-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φαντάζομαι τα πινακιδωμένα 'ελληνικά' δεν θα πρέπει να φαίνονται στα στατιστικά των 'Ταξινομήσεων'?
Ως και τον Δεκέμβριο δεν φαίνονται να υπάρχουν.Μα το ix35 ειναι το αυτοκινητο 'φαντασμα', δεν ειναι δυνατο να φαινεται πουθενα σε επισημα στοιχεια!!
Μονο που και που θα βλεπουμε κανενα στο δρομο φευγαλεα (εκτος απο τον υπνο μας!!) που θα εξαφανιζεται μυστηριωδως, πριν καν προλαβουμε να δουμε πινακιδες! Μιλαμε για κανονικο θριλερ...
Παραγωγη : Hyundai Hellas
Σεναριο και σκηνοθεσία : Π & Ρ Δάβαρης
Κομπαρσος (και παιδι για ολες τις δουλειες) : Sugarman1975Υ.Γ. Φίλε Sugarman1975, απλα πλακα κανω (μήπως και περάσει κάπως ευχαριστα η τοοοσο μεγαλη αναμονη μεχρι να ερθει το 'φαντασμα'!!). Τα σοβαρα και σε οσα διαφωνουσα με τις θεσεις σου τα εχω γραψει παραπανω. Απο εκει και περα τιποτα προσωπικο και χωρις παρεξηγηση.
-
Πάντως είδα και άλλο με Ελληνικές πινακίδες χθες.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πάντως είδα και άλλο με Ελληνικές πινακίδες χθες.Σε λευκό ΙΟΕ &&&&
-
Ο χρήστης skreiker έγραψε:
Πάντως είδα και άλλο με Ελληνικές πινακίδες χθες.
Σε λευκό ΙΟΕ &&&&
Ασημί ήτανε... πινακίδα νμίζω πως ήτανε ΙΜΤ αλλά δεν κόβω και χέρι... μπήκε στη εθνική από το Κρυονέρι με κατευθυνση προς Αθήνα χθες το απόγευμα...
-
...ζουν αναμεσα μας!!!!
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
...ζουν αναμεσα μας!!!!Μπας και το οδηγούσε ο Λιακόπουλος....
-
δεν πανε καλα τα πραγματα.ειναι 5 φεβρουαριου και ακομα τα περιοδικα να γραψουν οτι το ix35 ερχεται τον μαρτιο
-
ξερει κανεις αν η πανοραμικη ηλιοροφη εχει μειονεκτηματα?πχ ειναι ανθεκτικη?επηρεαζει την στιβαροτητα του αμαξιου?και επισης ακουσα οτι το καλοκαιρι υπαρχει προβλημα με την ζεστη(ακομα και με κλειστη την επενδυση μεσα) και τον χειμωνα χανει πιο ευκολα θερμοτητα το αμαξι.ισχυει τιπoτα απ ολα αυτα?
καμια πληροφορια για την αφιξη του ix35?
sugarman? -
Πανοραμική οροφή έχει το δικό μου.Φαντάζομαι ότι κάτι παρόμοιο θα έχει και το ix35.
Μειονεκτήματα; Μόνο ένα έχω εντοπίσει εγώ. Δεν την έχω λάβει υπόψη καθόλου. Μόνο δύο φορές έχω τραβήξει το εσωτερικό σκιάδιο και αυτό από περιέργεια να δω αν παίζει το σκιάδιο προς τα πίσω. Βασικά δεν με ενδιαφέρει να δω τον ουρανό με τα άστρα...
Πλεονεκτήματα; Πλένεται πανεύκολα και γυαλίζει πανεύκολα. Με τη λαβή καθαρισμού με υαλοκαθαριστήρα καθαρίζω και όλον το ουρανό... Δεν ζεσταίνεται καθόλου το καλοκαίρι. Απομακρύνει την ηλιακή ακτινοβολία και έχω διαπιστώσει ότι δεν έχει πρόβλημα με θερμικές απώλειες (είτε ζέστη, είτε κρύο)
Δεν έχει προβλήματα τριγμών κλπ... Δεν έχει χρώμα για να ξεφλουδίσει ή να ανησυχώ για περιστέρια κλπ...κλπ...
Φοβερή ηχομόνωση (έχω μία υποψία ότι ο μεταλλικός ουρανός δεν έχει τόσο καλή ηχομόνωση).Αν και στην αρχή ήμουν ιδιαίτερα αρνητικός στην πορεία διαπίστωσα ότι μόνο θετικά προσφέρει.
-
καμια πληροφορια για την αφιξη του ix35?Κάποιο παπαγαλάκι μου σφύριξε ότι η επίσημη παρουσίαση αντί για τώρα όπως είχε προγραμματιστεί, αναβλήθηκε για Ιούνιο (ελλείψη αυτοκινήτων) λόγω υπερβολικής ζήτησης στην Ευρώπη (πέραν του προγραμματισμού της μαμάς εταιρείας)
-
Αρε sugarman όπως τα λεγες!!! Άντε Καλο καλοκαίρι
-
Ο χρήστης karamteo έγραψε:
Κάποιο παπαγαλάκι μου σφύριξε ότι η επίσημη παρουσίαση αντί για τώρα όπως είχε προγραμματιστεί, αναβλήθηκε για Ιούνιο (ελλείψη αυτοκινήτων) λόγω υπερβολικής ζήτησης στην Ευρώπη (πέραν του προγραμματισμού της μαμάς εταιρείας)
Και ο προγραμματισμος του Δαβαρη??? Μια τοσο 'οργανωμένη' αντιπροσωπεια πως δε προνοησε να παραγγελει εγκαιρως??
Δεν ξερω αν η υποθεση τελικα ειναι για γελια ή για κλαματα...
Στην Ευρωπη μοσχοπουλαει και δεν προλαβαινουν και εδω ακομα το σκεφτονται... Κριμα...
Προφανως δε θελουν να πουλησουν ή μαλλον δεν μπορουν...Κατα τα άλλα παιζει διαφήμιση για -40% στα γνησια(?) ανταλλακτικά. Δεν εχουν αυτοκινητα να πουλησουν και ξεπουλανε τα ανταλλακτικα!! Κινηση εντυπωσιασμου και 'απελπισιας'(?) που μολις φτιαξουν οικονομικα τα πραγματα, πολυ ευκολα και σιωπηρα θα την άρει η αντιπροσωπεια και θα επαναφερει τα ανταλλακτικα στις 'κανονικες' τιμες! Ποιος μου εγγυαται οτι τα ανταλλακτικα θα μεινουν φθηνα? Καλυτερα προσφορα στις τιμες πωλησης τωρα, να ξερουμε και τι γλυτωνουμε!
Αλλα τι προσφορα στις τιμες να κανει που δεν εχει (νεα) αυτοκινητα να πουλησει? -
Πάντως, έχουν εκτελωνιστεί 7
-
Κάποιο παπαγαλάκι μου σφύριξε ότι η επίσημη παρουσίαση αντί για τώρα όπως είχε προγραμματιστεί, αναβλήθηκε για Ιούνιο (ελλείψη αυτοκινήτων) λόγω υπερβολικής ζήτησης στην Ευρώπη (πέραν του προγραμματισμού της μαμάς εταιρείας)[/quote]
οφορια για την αφιξη του ix35?[/quote]
ε,δεν μπορει να συμβει ΚΑΙ αυτο... -
Ο χρήστης karamteo έγραψε:
Κάποιο παπαγαλάκι μου σφύριξε ότι η επίσημη παρουσίαση αντί για τώρα όπως είχε προγραμματιστεί, αναβλήθηκε για Ιούνιο (ελλείψη αυτοκινήτων) λόγω υπερβολικής ζήτησης στην Ευρώπη (πέραν του προγραμματισμού της μαμάς εταιρείας)
Δεν ξέρω αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Τέτοιες περιπτώσεις μεγάλης ζήτησης πριν εμφανιστεί στην Ελλάδα δεν υπήρξαν εμπόδιο έστω να παρουσιαστούν εδώ. Το Qashqai ήρθαν κάποια κομμάτια αρχικά με την παρουσίαση του (το 2007) και μετά η επόμενη παρτίδα άργησε αλλά οι παραγγελίες γίνονταν. Το ίδιο και στο 500ρακι πρόπερσι.
Να μην έρχεται λόγω ζήτησης, δεν έχω ξανακούσει. -
αυτο που ακουσα εγω ειναι οτι απ αυτα που παρηγγειλαν,καμια 50ρια ειναι ηδη εδω.απλα δεν αρκουν αυτα τα 50 για ολες τις αντιπροσωπειες.οποτε περιμενουν νεα παραλαβη.και με δεδομενη την μεγαλη ζητηση,η παραλαβη αυτη καθυστερει.ποτε θα ερθει?αγνωστο.το ενα θεμα ειναι αυτο.το αλλο ειναι οτι εξακολουθουν να ειναι σπασαρχιδες και να μην ενημερωνουν τον κοσμο.
-
... το αλλο ειναι οτι εξακολουθουν να ειναι σπασαρχιδες και να μην ενημερωνουν τον κοσμο.Υπάρχει μια βελτίωση σ' αυτό το θέμα. Τον Νοέμβριο πέρσι έλεγαν ότι 'έχουν πολύ καλά Tuscon' και σταματούσε εκεί η συζήτηση. Τωρα (τον προηγούμενο μήνα) λένε ότι θα έρθει 'σε λίγο καιρό'.
Περίμενα πάντως ο εισαγωγέας να έχει δύναμη και λόγο στην μαμά εταιρία. Η Hyundai εδώ και πολλά χρόνια 'κέρδισε' από την ελληνική αγορά.
-
ξεφτιλισμενες αντιπροσωπειες. που ειναι ρε σεις τα ix35 & sportage;
απο το εξωτερικο δεν μπορουμε να τα εισαγουμε; -
η 'ενοτητα' για το mitsubishi asx εχει διαγραφει?γιατι δεν μπορω να το βρω?
-
η 'ενοτητα' για το mitsubishi asx εχει διαγραφει?γιατι δεν μπορω να το βρω?viewtopic.php?f=15&t=38931&hilit=asx
Hyundai ix35 2011