-
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους παιδια!!!!Επειδη ειναι πρωτη φορα που θα κανω τοσο μεγαλο ταξιδι θα ακολουθησω ισως κατεμε την πιο ασφαλη!!!!αθηνα-ιωαννινα-ηγουμενιστα(εγνατια)!!!!ας ειναι και 30 λεπτα πιο αργη διαδρομη!!!!
Ευχαριστω και παλι!!!! -
Για επιστροφη Ηγουμενιτσα - Αθηνα την κυριακη στις 4 το απογευμα, τι να προτιμησουν 4 κοριτσια και ενα Πουντο???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Για επιστροφη Ηγουμενιτσα - Αθηνα την κυριακη στις 4 το απογευμα, τι να προτιμησουν 4 κοριτσια και ενα Πουντο???Εμενα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Για επιστροφη Ηγουμενιτσα - Αθηνα την κυριακη στις 4 το απογευμα, τι να προτιμησουν 4 κοριτσια και ενα Πουντο???
Εμενα
μαλλον θα βιαζονται για να ερθουν Αθηνα εχουν ηδη ενα πολυ κουραστικο Σ/Κ.
Η δικη μου κορη θα οδηγει.. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εμενα
Η δικη μου κορη θα οδηγει..Τοτε καλο ταξιδι να εχουν τα κοριτσια
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εμενα
Η δικη μου κορη θα οδηγει..Τοτε καλο ταξιδι να εχουν τα κοριτσια
Ναι μαζυ σου αλλα τελικα ποια διαδρομη να διαλεξουν για πιο σφαλη???
-
Αν πρέπει να αποφύγουν την Πατρών - Κορίνθου , τότε Εγνατία-Τρίκαλα-Λαμία-Αθήνα.
-
Tο Εγνατία Τρίκαλα το έκανα πέρυσι και έχω ορκιστεί να μην το ξανακάνω...χαλια ο δρομος, εκανα ταματα στα Μετεωρα να γλυτωσω απο τις νταλικες....Μακρυα, ειδικα με μικρο αυτοκινητο...και πολυ ερημια για 4 κοπελες.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Υπάρχει πιο σύντομος δρόμος απο Πάτρα - Καλαμάτα εκτός του γνωστού μέσω Πύργου? Και φυσικά σε καλή κατάσταση.
Άκουσα για κάποιον άξονα 111 ή 33 -δεν είμαι σίγουρος- μέσω Τρίπολης,αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά!
Ελπίζω να μην εννοεί το Πατρα-Κορινθος-Τρίπολη-Κλαμάτα το αποκλείω απο επιλογή. -
Πιο γρήγορος δρόμος από την - υποτιθέμενη - εθνική οδό Πάτρα - Πύργος δεν υπάρχει. Θέλει όμως προσοχή γιατί έχει πολλούς ισόπεδους κόμβους ακόμα και σε κορυφές στροφών και πολλή κίνηση το καλοκαίρι...
Ο 111 διασχίζει την ορεινή ΒΔ Πελοπόνησσο ώστε να φτάσεις Τρίπολη και μετά πάς με τον Τρίπολη - Καλαμάτα. Είναι ωραία διαδρομή αλλά θα κάνεις πολύ μα πολύ περισσότερη ώρα και χιλιόμετρα. Δεν έχω κάνει την διαδρομή ολόκληρη με τη μία αλλά τμηματικά καθώς δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση να το κάνεις νομίζω μάλιστα πως στο Τρίπολη - Καλαμάτα πρέπει να έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις από τοτε που πήγα.
Υπομονή και σύνεση λοιπόν...
-
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Υπάρχει πιο σύντομος δρόμος απο Πάτρα - Καλαμάτα εκτός του γνωστού μέσω Πύργου? Και φυσικά σε καλή κατάσταση.
Άκουσα για κάποιον άξονα 111 ή 33 -δεν είμαι σίγουρος- μέσω Τρίπολης,αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά!
Ελπίζω να μην εννοεί το Πατρα-Κορινθος-Τρίπολη-Κλαμάτα το αποκλείω απο επιλογή.Δεν υπαρχει λογος να πας απο αλλου.Λιγη προσοχη κοντα στον Πυργο αρκει.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Για επιστροφη Ηγουμενιτσα - Αθηνα την κυριακη στις 4 το απογευμα, τι να προτιμησουν 4 κοριτσια και ενα Πουντο???τελικα ηρθαν μεσω Πρεβεζας- Ριο, εκαναν 6 ωρες αλλα εφαγαν πακετο καθυστερησης απο Λουτρακι και μετα γυρω στη μιαμιση ωρα. εφτασαν 12 το βραδυ σταματοντας και μιση ωρα πριν την Κορινθο,
Το πουντο ηταν το 1.2 νοικιαρικο και ηταν 'ψοφιο' -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
τελικα ηρθαν μεσω Πρεβεζας- Ριο, εκαναν 6 ωρες αλλα εφαγαν πακετο καθυστερησης απο Λουτρακι και μετα γυρω στη μιαμιση ωρα. εφτασαν 12 το βραδυ σταματοντας και μιση ωρα πριν την Κορινθο,
Το πουντο ηταν το 1.2 νοικιαρικο και ηταν 'ψοφιο'Αν έκαναν 6 ώρες, με καθυστέρηση 1,5 ώρα στο Λουτράκι, με Punto 1.2 από Ηγουμενίτσα-Αθήνα, χαραμίζεται η οδηγός!
Πρέπει να την στείλουμε στο WRC το λιγότερο! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
τελικα ηρθαν μεσω Πρεβεζας- Ριο, εκαναν 6 ωρες αλλα εφαγαν πακετο καθυστερησης απο Λουτρακι και μετα γυρω στη μιαμιση ωρα. εφτασαν 12 το βραδυ σταματοντας και μιση ωρα πριν την Κορινθο,
Το πουντο ηταν το 1.2 νοικιαρικο και ηταν 'ψοφιο'Αν έκαναν 6 ώρες, με καθυστέρηση 1,5 ώρα στο Λουτράκι, με Punto 1.2 από Ηγουμενίτσα-Αθήνα, χαραμίζεται η οδηγός!
Πρέπει να την στείλουμε στο WRC το λιγότερο!Δεν εχεις αδικο!!!! αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι εκαναν 1.5 ωρα απο τον ισθμο μεχρι αθηνα ...αρα να την στειλουμε σε καμια αναβαση πρωτα, και μετα WRC.
-
Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί έχω μπλέξει.
Ψάχνω κάποιες διαδρομές στα Βόρεια Προάστια της Αττικής στις οποίες θα μπορούσα να βγάλω το σκούτερ μου να το στρώσω.Έκανα δύο προσπάθειες, μία προς Λ. Μαραθώνος και μία προς Παιανία (από Γλυκά Νερά) χωρίς όμως επιτυχία. Γύρισα πίσω στο σπίτι γιατί παραλίγο να με σκοτώσουν και τις δύο φορές μετά το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
- Να μπορώ να κρατήσω ταχύτητα μέχρι 60km/h, με ήρεμη οδήγηση χωρίς ξαφνικές γκαζιές.
- Να μην είναι ανοιχτοί δρόμοι (λεωφόροι, Αττική Οδός, Εθνική Οδός κλπ...) γιατί όσοι έχουν αυτοκίνητα τρέχουν σαν τους τρελούς, κολλάνε στην πινακίδα μου και περιμένουν ότι θα πατήσω τρελό γκάζι.
- Να είναι λίγο μεγάλη η διαδρομή (πάνω από 30χιλιόμετρα...) για να έχει νόημα η 'βόλτα'.
Δύσκολη περίπτωση...
-
Ανεβα τη Πεντελη μεχρι τη διασταυρωση για Διονυσο και πισω. Να ευχαριστηθεις και θεα ,ν αδειασει και το κεφαλι σου.
-
Θα κάνω μία πρώτη προσπάθεια να πάω στο Μοναστήρι της Πεντέλης να δω λίγο σε ποιες στροφές θα παίζει στο κοντέρ, γιατί έχουμε και όριο τις 6000στρ/λεπτό...
-
Καλησπερα παιδες.
Τα Χριστουγεννα λεμε να παμε οικογενειακως Καλαμπακα (απο Αθηνα).
Το θεμα ειναι οτι θα προτιμουσα να αποφυγω Δομοκο και την περιπτωση ομιχλης και τοσων στροφων λογω 5χρονης κορης που ψιλοζαλιζεται. Δεν ξερω ομως αν προτιμωντας να ανεβω Λαρισα μεσω ΕΟ και μετα απο εκει προς Τρικαλα αντι να παω απο Λαμια προς Τρικαλα.
Εν ολιγοις συγκρινοντας τις διαδρομες Λαμια - Τρικαλα και Λαρισα - Τρικαλα ποια ειναι η πιο ευκολη υπολογιζοντας και στροφες αλλα και χιονι, ομιχλη και κατασταση δρομου? -
Λάρισα-Τρίκαλα ο δρόμος είναι πολύ καλός και εύκολος ενώ από Λαμία-Λάρισα είσαι ΕΟ οπότε σαν επιλογή είναι πιο safe. Θα κάνεις πιο πολλά χιλιόμετρα και μισή ώρα παραπάνω αλλά δε νομίζω να είναι κάτι τραγικό. Και από τη στιγμή που θα χεις και παιδί ενα παραπάνω.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Λάρισα-Τρίκαλα ο δρόμος είναι πολύ καλός και εύκολος ενώ από Λαμία-Λάρισα είσαι ΕΟ οπότε σαν επιλογή είναι πιο safe. Θα κάνεις πιο πολλά χιλιόμετρα και μισή ώρα παραπάνω αλλά δε νομίζω να είναι κάτι τραγικό. Και από τη στιγμή που θα χεις και παιδί ενα παραπάνω.Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω. Τα 80 χμ παραπανω δε με χαλανε καθολου, ουτε ο παραπανω χρονος. Η ανεση ομως πολυ με νοιαζει. Απλα δεν ηξερα ποσο καλος ειναι ο δρομος Λαρισα - Τρικαλα.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου
Ποια διαδρομή να προτιμήσω;