-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ξερουν ακριβως που ειναι του Γαβριηλ το κυριως φορουμ. (εδω ο Γαβριηλ μπορει να με φτυσει κιολας που στελνω ατομα εκει ) Ας πανε εκει και προσπαθησουν να του την μπουν η προσπαθησουν να συζητησουν με το ιδιο στυλ οπως εδω. Και μετα να μας δειξουν που το εκαναν αυτο. Θα επιστρεψουν εδω τοσο γρηγορα και φυσικα δεν προκειται ποτε να μας πουνε τι εγινε.
Αν πάμε εκεί (σιγά μην πάμε) και φερθούμε όπως φέρεται εδώ ο Γαβριήλ τι θα μας συμβεί;
Aυτο το λεμε αλλαγη θεματος και ερωτηση στην ερωτηση.
Γιατι δεν προσπαθειτε να κανετε κατι απο τα απο πανω και θα μαθετε τις απαντησεις. Γιατι να πιστεψετε εμενα; Προσπαθηστε να το κανετε να δειτε μονοι σας.Παρεπιπτωντως απαγορευεται να λεει ο καθενας την γνωμη του; Οσο και να μην συμφωνει κανεις μπορει καποιος να εκφραστει εφ' οσον δεν παραβαινει του κανονισμους.
Και απο ποτε ειναι μεσα στους κανονισμους οτι οταν δεν συμφωνει καποιος εχει δικαιωμα να τον βρισει να τον κοροιδευει.
Ενα ακομα γιατι η χρηση των emoticons θεωρειτε ειρωνεια;
Νικος
-
RIGHT!
-
Άλλο η γνώμη, άλλο η εσκεμμένη πρόκληση και το flame-baiting. Μην παίζεις με τις λέξεις, δεν είμαστε στο 'Ελλάντα' τόσο ηλίθιοι.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
.....ισως να μην το πιστεψεις αλλα δε θυμωνα τοσο με τη Λουκρητω αλλα με αυτο που λενε εδω οι μακαροναδες 'due pesi due misure', δλδ που κανεις μοντ δεν εκανε τπτ για το μπαχαλο που δημιουργει το παλουκαρι αυτο και το αφηνουν ετσι ανενοχλητο. απο τη στιγμη που δημιουργει τοσο μεγαλο προβλημα εδω μεσα και ειναι παρα πολλοι που το λενε, τι περιμενουν να γινει? περιμενουν να βρισει και καμια μανα μας για να του βαλουν δαχτυλο?
θα ηθελα να δω αν κανενα απο τα παιδια σας (οσοι εχετε δλδ) εβλεπε τα σχολια της Λουκρητους και σας ελεγε 'α, ετσι ειναι τα πραγματα, ελληνες=κακομοιρηδες, ΗΠΑμερικανοι=Ανθρωποι, πως θα αντιδρουσατε...... αλλα ειπαμε: ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. αμ πως.
Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό Bruce?
Από όσο γνωρίζω το Φόρουμ έχει φτιαχτεί για ανταλλαγή απόψεων.
Και η άποψη κάποιου δεν αποτελεί ύβρη για κάποιον άλλο.
Η γνώμη του είναι μόνο.Πρώτον λοιπόν, δεν αντιλαμβάνομαι από που καταλαβαίνεις ότι ο Gavriil1 βρίζει τους προγόνους μας. Την άποψη του λέει. Εξυπνα και πονηρά. Αμ εσυ τον πλακώσεις στα μπινελίκια, εσυ φταις, όχι αυτός.
Απάντησε με επιχειρήματα, όχι με μπινελίκια!Το μπάχαλο δεν το δημιουργεί αυτός αλλά όσοι βάζουνε 'εξυπνες' φωτογραφίες και λογική φανατικού Bruce.
Αν μείνεις ψύχραιμος θα δεις ότι εσυ θα κερδίσεις!Δεύτερον,Πόσες φορές πρέπει να το πούμε?
Στα 3,5 χρόνια λειτουργίας του Φόρουμ έχουν γίνει άπειροι 'καβγάδες'.
Πως απαξιώνεις την προσπάθεια των moderators επειδή -ουσιαστικά- δεν επιβάλουν τα μέτρα που θα σε ικανοποιήσουν προσωπικά, για ένα χρήστη που λέει την γνωμη του?Ψυχραιμία.
Η ανταλλαγή απόψεων δεν είναι υπογραφή συμβολαίου.
Με το να λέει κάποιος την γνώμη του, δεν στην επιβάλει κιόλας. -
Βρε Νίκο τώρα, στο φόρουμ είμαστε, δεν πρωταγωνιστούμε στο 'Memento' να μη θυμόμαστε τι έχει γίνει. Πόσες φορές προσπαθήσαμε ΟΛΟΙ μας κι εσύ μαζί να μιλήσουμε με επιχειρήματα στη Λούσυ;
Άπειρες.
Το αποτέλεσμα; Το κλασσικό κουτοπόνηρο flame-baiting που κάνει πάντα. Δυνατότητα σοβαρής, ανθρώπινης συζήτησης με τη Λούσυ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ. Το έχει αποδείξει άλλωστε... Και δεν έχει καμία πρόθεση να φερθεί σαν άνθρωπος.
Αναλόγως λοιπόν της συμπεριφοράς που μας δίνει, φερόμαστε κι εμείς. Κι αν σε κάποιον δεν αρέσει, ας ανατρέξει στην ως τώρα εσκεμμένα προκλητική της συμπεριφορά.
Και παρατήρησε τη διαφορά:
Άλλο είναι σε μια συζήτηση με επιχειρήματα να ανάψουν λίγο τα αίματα και να ανεβούν οι τόνοι κι άλλο να ξεκινάει κάποιος εσκεμμένα για να κάνει τους άλλους να ξεφύγουν.
Η Λούσυ κάνει flame-baiting, κάτι που παντού απαγορεύεται διαρρήδην και είναι χειρότερο κι απ'το κανονικό βρίσιμο. Εγώ πάντως, στο Yahoo! group μου το έχω γράψει και στην πρώτη σελίδα ότι ποινή για συμπεριφορές σαν αυτήν της Λούσυ είναι το ban και μάλιστα χωρίς δεύτερη κουβέντα.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
το φιδι απο την τρυπα οπως φαινεται εγω το βγαζω...οπως και να χει αν εσεις νιωθετε περηφανοι και οχι αδικημενοι γουστο σας καπελο σας.
η ερωτηση περι ραντομ που εκανα 4 φορες ακομα δεν απαντηθηκε. αυτο μου θυμιζει Λουκιας τακτικη. σε ο,τι της συμφερει απανταει.
χμμμ
Κάνεις μεγάλο λάθος. Υπεραπλουστεύεις και αδικείς Bruce.
Φίλε μου, δεν είμαστε δικαστές. Απόψεις ανταλλάσουμε.
Τα θέματα του Ράντομ ήταν άσχετα παντελώς. Μπορείς να ρωτήσεις και τον ίδιο.
Εδω λέει κάτι ο Γαβριήλ (που συνεχίζεις να μειώνεις με το Λουκία) και την πέφτετε με υπονοούμενα και βρισιές!!!Επαναλαμβάνω. Κι εγω διαφωνω με πολλά από αυτά που πιστεύει ο Γαβριήλ. Ε και? Τι να κάνω? Να ζητήσω την αποβολή του επειδή δεν συμφωνεί μαζί μου?
Α, και κάτι άλλο.
Εγραψες σε μια δημοσίευσή σου κάτι σχετικά με The show must go on ή κάτι τέτοιο!Αν νομίζεις ότι οι moderators έχουν και την παραμικρή διάθεση για τέτοιου είδους παιχνίδια.....μας προσβάλλεις πάρα πάρα πάρα πολύ άσχημα φίλε μου!
Ξόδεψε λίγο χρόνο στο Φόρουμ (που από την παρουσία σου φαίνεται ότι σου αρέσει) και μετά εκτόξευσε τέτοιες κατηγορίες! -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ξερουν ακριβως που ειναι του Γαβριηλ το κυριως φορουμ. (εδω ο Γαβριηλ μπορει να με φτυσει κιολας που στελνω ατομα εκει ) Ας πανε εκει και προσπαθησουν να του την μπουν η προσπαθησουν να συζητησουν με το ιδιο στυλ οπως εδω. Και μετα να μας δειξουν που το εκαναν αυτο. Θα επιστρεψουν εδω τοσο γρηγορα και φυσικα δεν προκειται ποτε να μας πουνε τι εγινε.
Αν πάμε εκεί (σιγά μην πάμε) και φερθούμε όπως φέρεται εδώ ο Γαβριήλ τι θα μας συμβεί;
Aυτο το λεμε αλλαγη θεματος και ερωτηση στην ερωτηση.
Γιατι δεν προσπαθειτε να κανετε κατι απο τα απο πανω και θα μαθετε τις απαντησεις. Γιατι να πιστεψετε εμενα; Προσπαθηστε να το κανετε να δειτε μονοι σας.Παρεπιπτωντως απαγορευεται να λεει ο καθενας την γνωμη του; Οσο και να μην συμφωνει κανεις μπορει καποιος να εκφραστει εφ' οσον δεν παραβαινει του κανονισμους.
Και απο ποτε ειναι μεσα στους κανονισμους οτι οταν δεν συμφωνει καποιος εχει δικαιωμα να τον βρισει να τον κοροιδευει.
Νικος
Επι της αρχικής σου ερώτησης Νίκο, δεν μου αρέσει να συγκρίνω.
Το 4ΤΦ έχει ένα στυλ.
Κάποιο άλλο μπορεί να έχει κάποιο άλλο.
Σε οποιοδήποτε μπορώ όμως να μπω, να πω την γνώμη μου και να την υποστηρίξω.
Αν με διώξουν σημαίνει ότι δεν την αντέχουν!Προσωπικά πάντως έχω την εντύπωση ότι τέτοια συζήτηση (σαν αυτή που κάνει ο Γαβριήλ δηλαδή) δύσκολα θα μπορούσε να γίνει σε Αμερικάνικο π.χ. Φόρουμ!
-
Εμένα ο Ράντομ δε με ενοχλεί καθόλου. Ποτέ δε με ενόχλησε. Ένας πλακατζής είναι, που γράφει χαβαλεδιάρικα πραγματάκια για να γελάσουμε όλοι μαζί.
Η Λούσυ, από την άλλη, πάντα έκανε flame-baiting. Μεταξύ αυτών των δυο υπάρχει μια άβυσσος.
Και δεν είναι οι απόψεις της Λούσυ που ενοχλούν - ομολογώ όμως πως, αν ΟΝΤΩΣ ασπάζεται αυτά που γράφει, ανησυχώ για το μέλλον του πλανήτη - , αλλά το γεγονός ότι εδώ μέσα έρχεται μόνο και μόνο για να εκνευρίσει τους πάντες.
Οπότε, όσο κι αν είναι μειωτικό, όσο κι αν μοιάζει ρατσιστικό, τραβάω εκεί πέρα μια ELECTRE TRI, βάζω τη Λούσυ στην κατηγορία 'σκουπίδια' και την αντιμετωπίζω με τον τρόπο που αντιμετωπίζω στην πραγματική ζωή δυο-τρεις ηλίθιους που γνωρίζω και καταλαμβάνουν άσκοπα χώρο (και καταναλίσκουν άνευ λόγου και αιτίας θέσεις και πόρους στο Πολυτεχνείο).
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
να για να μαθεις
Βρε μπαγάσα, σ'αρέσει το SM?
-
Και, μια και το είδα τώρα... Να λατσαβέλουμε τη τζαζλή τη Λούσυ μας!
-
Και υπόψιν ότι η Λούσυ έχει - με τον κουτοπόνηρο τρόπο της - ουκ ολίγες φορές προσβάλει τους mods... Και τώρα ακόμα, όταν κάθεται και ρυπαίνει το φόρουμ με τις βλακείες της, κάθεται και λέει 'κοίτα ρε τι καλά που τους την έχω φέρει: τους κάνω άνω-κάτω και οι mods δεν μπορούν να με τζάσουν'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τιποτε δεν θα γινει. Διοτι εγω εχω απλα αποψεις, δεν βριζω ή φωναζω nicknames κανενα εδω. Το να εχεις αποψη στις ΗΠΑ, οποια και εαν ειναι αυτη, ακομη και η δικη 'σας' σουπερ liberal αποψη, δεν ειναι κακο. Ολοι ακουγοντε, κανεις δεν ριχνει το επιπεδο στο σημειο Κριεζα/skullone/bruce, κτλ.
Εαν το κανει καποιος, σιγουρα υπαρχου εξεραισεις, οι μοντς θα τον ban-αρουν σε δευτερολεπτα, για το καλο του φορουμ, οχι γιατι διαφωνουν με την αποψη τους.
Εδω ανοιγω ενα θεμα οπως τα πιο ακριβα 'οτιδηποτε' και 2-3 ατομα κυριολεκτικα το γεμιζουν με...δεν ξερω τι να τα ονομασω...και κλειδωνεται στο τελος και καλως κλειδωνεται. Ομως, εαν αυτα τα 2-3 ατομα κανουν συνεχεια το ιδιο πραγμα σε οτι θρεντ ανοιγω εγω, σε αλλα φορουμ, θα ειχαν γινει ban 60 φορες μεχρι τωρα επηδει κανουν κακο στο φορουμ. Χανουν το ενδιαφερον τους αλλοι χρηστες και φευγουν ή μπαινουν λιγοτερο. Μονο και μονο για το Λουκια you're banned in forums. Χωρις δευτερη κουβεντα. Και στην αρχη στο Acurazine π.χ. θα φας ενα μπαν 3 ημερων με ιμειλ που θα σου λεει γιατι εγινε το μπαν, μετα 1 μηνα και μετα permanent ban ακομη και εαν αλλαξεις νικ.
-
Λατσαβέλω την κουλή!
Αν ήμουν mod εδώ πέρα, θα αισθανόμουν φοβερά προσβεβλημένος να μου κάνει συστάσεις η Λούσυ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βρε Νίκο τώρα, στο φόρουμ είμαστε, δεν πρωταγωνιστούμε στο 'Memento' να μη θυμόμαστε τι έχει γίνει. Πόσες φορές προσπαθήσαμε ΟΛΟΙ μας κι εσύ μαζί να μιλήσουμε με επιχειρήματα στη Λούσυ;ΟΠως π.χ. επειχηρηματα ειδους 'να τον φωναζουμε Λουση'? Οπως πιο πανω?
Προσεξε με τα σουπερ ποιοτηκα σου επιχειρηματα, μας εχεις αποστομωσεις ολους
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επι της αρχικής σου ερώτησης Νίκο, δεν μου αρέσει να συγκρίνω.
Το 4ΤΦ έχει ένα στυλ.
Κάποιο άλλο μπορεί να έχει κάποιο άλλο.Νικο δεν νομιζω να ειναι πια θεμα στυλ, αλλα 'συμφερον του φορουμ'. Εαν εχεις 2-3 ατομα που 'χαλανε' το φορουμ τοτε ως μοντ εισαι υποχρεωμενος να προστατεψεις το φορουμ και την πλειψηφια αυτου.
Φυσικα, η διαφορα μας, εαν υπαρχει, εχει να κανει με τον ορισμο του ορου 'χαλανε'. Τι σημενει χαλανε, ποτε καποιος χαλαει ενα φορουμ, ποτε κανει κακο, κτλ.
Δεν χρειαζεται να σου πω οτι κατα την γνωμη μου ο Κριεζα και ο skullone κανουν κακο στο φορουμ. Και δεν εχει σημασια οτι το κανουν μονο οταν γραφω εγω. Εαν νομιζεις οτι εγω δεν χαλαω το φορουμ, τοτε το χαλανε αυτοι.
As always, I could be totally wrong about the above.
-
[kouk]μην προσβάλλεις τη νοημοσύνη όλων μας περισσότερο απ'όσο την έχεις ήδη προσβάλει. Το ξέρεις ότι ΟΛΟΙ μας έχουμε προσπαθήσει να επιχειρηματολογήσουμε μαζί σου, αλλά πάντα καταλήγει το πράγμα σε ένα αέναο spinning εκ μέρους σου, σε μια στρέβλωση των πάντων. Ε, βαρεθήκαμε, σε πήραμε χαμπάρι τι TROLL είσαι και πλέον σου φερόμαστε όπως σου αξίζει.
[kouk]
Θα σε παρακαλέσω -για τελευταία φορά- να σταματήσεις αυτή την πλάκα!
-
Bruce, μιλάω με τέτοιον τρόπο που να καταλαβαίνει ο μέσος αναγνώστης του φόρουμ τι λέω. Το αν θα το καταλάβει η Λούσυ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
[kouk]
Οριστε Κουκ. Εαν ενα ατομο που παραδεχεται το παραπανω, πως ειναι δυνατον να υπαρχει περιπτωση να ΜΗΝ κανει κακο στο φορουμ?
Σηκωνω του ωμους
-
Έλα όμως Λούσυ που την ίδια γνώμη έχει για σένα ΟΛΟ το φόρουμ. Μήπως θα μας πεις ότι δεν ξέρουμε τι είναι καλό για το φόρουμ κι ότι μόνον ΕΣΥ το ξέρεις;
In that case, you know what our answer will be to you...
-
Η τοποθέτηση του Νίκου παραπάνω μ' έχει καλύψει πλήρως. Οι Υπαινιγμοί και οι υποδείξεις, απ' όλες τις πλευρές, καλό είναι να λείπουν.
Και επί του προκειμένου, είστε off topic.
Παρακαλώ να επιστρέψουμε στο θέμα μας, αν έχουμε κάτι να πούμε βέβαια.
Πολιτικά, που στέκεστε;