-
Μου αρεσει να θεωρουμε ακομα μικρος...Τον Γεμενη και το Χατζητσοπ τους αναγνωρισα, νομιζα οτι ηταν και ο Αργυρης αλλα εκανα λαθος. εεε τι να κανω οτι θυμαμαι και εγω απο μικρος...
Και ασε τον Dan το εχει πειραξει τωρα τελευταια κατι....Αλλα εγω συνεχιζω να τον συμπαθω[/quote]
Δεν ξέρω σε ποιόν Αργύρη αναφέρεσαι, όσο για τον DAN θα σε δαγκώσει από την Καλαμάτα στα έχει μαζεμένα κάψανε που κάψανε όλη την Πελοπόνησο μαζέψατε και εσείς όλα τα λουλούδια με τον γιατρό και εκνευρίστηκε τι να τον κάνουμε γύρισε στο κόμα των οικολόγων από τότε που τον πρόδωσε το κόμα του στις περσινές εκλογές για ρώτα τον ξέρει αυτός.......... -
-
Μακαρι σαν και τον Γιωργο να υπηρχαν περισσοτεροι συμμετεχοντες σε φορουμ! Μακαρι σε καθε φορουμ να υπηρχε εστο και ενας σαν τον Γιωργο!
Ανεκτιμητη η προσφορα σου, εισαι θυσαυρος για το 4τροχοι φορουμ, δινεις αξια, ουσια και ποιοτητα με την παρουσια σου εδω! Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο για τον Γιωργο!
Τιμη μου που σε γνωριζω!
-
Φίλε sv2,
τα λόγια είναι λίγα για ότι ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ .
Ο κόπος και η θέληση ΠΛΕΟΝΑΖΟΥΝ !!!
Τους πιό μεγάλους σε ηλικία μας θύμισες πράγματα (...και θάματα !) και στους μικρότερους έδωσες μιά γλυκιά γεύση του παρελθόντος ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αξίζει να δούμε και να σημειώσουμε :
-τα τότε μέτρα ασφαλείας , και το πόσο έχουν αλλάξει.
-τις τότε χωμάτινες διαδρομές και πόσες είναι ακόμη χωμάτινες ?????
-το τότε τοπίο γύρω απο αυτές - μήπως κάηκε και οικοδομήθηκε ??????????
-τους τότε αγωνιζόμενους - την μετέποιτα διαδρομή τους, κάποιοι μας κοιτάνε απο ψηλά...
-τους τότε χορηγούς , αυτοί σίγουρα σήμερα μας κοιτάνε απο ...μακρυαααααααααααά.Θα ήθελα να προτείνω στις Λέσχες Αυτοκινήτου να προσπαθήσουν να δημοσιοποιήσουν το φωτογραφικό αρχείο τους.
Η ΕΛΕΤΑ , της οποίας είμαι μέλος , με αφορμή την κίνηση του sv2 , μπαίνει στην διαδικασία ...'ανασκαφών', και σύντομα θα υπάρχουν νέα .Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα.Υ.Γ. προς mod's : μήπως για το μέγεθος των αρχείων των ... ανασκαφικών ευρημάτων θα υπάρξει πρόβλημα ???
-
Πσσσσσσσ!!!!!!!Φοβερο υλικο,μπραβο SV2!!!!
Για να μαθαινουμε και μεις οι μικροτεροι τι γινοταν εκεινες τις εποχες. -
στη gallery του R40 υπάρχει από το ξεκίνημα ο ανάλογος χώρος για τις ιστορικές φωτογραφίες
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=11580καθένας μπορεί να προσθέτει φωτογραφίες χωρίς περιορισμό στον αριθμό
εάν μάλιστα κάποια λέσχη το επιθυμεί, μπορεί να ανοίξει υποφάκελος ώστε να είναι οργανωμένες οι φωτογραφίες
-
ΠΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ!!!ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ...ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ...ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ...40 ΝΟΜΑΤΕΟΙ...ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΣΙΡΚΟΥΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ???
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
στη gallery του R40 υπάρχει από το ξεκίνημα ο ανάλογος χώρος για τις ιστορικές φωτογραφίες
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=11580καθένας μπορεί να προσθέτει φωτογραφίες χωρίς περιορισμό στον αριθμό
εάν μάλιστα κάποια λέσχη το επιθυμεί, μπορεί να ανοίξει υποφάκελος ώστε να είναι οργανωμένες οι φωτογραφίες
σ'ευχαριστουμε κι' εσενα προσωπικα φιλε Νικο για την ομορφη προσπαθεια που κανεις μεσω του site σου,να συγκεντρωσεις και να προβαλεις δημοσια αυτο το σπανιο φωτογραφικο υλικο!
Κωνσταντινος
-
Μπραβο σου sv2! Επιτελους και κατι πραγματικα ευχαριστο σε αυτο το φορουμ.
Οοοοολα τα λεφτα τα quattro!ΥΓ: Αν ησουν και στο ενα και μοναδικο Αιγινιο ε, ενταξει...
-
αφου ηταν ρε συ...δεν εχεις δει το φωτογραφικο υλικο απο αυτον τον αγωνα? δες το αναλογο τοπικ που ανοιξα και που το πλουτισαν με τις μοναδικες τους φωτο ο sv2 και APR...!!!!
τους ευχαριστουμε!τσεκ το λινκακι...
viewtopic.php?f=3&t=33141&p=1336725&hilit=aiginio#p1336725
-
Πω-πω!!!Ειναι αναβαση Ζαγκλιβεριου οι τελευταιες Γιωργο;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πω-πω!!!Ειναι αναβαση Ζαγκλιβεριου οι τελευταιες Γιωργο;
Αφού το αναφέρω πιό πάνω.....
Ουπς,σορρυ,πήδηξα σελίδα.
(βαλε πραμα λεμεεε!!! )
-
Δεν ξέρω, έχω τρελαθεί!!!
Από τα καλύτερα topic του forum, 20 σελίδες γεμάτες 'διαμάντια'!Ξεσκονίζοντας τα αρχεία μου βρήκα πολλούς από τους πρωταγωνιστές κυρίως των Χαλκιδικής και Δ.Ε.Θ. που ανέβασε ο sv2, και μπορώ να βάλω τα ονόματα τους κάτω από τις φωτογραφίες με την άδεια πάντα του sv2.
Λείπουν όμως ακόμα αρκετοί, των οποίων για να ανακαλύψουμε την ταυτότητα θα πρέπει να βοηθήσουν οι 'πιο παλιοί'.sv2 περιμένω το ΟΚ για να δώσω ονόματα!
-
-
Παιδιά μπράβο σας πάρα πολυ καλή δουλειά
αν βρεθεί και βιντεάκι θα άξιζε πολύ να το παστάρετεΥΣ θα μπορούσατε να γράψετε με την κάθε φωτο και το πλήρωμα που τρέχει
δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι δυνατόν μερικοί δεν τα προλάβαμε αλλα έχουμε ακούσει ιστορίες για αυτές τις χρυσές εποχέςπχ nissan rs 500 stratisino + .......
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης tonisM έγραψε:
αν βρεθεί και βιντεάκι θα άξιζε πολύ να το παστάρετεΥΣ θα μπορούσατε να γράψετε με την κάθε φωτο και το πλήρωμα που τρέχει
δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι δυνατόν μερικοί δεν τα προλάβαμε αλλα έχουμε ακούσει ιστορίες για αυτές τις χρυσές εποχέςπχ nissan rs 500 stratisino + .......
ευχαριστώ
εχεις δικιο,πρεπει να γινει και αυτο...
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ..
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ GALLERY ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ...
ΕΤΣΙ,ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ FORUM ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΗΘΕΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ...
τελειωνοντας μια μικρη διορθωση...ειναι nissan 240 rs φιλε μας....με τους Γιωργος Μοσχους (ο Γεωργαρας μας!) ή τον stratissino (Στρατης Χατζηπαναγιωτου)
με εκτιμηση για αυτη την ομορφη προσπαθεια
-
Ο χρήστης elaborus έγραψε:
ευχαριστώ
εχεις δικιο,πρεπει να γινει και αυτο...
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ..
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ GALLERY ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ...
ΕΤΣΙ,ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ FORUM ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΗΘΕΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ...
τελειωνοντας μια μικρη διορθωση...ειναι nissan 240 rs φιλε μας....με τους Γιωργος Μοσχους (ο Γεωργαρας μας!) ή τον stratissino (Στρατης Χατζηπαναγιωτου)
Ήδη ξεκίνησα να δίνω ονόματα στις φωτογραφίες (στις πρώτες 8 σελίδες έγινε...). Όποιος μπορεί να δώσει οποιαδήποτε βοήθεια, διόρθωση ή συμπλήρωση, για να σβηστούν τα ερωτηματικά, είναι ευπρόσδεκτη!
-
σε ειναι ευκολο να αρχισεις να ονοματιζεις τις φωτογραφιες?
δυστυχως εαν δεν τις αριθμισουμε θα πρεπει να τις ξαναποσταρουμε πια με την λεζαντα κατω... -
σε ειναι ευκολο να αρχισεις να ονοματιζεις τις φωτογραφιες?
δυστυχως εαν δεν τις αριθμισουμε θα πρεπει να τις ξαναποσταρουμε πια με την λεζαντα κατω...Δεν χρειάζεται Κωνσταντίνε. Αρκεί κάποιος να τις ξαναδεί από την αρχή...
Θα συμπληρώσω κάποια στοιχεία και στις δικές σου, αν δεν έχεις πρόβλημα. -
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ GALLERY ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ...
Καποια στγμη θα τις ανεβασω εγω στο R40,σε δικια τους γκαλλερυ.
Αυτο θα γινει,μολις παραλαβω το υλικο ολόκληρο.
Φωτογραφίες από τις δεκαετίες 70 και 80