-
Δεν καταλαβαίνω σε τι διαφωνείτε
O kacey λέει τα πράγματα από την πλευρά της κοινής λογικής -και έχει δίκιο: αφού έτσι και αλλιώς η θέση μπροστά στο πάρκινγκ αναγκαστικά μένει ελεύθερη, γιατί να μην την καταλάβει ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ για ένα 2ο αυτοκίνητο, που διαφορετικά θα καταλάμβανε κάποια άλλη θέση ? Ναι διευκολύνει τον εαυτό του αλλά και όλους τους άλλους, win-win.
Ο paris.gr και άλλοι λένε τα πράγματα από την πλευρά του νόμου -και έχουν δίκιο: αυτό απαγορεύεται από το νόμο, ο οποίος δεν κάνει διάκριση σε 'ιδιοκτήτη' και 'μη ιδιοκτήτη' του πάρκινγκ, όλοι είναι παράνομοι αν παρκάρουν εκεί.
-
kyr80
Απο μια προχειρη ψαχτικη σε φορουμ μηχανικων βρηκα αυτο:
'Για μετατροπη καταστηματος σε χωρο σταθμευσης απαιτειται κατ'αρχας αλλαγη χρησης στην οικεια πολεοδομια. Επίσης εφόσον πρόκειται για κλειστή θέση στάθμευσης οι ελάχιστες διαστάσεις πρέπει να είναι 2,60Χ5,00 και είσοδος 2,25'
τα οποια νουμερα μαλιστα κατι μου θυμιζουν οταν ειχα ψαχτει αναλογα για να μετατρεψω χωρο ισογειας αποθηκης με προσβαση στο δρομο, σε παρκινγκ.
Οπως καταλαβαινεις, ΔΕΝ μπαινει 2ο αμαξι σε χωρο με αυτες τις απαιτουμενες ελαχιστες διαστασεις, οποτε η ιδιωτικη θεση σταθμευσης δεν προυποθετει να χωραει 2+ αυτοκινητα, κατα τη λογικη του 'ισοζυγιου' προσφερομενων θεσεων εναντι αφαιρουμενων απο τη κοινη χρηση.
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω σε τι διαφωνείτεΣτο οτι μασκαρευουν σε επιθυμια για τηρηση του νομου, την επιθυμια τους να δυσκολευεται ΚΑΙ ο κατοχος του παρκινγκ, για το παρκαρισμα του 2ου αυτοκινητου, οσο δυσκολευονται αυτοι για το παρκαρισμα του 1ου ενω ο καριολης ο πλουσιος το λαμογιο που εχει παρκινγκ παρκαρει το 1ο ευκολα. Αφου δεν εχουν κατσικα, τοτε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Πραγματικα δεν το καταλαβαινεις?
O kacey λέει τα πράγματα από την πλευρά της κοινής λογικής -και έχει δίκιο: αφού έτσι και αλλιώς η θέση μπροστά στο πάρκινγκ αναγκαστικά μένει ελεύθερη, γιατί να μην την καταλάβει ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ για ένα 2ο αυτοκίνητο, που διαφορετικά θα καταλάμβανε κάποια άλλη θέση ? Ναι διευκολύνει τον εαυτό του αλλά και όλους τους άλλους, win-win.
Ο paris.gr και άλλοι λένε τα πράγματα από την πλευρά του νόμου -και έχουν δίκιο: αυτό απαγορεύεται από το νόμο, ο οποίος δεν κάνει διάκριση σε 'ιδιοκτήτη' και 'μη ιδιοκτήτη' του πάρκινγκ, όλοι είναι παράνομοι αν παρκάρουν εκεί.
Οπως σου εξηγω παραπανω, χεστηκαν για το νομο. Η ουσια κ αυτο που τους τσουζει ειναι να δυσκολευτει ΚΑΙ ο αλλος.
Ενα βραβειο στα παιδιά και γρήγορα. Και μια θεση στο νομοθετικο σωμα. Νομοι και μ@λ@κιες. Δικιο ειναι η ευκολία του καθενος.
ΥΓ. Βαρεθηκα. Οταν αλλαξει ο νομος στείλτε μου πμ.
Ημουν ο πρωτος που ειπα οτι ειναι παρανομο για ολους. Κ δεν λεω οτι ειναι νομιμο. Λεω οτι ειναι το λογικο. Αλλα εσενα αλλο σε τσουζει, στα @@ σου ο νομος. Το ειπες κ μονος σου.
-
Νομίζω σε αυτό που λες για την 'κατσίκα του γείτονα' έχεις άδικο και είσαι υπερβολικός kacey
Υπάρχει ένα ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση: σε ποιό βαθμό μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι η κοινή λογική υπερτερεί του νόμου. Μπορεί τώρα να λέμε για πάρκιγκ, που είναι σχετικά ανώδυνο, αλλά εξίσου καλά η συζήτηση μπορεί να είναι 'τεράστια ευθεία αυτοκινητόδρομου μέρα-καθαρός ουρανός-αστραπές-δε-φοβάται και όριο 50 ?' 'νύχτα-ερημιά-ελέγχω πολύ προσεκτικά και παραβιάζω το κόκκινο' κτλ. Και φυσικά ο νόμος τα απαγορεύει όλα αυτά διότι, απλά, η κοινή λογική δεν είναι πραγματικά κοινή, σε μερικούς δε δεν είναι καν λογική
Σε αντίστοιχη περίπτωση νομίζω δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παρκάρω μπροστά στο πάρκινγκ μου (2ο αυτοκίνητο μόνο, ώστε να κερδίζουν κάτι και οι άλλοι στη γειτονιά) αλλά αν με έγραφαν δεν θα είχα αντίρρηση, dura lex sed lex.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω σε αυτό που λες για την 'κατσίκα του γείτονα' έχεις άδικο και είσαι υπερβολικός kaceyΑφου το γραφει ο ιδιος ξεκαθαρα, πιο πισω...
Υπάρχει ένα ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση: σε ποιό βαθμό μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι η κοινή λογική υπερτερεί του νόμου.
Σε κανενα βαθμο δεν υπερτερει η κοινη λογικη εναντι του νομου, αν καποιος αποφασισει να τον εφαρμοσει κ να επιβαλλει ποινη. Εγω λεω οτι ειναι ηλιθιο να ειναι παρανομο κ δεν θα επρεπε να ειναι, οχι οτι ενω ειναι θα επρεπε να μου τη χαρισουν (κ μαλιστα υπαρχει κ το θεμα 'πως ξερει ο τυχαιος τροχονομος οτι το αυτοκινητο που μπλοκαρει την εισοδο, ειναι του ιδιου?). Αλλα:
Σε αντίστοιχη περίπτωση νομίζω δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παρκάρω μπροστά στο πάρκινγκ μου (2ο αυτοκίνητο μόνο, ώστε να κερδίζουν κάτι και οι άλλοι στη γειτονιά) αλλά αν με έγραφαν δεν θα είχα αντίρρηση, dura lex sed lex.
Εγω θα ειχα προβλημα στο εξης: για να ασχοληθει τροχονομος με κατι τετοιο, πρεπει να πεσει καρφωτη. Αν λοιπον πεσει καρφωτη απο το γειτονα κ οχι απο τον ιδιοκτητη, εγω θα ημουν ψιλιασμενος να προσπαθησω να καταλαβω γιατι ο γειτονας ασχολειται με τον αλλο.
Αν παλι ετυχε κ περασε καποιος τροχονομος, ειδε τυχαια τη παραβαση κ εγραψε, ή μου απαντουσε 'το ξερω οτι ειναι δικο σας το αυτοκινητο+παρκινγκ αλλα ειστε παρανομος κ τελειωσε', παλι δεν θα ελεγα τιποτα. Δηλαδη το προβλημα μου θα ηταν να το εκανε επειδη τον εβαλε ο ζηλεια-ψωρα γειτονας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kyr80Απο μια προχειρη ψαχτικη σε φορουμ μηχανικων βρηκα αυτο:
'Για μετατροπη καταστηματος σε χωρο σταθμευσης απαιτειται κατ'αρχας αλλαγη χρησης στην οικεια πολεοδομια. Επίσης εφόσον πρόκειται για κλειστή θέση στάθμευσης οι ελάχιστες διαστάσεις πρέπει να είναι 2,60Χ5,00 και είσοδος 2,25'
τα οποια νουμερα μαλιστα κατι μου θυμιζουν οταν ειχα ψαχτει αναλογα για να μετατρεψω χωρο ισογειας αποθηκης με προσβαση στο δρομο, σε παρκινγκ.
Οπως καταλαβαινεις, ΔΕΝ μπαινει 2ο αμαξι σε χωρο με αυτες τις απαιτουμενες ελαχιστες διαστασεις, οποτε η ιδιωτικη θεση σταθμευσης δεν προυποθετει να χωραει 2+ αυτοκινητα, κατα τη λογικη του 'ισοζυγιου' προσφερομενων θεσεων εναντι αφαιρουμενων απο τη κοινη χρηση.
ΑΝ ισχύει αυτό, ο νόμος είναι άδικος. Σε τι εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον μια μόνιμα πιασμένη θέση παρκαρίσματος, όταν αυτή δεν αυξάνει τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα εξυπηρετεί;
Κατά τα άλλα, μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργούν οι πυλωτές παρά η συγκεκριμένη κυρία. -
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
ΥΓ2. Προσωπικα δεν με ενοχλει ουτε που ο γειτονας βαζει 3 αμαξια αντι για 2 στην πυλωτη, ουτε που παρκαρουν απεναντι απο το παρκινγκ μου ακριβως κατω απο πινακιδα που απαγορευει την σταθμευση (οπου κανονικα θα επρεπε να παρκαρω εγω, σωστα;) και μου κανουν τη ζωη δυσκολη στο μπες βγες γιατι καταλαβαινω οτι ετσι αποσυμμφοριζεται καπως η γειτονια. Αλλα μα τω θεο αν καποιος μου αρχιζε τα περι γραμματος και πνευματος του νομου, κρεττινων κτλ καθε μερα θα καλουσα την αστυνομια. Οποιος θελει να κανει την παρανομια του ας την κανει στα μουλωχτα και οχι να θελει να βγει και απο πανω ως μεγας ευεργετης της κοινωνιας.
- Επειδη καποιοι ειναι προφανως απαλευτοι κανω παραθεση των εαυτο μου οπου εξηγω τι κανω στην πραξη και οχι στην θεωρια. Ελπιζω τωρα να το διαβασετε.
- Kacey τι ακριβως με τσούζει οταν ρε ανθρωπε το συγκεκριμένο θεμα δεν με αγγίζει προσωπικα και επιπλεον αφου εχω δικο μου παρκινγκ θα επρεπε να λεω τα ακριβως αντιθετα;
- Επειδη επισης μας τα ζαλισατε με την κατσικα του γειτονα αυτος την αγορασε. Δεν την εκλεψε ουτε την καταχραστηκε.
-
Ακριβως. Κ αυτο που προτεινεις ξανασυμφοριζει το δρομο: τρωω μια ΕΞΤΡΑ θεση για το 2ο αυτοκινητο, ενω θα μπορουσα να το στοιβαξω στην εισοδο του παρκινγκ που ετσι κ αλλιως εσυ δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις. Αυτο οσο κ να προσπαθεις να μας βγαλεις τρελους, ειναι δεδομενο.
την εισοδο του παρκινγκ δε μπορω να τη χρησιμοποιησω για σταθμευση,μπορω ομως για σταση η διελευση.
αποσυμφορηση κανεις οταν δεν παρκαρεις στο δρομο καθολου,οχι οταν παρκαρεις το ενα αμαξι μεσα και το αλλο στο δρομο.
αν ο γειτονας που εχει 1 θεση για παρκινγκ στο γκαραζ,δεν ειχε το δικαιωμα να παρκαρει μπροστα στη πορτα του θα αγοραζε δευτερο αυτοκινητο η θα το ξανασκεφτοτανε?το φαρδος της γκαραζοπορτας ειναι οπως ειπες καπου 2.5 μετρα.
ουτε καν σμαρτ δε χωραει να παρκαρει εκει.
αρα αυτος που θα παρκαρει αμαξι εκει δε θα πιασει χωρο μονο απο τη γκαραζοπορτα του,θα πιασει και αλλο τοσο.αρα δεν ειναι και μεγαλη αποσυμφορηση. -
Καλα, εχεις ΠΟΛΥ πλακα...
Σαφως κ δεν μπορεις να χρησιμοποιησΕΙΣ τη εισοδο του γκαραζ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ για σταση. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις 'διελευση'.
'αποσυμφορηση κανεις οταν δεν παρκαρεις στο δρομο καθολου,οχι οταν παρκαρεις το ενα αμαξι μεσα και το αλλο στο δρομο.'
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ' ρε μαστορα, ειναι σε ενα χωρο που ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ. Αν ΔΕΝ το βαλει εκει, πιανει μια ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ απο τους αλλους χρηστες του δρομου = συμφορηση.
'αν ο γειτονας που εχει 1 θεση για παρκινγκ στο γκαραζ,δεν ειχε το δικαιωμα να παρκαρει μπροστα στη πορτα του θα αγοραζε δευτερο αυτοκινητο η θα το ξανασκεφτοτανε?'
Καλα, καταλαβαμε οτι τρολλαρεις, δεν χρειαζεται να το κανεις κ τοσο ευκολο...Σιγα μη κολλησει στο αν θα το βαζει μπροστα στη πορτα του ή θα χρειαστει να βρισκει επιπλεον θεση, για το αν θα παρει 2ο αμαξι.
'το φαρδος της γκαραζοπορτας ειναι οπως ειπες καπου 2.5 μετρα.
αρα αυτος που θα παρκαρει αμαξι εκει δε θα πιασει χωρο μονο απο τη γκαραζοπορτα του,θα πιασει και αλλο τοσο.αρα δεν ειναι και μεγαλη αποσυμφορηση.'Το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ φαρδος ειναι τοσο. Δεν σημαινει οτι ντε κ καλα θα ειναι τοσο.
Αλλα ακομα κ αν ισχυει το σεναριο που εχεις φτιαξει παραπανω, εχουμε κ λεμε:
α) παρκαρει μπροστα στην εισοδο του = πιανει την εισοδο του (που εσυ δεν μπορεις να παρκαρεις) κ οσο παραπανω χρειαζεται το αυτοκινητο = πιανει αλλο 1-2.5μ δημοσιου δρομου
β) παρκαρει αλλου 'γιατι απαγορευεται μπροστα στην εισοδο του' = πιανει 3.5-5μ δημοσιου δρομου.Για πες μας ρε μαστορα τι απο τα δυο ειναι καλυτερο για τους υπολοιπους...
Αστο ρε παλικαρι μου. Δεν υπαρχει κανενα λογικο επιχειρημα για αυτο που ζητατε, μονο η ζηλεια-ψωρα οσων δεν εχουν παρκινγκ κ θελουν να παιδευεται κ εκεινος που εχει.
-
να κανουμε και λιγο πλακα..
αν ερθει επισκεπτης στον Κεησι και παρκαρει εξω απο το παρκιν, δεν θα πρεπει καλεσει την αστυνομια;;
΄ -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλα, εχεις ΠΟΛΥ πλακα...Σαφως κ δεν μπορεις να χρησιμοποιησΕΙΣ τη εισοδο του γκαραζ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ για σταση. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις 'διελευση'.
'αποσυμφορηση κανεις οταν δεν παρκαρεις στο δρομο καθολου,οχι οταν παρκαρεις το ενα αμαξι μεσα και το αλλο στο δρομο.'
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ' ρε μαστορα, ειναι σε ενα χωρο που ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ. Αν ΔΕΝ το βαλει εκει, πιανει μια ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ απο τους αλλους χρηστες του δρομου = συμφορηση.
'αν ο γειτονας που εχει 1 θεση για παρκινγκ στο γκαραζ,δεν ειχε το δικαιωμα να παρκαρει μπροστα στη πορτα του θα αγοραζε δευτερο αυτοκινητο η θα το ξανασκεφτοτανε?'
Καλα, καταλαβαμε οτι τρολλαρεις, δεν χρειαζεται να το κανεις κ τοσο ευκολο...Σιγα μη κολλησει στο αν θα το βαζει μπροστα στη πορτα του ή θα χρειαστει να βρισκει επιπλεον θεση, για το αν θα παρει 2ο αμαξι.
'το φαρδος της γκαραζοπορτας ειναι οπως ειπες καπου 2.5 μετρα.
αρα αυτος που θα παρκαρει αμαξι εκει δε θα πιασει χωρο μονο απο τη γκαραζοπορτα του,θα πιασει και αλλο τοσο.αρα δεν ειναι και μεγαλη αποσυμφορηση.'Το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ φαρδος ειναι τοσο. Δεν σημαινει οτι ντε κ καλα θα ειναι τοσο.
Αλλα ακομα κ αν ισχυει το σεναριο που εχεις φτιαξει παραπανω, εχουμε κ λεμε:
α) παρκαρει μπροστα στην εισοδο του = πιανει την εισοδο του (που εσυ δεν μπορεις να παρκαρεις) κ οσο παραπανω χρειαζεται το αυτοκινητο = πιανει αλλο 1-2.5μ δημοσιου δρομου
β) παρκαρει αλλου 'γιατι απαγορευεται μπροστα στην εισοδο του' = πιανει 3.5-5μ δημοσιου δρομου.Για πες μας ρε μαστορα τι απο τα δυο ειναι καλυτερο για τους υπολοιπους...
Αστο ρε παλικαρι μου. Δεν υπαρχει κανενα λογικο επιχειρημα για αυτο που ζητατε, μονο η ζηλεια-ψωρα οσων δεν εχουν παρκινγκ κ θελουν να παιδευεται κ εκεινος που εχει.
φυσικα και επιτρεπεται να κανεις σταση σε γκαραζ,η σταθμευση απαγορευεται μονο
οσο για τη διελευση,απο τη στιγμη που θα παρκαρει αυτη εκει εμποδιζει ενα αυτοκινητο να περασειΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,αν δεν ηταν στο δρομο θα ηταν ιδιωτικος χωρος και θα κανε ο,τι ηθελε.
η θεση που κανεις γενικα δε μπορει να παρκαρει μπορει να χρησιμοποιηθει για αλλους χιλιους λογους,σταση,μανουβρα,σταθμευση εκτακτου αναγκης,διελευση.αυτο ειναι το νοημα του παρκινγκ,η διευκολυνση των αλλων,ΟΧΙ η διευκολυνση του ιδιοκτητη για να παρκαρει ενα εξτρα αυτοκινητο.εκτος απο το ελαχιστο επιτρεπτο οριο,υπαρχει φυσικα και μεγιστο επιτρεπτο οριο,εκτος κι αν νομιζεις οτι μπορεις να εχεις ολοκληρη τη προσοψη της πολυκατοικιας μια μεγαλη γκαραζοπορτα και να παρκαρεις μονο εσυ.
αν δε παρκαρει στη θεση εκει να παει να το παρκαρει στο βουνο,δικο της προβλημα
αυτο που ειναι καλυτερο για τους αλλους ειναι να το βαλει το αμαξι της μεσα στο γκαραζ και το αλλο να το πεταξει στη θαλασσα.
της παραχωρουμε το μερος του δρομου για διευκολυνση δικη της να μπαινοβγαινει στο γκαραζ,να σεβαστει κι αυτη τους αλλους να μη παρκαρει δευτερο αυτοκινητο στο δρομο.κανεις δεν την υποχρεωσε να εχει 342 αυτοκινητα. -
'οσο για τη διελευση,απο τη στιγμη που θα παρκαρει αυτη εκει εμποδιζει ενα αυτοκινητο να περασει'
ποιο αυτοκινητο, να περασει να παει που? το μοναδικο αυτοκινητο που μπορει να περασει απο την εισοδο του παρκινγκ της ειναι το δικο της.
'να σεβαστει κι αυτη τους αλλους να μη παρκαρει δευτερο αυτοκινητο στο δρομο'
ναι να τους σεβαστει με το να αφαιρει ΑΛΛΗ μια θεση απο τη δημοσια χρηση ενω δεν ειναι απαραιτητο. στρουμφακοτσούτσουνα...
-
καθετα στο δρομο κανει διελευση μονο το αυτοκινητο που μπαινει και βγαινει απο το γκαραζ.
τα υπολοιπα αυτοκινητα περνανε κανονικα...
αν την νοιαζει τοοοοσο το να μη πιανει θεση στο δρομο να μην επαιρνε δευτερο αυτοκινητο ενω δεν ειχε δευτερη θεση γκαραζ.τα αλλα δε βλεπω να τα σχολιαζεις.
-
Η κοπέλα εχει Facebook να δουμε και να κανουμε like ή τσαμπα παιδευομαστε;
Κατα τα αλλα:
- Καταχρηστικα θελω να καταλαβω μέρος του δρομου που δεν προορίζεται για παρκινγκ αλλα ετσι κι αλλιως με εξυπηρετεί οποτε δεν γ@μιεται.
- Ελευθερωνω 1 επιπλέον θεση στις 100 διαθεσιμες δηλαδη 1% για να εχω 100% δευτερο και καταχρηστικο παρκινγκ κατω απο το σπιτι μου.
- Βεβαια αν η εισοδος του παρκινγκ μου ειναι πχ 2.5 μετρα που ετσι κι αλλιως δεν μου ανήκουν εγω θεωρω οτι παρκαροντας ελευθερωνω απο καπου αλλου 2.5 μετρα ασχετα αν τελικα συνολικά με το αμαξι μου θα καταλαβω 5 μετρα (στο περιπου με το κενο εμπρος και πισω) αλλα και παλι δεν γ@μιεται!
Επιπλέον με την ιδια λογικη:
- Περναω με κόκκινο οπου μπορω για να αποσυμφορησω τα φαναρια
- Παραβιαζω τα ορια ταχυτητας με την αμαξαρα μου και τις φοβερες οδηγικες ικανοτητες μου (κουφαλες ζηλιαρηδες σας τσουζει κτλ) για να αποσυμφορησω την εθνικη.
- Το σπιτι μου ειναι αυθαίρετο αλλα δεν πειράζει αφου το οικοπεδο ειναι δικο μου (κουφαλες ζηλιαρηδες που δεν εχετε οικοπεδο κτλ).
- Επισης αν υπάρχει δημοσιος δρομος που οδηγεί αποκλειστικά στο σπιτι μου τον καταλαμβανω απο την αρχη του αφου ετσι κι αλλιως στο σπιτι μου οδηγει (κουφαλες κτλ).
- Γενικα κανω οτι γουστάρω ασχετα με το τι λεει ο νομος γιατι το λεει η λογικη μου (κουφαλες δικαστες επιτηδες το κανετε γιατι δεν εχετε παρκινγκ)!
-
Πουτσες μπλε.
-
ε ναι.
-
εαν καποιος εχει παρκιν αλλα οχι αυτοκινητο μπορει να απαγορεψει την καταληψη του χωρου;;
επισης εαν υπαρχει πινακιδα αναπηρικου αλλα ο εποφελουμενος μας εχει αφησει χρονους εχουν δικαιωμα οι κληρονομοι να κρατησουν την θεση και την πινακιδα;;
αυτονοητο για μενα μεν αλλα δις ιζ ελλαδισταν... -
Για το πρωτο ναι καθως ο νομοθετης δεν ενδιαφερεται αν εχεις αμαξι πχ σημερα και αυριο οχι καθως η εισοδος εξοδος εχει να κανει με τον χωρο του παρκινγκ και οχι με το αν εχεις αμαξι. Για το δευτερο με τον αναπηρο προφανως οχι.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Για το πρωτο ναι καθως ο νομοθετης δεν ενδιαφερεται αν εχεις αμαξι πχ σημερα και αυριο οχι καθως η εισοδος εξοδος εχει να κανει με τον χωρο του παρκινγκ και οχι με το αν εχεις αμαξι. Για το δευτερο με τον αναπηρο προφανως οχι.σε απλα ελληνικα γινομαι 'ρουφιανος'...
-
Να γινεις.
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Για το πρωτο ναι καθως ο νομοθετης δεν ενδιαφερεται αν εχεις αμαξι πχ σημερα και αυριο οχι καθως η εισοδος εξοδος εχει να κανει με τον χωρο του παρκινγκ και οχι με το αν εχεις αμαξι. Για το δευτερο με τον αναπηρο προφανως οχι.
σε απλα ελληνικα γινομαι 'ρουφιανος'...
Από πότε η διεκδήκηση των δικαιωμάτων σου (στην προκειμένη περίπτωση η χρήση του κοινόχρηστου χώρου) θεωρείτε ρουφιανιά;
Νομοθεσία περί πάρκινγκ