-
Η ερώτηση πιθανών να μην μπορεί να απαντηθεί το ξέρω αλλά είναι το μόνο αποδεικτικό στοιχείο μετά από κλοπή πραγμάτων μεγάλης αξίας.
Έχουμε μια φωτογραφία λοιπόν απο πέλμα ελαστικού σε μαλακό χώμα και θέλω να ξέρω αν μπορεί να γίνει αναγνώριση του κατασκευαστή του ελαστικού.
Φιλικά. -
Η ερώτηση πιθανών να μην μπορεί να απαντηθεί το ξέρω αλλά είναι το μόνο αποδεικτικό στοιχείο μετά από κλοπή πραγμάτων μεγάλης αξίας.
Έχουμε μια φωτογραφία λοιπόν απο πέλμα ελαστικού σε μαλακό χώμα και θέλω να ξέρω αν μπορεί να γίνει αναγνώριση του κατασκευαστή του ελαστικού.
Φιλικά. -
Φιλικά. -
Υπαρχουν σχεδια ελαστικων που ειναι πολυ χαρακτηριστικά πχ τα Μπρι 720 ή τα Γιοκο Α539 .
-
Θεωρώ ότι κατά πάσα πιθανόν να είναι κινέζικα και φτηνά...
-
Άμα είναι ευδιάκριτα γίνεται, πάρε μια καθαρή φωτό στο χέρι και αμολύσου στα βουλκανιζατέρ και ρώτα, όλο και κάποιος θα τα αναγνωρίσει, αφοί λές ότι ίσως είναι κινέζικα, βρες τους εισαγωγείς κινέζικων ελαστικών, 2-3 θα είναι, αν είσαι επίμονος και ψαχουλιάρης και νομίζεις ότι αξίζει τον κόπο σίγουρα θα βγάλεις άκρη.
-
να μην εχει καμια μηχανη αναζητησης τυπου google.....θα βοηθουσε πολυ!!!!
-
Άντε το αναγνώρισες και μετά?
-
υπαρχουν υποψιες για μια ομαδα ανθρωπων και θα βοηθησει πολυ διοτι ειναι μια περιεργη διασταση και θα ειναι ελαχιστα αυτα τα ελαστικα σε αυτοκινητα...
-
Γνωρίζεστε?
-
σωστος εισαι!!!!!!!
ενα στοιχειο ειναι ..... καπου πρεπει να βγαλει! -
Καλή τύχη σε κάθε περίπτωση
-
Ευχαριστω πολυ!
-
Δεν βάζεις και τη φωτό εδώ;
-
σωστη η προταση σου!!!θα την βαλω ....
-
Θεωρητικά πάντα...
εαν βρείς από το pattern την μάρκα (νομίζω όχι πολύ δύσκολο)
Μετά θα πρέπει να βρείς την διάσταση.Μετά ίσως να βρείς σε ποιά αυτοκίνητα είναι βασικός εξοπλισμός.. πολύ πιο δύσκολο..
και μετά μέσω της βάσης της ΕΛΑΣ να βρείς ποιοί τα έχουν αυτά (καλό να έχεις κάποιο γνωστό εκεί μέσα να ψάξει....)
Εαν δεν είναι μαμίσια τότε το πρόβλημα δυσκολέυει ΠΑΡΑ πολύ, ειδικά εαν είναι συνηθισμένη διάσταση
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γνωρίζεστε?
-
Την διασταση την ξερουμε...205ειναι
ειναι χαμηλου προφιλ ελαστικο σε ημιφορτηγακι επισης....
με την μαρκα του ελαστικου ειναι πολυ ευκολο να βρεθει κατι γιατι εδω ισως να τα πουλαει μονο ενας... -
Ημιφορτηγάκι που οδηγείται απο συγκεκριμένη ομάδα ατόμων και φορά λάστιχα χαμηλού προφίλ.
Να φανταστώ οτι το συγκεκριμένο ημιφορτηγάκι επίσης έχει ζυγαριά και μεγάφωνο στο στάνταρ εξοπλισμό?
-
ειπα εγω τετοιο πραγμα????
Αναγνώριση πέλματος ελαστικού απο φωτογραφία γινετε?