-
Τεχνική χρειάζεσαι!
Από ότι μαθαίνω βέβαια, τα χθεσινά απάτητα ήταν από δύσκολα έως πολύ δύσκολα.
Λιώστε στο σκι/sb, όχι στα γυμναστήρια!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παρνασσος. Πολυ πουδρα, αρκετος κοσμος, χρειαζομαι γυμναστηριο γιατι τα ποδια μου ειναι αχρηστα.Αμα δεν θές να τρέχεις στα γυμναστήρια πάρε κανα σανίδι για πούδρες.
-
Σωστο, με τη carvo-σανιδα, πως να κανεις πουδρες? Αν και το ειπαν κ αλλοι, τα απατητα ηταν δυσκολα χθες.
Λαππας
α) βασικα χρειαζομαι επαναληψεις, οταν εχεις καταντησει να κανεις 2 φορες το χρονο, τι σκατα να καταφερεις?
β) που ησουν εσυ? Μας πηγε ο Τσεγκας σε ενα εχμμμ, πως να το πω, 'ψιλο'-καθετο να το πω? Για να λεει παντως ο Τσεγκας 'μλκ, δεν το θυμομουν τοσο καθετο' κ να κομπλαρει, καταλαβαινεις πως ηταν .
-
Που σας πήγε; Στη Μπανάνα;
Όντως θέλεις επαναλήψεις. The more, the merrier!
-
Δεν εχω ιδεα, εγω κοιταγα το χαος . Παντος Λελο να φωναζει 'Λιζα ελα, θα κανουμε μπανανα' δεν ειχε. Εν τω μεταξυ ολοι το πηγαιναν με baby steps (μικρες στροφουλες, σταματημα καθε 2μ κλπ κλπ) κ εφευγαν κατι κομματια ολοκληρα, εγω ημουν δευτερος κ ο πρωτος μας καθυστερουσε λιγο οποτε του φωναζω 'να τη ξεκινησουμε εμεις την χιονοστιβαδα ή περιμενεις τους απο πανω μας?'. Να δεις για ποτε λυθηκαν ποδια κ τη πηραμε τη κατεβασια μονορουφι...
-
Φτερόλακα λες, έτσι; Φαντάζομαι ότι ήσασταν σε κάποιο από τα λούκια του Δια. Εκτός και αν σας πήγε στη Καλλιόπη, από την πρώτη, πλαϊνή είσοδο που κάνει ανεμοσούρι.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φτερόλακα λες, έτσι; Φαντάζομαι ότι ήσασταν σε κάποιο από τα λούκια του Δια. Εκτός και αν σας πήγε στη Καλλιόπη, από την πρώτη, πλαϊνή είσοδο που κάνει ανεμοσούρι.Φτερολακα. Απο τη κορυφη της καρεκλας της 6 κ κοιταζοντας την πιστα (προς κατηφορα δηλ), πηγαμε γυρω στα 40μ προς τα δεξια, πανω απο μια μικρη ραχουλα, κ μετα το χαος. στη φωτο πρεπει να ειναι αριστερα του σημειου αναμεσα απο την αρχικη τελεία του Δια κ το 'Δ'.
-
Πήγατε στην 'παραμπανάνα', ή ίσως και στην original, über δύσκολη 'μπανάνα' (ξέρω, γελοία ονόματα, αλλά έτσι τα ξέρουμε όλοι τα λούκια).
Ο Μήτσος καλά θα κάνει να μην πηγαίνει εκεί κόσμο που κάνει μόνο 2 φορές τον χρόνο, γιατί στο τέλος κάποιος θα χτυπήσει.
Πρέπει να το δεις χωρίς πολύ χιόνι αυτό για να το εκτιμήσεις πραγματικά. Είναι σχεδόν κάθετο, στενό, με ένα μεγάλο βράχο στη μέση και no-fall zone για καμιά 50αριά μέτρα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σωστο, με τη carvo-σανιδα, πως να κανεις πουδρες? Αν και το ειπαν κ αλλοι, τα απατητα ηταν δυσκολα χθες.90% rider 10% board.
Για πιο ξεκούραστα μίλησα.
-
20 χρονια κανω snowboard, απο περσι που πηρα τη καινουρια σανιδα δυσκολευομαι παρα πολυ με τις πουδρες. Αλλα για το 'δυσκολο' χιονι της Φτερολακας σε αντιθεση με το 'καλο' στα κελαρια μου το ειπε κ αλλος φιλος, που ξερει καλο σκι (κ το ειδα κ μονος μου, καμμια σχεση το ενα με το αλλο).
-
Όπως μου είπε φίλος που ρώτησα πως πηγαίνει σε όλα τα χιόνια με το σανίδι του χωρίς κανένα πρόβλημα, 'Είναι πάρα πολύ απλό. Στην πούδρα πηγαίνεις γρήγορα και προσέχεις στις στροφές να μη κόβεις ταχύτητα. Έτσι είσαι πάντα στον αφρό. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.'
-
Αυτό ισχύει και στο σκι. Σε δύσκολα απάτητα, θέλεις ταχύτητα για να στρίψεις. Ειδικά με σκληρά πέδιλα.
-
Γνωστα ολα αυτα, αλλα οι carvo-σανιδες τεινουν να ειναι πολυ πιο μακροστενες απο ολες τις αλλες, ειναι κατι αρκετα εξειδικευμενο. Δεν μιλαω βεβαια για αγωνιστικο σανιδι, αλλα κ παλι, βουλιαζει ευκολα. Να ξεχασα αυτα που ηξερα ξαφνικα, δυσκολο το βλεπω. Τεσπα, next time.
-
Ε, πάρε και μια σανίδα για απάτητο. Εγώ δεν θα πήγαινα με καρβοπέδιλο σε δύσκολο 'εκτός'.
-
Δυο σανιδες, για χιονοδρομικα μεγεθους Παρνασσου = τρελη πολυτελεια κατα την αποψη μου. Οπως τη βγαλουμε με αυτην.
-
Για ποιά σανίδα μιλάμε ακριβώς.
-
5η φορά Πηγάδια φέτος και υπάρχει θέμα. Το στρώσιμο φέτος δεν είναι καλό. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που τα πήγαιναν εξαιρετικά φέτος υπάρχει πρόβλημα. Δικαίωση jmarr
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ε, πάρε και μια σανίδα για απάτητο. Εγώ δεν θα πήγαινα με καρβοπέδιλο σε δύσκολο 'εκτός'.Eκτός και αν έχεις progressorίδη
Πάμε για rossi s3 του χρόνου. -
Δεν το λες ακριβώς καρβοπέδιλο το progressor. Πιο πολύ στενό al around.
Η βλακεία είναι ότι με τα mantra τώρα πια το φοράω ελάχιστα και έχω την αίσθηση ότι αυτό συμβαίνει εις βάρος της τεχνικής.
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?