-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κάνω σκι τα τελευταια 15 χρόνια!!!!!
Αυτή η ησυχία στο βουνό όταν είναι όλα άσπρα είναι απίστευτη αίσθηση!!!
Αποφεύγω τα ΣΚ στο βουνό λόγω πολυκοσμίας!
Φέτος τσούλησα ήδη μια φορά στα Καλάβρυτα κατά τις 20 Δεκέμβρη και ήταν super... αλλλά από τότε ο καιρός μας τα χάλασε!!
Οπότε κάνω υπομονή!!!! ήδη σήμερα ρίχνει και λίγο την Τετάρτη οπότε Πέμπτη πρωί είμαστε για πάνω!!!Προς dirtoulios αν πας ΣΚ επειδή ο κόσμος είναι στερημένος και περιμένει πως και πως θα γίνεται χαμός!!! Αν θέλεις πολύ να πας Καλάβρυτα ΙΜΟ!
Ευχαριστώ.... το Σ/Κ είναι αναγκαστική επιλογη δυστυχώς. Έχοντας αποκλείσει Παρνασσό (πλην Γεροντόβραχου, ίσως) και 'γω για Καλαβρυτα το έβλεπα. Απλά απέχω πολλά χρόνια από το χώρο και δεν ξέρω τι να περιμένω.... (εκτός απο την ταλαιπωρία σε γόνατα - προσαγωγούς). Για Μαιναλο ξέρετε τίποτα?
-
Για διαμονή, καμιά πρόταση?
-
+1 στα Καλάβρυτα, να τιμήσουμε και το χωριό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το ψιλοφοβάμαι δε γυρίζουν πόδια και τα σχετικά ?Όλα έχουν το ρίσκο τους, το σκι έχει λίγο παραπάνω ρίσκο. Αρκετοί έχουν πάθει κακώσεις στα γόνατα και ρίξεις χιαστών. Λογικό μιας που είναι ένα εντελώς τεχνικό άθλημα που μπορείς να αναπτύξεις μεγάλες ταχύτητες με συνεχείς εναλλαγές στις κινήσεις των ποδιών. Ωστόσο μην φοβάσαι αν είσαι συνετός και δεν βιάζεσαι να γίνεις miller σε 2 σεζόν δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πολύ σημαντικό είναι να μην υπερεκτιμάμε τις δυνατότητές μας. Δοκιμάστε το παιδιά. Όταν πριν 10 χρόνια με ανέβασαν πρώτη φορά γκρίνιαζα επειδή θα έπρεπε να ξυπνήσω 07:00 και ήθελα να βγω το προηγούμενο βράδυ. Μόλις ανέβηκα... αυτό ήταν κόλλησα και πλέον είναι το πιο ωραίο πρωϊνό ξύπνημα στη ζωή μου .
Ο miller, τεράστιος σκιέρ σε super g, με ταχύητες που φτάνουν ακόμα και τα 120 χαω http://www.youtube.com/watch?v=7bzKpRLw ... re=related
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Για διαμονή, καμιά πρόταση?Κοίταξε αυτό το Σ/Κ είναι 'high season' όποτε κάνε τα τηλέφωνα σου δες δυο -τρια εναλλακτικά που βρίσκεις γράψτα μας και θα σου δώσω την γνώμη μου σε ποιο από τα τρία να πας
Μην πας χωρίς να κλείσεις ύπνο από πριν γιατί τα Καλάβρυτα δεν έχουν και την τεράστια δυναμικότητα! -
Ok. I'll keep you posted. Thxs!
-
Aναμενονται αυριο εκ γερμανιας τα καινουργια πεδιλακια
οποτε σαββατο πρωι πρωι βουρ για καλαβρυταααααα
Εβαλε και 35 ποντακια προχτες τελεια θα ειναι -
Κανω σκι απο το 95 περιπου. Δεν μπορω να πω οτι ειμαι και εξπερ μιας και εμαθα απο κατι φιλους. Φετος εχω περισσοτερες φιλοδοξιες για καλες κατεβασιες μιας και πηρα καινουργια πεδιλα και γυμναζομαι πιο εντατικα.
Βασει της εμπειριας μου τοπ 3 των βορειων χιονοδρομικων πιστευω οτι ειναι το πισοδερι, το καιμακ, και η βασιλιτσα
Καλα αυτοι στο super G πως πανε ετσι Λες και εχουν τα πεδιλα τους μαγνητες για το χιονι.
-
Καλός εξοπλισμός για snowboard πόσο περίπου πάει? Όχι μόνο σανίδα, τα πάντα.
-
Έβγαλε snowboard η mac;
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:whatever:αντε ρε ειδα το ποστ σου χωρις να δω το προηγουμενο και λεω τι επαθε τουτος?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:whatever:Τώρα σε χαλάει ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:whatever:
Τώρα σε χαλάει ε;
Θα πάρω το laptop του corsa για σανίδι, το δικό μου είναι χρήσιμο.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εβαλε και 35 ποντακια προχτες τελεια θα ειναιKoρυφαία εταιρεία και πάντα πρωτοπόρα στον τομέα της χωρίς μαρκετινίστικες μαλακιούλες.
Παρεξηγημένη στην Ελλάδα όμως και με αντιπροσωπεία που θέλει λίγο τσίγκλισμα για να πάρει μπρος.Καλοτσούλητα!
Ta δικά μου :
Για μέσα (κορυφαίο grip IMHO)
http://www.rasc.ru/gear/volkl-0607/racetiger-sc.jpg
Για έξω (πολύ ξεκούραστα )
http://www.nevasport.com/fotos/300807/148560.jpg -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εβαλε και 35 ποντακια προχτες τελεια θα ειναιKoρυφαία εταιρεία και πάντα πρωτοπόρα στον τομέα της χωρίς μαρκετινίστικες μαλακιούλες.
Παρεξηγημένη στην Ελλάδα όμως και με αντιπροσωπεία που θέλει λίγο τσίγκλισμα για να πάρει μπρος.Καλοτσούλητα!
Ta δικά μου :
Για μέσα (κορυφαίο grip IMHO)
http://www.rasc.ru/gear/volkl-0607/racetiger-sc.jpg
Για έξω (πολύ ξεκούραστα )
http://www.nevasport.com/fotos/300807/148560.jpgΟντως παραξηγημενη γενικα η elan,και την προτιμησα διοτι και πολυ καλα σκι βγαζει,και θα ξεχωριζω κιολας ξεφευγοντας απο τα κοινοτυπα atomic,rossignoll κλπ κλπ
και με τα stockli ξεχωριζεις βεβαια αλλα ειναι για αλλα πορτοφολια
Κορυφη τα volkl
σε ποιο βουνο ανεβαινεις? -
Kαλάβρυτα στο 90% των περιπτώσεων , Παρνασσό μερικές φορές και Καϊμάκ (περιστασιακά)
Το Σάββατο θα πάμε Παρνασσό, διότι Σ/Κ τα Καλάβρυτα δεν παλεύονται πλέον. Δυστυχώς
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλός εξοπλισμός για snowboard πόσο περίπου πάει? Όχι μόνο σανίδα, τα πάντα.Gia 'καλό'** εξοπλισμουπολόγισε
Μπότες: 250+ Ε (πρέπει οι μπότες μας να είναι απαραιτήτως πολύ καλές και να μας βολεύουν 100%
Δέστρες: 200Ε
Σανίδα: 450+ Ε
**
-
Στολή? Μάσκα?
-
Με 200 ευρώ παίρνεις στολή και καμιά 60 για μάσκα. Καλό είναι να αγοράζει κανείς εξοπλισμό Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο θα τον πάρει σχεδόν στη μισή τιμή.
Σάββατο Καϊμάκτσαλαν
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?