδιών που περάσανε/περνάνε από πανελλήνιες ή ΙΒ και το θέμα το ψάχνουμε από άλλη γωνία και άλλη ηλικία.
Όχι, εσύ (υποθέτω, δεν σε ξέρω) διάλεξες πανελλήνιες γιατί θέλησες να περάσεις σε κάποια σχολή και να μείνεις στην Ελλάδα. Μπορεί να υπήρχαν οικονομικοί λόγοι μπορεί και όχι.
Κάποια άλλα παιδιά, υποστηριζόμενα και από τους γονείς τους, διάλεξαν να την κάνουν από την Ελλάδα και να αναζητήσουν κάτι που τους ταιριάζει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Οι λόγοι δεν είναι πάντα οικονομικοί αλλά πολύ συχνά λόγοι νοοτροπίας και χαρακτήρα του 16χρονου, απλά κάποιοι από αυτούς, όσα λεφτά και να έχουν οι γονείς, δεν αντέχουν να ξενιτευτούν και να αποχωριστούν τη γλώσσα τους, το σπίτι, την γκομενίτσα, το αμάξι του μπαμπά, ενώ άλλοι αισθάνονται ανεξάρτητοι και θέλουν να ζήσουν μικροί την περιπέτεια. Σε αυτή την περίπτωση, το ΙΒ προετοιμάζει πολύ καλύτερα από το λύκειο για 80 λόγους πο δεν είναι προφανείς σε όσους δεν ξέρουν τι είναι το ΙΒ. Αυτό εγώ το θεωρώ 'εκπαιδευτικούς λόγους' και δεν καταλαβαίνω γιατί το βρίσκεις τόσο αστείο και βάζεις συνέχεια emoticons που σκάνε στα γέλια.
Όσο για το οικονομικό παραμύθι, σίγουρα η αλυσίδα (ΙΒ- σπουδές στο εξωτερικό) κοστίζει αρκετά χρήματα και είναι απρόσιτη για χαμηλόμισθους, αλλά έχοντας δεκάδες παραδείγματα φίλων μου που τα σκάνε δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η αλυσίδα (πανελλήνιες-φροντιστήριο-σχολή σε άλλη πόλη) είναι φτηνώτερη λύση.
Μάλλον δεν έχεις ιδέα της πραγματικότητας έξω από τα κοινωνικά σου στεγανά...
Το ΙΒ κοστίζει για 2 χρόνια παραπάνω από 20Κ. Αν διαλέξεις πανελλήνιες και φροντιστήρια, σου περισσεύουν ΠΟΛΛΑ, από τα παραπάνω. Ο χαμηλόμισθος ή ακόμη και ο μέσος, ούτε...απέξω από το ΙΒ δεν μπορεί να περάσει. Γιατί εκτός από το κόστος αυτού, είναι και το κόστος του ιδιωτικού σχολείου που είναι εξτρά, είναι και το κόστος των πανεπιστημίων μετά, είναι το κόστος της ζωής έξω κλπ κλπ κλπΝομίζεις πως οι 16χρονοι πχ των δυτικών προαστίων δεν θέλουν την...περιπέτεια, και μόνον οι...ομολογοι των ΒΠ και ΝΠ την...συμμερίζονται; Ή μήπως το κάνουν γιατί γουστάρουν το αμάξι του μπαμπά (κάνα Youdie Accident δηλαδή... ).
Kοίτα, ό,τι και να σου πω, μάλλον στράφι πάει. Οπότε, μάλλον δεν υπάρχουν αρκετοί...'εκπαιδευτικοί' λόγοι για να συνεχίζω!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
......................
Δηλαδή σαν το 95% του γυναικείου πληθυσμού ε;
Για έργα τέχνης μίλησε όχι μόδα!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]