-
Το coupe ήταν ή 1,6 με 105 άλογα ή 2λιτρο και 2,7. Με την πρώτη έκδοση 'καλή' μόνο σε εμφάνιση και στις άλλες δύο απρόσιτα.
Αρα αν ακολουθηθεί η 'τακτική' coupe και στα ix35/Sportage αν δεν εμφανίσουν τον 1,6 μάλλον δεν θα τα δούμε.
Και επειδή και το i30 δεν είχε την αποδοχή του Ceed μάλλον δεν θα δούμε και το facelifted.Τεσπα, δεν βρίσκω λόγο την τακτική της κάθε επιχείρησης να την κρίνω εγώ απο την στιγμή που ως πελάτης έχω ποικιλία απο τον ανταγωνισμό και μπορώ να πάω οπουδήποτε.
ΥΓ. Και εμένα μου άρεσε το Coupe.
-
και εγω επιμενω.σιγουρα εχουν τους λογους τους που δεν φερνουν το αμαξι.τους δικαιολογω οποιοι κι αν ειναι αυτοι οι λογοι.ομως μια εταιρια που σεβεται τον εαυτο της και τους πελατες της ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ και δεν αφηνει την φημη της να γινει ραδιο αρβυλα.απλα να ενημερωσει αν και ποτε σκοπευει να το φερει.και να μην το φερει δικαιωμα της.αλλα οχι να μας τα κανουνε τσουρεκια ενα χρονο τωρα....
-
Καλά, άμα η Κορέα τους είπε για να σας στείλω πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 200 κομμάτια και μάλιστα μετρητοίς, τι θέλετε να κάνει ο Δάβαρης, να φέρει 200 δίλιτρα και να τα λιβανίζει για κάνα δυό χρόνια (και να μπει μέσα για μέσα από τους τόκους), ή να βγει να πει 'το κακό το εργοστάσιο δεν μου πουλάει' και να βγάλει στην φόρα τις τυχόν (φυσιολογικές για την εποχή) οικονομικές δυσκολίες της συνεργασίας?
-
απλώς να πει οτι εγώ μόνο το 1,6 θα φέρω, οπότε περιμένετε μέχρι τότε, και να μιλήσει με Κορέα να του κάνει πάσα κάποιος Ευρωπαίος διανομέας 2λιτρο για όποιον έχει τη κάψα με παραγγελία.
οι διαρροές απο το Πάσχα για μετά το καλοκαίρι μέσα στο φθινόπωρο με το νέο χρόνο κοκ μόνο κακό κάνουν. -
Από 22.690 ευρώ στην Γαλλία. Ο κινητήρας βενζίνης 1.6 έχει 135 άλογα και φυσικά δικίνητο....
http://www.hyundai.fr/pages/pdf/tarif_vp_1010_ix20.pdfΜε τέτοια βασική τιμή εάν έλθει στην Ελλάδα θα πάει άκλαυτο. Μόνο σαν 4Χ4 θα έλεγε κάτι σε αυτή την τιμή.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Με τέτοια βασική τιμή εάν έλθει στην Ελλάδα θα πάει άκλαυτο. Μόνο σαν 4Χ4 θα έλεγε κάτι σε αυτή την τιμή.Με τέτοια τιμή θα χτυπήσει μόνο το 2κίνητο Tiguan 1,4 122hp.
Με μικρότερη χτυπάει τα ASX και Qashqai 1,6, Yeti 1,2 Tsi κλπ.
Εγώ το περίμενα στην Ελλάδα σε τιμή κάπου ανάμεσα. (Και το Sportage λίγο στηνότερο του ix35). -
-1-1,5κ το χρειάζεται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ακολουθήσει τη συνηθισμένη τακτική της Hyundai με μεγάλες προσφορές κανά χρόνο μετά τη παρουσίαση
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Από 22.690 ευρώ στην Γαλλία. Ο κινητήρας βενζίνης 1.6 έχει 135 άλογα και φυσικά δικίνητο....
http://www.hyundai.fr/pages/pdf/tarif_vp_1010_ix20.pdfΜε τέτοια βασική τιμή εάν έλθει στην Ελλάδα θα πάει άκλαυτο. Μόνο σαν 4Χ4 θα έλεγε κάτι σε αυτή την τιμή.
Μία πρόβλεψη από μένα;
χμμμ... Από 20990e και έκπτωση 1000euro... στην Ελλάδα.
-
Στο Autobild στις Αφίξεις εμφανίζεται πλέον για 'Αρχές του 2011'. (Αντιστοιχα το Sportage παραμένει -προς το παρόν- για 'Δεκέμβριος 2010').
-
τι να πεις.ξεφτιλικια!!!
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Καλά, άμα η Κορέα τους είπε για να σας στείλω πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 200 κομμάτια και μάλιστα μετρητοίς, τι θέλετε να κάνει ο Δάβαρης, να φέρει 200 δίλιτρα και να τα λιβανίζει για κάνα δυό χρόνια (και να μπει μέσα για μέσα από τους τόκους)Βασικα ολα αυτα ειναι υποθετικα αλλα και αν εχει γινει αυτο βγαζει ανακοινωση και σταματαει καθε φημη.
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Καλά, άμα η Κορέα τους είπε για να σας στείλω πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 200 κομμάτια και μάλιστα μετρητοίς, τι θέλετε να κάνει ο Δάβαρης, να φέρει 200 δίλιτρα και να τα λιβανίζει για κάνα δυό χρόνια (και να μπει μέσα για μέσα από τους τόκους)
Βασικα ολα αυτα ειναι υποθετικα αλλα και αν εχει γινει αυτο βγαζει ανακοινωση και σταματαει καθε φημη.
Δηλαδη σαν τι ανακοινωση να βγαλει ?
-
Το τι τελικα θα κανει η hyundai ελλας με το μοντελο ix35!
-
Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλουν ανακοινωση !!!
-
Δεν θυμάμαι να έχει βγει ποτέ κάποια ανακοίνωση ενημέρωσης του κοινού από καμιά εταιρία για παρουσίαση ή μη ενός μοντέλου.
-
Ακόμα το τυραννάτε το θέμα;
Ρε μανία με το τανκς...
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Καλά, άμα η Κορέα τους είπε για να σας στείλω πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 200 κομμάτια και μάλιστα μετρητοίς, τι θέλετε να κάνει ο Δάβαρης, να φέρει 200 δίλιτρα και να τα λιβανίζει για κάνα δυό χρόνια (και να μπει μέσα για μέσα από τους τόκους)
Βασικα ολα αυτα ειναι υποθετικα αλλα και αν εχει γινει αυτο βγαζει ανακοινωση και σταματαει καθε φημη.
Τι ανακοίνωση να βγάλει? Να κράζει το εργοστάσιο γιατί θέλει τα χρήματα μετρητοίς, επειδή είμαστε αναξιόπιστοι ως χώρα?
-
λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια.δεν θελουμε απ τη hyundai ουτε να δικαιολογηθει ουτε να απολογηθει.προφανως εχουν τους λογους τους(και ειναι σεβαστοι οποιοι κι αν ειναι αυτοι οι λογοι) που δεν εισαγουν το ix35.ειναι δικαιωμα τους αυτο και το καταλαβαινουμε ολοι.ας κανουν οτι θελουν.απλως βαρεθηκαμε να ακουμε το κοντο και το μακρυ των περιοδικων,των πωλητων και του καθενος μας.μια ενημερωση για το αν και ποτε σκοπευουν να το φερουν.το μονο επισημο που εχουμε ειναι μια φωτογραφια του ix35 στο site τους...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Τι ανακοίνωση να βγάλει? Να κράζει το εργοστάσιο γιατί θέλει τα χρήματα μετρητοίς, επειδή είμαστε αναξιόπιστοι ως χώρα?
Να πει δεν θα φερει 2λιτρα και τελειωσε η ιστορια.
-
χεχεχε παει και ο 11ος......
Hyundai ix35 2011