-
Ο χρήστης teo20net έγραψε:
Αυτό πώς σας φαίνεται;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3822380/Μου είπε ότι είναι ατρακάριστο αλλά αυτή τη μπλέ γραμμή/σκίσιμο μπροστά δεξιά, δεν μπορώ να την χωνέψω
μιας και απο κάτω φαίνεται μπλέ χρώμα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Παντως δεν ειναι το υποστρωμα γιατι είναι στον πλαστικό προφυλακτήρα ,αλλά και σε λαμαρίνα να ήταν δεν θα ήταν μπλε αλλα λευκό ή μπεζ.
Μηπως καθρεπτίζεται κάτι; -
Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς αν έχετε την αίσθηση ότι είστε οι μόνοι που ξέρετε να γράφετε έξυπνες ατάκες.
Anyway... Τουλάχιστον δεν τελειώσατε το λύκειο άδικα.Λανθασμένη εντύπωση... ανάλογου του 'υφακιου' σου! Τεσπα!
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Παντως δεν ειναι το υποστρωμα γιατι είναι στον πλαστικό προφυλακτήρα ,αλλά και σε λαμαρίνα να ήταν δεν θα ήταν μπλε αλλα λευκό ή μπεζ.
Μηπως καθρεπτίζεται κάτι;Δυστυχώς όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να καταλάβω.
Ούτε μπόρεσα να διακρίνω κάτι μπλέ γύρω γύρω, αλλά ακόμη και με zoom, δεν μπορώ να βεβαιωθώ
αν είναι όντως κάτι στον προφυλακτήρα ή όχι.
Είναι κ αρκετά μακρυά για να πάω να το δώ απο κοντά, οπότε πρέπει να τον ξαναπάρω τηλέφωνο μάλλον. -
Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς αν έχετε την αίσθηση ότι είστε οι μόνοι που ξέρετε να γράφετε έξυπνες ατάκες.
Anyway... Τουλάχιστον δεν τελειώσατε το λύκειο άδικα.Αυτή τί μαλακία ήταν τώρα;....
οπότε πρέπει να τον ξαναπάρω τηλέφωνο μάλλον.
Ξαναπάρτον και ξαναπάρε μας........
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο Θεός για κάποιον λόγο μας έδωσε το στροφομετρο...
+1
και στροφόμετρο να μην έχει δεν είναι και καμία σοφία
Αδιανόητο να μην καταλαβαινουμε ΠΟΤΕ (πρέπει ) να αλλαζουμε ταχύτητα. Για όνομα....
Στάλθηκε από το MT27i μου
εδώ η μάνα μου αλλάζει ορθά σχέσεις στο τουινγκο χωρίς στροφόμετρο ένας 'ψαγμένος' που γράφει και σε φόρα δεν μπορεί ??
-
Anyway... Τουλάχιστον δεν τελειώσατε το λύκειο άδικα.από τα γραφόμενα σου -και με δεδομένο οτι μπερδεύεις τις σχέσεις- μάλλον οι υπόλοιποι έχουν phd στην μηχανολογία και εσύ απολυτήριο γυμνασίου
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Το juke έχει ένα τέτοιο 'αφρολέξ' που όμως δεν φαίνεται (με το μάτι - υποκειμενικά) τόσο αποτελεσματικό και επιπλέον δεν καλύπτει ολόκληρο το κάτω μέρος του καπω, αλλά περίπου το 60% της επιφάνειας. Επίσης δεν έχει κάλυμμα στον κινητήρα.
http://s22.postimg.org/41hjv13gx/2013_0 ... 5_23_1.jpgΑυτό το κάλυμμα θερμομόνωση προσφέρει και όχι ηχομόνωση. Ακόμα και να λειτουργεί έτσι, δεν εμποδίζει τον ήχο προς τον θάλαμο αλλά προς τα πάνω, στο εξωτερικό περιβάλλον. Το μόνο σίγουρο βέβαια ότι δεν καιει εξωτερικά το καπό μετά απο πολύωρη λειτουργία του κινητήρα.
-
ηχομονωση στο σαλονι προσφερει μονοτικο υλικο που στρωνεται στην επιφανεια κατω απο το παρμπριζ και καθετα μπροστα απο καλοριφερ κ.λ.π. οποτε και θερμωτητα σταματαει στο σαλονι και θορυβο..... αυτη η μονωση στο καπο δεν ξερω αν ειναι για ζεστη του ηλιου η για θερμωτητα τον χειμωνα ωστε να μην παγωνουν υγρα... οταν ομως δουλευει ο κινητηρας που φτανει τους 90 βαθμους δεν πρεπει να παιζει ρολο αυτη η μονωση στο χωρο του κινητηρα αφου απο το εμπρος ψυγειο περναει τοσος αερας με την κινηση του αυτοκινητου για ψυξη του νερου και του κλιματισμου...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
η για θερμωτητα τον χειμωνα ωστε να μην παγωνουν υγρα...προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
-
Μα ναι και εγω υποθεση κανω, αλλα στα βορεια μερη υπαρχει συστημα που τυλιγουν τον κινητηρα το βραδυ και το πρωι με ρευμα τον ζεσταινουν ωστε να μην ξεκιναει με παγωμενα λαδια... το καρτερ τουλαχιστον...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Anyway... Τουλάχιστον δεν τελειώσατε το λύκειο άδικα.από τα γραφόμενα σου -και με δεδομένο οτι μπερδεύεις τις σχέσεις- μάλλον οι υπόλοιποι έχουν phd στην μηχανολογία και εσύ απολυτήριο γυμνασίου
Ρε σεις αν καταλαβα καλα,ο ανθρωπος ειπε οτι το Xtrail ηταν τοσο αθορυβο που ξεχνουσε ν αλλαξει ταχυτητα.Προφανως οχι στις 6500 αλλα στις 3 αντε 4000 στροφες,πραγμα που στεκει ως επιχειρημα για το ποσο ησυχο ειναι το Xtrail .
Αν καταλαβα λαθος,πασο -
Σωκράτη δεν παίζει 'αθόρυβο' XTrail! Μόνο στο ρελαντί του.
Η Nissan έχει την ιδιαιτερότητα να 'χαρίζει' στους κατόχους των αυτοκινήτων της έναν άκρως ενδιαφέρον και χαρακτηριστικό ήχο απο τους κινητήρες τους. Τον καταλαβαίνεις όταν καθεσαι στο μπαλκόνι απέναντι. Ποσο μάλλον μέσα! -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ρε σεις αν καταλαβα καλα,ο ανθρωπος ειπε οτι το Xtrail ηταν τοσο αθορυβο που ξεχνουσε ν αλλαξει ταχυτητα.Προφανως οχι στις 6500 αλλα στις 3 αντε 4000 στροφες,πραγμα που στεκει ως επιχειρημα για το ποσο ησυχο ειναι το Xtrail .
Αν καταλαβα λαθος,πασοΜια χαρά το κατάλαβες αδερφέ!
Σωκράτη δεν παίζει 'αθόρυβο' XTrail! Μόνο στο ρελαντί του.
Η Nissan έχει την ιδιαιτερότητα να 'χαρίζει' στους κατόχους...Ποσο μάλλον μέσα!Επέτρεψε μου να είμαι κάθετα αντίθετος σ'αυτό που υποστηρίζεις.
Δεν ξέρω αν έχεις προσωπική εμπειρία αλλά το X-Trail που οδηγώ εγώ (μοντ.2010 βενζίνη 2000κυβικά) ΔΕΝ έχει θόρυβο μέχρι τις 4000-4500 στροφές. Ούτε έξω, ούτε μέσα.
Βέβαια εδώ τίθεται θέμα του τί εννοεί ο καθένας θόρυβο.
Σε προτρέπω πάντως να δοκιμάσεις να κάνεις μια βόλτα μ'ένα X-Trail του 2010.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Αν το Juke 1.5dCi που έχω σκοπό να αγοράσω κάνει μέχρι τον διπλάσιο θόρυβο απο το X-Trail, θα είμαι ειλικρινά υπερευχαριστημένος. -
Σε προτρέπω πάντως να δοκιμάσεις να κάνεις μια βόλτα μ'ένα X-Trail του 2010.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Αν το Juke 1.5dCi που έχω σκοπό να αγοράσω κάνει μέχρι τον διπλάσιο θόρυβο απο το X-Trail, θα είμαι ειλικρινά υπερευχαριστημένος.Μονο την σειρά GTR και το Micra πρώτης γενιάς δεν έχω οδηγήσει. Τα υπόλοιπα ναι και αρκετά.
Στα δε Xtrail ΜΚ1 και ΜΚ2 δεν είχαν μόνο μηχανικό θόρυβο αλλά και αεροδυναμικό. Και ακοή γάτας δεν έχω. Απλή ανθρώπινη!
Προφανώς αλλιώς αντιλαμβανόμαστε τον 'θόρυβο'. Και στο QQ μου (1,6 βενζίνης) ακόμα και στο ρελαντι τον ακούω τον κινητήρα. Να πω και για το κροτάλισμα της καδένας ...
(Ο 1,5d εχει βεβαια ιμάντα). -
Δεν μένει λοιπόν παρά να το διαπιστώσει ο καθένας μόνος του.
Πάντως για το Χ-Trail mk2, ξαναλέω ότι το αυτοκίνητο είναι απίστευτα αθόρυβο.
Στα 130-140, αεροδυναμικός θόρυβος είναι το πιο λογικό που περιμένω απο ένα
αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους. Κ πάλι...ούτε καν που το έχω παρατηρήσει ποτέ.Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μονο την σειρά GTR και το Micra πρώτης γενιάς δεν έχω οδηγήσει. Τα υπόλοιπα ναι και αρκετά.
Χάνεις...χάνεις!
-
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Αν το Juke 1.5dCi που έχω σκοπό να αγοράσω κάνει μέχρι τον διπλάσιο θόρυβο απο το X-Trail, θα είμαι ειλικρινά υπερευχαριστημένος.
Βάσει των παραπάνω θα είσαι υπερευχαριστημένος!
-
Κατάφερα σήμερα να βρώ κάποιον συνάδελφο που είχε το Juke 1,6 (βενζίνη) κ επιτέλους...είδα πως είναι και στο δρόμο.
Τελικά με ενθουσίασε μπορώ να πώ μιας και σε όλους τους τομείς, ήταν πολύ πάνω απο εκεί που το περίμενα.Πέραν του θορύβου στο ρελαντί...έχει κάποια σοβαρή διαφορά το πετρελαιοκίνητο 1.5 απο το βενζινοκίνητο 1.6;
Απο θέμα ''δύναμης'' είναι κοντά τα 2 μοτέρ; -
Bump.
Κάποιος που να έχει δεί στο δρόμο και τα 2?
-
Bump.Κάποιος που να έχει δεί στο δρόμο και τα 2?
Τι εννοεις?? Πολλα Juke κυκλοφορουν. Οσα ειναι με τον 1,5 dci εχουν πισω δεξια ενα χρωμιο-μπλε σηματακι που γραφει pure drive (πουρέ ντριβέ το λεω γω ) Τα υπολοιπα ειναι βενζινοκινητα. Διαβασε τις εντυπωσεις σ'αυτο το αρθρο!
http://www.gocar.gr/test-drives/test/71 ... 5_dCi.html -
Σ´ευχαριστώ πολύ αν κ αυτό που ρωτάω είναι πόση διαφορά έχουν το 1.5dci με το βενζινοκίνητο απο θέμα επιδόσεων κ αίσθησης στο δρόμο.
Nissan Juke