-
-
Χθες το ειχε στο Motorshow live. Λεω θα παω να ρωτησω ποτε θα το φερουν στην Ελλαδα....
Ποτε λετε να μου ειπαν???Νοεμβρη
-
-
Να φανταστώ ... το καράβι απο την Σλοβακία βρήκε σε αβαθή κάπου στο Βελιγράδι!
-
Αγαπητοί...σήμερα το συνάντησα για πρώτη φορά στο Motor Show. ΠΙστεύω ότι αποτελεί και το μοναδικό λόγο για να χαραμίσει κάποιος το χρόνο του να πάει στο συγκεκριμένο χώρο (μιλάω πάντα από άποψη έκθεσης και όχι αξεσουάρ). Το αυτοκίνητο δεν παίζεται...είναι super! Απλά για μία ακόμα φορά παντελής η έλλειψη ενημέρωσης...Το αυτοκίνητο όπως μου είπαν...αναμένεται προς το τέλος...ΝΟΕΜΒΡΗ (!!!) και στις 2 εκδόσεις....2.000cc (4x4) & 1.600 cc Turbo (2x4).
Από τιμή βέβαια...τίποτα ακόμα. Δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα σου λέει...Επίσης το είχαν κλειδωμένο...μην τυχόν και το μαγαρίσουμε...το μοναδικό μοντέλο που έχουν καταφέρει να φέρουν μέχρι στιγμής...
-
Ο χρήστης TimosP έγραψε:
...αναμένεται προς το τέλος...ΝΟΕΜΒΡΗ ...Ευτυχώς! Αν τελειώνε ο μήνας σε Σαββατοκύριακο θα ήταν σε δίλημμα μήπως πάει ... Δεκέμβριο!
Χρονικά τις πρώτες παραδόσεις τις βλέπω πλέον στο 2011 έτσι και σίγουρα δεν θα προλάβει τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της εταιρίας! -
Ο χρήστης TimosP έγραψε:
Αγαπητοί...σήμερα το συνάντησα για πρώτη φορά στο Motor Show.
...
Επίσης το είχαν κλειδωμένο...μην τυχόν και το μαγαρίσουμε...το μοναδικό μοντέλο που έχουν καταφέρει να φέρουν μέχρι στιγμής...Ε μονακριβο το εχουν, να μην το προσεξουν???
Παντως οσοι το ειδατε απο κοντα γραψτε και κατι παραπανω(ειδικα για εμας που ειμαστε επαρχια και δεν μπορουμε να παμε στην εκθεση)
Οσο για την αντιμετωπιση της εταιριας, τα εχουμε ξαναγραψει...ντροπη!!
Ειλικρινα προσωπικα εχω ξενερωσει πολυ και δεν προκειται να σκεφτω την αγορα του παρα μετα απο καποιους μηνες (απο τη στιγμη που τελικα θα ερθει!!) και μονο αν κανουν προσφορες κλπ Αν το ειχαν φερει καλοκαιρι θα το σκεφτομουν και αμεσα αλλα τωρα παμε στο αλλο καλοκαιρι... Και εντωμεταξυ βεβαια μπαινουν και αλλα μοντελα στον ανταγωνισμο(αυτα συμβαινουν οταν καθυστερεις να φερεις ενα μοντελο).
Π.χ. θα ερθει το ανανεωμενο kuga με κινητηρες turbo και στα 1.6 (μαλλον) και στα 2.0 με κιβωτιο διπλου συμπλεκτη(σχεδον σιγουρα) οποτε... αν το ix35 δεν ειναι πολυ φθηνοτερο(που δεν το νομιζω) ας τα κρατησει ο Δαβαρακης τα 'μονακριβα' του (αφου οπως φαινεται δε θελει να τα αποχωριστει!!) -
Παιδιά...έχω βγάλει 6-7 φωτογραφίες από όλες τις μεριές...αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις ανεβάσω εδώ...με τη μορφή 'upload'. Αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να της έχω ήδη ανεβασμένες στο internet και να βαζω το link...αλλά δε νομίζω ότι το πέτυχα...ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να 'ανεβάσω' κάποιες απευθείας από το σκληρό?
Πάντως πέρα από τις φωτογραφίες ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε...ακόμα και οι πωλητές...που καθόμουνα για κανά 20λεπτο και το κοίταζα δεν ερχόντουσαν να μου μιλήσουν...και τι να πουν άλλωστε...παρά κρυβόντουσαν για να μην εκτεθούν...ίσα ίσα που πήρα το φυλλάδιο -από τα πιο πρόχειρα που έχω δει έτσι..?- με μία φωτογραφία (αυτή που έχουν και στο site) και ένα κειμενάκι 10 γραμμών...α...και πίσω ένας πίνακας με τα χαρακτηριστικά στις εκδόσεις με ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΑ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΑ (λες και πρόκειται να έρθουν όλα αυτά (σ.σ. 4 μοντέλα 2χ1600cc & 2χ2000cc)
*αν με βοηθήσετε με το θέμα των φωτογραφιών θα μπορέσετε να δείτε περισσότερα!
-
Ο χρήστης TimosP έγραψε:
Παιδιά...έχω βγάλει 6-7 φωτογραφίες από όλες τις μεριές...αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις ανεβάσω εδώ...με τη μορφή 'upload'. Αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να της έχω ήδη ανεβασμένες στο internet και να βαζω το link...αλλά δε νομίζω ότι το πέτυχα...ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να 'ανεβάσω' κάποιες απευθείας από το σκληρό?Πάντως πέρα από τις φωτογραφίες ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε...ακόμα και οι πωλητές...που καθόμουνα για κανά 20λεπτο και το κοίταζα δεν ερχόντουσαν να μου μιλήσουν...και τι να πουν άλλωστε...παρά κρυβόντουσαν για να μην εκτεθούν...ίσα ίσα που πήρα το φυλλάδιο -από τα πιο πρόχειρα που έχω δει έτσι..?- με μία φωτογραφία (αυτή που έχουν και στο site) και ένα κειμενάκι 10 γραμμών...α...και πίσω ένας πίνακας με τα χαρακτηριστικά στις εκδόσεις με ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΑ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΑ (λες και πρόκειται να έρθουν όλα αυτά (σ.σ. 4 μοντέλα 2χ1600cc & 2χ2000cc)
*αν με βοηθήσετε με το θέμα των φωτογραφιών θα μπορέσετε να δείτε περισσότερα!
Διαβασε το viewtopic.php?f=11&t=22303
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...αναμένεται προς το τέλος...ΝΟΕΜΒΡΗ ...
Ευτυχώς! Αν τελειώνε ο μήνας σε Σαββατοκύριακο θα ήταν σε δίλημμα μήπως πάει ... Δεκέμβριο!
Χρονικά τις πρώτες παραδόσεις τις βλέπω πλέον στο 2011 έτσι και σίγουρα δεν θα προλάβει τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της εταιρίας!Η τακτική της εταιρειας δεν είναι τυχαία,αλλά σοφά μελετημένη.τα πρώτα μοντέλα θα ταξινομηθούν το 2011 για να προστατέψει η αντιπροσωπεία τους πελάτες της από το να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2010...
Επίσης,πληροφορίες 'από μέσα' λένε ότι η αντιπροσωπεία είναι ενήμερη για το πρόγραμμα απόσυρσης που 'ήδη έχει έτοιμο η κυβέρνηση',ώστε να φέρει το ix35 με την έναρξη του καθεστώτος απόσυρσης και να προστατέψει με έναν ακόμη τρόπο τους πελάτες της.Χαρούμενο κι ευτυχισμένο το 201...!
-
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
Η τακτική της εταιρειας δεν είναι τυχαία,αλλά σοφά μελετημένη.τα πρώτα μοντέλα θα ταξινομηθούν το 2011 για να προστατέψει η αντιπροσωπεία τους πελάτες της από το να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2010...
Επίσης,πληροφορίες 'από μέσα' λένε ότι **η αντιπροσωπεία είναι ενήμερη για το πρόγραμμα απόσυρσης **που 'ήδη έχει έτοιμο η κυβέρνηση',ώστε να φέρει το ix35 με την έναρξη του καθεστώτος απόσυρσης και να προστατέψει με έναν ακόμη τρόπο τους πελάτες της.Χαρούμενο κι ευτυχισμένο το 201...!Τι μας είπες ακριβώς? Ο Δάβαρης ξέρει ΗΔΗ τι θα ισχύει στα τέλη κυκλοφορίας του 2011 και ΠΟΤΕ θα γίνει η απόσυρση? Τότε δεν είναι μόνο μελετημένη και προστατευτική προς τους πελάτες τακτική αλλά και ύποπτη.
Και οι άλλοι εισαγωγείς 'τι κάνουν' που παρουσιάζουν καινούρια αυτοκίνητα αυτό τον καιρό? ... 'αγρόν αγοράζουν' μάλλον! -
Πλακα κανει!
Νομιζω δλδ
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πλακα κανει!Νομιζω δλδ
Και εγώ το ίδιο. Δεν καταλαβα απο το ύφος του γραπτού.
Να γελάσουμε ή να υποψιαστούμε? -
-
-
Ναι, και το 'μονακριβο' μας ix ωραίο ειναι σε αυτη την αποχρωση και τα κοριτσακια μια χαρα!!
Καλα, γιατι δε ρωταγατε τα κοριτσια? ειμαι σιγουρος οτι θα σας ελυναν ολες τις αποριες για το ix35!!Οσο για το 'μπαμπα' Δαβαρακη που μας προσεχει και δε μας αφηνει να χαλασουμε τα λεφτουδακια μας τσαμπα, πολυ καλα κανει και να συνεχισει ετσι, και το 2011 χρονια κρισης θα ειναι... Ας το φερει λοιπον απο 2012 και βλεπουμε!!
Πιο σοβαρα ειναι ντροπη που δε φερνει εστω 50-100 αυτοκινητα να τα δει ο κοσμος!
Τι φοβαται? μηπως εχει πολυ ζητηση και δεν μπορει να την εξυπερετησει?
Τοτε μαλλον θα επρεπε να τα φερει (τοσα και περισσοτερα) για να πουλησει!!
Ή δεν εχει πιστοληπτικη δυνατοτητα να φερει ουτε 100 αυτοκινητα?? Τοτε μαλλον δε θα εχει ουτε τους επομενους μηνες, γιατι δε θα πλουτισει με τις μηδενικες πωλησεις που υπαρχουν τωρα. Και αν δεν μπορει να φερει 100 κοματια, τοτε μαλλον ειναι επικινδυνη ως αντιπροσωπεια και δεν θα πρεπει να αγοραζουμε(ακουγονται πολλα για κλεισιμο αντιπροσωπειων... και για πολυτελεις γερμανικες μαρκες!)
Οπως και να'ναι, δεν εχει καμια λογικη ενα μοντελο που πωλειται σε ολη την Ευρωπη να μην ερχεται στην Ελλαδα... Και δειχνει 'προβληματικη' αντιπροσωπεια (με τη μια ή την αλλη εννοια...).
Δυστυχως... εκει καταντησαμε ως χωρα γενικοτερα... στο περιθωριο... -
Αν ήμουν ο Δάβαρης δεν θα το έφερνα καθόλου...
Θα καθόμουν στα αυγά μου με τα μικρά εμπορικά μοντελάκια μέχρι τα 1400κυβικά... που απευθύνονται και σε κόσμο που προσπερνά τις μάρκες και τα brandnames...
Εκτός αν το ix35 δεν είναι και αυτό ένα Hyundai ...Άλλωστε ο Δάβαρης, πολλά μοντέλα (εμπορικά) έχει κόψει εδώ και αρκετά χρόνια. Κάτι ξέρει παραπάνω...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν ήμουν ο Δάβαρης δεν θα το έφερνα καθόλου...
Θα καθόμουν στα αυγά μου με τα μικρά εμπορικά μοντελάκια μέχρι τα 1400κυβικά... που απευθύνονται και σε κόσμο που προσπερνά τις μάρκες και τα brandnames...
Εκτός αν το ix35 δεν είναι και αυτό ένα Hyundai ...Άλλωστε ο Δάβαρης, πολλά μοντέλα (εμπορικά) έχει κόψει εδώ και αρκετά χρόνια. Κάτι ξέρει παραπάνω...
Μην το λες αυτο, φαινεται αξιολογο μοντελο και με τον κινητηρα τον 1.6 σιγουρα δεν θα εχει ουτε μεγαλα εξοδα συντηρησης, ουτε τελη και ουτε σιγουρα μεγαλη τιμη...
Hyundai ix35 2011