-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:iconcool: Eγώ είμαι ο καινούριος που σας έλεγε ο Μάκης.Σας καλησπερίζω όλους!
Και ο Μακης που ειναι;Πηγε για τσιγαρα;
Eίπε παραπάνω οτι θα μετακομίσει Πάτρα.Βρήκε καλό σπίτι δίπλα σε εμένα και έρχεται εδω.
By The Way,δεν καπνίζω ούτε εγώ ούτε ο Μάκης. -
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:ysterical:Kαι συ Πάτρα μένεις;Σε ποιά περιοχή;
-
Δε σου λεω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε σου λεω..Eλα ρε..εγώ μένω Ανθούπολη.
-
Ο χρήστης ChevroletFan98 έγραψε:
Δε σου λεω..
Eλα ρε..εγώ μένω Ανθούπολη.
Εχει καλή θάλασσα η Πάτρα;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δε σου λεω..
Πού να ξέρει, η Ανθούπολη απέχει πολύ από την θάλασσα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δε σου λεω..
Σε λένε Μάκη εσένα;
Τι πετάγεσαι; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δε σου λεω..
Σε λένε Μάκη εσένα;
Τι πετάγεσαι;Καλά....
(ο Μάκης ακούει; ) -
Στη πατρα δε χρειαζεσαι θαλασαα..συνεχεια βρεχει..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στη πατρα δε χρειαζεσαι θαλασαα..συνεχεια βρεχει..Την χρειάζεσαι, για να πλυθούν οι δρόμοι και να έχουν κάτι οι αρουραίοι να πιουν....
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μεταφερθήκαμε στους 'Κατασκευαστές'Κακώς μεταφέρθηκε...
Καλά ήταν εκεί που ήταν...Όσο για το SPARK πήγα στο επίσημο (φανταχτερό) EVENT της παρουσίασης στο Μαρούσι...
Καλά ήταν, καλά περάσαμε και το SPARK σε διάφορες αποχρώσεις όμορφο αυτοκινητάκι... -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και ο Μακης που ειναι;Πηγε για τσιγαρα;Σύμφωνα με το ΣΕΑΑ το 2009 πουλήθηκαν 209 Captiva, 1142 Matiz, 465 Aveo, 947 Cruze, 29 Epica και 1 Winstorm (Captiva και αυτό!).
Όλους αυτούς τους νεους ιδιοκτήτες ...προς στιγμή νόμισα πως πήγε να τους ... 'εγγραψει'!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σύμφωνα με το ΣΕΑΑ το 2009 πουλήθηκαν 209 Captiva, 1142 Matiz, 465 Aveo, 947 Cruze, 29 Epica και 1 Winstorm (Captiva και αυτό!).
Όλους αυτούς τους νεους ιδιοκτήτες ...προς στιγμή νόμισα πως πήγε να τους ... 'εγγραψει'!!!Δεν πουλήθηκε κανένα Lacetti?
Η ανθούπολη είναι στο βόρειο τμήμα της Πάτρας,απέχει πολύ απο την θάλασσα.Έχω και εξοχικό στην Καλαμάτα.
Λέγομαι Πάνος Btw. -
Σύμφωνα με το ΣΕΑΑ το 2009 πουλήθηκαν 209 Captiva, 1142 Matiz, 465 Aveo, 947 Cruze, 29 Epica και 1 Winstorm (Captiva και αυτό!).
Όλους αυτούς τους νεους ιδιοκτήτες ...προς στιγμή νόμισα πως πήγε να τους ... 'εγγραψει'!!!Δεν πουλήθηκε κανένα Lacetti?
Ουπς!!! Τα ξέχασα ... 384 Lacetti και 14 Kalos!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ουπς!!! Τα ξέχασα ... 384 Lacetti και 14 Kalos!
Πως πουλήθηκαν 14 Kalos αφού το Καλος σταμάτησε να παράγεται το 2008;ήταν κομμάτια που ξέμειναν;
-
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ τι πίνουν ορισμένοι. Δώστε κι εμάς...
-
Πως πουλήθηκαν 14 Kalos αφού το Καλος σταμάτησε να παράγεται το 2008;ήταν κομμάτια που ξέμειναν;Σύμφωνα με τις συστάσεις ...
Περισσότερα νεα για όλα τα Chevrolet απο τον φίλο μου που δουλεύει car salesman στην Daewoo/Chevrolet απο το 1998 και ξέρει πολλά.
... ήλπιζα λόγω θέσεις να γνωρίζεις ή να έχεις κάποια άποψη εμπειρικά εσύ πως προέκυψαν 14 Kalos και 1 Winstorm μέσα στο 2009!
Στοκ? Παραεισαγωγή? Ανεξάρτητη εισαγωγή? Μεμονωμένη εισαγωγή? -
φοβερος ο Μακης!!!
αφου κλειδωθηκαν τα αλλα θεματα, θα τα λεμε εδω
στο ερωτημα τωρα!! μην δωσεις το aveo για το spark, το aveo ειναι φοβερο αυτοκίνητο +το οτι τα πηγε πολύ καλα στο τεστ του NCAP
Chevrolet Spark