-
Γειά σας. Λέω να ξεκινήσω αυτό το θέμα γιατί με ενδιαφέρουν αυτά τα δύο μοντέλα και θα ήθελα την γνώμη σας για τα υπέρ και τα κατά τους, συστηματοποιώντας τους διάφορους τομείς που πλεοντεκτεί το ένα ή το άλλο.
Είναι δύο μοντέλα καινούργια, και κατ' εμέ, πολλά υποσχόμενα.
Νομίζω ότι πρέπει να συγκρίνουμε τις εκδόσεις 1.6Τ του Insigna με την 1.8 του Passat και 2.0 του Passat CC, με τη 2.0 του Insignia.
Από αυτά που έχω δει έως τώρα, νομίζω ότι το Passat είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα εσωτερικής κατασκευής, αλλά και εξωτερικής ομορφιάς (αυτά όμως είναι γούστα).
To Insignia πλασάρεται ως αυτοκίνητο της χρονιάς, που είναι δυνατό χαρτί, και έχει πολλά και φτηνά έξτρα.(Αλήθεια, πουθενά δεν μπόρεσα να βρω τιμοκατάλογο με τα έξτρα του Passat cc )
Ως προς τους χώρους το insignia υπερέχει, αφού το passat cc είναι χαμηλότερο πίσω, έχει όμως περισσότερο αέρα μπροστά, αλλά και αυστηρά 4 θέσεις. Βέβαια και του Insignia η πίσω κεντρική θέση δεν είναι ιδιαίτερα άνετη... Ο χώρος φόρτωσης είναι επαρκής και στα δύο, μάλλον υπερέχει ελαφρώς του passat, στο πεντάθυρο insignia όμως η πρόσβαση είναι καλύτερη λόγω του μεγάλου ανοίγματος.
Τώρα για πολύ σημαντικά συγκριτικά δεδομένα της οδικής συμπεριφοράς, αξιοπιστίας και κινητήρων, παρακαλώ τα φώτα σας! -
Γειά σας. Λέω να ξεκινήσω αυτό το θέμα γιατί με ενδιαφέρουν αυτά τα δύο μοντέλα και θα ήθελα την γνώμη σας για τα υπέρ και τα κατά τους, συστηματοποιώντας τους διάφορους τομείς που πλεοντεκτεί το ένα ή το άλλο.
Νομίζω ότι πρέπει να συγκρίνουμε τις εκδόσεις 1.6Τ του Insigna με την 1.8 του Passat και 2.0 του Passat CC, με τη 2.0 του Insignia.
Από αυτά που έχω δει έως τώρα, νομίζω ότι το Passat είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα εσωτερικής κατασκευής, αλλά και εξωτερικής ομορφιάς (αυτά όμως είναι γούστα).
To Insignia πλασάρεται ως αυτοκίνητο της χρονιάς, που είναι δυνατό χαρτί, και έχει πολλά και φτηνά έξτρα.(Αλήθεια, πουθενά δεν μπόρεσα να βρω τιμοκατάλογο με τα έξτρα του Passat cc )
Ως προς τους χώρους το insignia υπερέχει, αφού το passat cc είναι χαμηλότερο πίσω, έχει όμως περισσότερο αέρα μπροστά, αλλά και αυστηρά 4 θέσεις. Βέβαια και του Insignia η πίσω κεντρική θέση δεν είναι ιδιαίτερα άνετη... Ο χώρος φόρτωσης είναι επαρκής και στα δύο, μάλλον υπερέχει ελαφρώς του passat, στο πεντάθυρο insignia όμως η πρόσβαση είναι καλύτερη λόγω του μεγάλου ανοίγματος.
Τώρα για πολύ σημαντικά συγκριτικά δεδομένα της οδικής συμπεριφοράς, αξιοπιστίας και κινητήρων, παρακαλώ τα φώτα σας! -
-
Φίλε μου καλησπέρα...
Μήν περιμένεις να διαλέξεις αυτοκίνητο, από τις γνώμες των άλλων. Πήγαινε στις εκθέσεις και των 2 εταιρειών, οδήγησέ τα και τα δύο... και πάρε αυτό που θα σου κάνει 'κλικ'! Τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εγώ προσωπικά αγόρασα το Insignia 1.6T cosmo (ακόμα δεν το έχω παραλάβει) αλλά δεν θα το υπερασπιστώ για τον λόγο του οτι...αυτά που θα έλεγα θα ήταν η προσωπική και μόνο άποψή μου και δεν θα ήταν υποκειμενική... -
Φίλε Selinios,
Τα έχεις δει από κοντά;
Το passat cc είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο....
Το opel είναι επίσης ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο....Δύσκολη επιλογή....
-
Μα δεν πρόκειται να διαλέξω αυτοκίνητο από τις γνώμες των άλλων. Τις ζητάω όμως για να δω τα+ και τα - που βλέπουν αυτοί στις προαναφερθείσες επιλογές...
-
Το Insignia ειναι Opel. Ψηφιζω λοιπον αυτο που δεν ειναι Opel
-
Ο χρήστης Selinios έγραψε:
Μα δεν πρόκειται να διαλέξω αυτοκίνητο από τις γνώμες των άλλων. Τις ζητάω όμως για να δω τα+ και τα - που βλέπουν αυτοί στις προαναφερθείσες επιλογές...Και αυτό που ζητάς και πάλι δύσκολο είναι...για παράδειγμα εγώ στο δικό μου σίγουρα βλέπω τα περισσότερα +, το ίδιο ισχύει και για κάποιον που έχει Passat...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το Insignia ειναι Opel. Ψηφιζω λοιπον αυτο που δεν ειναι OpelΒλέπεις τί σου λέω... αυτός ο φίλος πιθανόν να μην το έχει οδηγήσει ποτέ του!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Βλέπεις τί σου λέω... αυτός ο φίλος πιθανόν να μην το έχει οδηγήσει ποτέ του!
Και λοιπον;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και λοιπον;
Τί και λοιπόν; Έχω άδικο; Ο άνθρωπος ζήτησε την γνώμη ατόμων που τα έχουν ή τα έχουν οδηγήσει νομίζω. Εσύ με την 'εμπεριστατωμένη' σου γνώμη σε τί τον βοηθάς; Θα βγούν και άλλοι 10 από την άλλη μεριά να πούν όχι στο Passat... είναι σοβαρές απόψεις αυτές;
-
Κάποιοι ποστάρουν μόνο για να ποστάρουν...Το insignia έχει φοβερό value for money.Αγοράζεις 'περισσότερο' αυτοκίνητο αναλογικά.
-
Passat αν πας γιά DSG.
Αλλιώς... δύσκολο ερώτημα...
-
Ακριβώς. Εγώ ρωτάω, γιατί πιθανόν κάποιοι, ψάχνοντας, να έχουν οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα και να είδαν κάποιες διαφορές. Ή να έχουν κάποια παραπάνω πληροφόρηση για τις διαφορές των κινητήρων τους, ας πούμε...
Το τί είναι όμορφό, ή ομορφότερο για το καθένα είναι άλλο καπέλο. Υπάρχουν όμως και μεγέθη που για ένα αμάξι είναι τουλάχιστον συγκρίσιμα... -
Τί κέρδος έχω από το DSG;
(Δεν έχω οδηγήσει ποτέ αμάξι με αυτόματο κιβώτιο και το φοβάμαι λίγο...) -
Και λοιπον;
Τί και λοιπόν; Έχω άδικο;
Ναι
Ο άνθρωπος ζήτησε την γνώμη ατόμων που τα έχουν ή τα έχουν οδηγήσει νομίζω.
Νομιζεις λαθος. Δεν γραφει πουθενα κατι τετοιο. Ζητησε γνωμες.
Εσύ με την 'εμπεριστατωμένη' σου γνώμη σε τί τον βοηθάς; Θα βγούν και άλλοι 10 από την άλλη μεριά να πούν όχι στο Passat...
Ποιος σου ειπε οτι θελω να βοηθησω; Την αποψη μου θελω να πω για ενα αυτοκινητο (ή πιο σωστα, για μια εταιρεια). Ειμαστε σε αυτοκινητιστικο forum και συζηταμε για αυτοκινητα. Γι'αυτο γραφτηκα, για να λεω τη γνωμη μου, τοσο για αυτοκινητα που εχω οδηγησει οσο και γι'αυτα που δεν εχω οδηγησει. Αν ηθελα να βοηθησω θα ειχα γραφτει στο forum του χαμογελου του παιδιου
Και τι σημασια εχει; Δηλαδη αν σου πω οτι το εχω οδηγησει τι θα αλλαξει; θα μου επιτρεψεις να.. εχω αποψη;είναι σοβαρές απόψεις αυτές;
Σοβαροτατες. Εχεις καθε δικαιωμα να μη σου αρεσουν οπως κι εχω καθε δικαιωμα να τις γραφω.
Τοσο πολυ σου θιχτηκε το αυτοκινητο επειδη καποιος στο internet δεν συμπαθει τα Opel; -
Ο χρήστης Selinios έγραψε:
Ακριβώς. Εγώ ρωτάω, γιατί πιθανόν κάποιοι, ψάχνοντας, να έχουν οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα και να είδαν κάποιες διαφορές. Ή να έχουν κάποια παραπάνω πληροφόρηση για τις διαφορές των κινητήρων τους, ας πούμε...
Το τί είναι όμορφό, ή ομορφότερο για το καθένα είναι άλλο καπέλο. Υπάρχουν όμως και μεγέθη που για ένα αμάξι είναι τουλάχιστον συγκρίσιμα...Εδώ βλέπεις Skye πως εσύ κάνεις λάθος...
Δεν το συνεχίζω... ο φίλος Selinios άλλο feedback θέλει να πάρει από αυτό το thread...
-
Το τί είναι όμορφό, ή ομορφότερο για το καθένα είναι άλλο καπέλο. Υπάρχουν όμως και μεγέθη που για ένα αμάξι είναι τουλάχιστον συγκρίσιμα...Εδώ βλέπεις Skye πως εσύ κάνεις λάθος...
Με κοροιδευεις; Αυτο το εγραψε ΜΕΤΑ την απαντηση μου
Αν εχεις σκοπο να μην το συνεχισεις μην απαντας σε μενα λοιπον για να με βγαλεις λαθος με τετοιο τροπο. ΕΙΔΙΚΑ εφοσον εχεις αδικο
-
Η κοινότητα είναι διαθέσιμη προκειμένου να ανταλλάσσουμε απόψεις.
Αρέσουν δεν αρέσουν στους συμμετέχοντες σ' αυτήν εφόσον δεν είναι χυδαίες ή/και προσβλητικές, έχουν θέση και πρέπει να ακούγονται.Ψηφίζω opel. Έχω 5 χρόνια ένα απ' αυτά και δεν τρίζει δε χαλάει.
Opel insignia vs VW passat cc