-
Ενα ειναι το αμαξι σε αυτην την κατηγορια για μενα
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3732
http://www.auto-internet.gr/testscomparing.php
Απο αυτα που αναφερονται προτεινω yaris
-
Το corsa έχει ένα από τα καλύτερα 80-120 στην κατηγορία.
-
Θα ήθελα να δω νούμερα για αυτό. Έχει κοντό κιβώτιο, δε λέω, αλλά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θα ήθελα να δω νούμερα για αυτό. Έχει κοντό κιβώτιο, δε λέω, αλλά...Το είχα δει σε ένα συγκριτικό. Τώρα πρόσφατα σε ένα περιοδικό. Δεν θυμάμαι ποιο. Το ευνοούσε λένε η κλιμάκωση των σχέσεων. Μην το υποτιμάτε το corsa. Είναι το μοντέλο(όλες τις κατηγορίες) με τις περισσότερες πωλήσεις τον Ιανουάριο του 2009.
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Το είχα δει σε ένα συγκριτικό. Τώρα πρόσφατα σε ένα περιοδικό. Δεν θυμάμαι ποιο. Το ευνοούσε λένε η κλιμάκωση των σχέσεων. Μην το υποτιμάτε το corsa. Είναι το μοντέλο(όλες τις κατηγορίες) με τις περισσότερες πωλήσεις τον Ιανουάριο του 2009.
Αει γειά σου. Αμαξάρα είναι το κόρσα... Δε λεω, 10-15 αλογάκια θα βοηθούσαν να συρθεί λίγο καλύτερα το μουλάρι (1130 κιλα το αποβαρο του 1.0, οπότε μιλώντας για το 1.4 με τα υγρα του συμπληρωμενα και εναν καλό εξοπλισμό το βάρος φτανει τα 1200+ κιλά). Οι 4τροχοι το μέτρησαν 14,1sec (με 17άρες κ μη απενεργοπ. ESP ) ενω το top gear 12,7... Ποιόν να πιστέψω;
Οι 4Τ κάποτε το έλεγαν πιο αργο κ απο σαλιγκάρι ενω σε πρόσφατο τεύχος μιλησαν για ικανοποιητικές επιδόσεις...
Μλκς κ συμπλέγματα του καθενός. Στην πράξη τώρα (κ ως κάτοχος) μπορω να πώ οτι ναι, θα ήθελε λίγη δύναμη παραπάνω ενω απογοητευτική είναι η απόκριση του γκαζιού αλλα τραβάει δυνατα απο χαμηλά και στροφάρει σθεναρα μέχρι τον κόφτη.Αν θές, το ξεζουμίζεις και πάς σβέλτα. Όσο για τις ρεπρίζ (τυχαίνει να έχω το σπορ με το κοντό κιβωτιο είναι αρκετα καλές) πλήν αυτων με 5η αλλα η τόσο κοντη κλιμάκωση(130km/h με 4000σαλ) σε κάνει να αναρωτιεσαι για την οικονομια. Γενικά ταξιδεύει ανετα, ησυχα, κ με απίστευτη σταθερότητα ακόμα και με 180+ πράγμα το οποίο δεν κάνει το γιάρις π.χ.
Βεβαια αν αγόραζα τωρα θα πήγαινα προς το Φιέστα. Είναι κουκλί κ αυτο αναθεμα το!!!! Όσο για τα υπόλοιπα, είναι Ford.... -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Το είχα δει σε ένα συγκριτικό. Τώρα πρόσφατα σε ένα περιοδικό. Δεν θυμάμαι ποιο. Το ευνοούσε λένε η κλιμάκωση των σχέσεων. Μην το υποτιμάτε το corsa. Είναι το μοντέλο(όλες τις κατηγορίες) με τις περισσότερες πωλήσεις τον Ιανουάριο του 2009.
Οι 4τροχοι το μέτρησαν 14,1sec (με 17άρες κ μη απενεργοπ. ESP ) ενω το top gear 12,7... Ποιόν να πιστέψω;
Οι 4Τ κάποτε το έλεγαν πιο αργο κ απο σαλιγκάρι ενω σε πρόσφατο τεύχος μιλησαν για ικανοποιητικές επιδόσεις...Άλλο οι πωλήσεις και άλλο ένα συγκεκριμένο μειονέκτημα/πλεονέκτημα κάποιου αυτοκινήτου. Πολύ καλό αυτοκίνητο, αλλά ο 90αρης... και όχι μάλλον γιατί φταίει το μοτόρι, αλλά το πολύ βάρος. Το προηγούμενο Corsa όπως και το προηγούμενο Astra μια χαρά τα πήγαιναν, πιο ελαφριά. Βέβαια, το πλήρωναν λίγο σε θόρυβο.
Λοιπόν, σε τεύχος 2008 4Τροχών με αντιπάλους Grande Punto 95, 207 90hp, Clio 1.4 το Corsa έβγαινε τρίτο στις ρεπρίζ πίσω από τους Γάλλους. Η δε ψαλίδα άνοιξε ακόμα περισσότερο λογικά με τα δυνατότερα γαλλικά μοτόρια 1.4 95hp (207) και 1.2Τ 100hp (Clio).To Yaris 1.33 πάλι δεν νομίζω να χαριστεί, μια και ελαφρύτερο είναι και 6τάχυτο με 101 άλογα. To Colt επίσης πρέπει να ξεφεύγει σε ρεπρίζ με τον 1.3αρη, το micra με τον 1.4αρη πυροβολάει, ενώ μας μένουν Swift 1.3, Ibiza 1.4 και Fiesta 1.4 για τα οποία δεν έχω πληροφορίες. Το Corsa για μένα θέλει turbo με 100-120 ίππους και θα είναι πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Για το ότι αλλάζουν διάφορες αντιλήψεις κατά καιρούς στα περιοδικά, συμφωνώ...
-
Το Corsa για μένα θέλει turbo με 100-120 ίππους και θα είναι πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.Σα να λεμε Grande Punto T-Jet...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το Corsa για μένα θέλει turbo με 100-120 ίππους και θα είναι πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Σα να λεμε Grande Punto T-Jet...
μαλλον με το εσωτερικο του κορσα ομως...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Το Corsa για μένα θέλει turbo με 100-120 ίππους και θα είναι πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Σα να λεμε Grande Punto T-Jet...
μαλλον με το εσωτερικο του κορσα ομως...
Eγω οταν οδηγαω κοιταω τον δρομο...
Ψεμματα.
Με ενδιαφερει η σχεδιαση (μεσα-εξω) αλλα το νεο εσωτερικο ειναι καλουτσικο...
Του κορσα μου αρεσει περισσοτερο, αλλα δεν εχει εκδοση με 120 τουρμπατα αλογακια, ουτε μου αρεσει τοσο εμφανισιακα... -
Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αντίστοιχο δίλημμα (με περισσότερα κιόλας αυτοκίνητα), η λογική μου έλεγε yaris αλλά το συναίσθημα και το αίσθημα ήταν ξεκάθαρα υπέρ του fiesta, το οποίο και τελικά προτίμησα!
-
Ο χρήστης ubisap έγραψε:
Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αντίστοιχο δίλημμα (με περισσότερα κιόλας αυτοκίνητα), η λογική μου έλεγε yaris αλλά το συναίσθημα και **το αίσθημα **ήταν ξεκάθαρα υπέρ του fiesta, το οποίο και τελικά προτίμησα!σοβαρά? σε μπορντώ το ήθελε?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αντίστοιχο δίλημμα (με περισσότερα κιόλας αυτοκίνητα), η λογική μου έλεγε yaris αλλά το συναίσθημα και **το αίσθημα **ήταν ξεκάθαρα υπέρ του fiesta, το οποίο και τελικά προτίμησα!
σοβαρά? σε μπορντώ το ήθελε?
Ναι, αλλά το πήρα σε μπλε-γκρι!
-
το Corsa έβγαινε τρίτο στις ρεπρίζ πίσω από τους Γάλλους. Το Corsa για μένα θέλει turbo με 100-120 ίππους και θα είναι πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.Το αυτοκίνητο δεν είναι όσο αργό το παρουσιάζουν οι 4Τροχοί τεύχος 441 (0-100 14.1, 0-1000μ 35.4)... και αυτό γιατί οι 4Τροχοί το μέτρησαν σε έκδοση 5d, με 215/45 R17 (!!!) έξτρα λάστιχο, έξτρα όπως flexride κτλ.
Δυναμομετρημένο είναι γύρω στα 88 άλογα τροχό και αποδίδει πολύ καλά από 5000 έως στον κόφτη στις 6500 (το έχει μια φίλη και το οδηγώ συχνά)..http://autotrend.cz/index.php?Itemid=26 ... &task=view
Oι Τσέχοι μετράνε έκδοση 1.4 Sport 3d 0-100 12.1sec, 0-140 23.5sec, 0-160 34.8sec, 0-180 54.5sec( ) και τελική 185 βοηθούμενη από το κοντό κιβώτιο του Sport (που τώρα πια όμως το φοράνε όλα τα Corsaκια)... καθόλου άσχημα θα έλεγαοδηγήστε το αλλά όχι κάτω από 3000... είναι ψόφιο εκεί
-
Ο χρήστης ubisap έγραψε:
Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αντίστοιχο δίλημμα (με περισσότερα κιόλας αυτοκίνητα), η λογική μου έλεγε yaris αλλά το συναίσθημα και **το αίσθημα **ήταν ξεκάθαρα υπέρ του fiesta, το οποίο και τελικά προτίμησα!
Ποιο χρώμα είναι αυτό? Μπορείς να παραθέσεις μια φωτό?
-
Ποιο χρώμα είναι αυτό? Μπορείς να παραθέσεις μια φωτό?
είναι το χρώμα avalon, δεν ξερω πως μπαίνει εικονα (ακόμα)
-
μόλις βρήκα μία: http://www.autobild.gr/tech_gallery.php ... ia_id=1501
-
παρε ενα GOLF V TSI τωρα που καποιες αντιπροσωπειες τα εχουν σε προσφορα.
-
Ο χρήστης ubisap έγραψε:
μόλις βρήκα μία: http://www.autobild.gr/tech_gallery.php ... ia_id=1501thnx!
καλορίζικο και καλοτάξιδο εύχομαι!
ΥΓ για εικόνα,μπορείς να πας και στο imageshack.us ή το xs.to και να κάνεις upload.Μετά,σε καθοδηγεί
αυτό. -
μόλις βρήκα μία: http://www.autobild.gr/tech_gallery.php ... ia_id=1501
thnx!
καλορίζικο και καλοτάξιδο εύχομαι!
ΥΓ για εικόνα,μπορείς να πας και στο imageshack.us ή το xs.to και να κάνεις upload.Μετά,σε καθοδηγεί
αυτό.ευχαριστώ πολύ, όπως επίσης και για τις οδηγίες
Corsa 1400 or Fiesta 1400 or Yaris 1300