-
Yπαρχει καμμια πληροφορια ποτε θα κυκλοφορησει κ σε τι τιμη??? για το ds3 racing λεω....
-
Προς το τελος του χρονου, η παραγωγη του ειναι περιορισμενη και λιγα κομματια θα ερθουν στη χωρα μας...αυτα γνωριζω μεχρι στιγμης.
-
Κάπου 2000 κομμάτια...
-
Η εκτός κι αν έχει μεγάλη ζήτηση και το βγάλουν σε περισσότερες κόπιες ή και μαζική παραγωγή...
-
-
-
Ωραιο αν και δεν μου αρεσει η νικελ λωριδα στην πορτα.Καλυτερα να ηταν μαυρη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωραιο αν και δεν μου αρεσει η νικελ λωριδα στην πορτα.Καλυτερα να ηταν μαυρη+το νίκελ στην ζάντα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωραιο αν και δεν μου αρεσει η νικελ λωριδα στην πορτα.Καλυτερα να ηταν μαυρηΠαρατηρω οτι αρκετοι εχουν επικεντρωθει σε αυτο το σημειο.. Προσωπικα δε με ενοχλει αν και, i get your point..
Εχουμε και τα πρωτα μελη στο gcc με ds3 και δεν ειναι και λιγα.. Το μονο παραπονακι που υπαρχει αφορα τα πλαστικα προστατευτικα των πισω θολων που κρεμανε..
http://img841.imageshack.us/img841/2027/p9070014.jpg -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ωραιο αν και δεν μου αρεσει η νικελ λωριδα στην πορτα.Καλυτερα να ηταν μαυρη
Παρατηρω οτι αρκετοι εχουν επικεντρωθει σε αυτο το σημειο.. Προσωπικα δε με ενοχλει αν και, i get your point..
Εχουμε και τα πρωτα μελη στο gcc με ds3 και δεν ειναι και λιγα.. Το μονο παραπονακι που υπαρχει αφορα τα πλαστικα προστατευτικα των πισω θολων που κρεμανε..
http://img841.imageshack.us/img841/2027/p9070014.jpgΑφου θες και αλλο αρνητικο τοτε τα πολυ δυνατα; μεγαλα led ημερας.
Σε αλλο χρωμα ισως δεν κανει τοσο μπαμ το νικελ,στο ασπρο με γαλαζιο ουρανο που εχω δει δεν το προσεξα καν.Παντως σε μπορντω με μαυρο μου αρεσει .
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
για το Α1 παντως εβγαλαν πιο ανδρικά σχήματα ...αλλα και πιο καγκούρικαanyway...καμια πληροφορια για το ποτε ερχεται η εκδοση με τα 200 αλογατα υπάρχει??
εκεινο ειναι ο,τι πρεπει λες και εβγαλε η Citroen μια μινι Reventon
ζανταρα.......σουπερ το μαυρο αλλα η πορτοκαλι ζαντα καπως too much
-
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο criuser κατι μας ειχε πει οτι 5 μολις κομματια απο ds-r θα πατησουν ελληνικο χωμα..Παραπανω θα ναι...πηγη Citroen Hellas!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ο criuser κατι μας ειχε πει οτι 5 μολις κομματια απο ds-r θα πατησουν ελληνικο χωμα..
Παραπανω θα ναι...πηγη Citroen Hellas!
Για ξηγησου.. Μακαρι δλδ..
-
Tι να εξηγησω παραπανω??? χαχαχα
-
Tι να εξηγησω παραπανω??? χαχαχαΠΟΣΑ θα ερθουν..τι αλλο....
-
20-30 λενε τα πουλακια!
-
20-30 λενε τα πουλακια!Απ το στομα σου και στου θεου το αυτι..
-
το θεμα ειναι σε τι τιμη θα ερθει κ οχι τοσο σε ποσα κομματια θα ερθει........
Citroen DS3