-
εννοείται πως όχι. σε στροφή πάνω από 70 πιάνουν οι αντιβαγκίτες μόνο
-
Καθημερινα αποτομες αλλαγες πορειας με 60 και 70 χλμ/ωρα δεν κανει και κανεις.
Οταν ομως μιλας για οδηγικη συμπεριφορα υποδειγματικη ή ανω του μετριου και κατι περιπτερα κανουν το τεστ με 70 χλμ/ωρα ενω αυτο ζοριζεται ηδη απο τα 63 χλμ/ωρα, κατι παει λαθος.
Μπορει με τον ημιακαμπτο να εστριβε καλυτερα αλλωστε
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
είναι προφανες πως το αμάξι θα είναι η ταφόπλακα της vag αλλά κ όσων των πάρουν για να μαγουλιάζουν τα 45αρια λαστιχα τουΕγώ θέλω να μου πεις πόσες φορές στη ζωή του ο μέσος οδηγός θα χρειαστεί να κάνει κάτι αντίστοιχο...???????
Θα σου απαντήσω: ΚΑΜΙΑ ... όχι 1-2 αλλά ΚΑΜΙΑ ... Επομένως τι νόημα έχει να το συζητάμε...
Το Drive Οκτωβρίου σε test, σε πίστα, των A3, σειρά 1, V40, A class και Giulietta αναφέρει ότι το V40 παρόλο που παίρνει μεγαλύτερη κλίση από τη Giuletta στρίβει τελικά καλύτερα, δε βγαίνει εκτός πίστας και κάνει πολύ καλύτερους χρόνους από τη Giulietta...αυτό σημαίνει πως το V40 είναι πιο σπορ αυτοκίνητο από τη Giulleta...??????
Νομίζω ότι μερικοί στην ανάγκη τους να υποτιμήσουν ένα αυτοκίνητο ψάχνουν να βρούν τα πιο απίθανα πράγματα και απλώς τα γράφουν χωρίς να σκεφτούν...Θα δεις ότι οι 4troxoi σε συγκριτικό αργότερα το Golf στην κατηγορία του θα το βγάζουν ή πρώτο ή δεύτερο...όπως το κάνουν αυτό στην Ιρλανδία, στην Αγγλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στην Τσεχία....κ.τ.λ. Μάλλον όλοι είναι χαζοί και δεν ξέρουν...ή τους πληρώνει η VW για να τα γράψουν...Υ.Γ. σχετικά με το φίλο με το Civic δε διαφωνούμε κάπου...και εγώ είπα ότι άρεσε στους περισσότερους το εσωτερικό του...εγώ δεν προτιμώ τα φουτουριστικά εσωτερικά...όχι ο μέσος έλληνας οδηγός...μιλούσα για εμένα ποροσωπικά...
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
είναι προφανες πως το αμάξι θα είναι η ταφόπλακα της vag αλλά κ όσων των πάρουν για να μαγουλιάζουν τα 45αρια λαστιχα του
Εγώ θέλω να μου πεις πόσες φορές στη ζωή του ο μέσος οδηγός θα χρειαστεί να κάνει κάτι αντίστοιχο...???????
Θα σου απαντήσω: ΚΑΜΙΑ ... όχι 1-2 αλλά ΚΑΜΙΑ ... Επομένως τι νόημα έχει να το συζητάμε... -
είναι προφανες πως το αμάξι θα είναι η ταφόπλακα της vag αλλά κ όσων των πάρουν για να μαγουλιάζουν τα 45αρια λαστιχα του
Εγώ θέλω να μου πεις πόσες φορές στη ζωή του ο μέσος οδηγός θα χρειαστεί να κάνει κάτι αντίστοιχο...???????
Θα σου απαντήσω: ΚΑΜΙΑ ... όχι 1-2 αλλά ΚΑΜΙΑ ... Επομένως τι νόημα έχει να το συζητάμε...
Το Drive Οκτωβρίου σε test, σε πίστα, των A3, σειρά 1, V40, A class και Giulietta αναφέρει ότι το V40 παρόλο που παίρνει μεγαλύτερη κλίση από τη Giuletta στρίβει τελικά καλύτερα, δε βγαίνει εκτός πίστας και κάνει πολύ καλύτερους χρόνους από τη Giulietta...αυτό σημαίνει πως το V40 είναι πιο σπορ αυτοκίνητο από τη Giulleta...??????
Νομίζω ότι μερικοί στην ανάγκη τους να υποτιμήσουν ένα αυτοκίνητο ψάχνουν να βρούν τα πιο απίθανα πράγματα και απλώς τα γράφουν χωρίς να σκεφτούν...Εγώ πάντως αν βρω εμπόδιο προσπαθώ να το αποφύγω. Τώρα αν εσείς θέλετε να τα χτυπάτε ...
Το τεστ σε πίστα είναι άκυρο. Το τεστ αποφυγής εμποδίου, να το βγάλουμε άκυρο γιατί πατώνει το golf ?
Νομίζω ότι μερικοί στην προσπάθεια τους να υπερτιμήσουν ένα αυτοκίνητο ψάχνουν να μηδενίσουν τη σημασία των μειονεκτημάτων του και απλώς γράφουν χωρίς να σκεφτούν. -
Θα δεις ότι οι 4troxoi σε συγκριτικό αργότερα το Golf στην κατηγορία του θα το βγάζουν ή πρώτο ή δεύτερο...όπως το κάνουν αυτό στην Ιρλανδία, στην Αγγλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στην Τσεχία....κ.τ.λ. Μάλλον όλοι είναι χαζοί και δεν ξέρουν...ή τους πληρώνει η VW για να τα γράψουν...
βάλε κ τους αμερικάνους.
νομίζω το τελικό πόρισμα του φόρουμ είναι ότι τους πληρώνει η vw. ας μας επιβεβαιώσουν οι αρμόδιοι αντιβαγκίτες -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Νομίζω ότι μερικοί στην ανάγκη τους να υποτιμήσουν ένα αυτοκίνητο ψάχνουν να βρούν τα πιο απίθανα πράγματα και απλώς τα γράφουν χωρίς να σκεφτούν...Εγώ πάντως αν βρω εμπόδιο προσπαθώ να το αποφύγω. Τώρα αν εσείς θέλετε να τα χτυπάτε ...
Και τους αεροσακους τσαμπα τους εβαλε;
-
εσυ αμα δεις τρακαρισμα μην το αποφυγεις απλα πατησε το γκαζι ειναι γνωστο οτι τα γκολφ ειναι τανκ οποτε απλα θα περασεις απο μεσα τους
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Θα δεις ότι οι 4troxoi σε συγκριτικό αργότερα το Golf στην κατηγορία του θα το βγάζουν ή πρώτο ή δεύτερο...όπως το κάνουν αυτό στην Ιρλανδία, στην Αγγλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στην Τσεχία....κ.τ.λ. Μάλλον όλοι είναι χαζοί και δεν ξέρουν...ή τους πληρώνει η VW για να τα γράψουν...
βάλε κ τους αμερικάνους.
νομίζω το τελικό πόρισμα του φόρουμ είναι ότι τους πληρώνει η vw. ας μας επιβεβαιώσουν οι αρμόδιοι αντιβαγκίτεςΣιγά τους έγκυρους δημοσιογράφους.
Έλληνες, Ιρλανδοί και Ισπανοί είναι χρεωκοπημένοι άρα η γνώμη τους δεν μετράει. Μ ένα κομμάτι ψωμί κάνεις το δημοσιογράφο να γράφει ότι θες. Οι Τσέχοι ως γνωστόν έχουν ξεπουληθεί στο group vag. Οι αμερικάνοι δεν έχουν χαμπαρι από αυτοκίνητα και οι Αγγλοί είναι όλοι gay.
-
Το τεστ σε πίστα είναι άκυρο. Το τεστ αποφυγής εμποδίου, να το βγάλουμε άκυρο γιατί πατώνει το golf ?
Νομίζω ότι μερικοί στην προσπάθεια τους να υπερτιμήσουν ένα αυτοκίνητο ψάχνουν να μηδενίσουν τη σημασία των μειονεκτημάτων του και απλώς γράφουν χωρίς να σκεφτούν.
Δε μου απαντάει κανένας σας όμως συγκεκριμένα...πόσες φορές στη ζωή σου συνάντησες σε ταχύτητα 60 με 70 χλμ εμπόδιο και χρειάστηκε να κάνεις ελιγμό...????? ελιγμό, όχι βγήκα λίγο αριστερά ή δεξιά...Και όχι μόνο χρειάστηκε αλλά τον έκανες κιόλλας...οι 9,5 στους 10 που θαχρειαστεί να κάνουν τέτοιο ελιγμό από εδω μέσα..απλώς θα πέσουν στο εμπόδιο...Ποτέ δεν απαντάτε συγκεκριμένα αλλά με υπονοούμενα...
Επίσης, δεν απαντάει κανένας στο αν όλοι, σε όλες τις χώρες είναι χαζοί...????? και πρόσεξε τι θα πεις γιατί αυτή τη στιγμή έχω είδη δει 3-4 βίντεο στο youtube από σοβαρά περιοδικά-sites...μάλλον όλοι αυτοί για κάποιο λόγο που μόνο έσυ ξέρεις προσπαθούν να βγάλουν το Golf λάδι... ΔΕΝ ΕΧΩ GOLF.... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εσυ αμα δεις τρακαρισμα μην το αποφυγεις απλα πατησε το γκαζι ειναι γνωστο οτι τα γκολφ ειναι τανκ οποτε απλα θα περασεις απο μεσα τουςμα κ να στρίψεις θα υποστρέψει κ θα σκοτωθείς λέμε, όπως κ με τις εκατομβες νεκρών που είχαν τα προηγούμενα γκολφ. οπότε το τιμόνι ευθεία, τουλάχιστον μην παιδεύεσαι αυτές τις τελευταίες σου στιγμές ρε παιδί μου
βασικά, κάναν οδική συμπεριφορά που ταιριάζει στη σχεδίαση του κ μάλιστα οι κάτοχοι θα μπορούν να παίρνουν κατευθείαν πινακίδες ιστορικού από την ΦΙΛΠΑ.για διαβάστε κανά τεστ ή δείτε στο youtube να ξεστραβωθείτε λεω εγώ, που το βγάλατε κ lemon σε οδικη συμπεριφορά
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εσυ αμα δεις τρακαρισμα μην το αποφυγεις απλα πατησε το γκαζι ειναι γνωστο οτι τα γκολφ ειναι τανκ οποτε απλα θα περασεις απο μεσα τους
μα κ να στρίψεις θα υποστρέψει κ θα σκοτωθείς λέμε, όπως κ με τις εκατομβες νεκρών που είχαν τα προηγούμενα γκολφ. οπότε το τιμόνι ευθεία, τουλάχιστον μην παιδεύεσαι αυτές τις τελευταίες σου στιγμές ρε παιδί μου
βασικά, κάναν οδική συμπεριφορά που ταιριάζει στη σχεδίαση του κ μάλιστα οι κάτοχοι θα μπορούν να παίρνουν κατευθείαν πινακίδες ιστορικού από την ΦΙΛΠΑ.για διαβάστε κανά τεστ ή δείτε στο youtube να ξεστραβωθείτε λεω εγώ, που το βγάλατε κ lemon σε οδικη συμπεριφορά
φταινε οι νεες αναρτησεις μαλλον ξεχασαν να τις λυσουν οταν εγινε η δοκιμη
-
Υ.Γ. σχετικά με το φίλο με το Civic δε διαφωνούμε κάπου...και εγώ είπα ότι άρεσε στους περισσότερους το εσωτερικό του...εγώ δεν προτιμώ τα φουτουριστικά εσωτερικά...όχι ο μέσος έλληνας οδηγός...μιλούσα για εμένα ποροσωπικά...
Φυσικά και κατάλαβα το σκεπτικό σου. Απλά σημείωσα ότι η υποκειμενική κρίση ενίοτε μας κάνει συντηρητικούς και δεν δοκιμάζουμε κάτι νέο για να το κρίνουμε αλλά το απορρίπτουμε apriori! Σου μιλάω ως παθών και δεν αναφέρομαι μόνο στα αυτοκίνητα!
-
Αντί να ασχολείστε με το αν ισχύει το 'δημοσίευμα-είδηση-άρθρο-μέτρηση' ... γράφετε παπαριές για το αν πρέπει ή μπορεί ή θα συμβεί και πόσες φορές
Το TEST ΥΠΑΡΧΕΙ .+-
Όποιος μπορεί το περνάει .+-
Όποιος δεν μπορεί να γυρίσει στο σχεδιαστήριο και να το ξαναφτιάξει .Έχουμε θάψει τόσα και τόσα μοντέλα που δεν το πέρασαν . Και κατά την προσωπική μου γνώμη. ΚΑΛΑ Κάναμε .
Άρα , ας δούμε αναλυτικά τα στοιχεία πριν καταδικάσουμε , ας επαληθεύσουμε και μετά ... ΒαράτεΤο να υπερασπίζομαι ένα καταναλωτικό αγαθό που είναι σκάρτο σε κάτι είναι τουλάχιστον ηλίθιο. Μπορώ να κατανοήσω την συμπεριφορά μόνο από όσους έχουν ίδιο συμφέρον. Επίσης ηλίθο είναι να καταδικάζω με φωνές χωρίς να γνωρίζω σαν να βρίσκομαι σε χάβρα .
-
φίλε για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σοβαρά υπάρχουν εκατοντάδες τεστ του νεου γκολφ και α3. ΟΛΑ βγάζουν λίγο πολύ το ίδιο συμπέρασμα. Οπότε συμπέρασμα βγαινει, εκτός απο τους Λιακοπουλάκηδες του 4τφορουμ όπου πιστεύουν πως η vag πληρώνει τους δημοσιογράφους όλης της Γης
Υπάρχει κ η γνώμη του ΣΧ που ήταν εκεί που κάναν το τεστ ταρανδου. Για κορυφαίο αμάξι μιλάει κ αυτός που μάλιστα χτυπάει κ το Α3 στις λεπτομέρειες
υγ. ποιος ειπε πως το γκολφ δεν περασε το τεστ? -
Ε! τότε ποστάρεται το αρθράκι να τελειώνουμε .
-
Δε μου απαντάει κανένας σας όμως συγκεκριμένα...πόσες φορές στη ζωή σου συνάντησες σε ταχύτητα 60 με 70 χλμ εμπόδιο και χρειάστηκε να κάνεις ελιγμό...????? ελιγμό, όχι βγήκα λίγο αριστερά ή δεξιά...Και όχι μόνο χρειάστηκε αλλά τον έκανες κιόλλας...οι 9,5 στους 10 που θαχρειαστεί να κάνουν τέτοιο ελιγμό από εδω μέσα..απλώς θα πέσουν στο εμπόδιο...Ποτέ δεν απαντάτε συγκεκριμένα αλλά με υπονοούμενα...
Επίσης, δεν απαντάει κανένας στο αν όλοι, σε όλες τις χώρες είναι χαζοί...????? και πρόσεξε τι θα πεις γιατί αυτή τη στιγμή έχω είδη δει 3-4 βίντεο στο youtube από σοβαρά περιοδικά-sites...μάλλον όλοι αυτοί για κάποιο λόγο που μόνο έσυ ξέρεις προσπαθούν να βγάλουν το Golf λάδι... ΔΕΝ ΕΧΩ GOLF....Δηλαδή πρέπει να σου πω πόσες φορές το έχω κάνει εγώ προσωπικά για να δούμε αν όντως το τεστ είναι χρήσιμο ;
Καταλαβαίνουμε για τι πράγμα μιλάμε ; Μιλάμε για αποφυγή ΕΜΠΟΔΙΟΥ το οποίο μπορεί να είναι άλλο αυτοκίνητο, βράχος στη μέση του δρόμου (το έχω πάθει ίσα με καμμιά 100στή φορές σε τυπικό ελληνικό στροφιλίκι) , πεζός, αγελάδα, ελέφαντας που το έσκασε από το τσίρκο κτλ. Δηλαδή αυτά εδώ οι 9,5/10 τα χτυπάμε ;Για να σοβαρευτούμε και λίγο το θέμα είναι πως το εγκυρότερο ελληνικό περιοδικό ( ) μέτρησε το golf και δεν τα πήγε καλά σε ένα ΙΜΗΟ πολύ σοβαρό τεστ. Τώρα αν στην επόμενη δοκιμή ρίξει σε όλον τον ανταγωνισμό 5 δευτερα στις Σέρρες ή πάρει την πρώτη θέση σε κάποιο συγκριτικό γιατί ναι μεν αλλά, ε τότε κι εγώ θα σχολιάσω ανάλογα.
Υ.Γ Αφού σε όλες τις χώρες δεν είναι όλοι χαζοί , εσύ γιατί δεν πήρες γκολφ ;
-
Για να σοβαρευτούμε και λίγο το θέμα είναι πως το εγκυρότερο ελληνικό περιοδικό ( ) μέτρησε το golf και δεν τα πήγε καλά σε ένα ΙΜΗΟ πολύ σοβαρό τεστ. Τώρα αν στην επόμενη δοκιμή ρίξει σε όλον τον ανταγωνισμό 5 δευτερα στις Σέρρες ή πάρει την πρώτη θέση σε κάποιο συγκριτικό γιατί ναι μεν αλλά, ε τότε κι εγώ θα σχολιάσω ανάλογα.Εχω την εντυπωση οτι το τεστ δεν το εκαναν οι 4Τ αλλα ειναι απο τεστ που κανουν για το Car of the year.
Οποτε οι 4Τ εχουν το ελευθερο να ριξουν οσα δευτερολεπτα θελουν σε ο,τι θελουν.
-
Δηλαδή πρέπει να σου πω πόσες φορές το έχω κάνει εγώ προσωπικά για να δούμε αν όντως το τεστ είναι χρήσιμο ;
Καταλαβαίνουμε για τι πράγμα μιλάμε ; Μιλάμε για αποφυγή ΕΜΠΟΔΙΟΥ το οποίο μπορεί να είναι άλλο αυτοκίνητο, βράχος στη μέση του δρόμου (το έχω πάθει ίσα με καμμιά 100στή φορές σε τυπικό ελληνικό στροφιλίκι) , πεζός, αγελάδα, **ελέφαντας **που το έσκασε από το τσίρκο κτλ. Δηλαδή αυτά εδώ οι 9,5/10 τα χτυπάμε ;Για να σοβαρευτούμε και λίγο το θέμα είναι πως το εγκυρότερο ελληνικό περιοδικό ( ) μέτρησε το golf και δεν τα πήγε καλά σε ένα ΙΜΗΟ πολύ σοβαρό τεστ. Τώρα αν στην επόμενη δοκιμή ρίξει σε όλον τον ανταγωνισμό 5 δευτερα στις Σέρρες ή πάρει την πρώτη θέση σε κάποιο συγκριτικό γιατί ναι μεν αλλά, ε τότε κι εγώ θα σχολιάσω ανάλογα.
μεχρι εκει σε πιστευα, μετα καταλαβα πως μας κανεις πλακα....
αληθεια ποσοι εχουν πεσει σε ντουβαρι με 50-80-100 χλμ, 9,5 στους 10 αλλα τα crash test συνεχιζουν και τα κανουν και δινουν και αστερια...
-
Γιατί μου άρεσε λίγο περισσότερο η XF....
VW Golf VII