-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τι είδος ερώτηση είναι αυτή ρε storm?Μετά από 42 σελίδες 'θα έρθει/δεν θα έρθει/πότε θα έρθει/να έρχεται/το είδα/δεν το είδα' λέω και εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου...για ένα Κορεάτικο suv...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπραβο σου.με την λογικη σου ...
Αν έρθει θα το αγοράσεις;
εγω ειμαι το θεμα?μιλαμε για ενα ωραιο ,ενδιαφερον και προσιτο οικονομικα(θελουμε να πιστευουμε)αμαξι,το οποιο για αγνωστο λογο δεν εισαγεται και για το οποιο εχουν πρηστει τα αρ@#%#@ μας με το ραδιο αρβυλα για το ποτε θα ερθει.δηλαδη αν φερουν το i30 πιστευεις θα σχηματιστουν ουρες εξω απ τις αντιπροσωπειες?
παρεμπιπτοντως...θα το αγορασω.μου επιτρεπεις ομως να το δω πρωτα? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Νικο ο 'ανταγωνισμός' συνεχίζει να φέρνει και έστω και λίγα ... τα πουλάει. Δεν σταμάτησαν λόγω κρίσης ούτε τα QQ Euro5, ούτε το ASX, ούτε το Yeti 1,4 ούτε κανένα άλλο όπως και το DS4 που εκπροσωπεί την 'ακριβή' εικόνα της Citroen θα έρθει.
Εάν άθρωπος που είναι μέσα στην εταιρία λέει κάτι τέτοιο ή τεσπα .... ή άλλη είναι η αιτία και μάλλον οικονομική και δεν έχουν βρει ακόμα πιστευτή δικαιολογία.
Θα το πίστευα πάντως αν μιλάγαμε για το νέο SantaFe ή για το 2λιτρο Genesis ...Μετά από 42 σελίδες 'θα έρθει/δεν θα έρθει/πότε θα έρθει/να έρχεται/το είδα/δεν το είδα' λέω και εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου...για ένα Κορεάτικο suv...
Προς θεού, κουβέντα κάνουμε. Δεν θα λογοδοτήσεις ΕΣΥ για την εταιρία και δεκτή απ' όλους η ενημέρωση που είχες.
-
Λέω και εγώ την βλακεία μου:
Κατ´εμε είναι σίγουρο ότι θα παει ακλαφτο όπως και το αδελφό Kia για τον απλούστατο λόγω ότι δεν υπάρχει πλέον μεγάλος ανταγωνισμός στις κατηγορίες suv,sav jeep,οχήματα ελεύθερου χρόνου.όταν τα Hyundai Kia πουλούσαν τρελά ήταν μια κατηγορία μόνα τους. -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Κατ´εμε είναι σίγουρο ότι θα παει ακλαφτο όπως και το αδελφό Kia για τον απλούστατο λόγω ότι δεν υπάρχει πλέον μεγάλος ανταγωνισμός στις κατηγορίες suv,sav jeep,οχήματα ελεύθερου χρόνου.όταν τα Hyundai Kia πουλούσαν τρελά ήταν μια κατηγορία μόνα τους.Σαν 2λιτρο 4κίνητο ίσως. Σαν 1,6 crossover όμως όχι και εκεί είναι η διαφορά με τις προηγούμενες γενιές τους. Βέβαια εξαρτάται και από την τιμή, εξοπλισμό κλπ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κατ´εμε είναι σίγουρο ότι θα παει ακλαφτο όπως και το αδελφό Kia για τον απλούστατο λόγω ότι δεν υπάρχει πλέον μεγάλος ανταγωνισμός στις κατηγορίες suv,sav jeep,οχήματα ελεύθερου χρόνου.όταν τα Hyundai Kia πουλούσαν τρελά ήταν μια κατηγορία μόνα τους.Σαν 2λιτρο 4κίνητο ίσως. Σαν 1,6 crossover όμως όχι και εκεί είναι η διαφορά με τις προηγούμενες γενιές τους. Βέβαια εξαρτάται και από την τιμή, εξοπλισμό κλπ.
Ακόμη και στα 1,6 crossover υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.λίγοι θα προτιμήσουν τα κορεάτικα έναντι των asx qq.
-
και μόνο η εκπληκτικά καλή πορεία που κάνει στην ΕΕ το δίδυμο είναι αρκετό κίνητρο για να το φέρουν εδώ.
σαν ελληνική αγορά έχουμε υποδεχτεί καλύτερα πολύ μετριότερα μοντέλα των Κορεατών, αυτά εδώ που αξίζουν και σαν αυτοκίνητα θα σνομπάρουμε?
ειδικά για το ASX προβλέπω κατάρρευση πωλήσεων άμα τη εμφανίσει των ix35-sportage. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ναι, προσωπικα αν ειχε ερθει πιθανοτατα να το αγοραζα...
Το περιμενω ενα χρονο!! Και για να ακριβολογω, απο περσυ τον Απριλη, 11 μηνες δηλαδη...Αυτες τις μερες κλεινω αγορα ανταγωνιστικου SUV (δεν αναφερω ποιο, γιατι δεν αφορά τη συζητηση εδω, αν ειναι καλυτερο χειροτερο, αν κανω καλα κλπ), απλα το αναφερω ως παραδειγμα πως ενδιαφερομουν σοβαρα για ενα τετοιο οχημα και ειλικρινα με ενδιεφερε το ix35. Μπορει ακομα και να το μετανιωσω οταν τελικα ερθει, γιατι το θεωρω τουλαχιστον ομορφο(για τα υπολοιπα θα επρεπε να το δω απο κοντα, τιμες, εξοπλισμο, οδικη συμπεριφορα κλπ)
Δεν ειμαι διατεθειμενος ομως να περιμενω αλλο στο αγνωστο, χωρις καμια πληροφορηση. Και ειλικρινα τωρα πια (μετα ενα χρονο)δε θα ηθελα να 'επιβραβευσω' την αντιπροσωπεια με μια αμεση αγορα με μετρητα, για την απαραδεκτη σταση της τοσο καιρο!
Ας ακολουθησουν τη 'συμβουλη' σου φιλε storm και ας 'τα βαλουν στο μούσκιο'!! (για οσους δε ξερουν σε τοπικη διαλλεκτο, 'μουσκιος' ειναι το αλατονερο που χρησιμοποιειται για τη διατηρηση τροφιμων) Ας τα κρατησουν λοιπον στις αποθηκες τους!
Αν και μαλλον δε χρειαζοταν τη 'συμβουλη' του storm γιατι αυτη την πολιτικη εφαρμοζουν ακριβως τοσο καιρο και μαλιστα με μεγαλη 'επιτυχια'!!! Ας περιμενουν την ανακαμψη της Ελλαδας απο το 2015 και μετα, αν δεν χρεωκοπησουμε πρωτα... Εγω θα παρω παντως τωρα αυτοκινητο να το χαιρομαι, γιατι με την επιστροφη στη δραχμη(!!! ) θα ακριβυνουν 50%
Τωρα για την αποσυρση που πριμοδοτει ακομα και τα διλιτρα με 2800€ δεν εχουν ακουσει τα 'σαινια' του Δαβαρη!!??
Ακομα και τα διλιτρα με αποσυρση θα μπορουσαν να ειναι αρκετα κατω απο 25000... δεν πειραζει ας περιμενουν!! απλα δεν καταλαβαινω τι???? -
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
παρεμπιπτοντως...θα το αγορασω.μου επιτρεπεις ομως να το δω πρωτα?Στο επιτρέπω...αλλά τώρα το είπες! Θα το πάρεις!...!
Ρε συ, πλάκα έκανα παραπάνω... Πλάκα! ...
Δεν μίλησα με κανένα έμπορο!... Απλά περίμενα να δω αν πραγματικά σε τόσες σελίδες υπάρχει τελικά κανένας που να θέλει να το αγοράσει το ρημάδι...Και που'σαι! Τώρα το είπες. Θα το πάρεις ε;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί σε περιμένουμε και στο Hyundai Club...
υ.γ.1. λέτε να είμαι τόσο Κορεάτης που θα καθόμουν να μιλάω για το ix35 με εμπόρους; χε!χε! ...
υ.γ.2. Πολύ σουξέ το ix35... Ενδιαφέρον αυτό!...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προς θεού, κουβέντα κάνουμε. Δεν θα λογοδοτήσεις ΕΣΥ για την εταιρία και δεκτή απ' όλους η ενημέρωση που είχες.χε!χε! και εσύ ο πάλιουρας και ο άλλος ο elteo πρώτος ... τσιμπήσατε ... ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Προς θεού, κουβέντα κάνουμε. Δεν θα λογοδοτήσεις ΕΣΥ για την εταιρία και δεκτή απ' όλους η ενημέρωση που είχες.
χε!χε! και εσύ ο πάλιουρας και ο άλλος ο elteo πρώτος ... τσιμπήσατε ... ...
Λογικό να τσιμπήσουμε. Το να μιλήσεις με έναν πωλητή μιας 'λαικής' εταιρίας δεν είναι δύσκολο. Αν έλεγες ότι μίλησες με πωλητή της Aston Martin για το νέο της Suv, εκεί ... θα ήθελε σκέψη!
Τεσπα. (Δεν είναι ακόμα Πρωταπριλιά!!!)Η κατασταση της αγοράς είναι τόσο χάλια που η κάθε εταιρία όπως και να πράξει ... να επιβιώσει θέλει.
Στο κάτω κάτω υπάρχουν εναλλακτικές. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικό να τσιμπήσουμε. Το να μιλήσεις με έναν πωλητή μιας 'λαικής' εταιρίας δεν είναι δύσκολο. Αν έλεγες ότι μίλησες με πωλητή της Aston Martin για το νέο της Suv, εκεί ... θα ήθελε σκέψη!
Τεσπα. (Δεν είναι ακόμα Πρωταπριλιά!!!)Η κατασταση της αγοράς είναι τόσο χάλια που η κάθε εταιρία όπως και να πράξει ... να επιβιώσει θέλει.
Στο κάτω κάτω υπάρχουν εναλλακτικές.Ας τσιμπήσετε και εσείς μία φορά! Μόνο εγώ θα 'τσιμπάω' με τα USB και τα υποβραχιόνια;
Η πρωταπριλιά είναι κοντά... χμμμ....
Πέρα από την πλάκα, δύσκολα τα πράγματα στη Hyundai Hellas. Διάβασα ότι ο Δάβαρης (Πάνος), ο ιδιοκτήτης είναι στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού και ότι τρέχει με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα και ίσως να είναι και ο νέος πρόεδρος. Φυσικά για όλα αυτά χρειάζονται φράγκα ... Φράγκα πολλά ...
Δύσκολα τα πράγματα για την Hyundai/KIA. Όταν στην μέση μπαίνουν τα 'ποδόσφαιρα' ... υπάρχουν και θυσίες ...
http://www.sportdog.gr/article/14199/se ... x%E2%80%A6
Από τη μεριά του ο* Παναγιώτης Δάβαρης *θέλοντας να πει ότι κλαίει τα λεφτά του επεσήμανε: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μία ο Θωμάς, την άλλη ο Παπουτσέλης, μετά ο Μπέος και τώρα ο Μαρινάκης μας τρώνε τα λεφτά. Καλά να πάθω που μπήκα και στις δύο αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου. Νιώθω μαλ…». -
Ααααα... μιλαμε για σοβαρο επιχειρηματια τελικα!!!
Αφου ειναι μεγαλομετοχος του Παναθηναικου και 'χωνει' λεφτα στο 'αξιοπιστο' και 'παγκοσμιου φημης' ελληνικο πρωταθλημα, τοτε αλλαζει το θεμα...
Τελικα λεω και γω να περιμενω το ix35 για να ενισχυσω την ομαδα...
Το μονο κακο με τις κατα τα αλλα 'λαμπρες' επιχειρηματικες κινησεις του Δαβαρη, ειναι πως πιθανον οι Ολυμπιακοι να μην αγοραζουν πια hyundai
Αλλα και για αυτο ειμαι σιγουρος πως θα εχει τη λυση η 'προεδραρα'!!
Τωρα ανεβηκε κατακορυφα στην εκτιμηση μου ο Δαβαρης, αφου ολη η 'αφροκρεμα' του επιχειρηματικου κοσμου ασχολειται με το ελληνικο πρωταθλημα...Ε ρε που παει συννεφο!!
-
Εγώ πάντως αν και 'Πειραιώτης κόκκινος' είμαι βαμμένος Κορεάτης και προηγείται το Group ...
Οπότε ελπίζω η Hyundai σύντομα να φέρει όλα τα μοντελάκια που τόσο καιρό όλοι περιμένουμε ...
-
ACCENT
AZERA
ELANTRA
SONATA
i800
SOLARIS
VERACRUZ
GENESIS
GENESIS COUPE
EQUUS
GRANDEUR
H-1
VERNA
AVANTE HYBRID
ROHENS
Αυτό για αυτούς που έχουν την αίσθηση πως Hyundai είναι μόνο τα i10, 120, i30 -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αυτό για αυτούς που έχουν την αίσθηση πως Hyundai είναι μόνο τα i10, 120, i30Μα φίλε μου, κανεις δεν τα έχει με τη hyundai αλλα με την αντιπροσωπευση της στην Ελλαδα...
Και ισα ισα με τις φωτογραφιες και τη πληθωρα των μοντελων που δημοσιευσες, εντεινεις το 'παραπονο' μας...
Τι να τα κανουμε ολα αυτα αν δεν τα δουμε ποτε στην Ελλαδα??
Εδω δεν ερχονται πιο εμπορικα και ευρωπαικα μοντελα, που πωλουνται πανω απο ενα χρονο σε ολη την Ευρωπη, οπως το ix35, στο τοπικ του οποιου ειμαστε, να θυμισω!
Προς τι η υπενθυμηση λοιπον των υπολοιπων μοντελων?
Κανεις δεν αμφισβητησε τη Hyundai και ισα ισα που θεωρουμε αξιολογα τα μοντελα της και τα περιμενουμε!
Ελα ομως που η αντιπροσωπεια δε 'θελει' να πουλησει!! -
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
Αυτό για αυτούς που έχουν την αίσθηση πως Hyundai είναι μόνο τα i10, 120, i30
Μα φίλε μου, κανεις δεν τα έχει με τη hyundai αλλα με την αντιπροσωπευση της στην Ελλαδα...
Και ισα ισα με τις φωτογραφιες και τη πληθωρα των μοντελων που δημοσιευσες, εντεινεις το 'παραπονο' μας...
Τι να τα κανουμε ολα αυτα αν δεν τα δουμε ποτε στην Ελλαδα??
Εδω δεν ερχονται πιο εμπορικα και ευρωπαικα μοντελα, που πωλουνται πανω απο ενα χρονο σε ολη την Ευρωπη, οπως το ix35, στο τοπικ του οποιου ειμαστε, να θυμισω!
Προς τι η υπενθυμηση λοιπον των υπολοιπων μοντελων?
Κανεις δεν αμφισβητησε τη Hyundai και ισα ισα που θεωρουμε αξιολογα τα μοντελα της και τα περιμενουμε!
Ελα ομως που η αντιπροσωπεια δε 'θελει' να πουλησει!!Σωστός άλλα οκ. Οι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα της εν λόγω εταιρίας είναι βλάκες και σε γενικό τομέα. Και η εξυπηρέτηση είναι άθλια, πράμα που ξέρω από πρώτο χέρι καθώς όταν ρώτησα για το i30 μόνο που δε με φτύσαν. Αν είχαν μυαλό θα ήταν πρώτοι σε πωλήσεις στη χώρα μας καθώς είναι η 4η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο. Στόχος μου ήταν να δείξω μερικά επικά δημιουργήματα τους που άνετα θα ξεπερνούσαν τα Golf/Avensis/Verso/Touran/Mondeo/E-Class και διάφορα άλλα μοντέλα από διάφορες εταιρίες. Το Accent ας πούμε είναι εμφανισιακά τουλάχιστο τέλειο. Γιατί μόνο στην Ασία; Τα ίδια παράπονα έχω και εγώ από την Hyundaiστη χώρα μας.
-
Και που'σαι! Τώρα το είπες. Θα το πάρεις ε;
να εισαι σιγουρος οτι -πρωτα ο θεος και υπο νορμαλ συνθηκες -θα το παρωΌχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί σε περιμένουμε και στο Hyundai Club...
ειμαι ηδη κατοχος Hyundai.
dinoaka συμφωνω απολυτα μαζι σου.εφτασα ενα βημα πριν να παραγγειλω το asx.αλλα το σταματησα φοβουμενος οτι θα μετανιωσω-αν και οταν-δω το ix35.παντως αληθεια ειναι οτι την βαρεθηκα αυτη την ιστορια.
...και ηθελα να το ρωτησω. ο δαβαρης της hyundai ειναι ο ιδιος με αυτον του βαζελου? ετσι εξηγουνται ολα.παντου δευτεροι αυτοι οι ανθρωποι.ελπιζω να παρει τους βαζελους.θα εκδικηθουμε για το ix35 μεσω μιραλας.... -
Η Hyundai με έδιωξε. Πήγα σε άλλη εταιρία και με εξυπηρέτησαν διότι ήταν επαγγελματίες. Παράπονα στη συμβολή των οδών Αθηνών-Κορίνθου με Αθηνών-Λαμίας στη γωνία. Θα καταλάβετε ότι οι άνθρωποι είναι ΒΛΑΚΕΣ.
-
οκταβια699 έχεις φετίχ τις φωτό; η τρίτη φορά που σε βλέπω να ποστάρεις μετά την σιτροέν και το παληκάρι που ψάχνει χοτ χατς...
Hyundai ix35 2011