-
η κοπελα μου ψαχνει αυτοκίνητο για μικρές μετακινήσεις στην πολη κυρίως, χωρις όμως πολύ μεγάλες παραχωρήσεις σε κοντινές εξορμήσεις..
όλες οι προτάσεις δεκτές -
η κοπελα μου ψαχνει αυτοκίνητο για μικρές μετακινήσεις στην πολη κυρίως, χωρις όμως πολύ μεγάλες παραχωρήσεις σε κοντινές εξορμήσεις..
το πουντο του corsair και δωρο ο ιδιος ο corsair για να αλλαζει τις ταχυτητες
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το πουντο του corsair και δωρο ο ιδιος ο corsair για να αλλαζει τις ταχυτητεςδεν ψαχνει ιταλικό γιατι χαλάνε
δεν το εννοούσα
-
ντροπη σου ποπ να λες τετοια για το πουντο και τον corsair..
6 χιλιαρικα αυτοματο.. tough..
ας παρει σμαρτ η βλεπω στο car.gr και το σιβικ του leonp..
-
Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσε να βάλει κάτι παραπάνω για το προηγούμενο μοντέλο Jazz.
-
Εαν καταφέρεις σε αυτά τα χρήματα να βρείς το Punto Speedgear(CVT) πάρτο δαγκωτό.
Ζω μαζί του εδώ και 5 χρόνια και δεν θα το άλλαζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Εαν καταφέρεις σε αυτά τα χρήματα να βρείς το Punto Speedgear(CVT) πάρτο δαγκωτό.Ζω μαζί του εδώ και 5 χρόνια και δεν θα το άλλαζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
μιλάμε για punto I..??
-
Punto mk2.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7462
-
Τα αυτόματα είναι σχετικά λίγα στην Ελλάδα και οι αξίες τους πέφτουν πολύ λόγω φόβου αναξιοπιστίας και πιθανού κόστους επισκευής. Από την άλλη όμως όλο και περισσότεροι έχουν αρχίσει να τα ζητούν.
Αυτό έχει οδηγήσει σε μια ασταθή η αγορά, από τη μία θέλουν να τα ξεφορτωθούν γιατί δεν ζητιούνται αλλά από την άλλη αν δουν ότι το θέλεις αυτόματο θα προσπαθήσουν να στο πουλήσουν όσο περισσότερο μπορούν σαν να είναι ρολς-ρόυς. Θέλει λοιπόν προσοχή και σωστό χειρισμό στα παζάρια και το ενδιαφέρον που δείχνει κανείς.
Νομίζω ότι σε λίγο παλιότερα μπορείς να βρεις πολύ περισσότερο και καλύτερο αυτοκίνητο για τα λεφτά σου αλλά πιο λίγα μοντέλα. -
η γυναίκα μου έχει το opel corsa c με το easytronic κιβώτιο (μοντ. 2004). Λογικά η τιμή του ως μεταχειρισμένου παίζει κάπου εκεί. Προβλημα πάντως δεχ έχει βγαλει εως τώρα.
-
για clio II ph.I αυτοματο υπαρχει καμία φήμη (καλή η κακή)..??
-
ρε παιδια, δεν ξερει κανεις για αυτοματο clioIIph.I..?????????????/
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Εαν καταφέρεις σε αυτά τα χρήματα να βρείς το Punto Speedgear(CVT) πάρτο δαγκωτό.
Ζω μαζί του εδώ και 5 χρόνια και δεν θα το άλλαζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
μιλάμε για punto I..??
Mk2b 1.242 με 80HP
Το οποίο εκτός από άνετο χωρις αισθητές αλλαγές είναι επίσης είναι και πάρα πολύ σβέλτο.Σπανίζουν, αλλά εαν βρείς ειναι πολύ καλή επιλογή.
μικρο μτχ αυτόματο μεχρι 6000 ευρω