-
Αν δεν πουλάει θα ήταν φυσιολογικό, ναι. Πολλές εταιρείες δεν εισάγουν σε όλες τις αγορές όλους τους κινητήρες.
-
Αν δεν πουλάει ας μην τον εισάγει. Ας πρόσεχαν. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Και όπως μου είπε και ο άνθρωπος από την Hyundai υπάρχει και το Ceed 1.6 ...Όμορφο το Ceed αλλά μου θυμίζει Corolla...
Τέσπα, ... σόρυ για το
-
Που να φαντάζονταν τη δεκαετία του 80 και 90 ότι το 2011 οι έλληνες θα ανυπομονούσαν σαν τρελοί να αγοράσουν KIA και HYUNDAI!!!! Φοβερό!!!
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Που να φαντάζονταν τη δεκαετία του 80 και 90 ότι το 2011 οι έλληνες θα ανυπομονούσαν σαν τρελοί να αγοράσουν KIA και HYUNDAI!!!! Φοβερό!!!εχουν περασει 30 ολοκληρα χρονια απο την δεκαετια του 80 ! παρα πολλα πραγματα εχουν αλλαξει
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Που να φαντάζονταν τη δεκαετία του 80 και 90 ότι το 2011 οι έλληνες θα ανυπομονούσαν σαν τρελοί να αγοράσουν KIA και HYUNDAI!!!! Φοβερό!!!
εχουν περασει 30 ολοκληρα χρονια απο την δεκαετια του 80 ! παρα πολλα πραγματα εχουν αλλαξει
Το ξέρω. Επτωχεύσαμεν.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Που να φαντάζονταν τη δεκαετία του 80 και 90 ότι το 2011 οι έλληνες θα ανυπομονούσαν σαν τρελοί να αγοράσουν KIA και HYUNDAI!!!! Φοβερό!!!Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Που να φαντάζονταν τη δεκαετία του 80 και 90 ότι το 2011 οι έλληνες θα ανυπομονούσαν σαν τρελοί να αγοράσουν KIA και HYUNDAI!!!! Φοβερό!!!Να το φανταζόταν ποιος? Η Hyundai έκανε ένα μεγάλο 'μπαμ' τότε όταν ήρθε και η αποδοχή της από τον κόμσο ήταν μεγάλη. Και τότε πανικό προκάλεσαν τα Excel με το δώρο a/c και την προσιτή τιμή όταν ήταν συνηθισμένο φαινόμενο τα σταματημένα με ανοιχτά καπό χρέπια των Ελλήνων από ανέβασμα θερμοκρασίας στις ΕΟ. Η Hyundai έχει έναν μεγάλο λόγο στην αναβάθμιση του μικρομεσαίου Έλληνα της δεκαετίας του 80'.
Στο τωρινό δε ΙΧ35 έχει πολλούς λόγους να κοιτάει ψηλά με την ποιότητα, τεχνολογία, εμφάνιση που προσφέρει. -
Aπλά μου φαίνεται αστείο γιατί όχι τόσο πίσω στη δεκαετία του 80 και 90 αλλά και μέχρι και το 2005 περίπου, θυμάμαι που όποιος οδηγούσε accent τον είχαν για φτωχομπινέ φουκαρά και κακομοίρη οι υπόλοιποι συνέλληνες... Ε είναι ολίγον τι αστείο τώρα να ανυπομονούν οι ίδιοι συνέλληνες να αγοράσουν Hyundai και ΚΙΑ. Δεν ξέρω αν με εννοάτε.
-
σιγά, το ίδιο σχεδόν λέγανε και για όσους έπαιρναν seicento. αλλά βγήκε το 5οο και άλλαξε το τοπίο.
ομοίως για τα skoda.
ομοίως και για το ix35. δεν βλέπω κάποιον να ανυπομονεί να πάρει το Tuscon.
αυτό που εννοείς μάλλον αποδεικνύει το αντίθετο απο αυτό που υποννοείς. -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
... Ε είναι ολίγον τι αστείο τώρα να ανυπομονούν οι ίδιοι συνέλληνες να αγοράσουν Hyundai και ΚΙΑ. Δεν ξέρω αν με εννοάτε.Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι...!...
Και ειδικά για το θέμα 'αγοράς Κορεάτικου αυτοκινήτου' μην κρατάς καθόλου καλάθι... -
Είναι μεγάλη η εξέλιξη της εταιρίας τα τελευταία χρόνια και εμείς μείναμε στην παλιά εικόνα της. Και το τωρινό Accent την ίδια 'αίγλη' με τα προηγούμενα έχει αλλά έβγαλαν και άλλα που στέκονται στον ανταγωνισμό.
Στο συγκεκριμένο ΙΧ35 αυτό που θα κινηθεί -αν έρθει- είναι ΜΟΝΟ το 1,6 από βενζίνης πλευρά. Δεν θα γεμίσουμε 2λιτρα 4κίνητα, όπως το ίδιο συμβαίνει στα QQ, ASX, Yeti κλπ. Οι εποχές με τις μεγάλες ποσότητες RAV4, Outlander, Tiguan μάλλον τελειωσαν. -
Καλά όταν έρθει το ix35, θέλω να δω τι θα προτείνουν τα 'έμπειρα' μέλη του χώρου στους υποψήφιους αγοραστές που θα ανοίγουν θέματα για απόψεις...
Αυτά για το ix35, γιατί για τα άλλα μοντέλα ξέρουμε ήδη...
Στον κουβά... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά όταν έρθει το ix35, θέλω να δω τι θα προτείνουν τα 'έμπειρα' μέλη του χώρου στους υποψήφιους αγοραστές που θα ανοίγουν θέματα για απόψεις...Αυτά για το ix35, γιατί για τα άλλα μοντέλα ξέρουμε ήδη...
Στον κουβά...Όλες οι απόψεις θα είναι δεκτές. Μέσα από ένα απαξιωτικό σχόλιο μπορεί να βρεθεί ακόμα και ένα μειονέκτημα του αυτοκινήτου που να μην το έχει προσέξει κανένας.
Τωρα τα 'κάψτε τα κορεάτικα',ή το 'πετάξτε τα στην θάλασσα' ... χαμογελάς και συνεχίζεις. Κάτι σαν διάλλειμα για διαφημίσεις ... για τουαλέτα, νερό κλπ! -
Μέχρι τον Ιούλιο που έρχεται (σύμφωνα με το autocar του Μαρτίου τελοσπάντων ) μου φαίνεται ότι υπάρχει χρόνος για πολλές ακόμα κοινωνικές,πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις....
-
ιουλιο????
-
αυτο το αμαξι δεν θα ερθει ποτε
-
εσυ sugarman τι λες για ολα αυτα?ποια η πληροφορηση σου εκ των εσω?
-
Από πρόσφατο δημοσίευμα. Από το http://carmotoblog.blogspot.com/2011/02/hyundai-ix35-video.html: 'Από τον Απρίλιο που θα εισαχθεί το ix35, θα είναι διαθέσιμο με τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό, απόδοσης 163 PS. Αυτή η έκδοση θα είναι μόνο τετρακίνητη (σε άλλες αγορές και δικίνητη). Από τον Σεπτέμβριο αναμένεται και ο νέος turbo κινητήρας της Hyundai, απόδοσης 140 ίππων στις 6.400 rpm... θα εισαχθεί μόνο σε δικίνητη έκδοση.'
Αν και ... αυτο με τον Απρίλιο κάποιο και κάποιο το Σεπτέμβρη ... νομίζω το διαβασαμε και πέρσι!!!
-
Το εχω παρει αποφαση αυτο το αμαξι δεν θα κυκλοφορήσει ποτε ελευθερα στους Ελληνικους δρομους ! γελοίο της υποθεσης ειναι οτι τα βλεπω καθε καθε μεσημερι που σχολαω απο την δουλεια εκει που ειναι παρκαρισμενα και περιμενουν ......
Καλησπερα και καλη εβδομαδα
Λοιπον τα ix35 ειναι επι Ελληνικου εδαφους ! Περασα σημερα απο την μαντρα εταιρείας logistics που εχει αποθηκευμενα τα hyundai και ειδα πανω απο 30 ix-35 τα περισσοτερα σε λευκο χρωμα !
Μενει τωρα να δουμε ποτε θα τα ανακοινωσουν επισημα και θα τα φερουν στις εκθεσειςviewtopic.php?f=8&t=34903&start=465
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να το φανταζόταν ποιος? Η Hyundai έκανε ένα μεγάλο 'μπαμ' τότε όταν ήρθε και η αποδοχή της από τον κόμσο ήταν μεγάλη. Και τότε πανικό προκάλεσαν τα Excel με το δώρο a/c και την προσιτή τιμή όταν ήταν συνηθισμένο φαινόμενο τα σταματημένα με ανοιχτά καπό χρέπια των Ελλήνων από ανέβασμα θερμοκρασίας στις ΕΟ. Η Hyundai έχει έναν μεγάλο λόγο στην αναβάθμιση του μικρομεσαίου Έλληνα της δεκαετίας του 80'.
Στο τωρινό δε ΙΧ35 έχει πολλούς λόγους να κοιτάει ψηλά με την ποιότητα, τεχνολογία, εμφάνιση που προσφέρει.θα ελεγα οτι απαλλαξαν τον Ελληνα απο τα LADA-DACIA-YUGO της εποχης εκεινης.......
Hyundai ix35 2011