-
βλακείες κ παραμύθια
δεν υπάρχει λόγος να μην φέρει κάποια λίγα 1,6 πριν το Μάρτιο. κάτι άλλο παίζει και οτι και να λένε αν δεν το δούμε στις εδώ εκθέσεις δεν πιστεύουμε τίποτα. -
Μετά τα όσα έχουν γραφτεί για την αναξιοπιστία(=δύσκολη οικονομική θέση;) του εισαγωγέα,ποιός από όλους μας θα έδινε έστω και 500Ε για να δώσει παραγγελια;Λέτε να σκάσει κανένα κανόνι;
-
φιλοι μου καλοι μου φιλοι!!! ΤΟ ειδα και εγω σημερα στη περιοχη του Ψυχικου ,ειναι ενα κουκλι !!! Αλλα ακομα τιποτα επισημο απο την hyundai. Παντως το autotriti υποστηριζει μεχρι τελους του μηνα θα το δουμε στις εκθεσεις - αμην και ποτε- αυτα πος το παρον
-
Καλώς τα δεχτήκαμε!
Επιστρέφοντας προχθές από Βόρεια Ελλάδα, προσπέρασα νταλίκα στα τούνελ του Μαλιακού γεμάτη με λευκά ix35.
Καλή χρονιά. -
τι καλη χρονια.....ανασταση θες να πεις
-
Ο χρήστης nasosto έγραψε:
Καλώς τα δεχτήκαμε!
Επιστρέφοντας προχθές από Βόρεια Ελλάδα, προσπέρασα νταλίκα στα τούνελ του Μαλιακού γεμάτη με λευκά ix35.
Καλή χρονιά.Γι΄αυτό άργησε να έρθει στην Ελλάδα. Ξεμεινε το εργοστάσιο από μπογιά και η εισαγωγή του θα ήταν αποκλειστικά σε άσπρα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλώς τα δεχτήκαμε!
Καλή χρονιά.Γι΄αυτό άργησε να έρθει στην Ελλάδα. Ξεμεινε το εργοστάσιο από μπογιά και η εισαγωγή του θα ήταν αποκλειστικά σε άσπρα!
Μπα, μάλλον ο εισαγωγέας επέλεξε λευκά, για να αναφωνήσουμε: 'Σαν τα χιόνια...'
-
εγω παλι λεω,ειμαστε σιγουροι οτι η νταλικα σταματησε στην ελλαδα?μηπως απλως περνουσε απο δω?μακαρι παντως να ηρθε-εστω κι αργα -το ix35
-
Γεια σας. Γράφω πρώτη φορά και θα ήθελα να εκφράσω μια άποψη για να δω αν τη συμμερίζεστε. Μήπως ένας λόγος που καθυστερεί την άφιξή του η αντιπροσωπεία(πονηρά σκεπτόμενη) είναι για να το πουλήσει ,αν και νεοεισερχόμενο , σε καλές τιμές; Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένα μοντέλο που έχει παρουσιαστεί στην Ευρώπη πριν από ένα περίπου χρόνο θα έχει αρχική τιμή σε μας γύρω στα 20000€. Σε κανένα χρόνο μπορεί να του γίνει και facelift!!! , για να μη πω τίποτε παραπάνω
-
Ο χρήστης klemel έγραψε:
Γεια σας. Γράφω πρώτη φορά και θα ήθελα να εκφράσω μια άποψη για να δω αν τη συμμερίζεστε. Μήπως ένας λόγος που καθυστερεί την άφιξή του η αντιπροσωπεία(πονηρά σκεπτόμενη) είναι για να το πουλήσει ,αν και νεοεισερχόμενο , σε καλές τιμές; Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένα μοντέλο που έχει παρουσιαστεί στην Ευρώπη πριν από ένα περίπου χρόνο θα έχει αρχική τιμή σε μας γύρω στα 20000€. Σε κανένα χρόνο μπορεί να του γίνει και facelift!!! , για να μη πω τίποτε παραπάνωΚαλά Δεν Νομίζω Να Μας Νοιάζονται Και Τοοοοσο Πολύ Και Οτι Το Κάνουν Για Εμάς... Αν Ήταν Έτσι Θα Απαντούσαν Και Στα Mail Που Έχουμε Στείλει Οι Ποιο Πολλοί Και Θα Έδειχνα Ενα Α Ενδιαφέρον Στους Υποψήφιους Πελάτες.... Πέραν Της Φωτογραφίας Στην Ιστοσελίδα Δεν Υπάρχει Κάτι Αλλο....
-
Ο χρήστης M.Diem έγραψε:
Γεια σας. Γράφω πρώτη φορά και θα ήθελα να εκφράσω μια άποψη για να δω αν τη συμμερίζεστε. Μήπως ένας λόγος που καθυστερεί την άφιξή του η αντιπροσωπεία(πονηρά σκεπτόμενη) είναι για να το πουλήσει ,αν και νεοεισερχόμενο , σε καλές τιμές; Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένα μοντέλο που έχει παρουσιαστεί στην Ευρώπη πριν από ένα περίπου χρόνο θα έχει αρχική τιμή σε μας γύρω στα 20000€. Σε κανένα χρόνο μπορεί να του γίνει και facelift!!! , για να μη πω τίποτε παραπάνω
Καλά Δεν Νομίζω Να Μας Νοιάζονται Και Τοοοοσο Πολύ Και Οτι Το Κάνουν Για Εμάς... Αν Ήταν Έτσι Θα Απαντούσαν Και Στα Mail Που Έχουμε Στείλει Οι Ποιο Πολλοί Και Θα Έδειχνα Ενα Α Ενδιαφέρον Στους Υποψήφιους Πελάτες.... Πέραν Της Φωτογραφίας Στην Ιστοσελίδα Δεν Υπάρχει Κάτι Αλλο....
Πως το κάνεις αυτό?
-
Καλό μήνα σε όλους!!
... ένας ακόμα μήνας πέρασε κι ακόμα περιμένουμε!!
Βλέπω κάθε φορά νέα μηνύματα στο topic του ix35 και λέω, να, τώρα θα διαβάσω επιτέλους τις τιμές κλπ επίσημα στοιχέια για την πώληση του στην Ελλάδα! Αλλά μάταιος κόπος πια!!
Αντε να δούμε και ο Φλεβάρης, παρότι 'κουτσός', μήπως μας φέρει την 'πολυπόθητο' λανσάρισμα του ix35 στην ελληνική αγορά... -
ολοι αυτο περιμενουμε αλλα....
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
ολοι αυτο περιμενουμε αλλα....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο SUGARMAN OEEEEEEEEEEOOOOOOOO
-
απο Μαρτιο ειπαμε...............
-
Είδα και άλλο στο δρόμο πάντως.
Μάυρο αλλά δεν διέκρινα πινακίδες...
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Είδα και άλλο στο δρόμο πάντως.Μάυρο αλλά δεν διέκρινα πινακίδες...
Όλοι πια βλέπουν ix35 που τους ενδιαφέρουν,όμως κανείς (μα ούτε ένας;) δε θυμάται ή δεν έχει προσέξει πινακίδες!!!
-
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
Είδα και άλλο στο δρόμο πάντως.
Μάυρο αλλά δεν διέκρινα πινακίδες...
Όλοι πια βλέπουν ix35 που τους ενδιαφέρουν,όμως κανείς (μα ούτε ένας;) δε θυμάται ή δεν έχει προσέξει πινακίδες!!!
Ελα ντε! Πριν δούνε πλέον το σήμα ix35 ας βλέπουν πινακίδα!
Και εγώ το έχω δει με γερμανικές, ιταλικές και ελβετικές πινακίδες. Με ελληνικές είδα μόνο Tuscon που είχε πολύ κοντινές με τις δικές μου που μάλλον είναι 2, 3 μηνών! -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Σημερα παντως κυκλοφορουσαν καμποσα στο Ναυπλιο....μαλλον ειχαν παρουσιαση-φωτογραφιση...
Ομορφο παντως το ατιμο....!!!Αυτα εδω παντως Ελληνικες(Αθηνα)πινακιδες ειχαν ΙΜ....κατι δεν θυμαμαι ακριβως...!!!
-
Φαντάζομαι τα πινακιδωμένα 'ελληνικά' δεν θα πρέπει να φαίνονται στα στατιστικά των 'Ταξινομήσεων'?
Ως και τον Δεκέμβριο δεν φαίνονται να υπάρχουν.
Hyundai ix35 2011