-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
το 1.6 . το ix35 δεν εισαγεται με αλλο κινητηρα(το sportage και με πετρελαιο 1.7.ο αντιστοιχος του ix35 μου ειπανε απο φθινοπωρο-τελη ετους).χωρις test drive.ισως ειναι και μαλακια αυτο αλλα μου αρεσε πολυ το αμαξι οποτε δυσκολα θα αλλαζα γνωμη.Φίλε, 3620 ιταλοί απ'την αρχή του χρόνου μέχρι και 30/4/2011 αγόρασαν το ix35. Προφανώς και δεν έκαναν λαμακία γιατί γουστάρανε το αμάξι όπως και συ!
-
χαιρομαι που το λες αυτο
εκτος κι αν 3620 ιταλοί και ενας ελληνας εκαναν οντως μαλακια
δεν μετανιωνω παντως γιατι αυτο ηταν το αμαξι που ηθελα... -
Πολύ αξιόλογα τα νέα sportage και ιχ35.Μεγάλη πρόοδος από τo tucson.Πάντως έχει πλάκα που στο autobild προσπαθούν με το στανιό να βγάλουν πρώτο το tiguan από το sportage. Oι διαφορές είναι ελάχιστες για να κάνει το tiguan 4000€ παραπάνω.Θα αναγκαστουν να τις ρίξουν τις τιμές θέλουν δε θέλουν τώρα που θα πέφτουν οι πωλήσεις τους.Ζω για να το δω
-
χαιρομαι που το λες αυτο
εκτος κι αν 3620 ιταλοί και ενας ελληνας εκαναν οντως μαλακια
δεν μετανιωνω παντως γιατι αυτο ηταν το αμαξι που ηθελα...Περισσότερο το ρώτησα (το θέμα test drive) ως προς την συμπεριφορά του στον δρόμο. Γενικά τα σχόλια στα έντυπα είναι θετικά.
Σιγουρότατα είναι πολύ καλή επιλογή.Πάντως έχει πλάκα που στο autobild προσπαθούν με το στανιό να βγάλουν πρώτο το tiguan από το sportage. Oι διαφορές είναι ελάχιστες για να κάνει το tiguan 4000€ παραπάνω.Θα αναγκαστουν να τις ρίξουν τις τιμές θέλουν δε θέλουν τώρα που θα πέφτουν οι πωλήσεις τους.Ζω για να το δω
Στο συγκεκριμένο έντυπο η λέξη Tiguan δημιουργεί τουλάχιστον δέος προς τον θεό. Πρέπει να είναι το μόνο που βάζει κάτω από X6Μ έως Alto!
-
παιδιά σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία και το είδα σε άσπρο.πάρα πολύ όμορφο με το χρώμα αυτό!!είμαι πάρα πολύ κοντά για να το κλείσω σε άσπρο και στην έκδοση style(πάρα πολύ γεμάτη)με απόσυρση στα 22700.δυστηχώς μου είπαν οτι θα έρθει σεπτέμβριο.
οσο αναφορά το kia για το εξωτερικό είναι θέμα γούστου,αλλά στο εσωτερικό το ix35 υπερέχει κατά πολύ!αυτην την εκδοση και αυτο το χρωμα εκλεισα κι εγω .δυστυχως αφιξη αυγουστο σεπτεμβριο μου ειπαν κι εμενα.τι να κανουμε,θα περιμενουμε.αυτο που φοβαμαι(εκτος του οτι μπορει να χρεοκοπησουμε ) ειναι να γινει και αυτην η αφιξη του ix35 σιριαλ...
σου έκαναν κάποια μείωση στην τιμή?επίσης τι δώρα σου έκαναν ?εμένα 30% έκπτωση στο service και τα γνωστά πατάκια,πυροσβεστήρα και φαρμακείο γιατί η έκδοση αυτή τα έχει όλα!
-
Ο χρήστης vakis75 έγραψε:
παιδιά σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία και το είδα σε άσπρο.πάρα πολύ όμορφο με το χρώμα αυτό!!είμαι πάρα πολύ κοντά για να το κλείσω σε άσπρο και στην έκδοση style(πάρα πολύ γεμάτη)με απόσυρση στα 22700.δυστηχώς μου είπαν οτι θα έρθει σεπτέμβριο.
οσο αναφορά το kia για το εξωτερικό είναι θέμα γούστου,αλλά στο εσωτερικό το ix35 υπερέχει κατά πολύ!αυτην την εκδοση και αυτο το χρωμα εκλεισα κι εγω .δυστυχως αφιξη αυγουστο σεπτεμβριο μου ειπαν κι εμενα.τι να κανουμε,θα περιμενουμε.αυτο που φοβαμαι(εκτος του οτι μπορει να χρεοκοπησουμε ) ειναι να γινει και αυτην η αφιξη του ix35 σιριαλ...
σου έκαναν κάποια μείωση στην τιμή?επίσης τι δώρα σου έκαναν ?εμένα 30% έκπτωση στο service και τα γνωστά πατάκια,πυροσβεστήρα και φαρμακείο γιατί η έκδοση αυτή τα έχει όλα!
επειδη δεν εχω αποσυρση,μου δινουν δωρο αποσυρσης 1000 ευρω.για δωρα τι να βαλεις,ειναι κομπλε.μου ειπαν παντως για φιμε τζαμια(τα ηθελα εγω) και για φωτα xenon(να τα βαλω?).μια και ανεφερα φωτα,κριμα που δεν εχει φωτα ημερας led
-
επειδη δεν εχω αποσυρση,μου δινουν δωρο αποσυρσης 1000 ευρω.για δωρα τι να βαλεις,ειναι κομπλε.μου ειπαν παντως για φιμε τζαμια(τα ηθελα εγω) και για φωτα xenon(να τα βαλω?).μια και ανεφερα φωτα,κριμα που δεν εχει φωτα ημερας led
το ίδιο δώρο απόσυρσης μου δίνει και εμένα.όσο αναφορά τα φιμέ τζάμια νομίζω ότι είναι στο βασικό εξοπλισμό.για τα φώτα ημέρας είναι λίγο κρίμα αλλά επειδή είναι αναμμένα όλη μέρα ίσως να καίγονται και πιο εύκολα.πάντως έχει λεντάκια στα flash που είναι πολύ όμορφα.κάτι άσχετο:σε ποιά αντιπροσωπεία το παρήγγειλες?
-
το 1.6 . το ix35 δεν εισαγεται με αλλο κινητηρα(το sportage και με πετρελαιο 1.7.ο αντιστοιχος του ix35 μου ειπανε απο φθινοπωρο-τελη ετους).χωρις test drive.ισως ειναι και μαλακια αυτο αλλα μου αρεσε πολυ το αμαξι οποτε δυσκολα θα αλλαζα γνωμη.χα σε τσακωσα γι αυτο σε αλλο τοπικ με εκραζες που ελεγα ΜΗΝ παρετε αυτοκινητο χωρις test drive!!! τι να σου πω φιλε μου , αφου θες να παιζεις κορωνα γραμματα τα λευτα σου εμενα δε μου πεφτει λογος (μαλλον εισαι large). Τοσο πολυ καιγοσουν για αυτοκινητο και δε μπορουσες να περιμενεις λιγο ?
Για 1002 λογους πες οτι κατι σ ενοχλει στο αυτοκινητο ή δε σ αρεσει (απο αναρτησεις , κουμπωματα ταχυτητων , αεροδυναμικοι θορυβοι , εσωτερικοι χωροι κλπ κλπ) , θα το τρως στη μαπα οσο καιρος το χεις....
δε λεω πανεμορφο ειναι (το ειδα στην διαφημιση) αλλα αυτο θα το βλεπουν οι αλλοι που ειναι απεξω , εσυ που εισαι απο μεσα και το οδηγας θα επρεπε να δωσεις προσοχη και σε αλλα....!!!!
το μεγαλυτερο λαθος για μενα ειναι οτι ετσι ,τελικα σαν καταναλωτες στελνουμε λαθος μηνυματα στις εταιρειες , αγοραζουμε χωρις καν να εχουμε δοκιμασει καποιο μοντελο , ομορφο να ναι κι απο κει και περα....
τελος παντων εγω θα σου ευχηθω να σου βγει οπως το περιμενεις (και την επομενη φορα να εισαι πιο συνειδητοποιημενος στις επιλογες σου)
φιλικα παντα -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
το 1.6 . το ix35 δεν εισαγεται με αλλο κινητηρα(το sportage και με πετρελαιο 1.7.ο αντιστοιχος του ix35 μου ειπανε απο φθινοπωρο-τελη ετους).χωρις test drive.ισως ειναι και μαλακια αυτο αλλα μου αρεσε πολυ το αμαξι οποτε δυσκολα θα αλλαζα γνωμη.
χα σε τσακωσα γι αυτο σε αλλο τοπικ με εκραζες που ελεγα ΜΗΝ παρετε αυτοκινητο χωρις test drive!!! τι να σου πω φιλε μου , αφου θες να παιζεις κορωνα γραμματα τα λευτα σου εμενα δε μου πεφτει λογος (μαλλον εισαι large). Τοσο πολυ καιγοσουν για αυτοκινητο και δε μπορουσες να περιμενεις λιγο ?
Για 1002 λογους πες οτι κατι σ ενοχλει στο αυτοκινητο ή δε σ αρεσει (απο αναρτησεις , κουμπωματα ταχυτητων , αεροδυναμικοι θορυβοι , εσωτερικοι χωροι κλπ κλπ) , θα το τρως στη μαπα οσο καιρος το χεις....
δε λεω πανεμορφο ειναι (το ειδα στην διαφημιση) αλλα αυτο θα το βλεπουν οι αλλοι που ειναι απεξω , εσυ που εισαι απο μεσα και το οδηγας θα επρεπε να δωσεις προσοχη και σε αλλα....!!!!
το μεγαλυτερο λαθος για μενα ειναι οτι ετσι ,τελικα σαν καταναλωτες στελνουμε λαθος μηνυματα στις εταιρειες , αγοραζουμε χωρις καν να εχουμε δοκιμασει καποιο μοντελο , ομορφο να ναι κι απο κει και περα....
τελος παντων εγω θα σου ευχηθω να σου βγει οπως το περιμενεις (και την επομενη φορα να εισαι πιο συνειδητοποιημενος στις επιλογες σου)
φιλικα πανταΣωστά τα λες αλλά δεν είναι απόλυτο και αυτό.
Το καλύτερο αμαξι μου (το πιο αγαπημένο μου, το πιο ... πολλά θετικά) το πήρα χωρις να το έχω δει καλά καλά σε έκθεση και το χειρότερο μετά από 2 test drives αρκετών χιλιομέτρων και πολύ διάβασμα στο νετ. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
το 1.6 . το ix35 δεν εισαγεται με αλλο κινητηρα(το sportage και με πετρελαιο 1.7.ο αντιστοιχος του ix35 μου ειπανε απο φθινοπωρο-τελη ετους).χωρις test drive.ισως ειναι και μαλακια αυτο αλλα μου αρεσε πολυ το αμαξι οποτε δυσκολα θα αλλαζα γνωμη.
χα σε τσακωσα γι αυτο σε αλλο τοπικ με εκραζες που ελεγα ΜΗΝ παρετε αυτοκινητο χωρις test drive!!! τι να σου πω φιλε μου , αφου θες να παιζεις κορωνα γραμματα τα λευτα σου εμενα δε μου πεφτει λογος (μαλλον εισαι large). Τοσο πολυ καιγοσουν για αυτοκινητο και δε μπορουσες να περιμενεις λιγο ?
φιλικα πανταπως με ανακαλυψες ρε θηριο?μα φιλε μου αφου γραφω οτι παρηγγειλα το αμαξι πριν 15-20 μερες και αφου αμαξι ως γνωστον δεν υπαρχει ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εκανα test drive.δεν το εκρυψα ποτε αυτο.οσον αφορα το κραξιμο που λες,εσυ κατω απ το δικο μου σχολιο γραφεις για μαλακες που δεν κανουν test drive.γι αυτο και η απαντηση μου.στο θεμα μας τωρα.ειναι επιλογη σου-και καλα κανεις- να κανεις test drive πριν αγορασεις αμαξι.με γεια σου με χαρα σου.εμενα ομως δεν με ενδιαφερει το test drive.δεν ξερω πολλα απο αυτοκινητα και με μια βολτα 10 λεπτων δεν θα καταλαβω τιποτα(σε αντιθεση με σενα που καταλαβαινεις τα παντα -οπως λες).αυτο που κοιταω σ ενα αμαξι ειναι η αξιοπιστια(και αυτο η hyundai το εχει) και η εμφανιση(και αυτο το ix35 το εχει σε υπερθετικο βαθμο-για τα δικα μου παντα γουστα).επισης το συνειδητοποιημενος ειναι κι αυτο σχετικο.εσυ λες δεν θα αγοραζες ποτε χωρις test drive.εγω λεω οτι ποτε δεν θα αγοραζα αμαξι το οποιο να το θεωρω σχεδιαστικα αδιαφορο(οπως εσυ το ford-αν δεν κανω λαθος).συγνωμη,αγορασες αμαξι που δεν σου αρεσει?και καμαρωνεις για τα δωρα που σου εκαναν?
για το φιλικα δεν χρειαζεται να το λεμε.δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε.ουτε καν γνωριζομαστε εξαλλου...
και ειλικρινα κι εγω σου ευχομαι να χαρεις το δικο σου αμαξι -
χμμμ να σε πληροφορησω φιλε μου οτι ουτε εγω ξερω πολλα απο αυτοκινητα , μια σχετικη ερευνα αγορας εκανα πριν καταληξω...
για να μην μπω στην διαδικασια , εσυ ειπες-εγω ειπα και μην το παιρνεις προσωπικα , εγω σταθηκα στην συμπεριφορα μας σαν καταναλωτες.
Το αυτοκινητο που επελεξα μου αρεσει παρα πολυ (το σχεδιαστικα αδιαφορο το ειπα ''τροπος του λεγειν'') και οσο για τις πληροφοριες που εδωσα πως μπορει καποιος να διαπραγματευτει μια τετοια αγορα εσυ το μεταφραζεις ως ''καμαρωμα για τα δωρα?'' (νομιζω με παρεξηγησες)
Τεσπα για να μην συνεχίσω το να δώσω άλλη μια φορά συγχαρητήρια στη Hundai που φαίνεται πως προχωράει δυναμικά μπροστά , το μοντέλο της είναι πολύ ωραίο σχεδιαστικά και με την πρωτη ευκαιρία θα παω να το δω απο κοντά όπως υποσχέθηκα σε μια φίλη.
Αν δεν το παρουσίαζε τόσο αργά (για μένα) θα ήταν σίγουρα μια απο τις πιθανές επιλογές μου για αγορά αυτοκινήτου.υ.γ. Επειδη αναφερες πιο πανω οτι προφανως η εκδοση που πηρες ειναι φουλ και τι δωρα να παρεις σε πληροφορω οτι υπαρχουν καμια δεκαρια αξεσουαρ που χρειαζεται καθε αυτοκινητο και που θα μπορουσες να τα παρεις δωρο.Αν μπορεις ακομη να τα ζητησεις να σου στειλω μια γνωμη με π.μ.
-
υ.γ. Επειδη αναφερες πιο πανω οτι προφανως η εκδοση που πηρες ειναι φουλ και τι δωρα να παρεις σε πληροφορω οτι υπαρχουν καμια δεκαρια αξεσουαρ που χρειαζεται καθε αυτοκινητο και που θα μπορουσες να τα παρεις δωρο.Αν μπορεις ακομη να τα ζητησεις να σου στειλω μια γνωμη με π.μ.[/quote]
επειδή εγώ δεν το έχω παραγγείλει ακόμα μπορείς να μου πεις τι δώρο να ζητήσω?
Υ.Γ.έχω ένα κόλλημα:δεν θέλω να πειράξουν το αυτοκίνητο στην Ελλάδα και ότι έχει μέσα να είναι εργοστασιακό!! -
θα χαρακτηριζα το ''κολημα'' σου ακριβο , αφου ολα τα εργοστασιακα εξτρα εχουν χ2 ή χ3 πανω τιμη αλλα ενταξει σιγουρα αλλιως ειναι το εργοστασιακο. Θα σου στειλω με π.μ. μερικα πραγματακια που μπορεις να παρεις εξτρα.
-
Από προσωπική εμπειρία ότι είναι να βάλεις (xenon, συναγερμό κτλ) να είναι εργοστασιακό κι ας είναι χ2 στην τιμή. Άρα παράγγειλε το όπως το θες και ζήτα το δώρο ως έκπτωση στην τιμή.
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
θα χαρακτηριζα το ''κολημα'' σου ακριβο , αφου ολα τα εργοστασιακα εξτρα εχουν χ2 ή χ3 πανω τιμη αλλα ενταξει σιγουρα αλλιως ειναι το εργοστασιακο. Θα σου στειλω με π.μ. μερικα πραγματακια που μπορεις να παρεις εξτρα.Βασικά στοιχεία εξοπλισμού Classic
ESP, air Condition, 6 αερόσακοι, έλεγχος πέδησης και εκκίνησης σε κλίση, ραδιοCD με mp3, θύρα USB, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέφτες, trip computer, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, immobilizer, κεντρικό κλείδωμα.Βασικά στοιχεία εξοπλισμού Comfort(επιπλέον της Classic)
Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, Βluetooth, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αισθητήρας φωτός, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, ipod, cruise control, τηλεχειρισμός κλειδαριών με συναγερμό, ράγες οροφής.Βασικά στοιχεία εξοπλισμού Style (επιπλέον της Comfort)
Smart button ενεργοποίησης-απενεργοποίησης κινητήρα, αισθητήρες βροχής, σύστημα πλοήγησης με κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα start & stop, δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων.
την έκδοση style θέλω να πάρω.υπάρχει κάτι που μπορώ να ζητήσω ή είμαι πλεονέκτης? -
υ.γ. Επειδη αναφερες πιο πανω οτι προφανως η εκδοση που πηρες ειναι φουλ και τι δωρα να παρεις σε πληροφορω οτι υπαρχουν καμια δεκαρια αξεσουαρ που χρειαζεται καθε αυτοκινητο και που θα μπορουσες να τα παρεις δωρο.Αν μπορεις ακομη να τα ζητησεις να σου στειλω μια γνωμη με π.μ.[/quote]
αν δεν σου κανει κοπο,στειλε.αλλα ..τι ειναι το π.μ?
-
υ.γ. Επειδη αναφερες πιο πανω οτι προφανως η εκδοση που πηρες ειναι φουλ και τι δωρα να παρεις σε πληροφορω οτι υπαρχουν καμια δεκαρια αξεσουαρ που χρειαζεται καθε αυτοκινητο και που θα μπορουσες να τα παρεις δωρο.Αν μπορεις ακομη να τα ζητησεις να σου στειλω μια γνωμη με π.μ.αν δεν σου κανει κοπο,στειλε.αλλα ..τι ειναι το π.μ?[/quote]
προσωπικο μηνυμα!!!! και για να δεις οτι αυτα που λεω δεν ειναι για να κανω τον εξυπνο αλλα για να μοιραστω καποιες πληροφοριες , σου στελνω αμεσως π.μ.!!!!υ.γ. οι μονοι ανθρωποι με τους οποιους τα εχω βαλει ειναι κατι πωλητες που σε κοιτανε με μισο ματι και νομιζουν οτι πρεπει να τους παρακαλεσεις για να σου βρουν αυτοκινητο!!! (ναι υπαρχουν και τετοιοι!!!)
-
Ρε παιδιά δεν το γράφετε κατευθείαν στο thread περί των extra που θεωρείτε απαραίτητα; Μυστικό είναι και ανταλλάσετε πμ;
Προσωπικά πάντως συμφωνώ εν γένει με τα factory extra, εκτός από συστήματα πλοήγησης, τηλεοράσεις και τατοιαύτα. Συνήθως τα εργοαστασιακά είναι πανάκριβα και κατώτερης ποιότητας από τα περισσότερα after market που βρίσκεις στη μισή τιμή!
Κάτι φώτα xenon πάντως, συνάγερμοί ακόμα και δερμάτινο σαλόνι είναι - για μένα - must να σιγουρευτείς ότι παίρνεις εργοστασιακά (γιατί έχουμε ακούσει και περιπτώσεις ότι είναι εργοαστασιακό μόνο... κατ' όνομα).
-
Από γερμανική σελίδα aftermarket αξεσουάρ τα παρακάτω DRL's είναι πολύ όμορφα και σχεδόν ... εργοστασιακής 'έμπνευσης'. Αν και ... ακριβά!
-
τα φωτα xenon ,τελικα,αν τα τοποθετησουν στην ελλαδα,ειναι οκ?η μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα?
Hyundai ix35 2011