-
Πολύ καλή η τιμή του 1.6 DiG-T Acenta + Sport Pack 5dr στην Αγγλια κοντά στα 18000 ευρώπουλα και με καλό εξοπλισμό!
-
-
To tiida ειναι κουκλα μπροστα σε αυτο το 'πραγμα'..
-
Μιλάμε... ίσως το πιο άσχημο αυτ/το που σχεδιάσθηκε ποτέ.....
Ύμαρτον.... -
Εγώ έως τωρα απο τις φωτογραφίες το ονόμασα 'ξεχωριστό' και μέχρι στιγμής μ' αρέσει σε μαυρο ... που κρύβει κάποια πράγματα.
Αν το δω live ελπίζω να μου αρέσει και σε άλλα χρώματα. -
Yeap definitely black!
-
Επανερχομαι γιατι ελειπα σε διακοπες.Η αξιολογηση των εταιρειων ειναι καθαρα υποκειμενικη με βαση την αισθηση που αποκομιζει ο καθενας απο τα αυτ/τα που εχει στην κατοχη του η που οδηγει και με βαση τα σχολια απο τον ειδικο τυπο.Συγκεκριμενα οταν πηγαμε να κανουμε test drive, πριν 4-5 χρονια,μαζι με ενα φιλο μου σε ενα micra το πρωτο πραγμα που διαπιστωσαμε ηταν η πολυ κακη συναρμογη του ταμπλο.Την ιδια στιγμη ειχα στην κατοχη μου το πραγματικα ανυπαρκτο demio που πιστεψε με αν εβγαινε παλι καινουργιο σημερα θα το αγοραζα με κλειστα ματια.Μετα απο ενα χρονο ο φιλος πουλησε το micra λογω τριγμων.Kαι τελος παντων πολλες εταιρειες μπορουν να βγαλουν καποιο αυτ/το διαμαντι αλλα αυτο δεν φτανει για να αναβαθμιστει συνολικα η εικονα τους.
-
Άμα ή τετρακίνηση του πάντως δουλεύει έτσι όπως διαφημίζεται πρέπει να είναι για τρελές καφριλές στις στροφές. Ειδικά αυτό με τον 1.6Τ πρέπει να είναι μίνι πύραυλος
Από εμφάνιση ρε π%&στη μου πώς το κάναν έτσι; Αν και ίσως όταν βγει στην κυκλοφορία το δούμε με άλλο μάτι. Πάντως από τις φώτο φαίνεται πολύ χάλια
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Άμα ή τετρακίνηση του πάντως δουλεύει έτσι όπως διαφημίζεται πρέπει να είναι για τρελές καφριλές στις στροφές. Ειδικά αυτό με τον 1.6Τ πρέπει να είναι μίνι πύραυλοςΑυτό θα μπορέσει να το δείξει ένα 'καλό test'. Αυτή η 4κίνηση ως τώρα χρησιμοποιείτε ως τώρα στο XTrail που σαν ανθρωπομεταφορέας οριακά απέχει απο το ... 'καραβι', ενώ και το πιο 'σκληρό' QQ δεν δείχνει κάποια έντονα σπορτιβ συμπεριφορά λόγω 4κίνησης. Θα φανεί αν στο Juke η 4κίνηση και το όλο στήσιμο του αυτοκινήτου προσφέρει lifestyle πρόσβαση σε κάποια παραλία ή και δυνατότητα σε οδηγικό παιχνίδι σε στροφές.
-
Πραγματικα πολυ δυσκολο το παντρεμα 190 ιππων με εκτος δρομου ικανοτητες σε ενα μικρο σχετικα αυτ\το.Αν το κανουν σκληρο για το δρομο δεν θα μπορεις να βγαινεις εκτος και το αντιστροφο.Για μενα ο ατμοσφαιρικος κινητηρας θα ταιριαζε καλυτερα στο 4wd.Και το QQ αλλωστε μια χαρα το κινει.
-
Δηλαδη με το Juke γινεται και η εμφανιση του 1.6Τ του γρουπ Renault - Nissan η θα ειναι κινητηρας που θα χρησιμοποιει η Nissan μονο;
Λιγο λαθος τακτικη τους παντως να βαλουν εναν τετοιο πρωτοεμφανιζομαι κινητηρα σε τετοιο οχημα...Αν ειναι να χρησιμοποιηθει και απο τις δυο φιρμες θα μου ταιριαζε καλυτερα μια πρωτη εμφανιση σε μια laguna η σ ενα megane ενω αν χρησιμοποιηθει μονο απο τη Nissan θα ηταν σιγουρα προτιμοτερο να ειχε ερθει μαζι με το qashqai fl.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Άμα ή τετρακίνηση του πάντως δουλεύει έτσι όπως διαφημίζεται πρέπει να είναι για τρελές καφριλές στις στροφές. Ειδικά αυτό με τον 1.6Τ πρέπει να είναι μίνι πύραυλος
Αυτό θα μπορέσει να το δείξει ένα 'καλό test'. Αυτή η 4κίνηση ως τώρα χρησιμοποιείτε ως τώρα στο XTrail που σαν ανθρωπομεταφορέας οριακά απέχει απο το ... 'καραβι', ενώ και το πιο 'σκληρό' QQ δεν δείχνει κάποια έντονα σπορτιβ συμπεριφορά λόγω 4κίνησης. Θα φανεί αν στο Juke η 4κίνηση και το όλο στήσιμο του αυτοκινήτου προσφέρει lifestyle πρόσβαση σε κάποια παραλία ή και δυνατότητα σε οδηγικό παιχνίδι σε στροφές.
Έχει το Xtrail και το QQ torque vectoring;;; Εγώ νόμιζα πως αυτό χαρακτηριστικό μόνο το GT-R είχε που απέχει χαοτικά απο τα αυτοκίνητα για τα οποία συζητάμε
Γενικά δεν έχω στοιχεία για την τετρακίνηση Xtrail/QQ. Είχα ψάξει άλλα δε βρήκα πληροφορίες. Έχω ακούσει πως έχουν 'έξυπνη' τετρακίνηση αλλά τι σόι εξυπνάδα είναι αυτή δεν έχω ιδέα. Αν έχετε κάνα link ευπρόσδεκτο
Το QQ δεν πρέπει να είναι και πολύ καράβι στις στροφές. Για το ύψος του τουλάχιστον...
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Έχει το Xtrail και το QQ torque vectoring;;; Εγώ νόμιζα πως αυτό χαρακτηριστικό μόνο το GT-R είχε που απέχει χαοτικά απο τα αυτοκίνητα για τα οποία συζητάμε...Πρόκειται για εξέλιξη στην υπάρχουσα 4κίνηση των SUV της Nissan που του δίνει καλύτερα χαρακτηριστικά απ' ότι έχω διαβάσει.
Ως προς την 'εξυπνάδα' και εγώ στο Auto του 2λιτρου QQ με τα ασφάλτινα λάστιχα ... δεν διέκρινα κάτι διαφορετικό απο άλλα 4κίνητα που έχω οδηγήσει. -
Στο ελληνικό Quattroruote γράφει (φαντάζομαι για την Ελλάδα) πως το βασικό θα ξεκινά απο 16900€ και το 4κίνητο, τούρμπο, CVT, με τα 190 άλογα θα τιμολογηθεί στα επίπεδα του 2λιτρου 4κίνητου QQ. Μάλλον θα 30ρίζει!
-
Κόντα στα 25 το βλέπω το 1,6Τ.
Εάν 30ρίζει.... κλάφ' τα.
-
καλά όντως με 30κ θα γίνει συλλεκτικό.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Κόντα στα 25 το βλέπω το 1,6Τ.Τόσο λέει στη σελίδα της εταιρίας για την Γερμανία. 25.140€. Με την βασική μικρή 1,6 έκδοση απο 16.990€.
26.040€ στη Γαλλία με το βασικό μικρό (1,6 117ΗΡ) 16.490€
27.290€ στην Ιταλία με το βασικό μικρό επίσης 16.490€Μάλλον θα έπρεπε να μελετήσουν περισσότερο τους εσωτερικούς χώρους. Τα 200 λίτρα χώρου αποσκευών στο 4κίνητο είναι ... κοντά στον πάτο!
-
και εγώ περιμένω να το δω από κοντά για να το παραγγείλω
με ενδιαφέρει το turbo με τους 190 ίππους!!!αλλά από οτι ακούω στην Ελλάδα θα εχει τεραστία διαφορά απο το εξωτερικό στις τιμές!!!!
να ξεκινάει στην Ευρώπη από 15.500 στην Ευρώπη και εδώ να ξεκινάει από οτι λένε από 17.500 το θεωρώ κοροϊδία ειδικά εάν κάνουμε και την σύγκριση μισθών και δυνατότητας αγοράς των κρατών.
εάν το turbo στην πρώτη έκδοση του ξεπεράσει τα 23.000 χιλιάρικα τότε θα δω το SCIROCCO 1.4 TSI 160PS που κάνει 24.500 που από χώρους είναι πολύ κοντά και είναι ποιο σπορτιβ και νεανικό!!!
ίδωμεν!!
ελπίζω η ελληνική αντιπροσωπεία να ακούσει το τι γίνετε στην Ελλάδα και να προσγειώσει τις τιμές!!!! -
Ο χρήστης kostas_9 έγραψε:
εάν το turbo στην πρώτη έκδοση του ξεπεράσει τα 23.000 χιλιάρικα τότε θα δω το SCIROCCO 1.4 TSI 160PS που κάνει 24.500 που από χώρους είναι πολύ κοντά και είναι ποιο σπορτιβ και νεανικό!!!
αν θελεις κατι να ''στρίβει'' δες καλυτερα τα Scirocco και τους ανταγωνιστές του..μην πας σε Suv θα ξενερώσεις
το Juke με αυτον τον κινητηρα θα εχει δυναμη για ανηφορες στα βουνά αλλά θα σου τη σπάει η αίσθηση στις στροφές -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
αν θελεις κατι να ''στρίβει'' δες καλυτερα τα Scirocco και τους ανταγωνιστές του..μην πας σε Suv θα ξενερώσεις
το Juke με αυτον τον κινητηρα θα εχει δυναμη για ανηφορες στα βουνά αλλά θα σου τη σπάει η αίσθηση στις στροφέςΣτα τεστ στο εξωτερικό πάντως, μιλούν για αμαξάκι με πολύ καλή αίσθηση στη οδήγηση και με
ιδανικό τιμόνι.
Nissan Juke