-
Προκαλεί ο gavriil1, αλλά καλώς ή κακώς ΕΝΤΟΣ κανονισμών!!
(πλην των τεράαααααααααστιων παραθέσεων που ακολουθούνται από ΕΝΑ ΓΕΛΑΚΙ ή κάτι άλλο και αφενός δεν προσφέρουν τίποτα, αφετέρου παραβαίνουν τον κανονισμό).Οι προσβολές όμως που του γίνονται από σωρία χρηστών είναι κατάφορα ΕΚΤΟΣ κανονισμού!!!
-
Aπαντηση επι προσωπικου.>Ο χρήστης Pathos έγραψε:
χεχε ρε κριεζα μπορώ να πώ με σιγουριά ότι μου θυμίζεις έναν ανόμαλο ρεπουμπλικάνο απο ένα άλλο φόρουμ που είναι τόσο φανατισμένος με τις ΗΠΑ και τόσο εναντίον όλων των υπόλοιπων χωρών που ΟΛΟΙ τον μισούνε.
Θα σου συνιστουσα πριν κανεις οποιαδηποτε παρομοιωση που με αφορα να ανατρεξεις στις δημοσιευσεις μου και να δεις αν εχω κατι εναντιον του οποιουδηποτε χρηστη εκτος των δυο περι ων ο λογος.
Τώρα δεν ξέρω αν σε μισούνε εδώ
Να με μισουνε γιατι??
Ποιον εβλαψα??(έγω πάντως όχι)
Καλοσυνη σου....
αλλά είσαι ΑΚΡΙΒΟΣ τα ίδια με εκείνον - μονο που εσύ είσαι φανατικά αντι αμερικάνος.
Εγω εχω 1.000.000 λογους να ειμαι αντιαμερικανος οπως ειχα και αλλους τοσους που ημουν αντισοβιετικος αντιναζι και οτι αντι μπορεις να φανταστεις.
Ξερεις φιλε μου εμενα δε με θαμπωσαν ποτε τα Αμερικανικα φιλμ που δειχνουν μια χωρα οπου ολα ειναι αγγελικα πλασμενα με ωραια αμαξια ουρανοξυστες μονοκατοικιες με γκαζον.
Επειδη εχω μια λοξα με την Ιστορια δεν αποκαλω τυχαια το Αμερικανικο συφερτο που εχει το θρασος να ονομαζεται 'Αμερικανικο Εθνος'* Εθνος Δολοφονων.Απο τη πρωτη στιγμη της δημιουργιας του το κρατος αυτο στηριχτηκε στην εξοντωση οτιδηποτε διαφορετικου.
Απο τη Γενοκτονια των Ιθαγενων φυλων μεχρι τη συνεχιση της Δουλείας και απο τις επεμβασεις τους στη Κεντρικη Αμερικη στις αρχες του 20ου αιωνα μεχρι την αποβαση στον Κολπο των Χοιρων ,τον πολεμο στο Βιετναμ, τους βομβαρδισμους της Καμποτζης και του Λαος μεχρι την επεμβαση τους στη Γρεναδα ,την υποστηριξη τους με λεφτα που προερχονταν απο εμποριο Ναρκωτικων στους Κοντρας της Νικαραγουας,τις επεμβασεις στη Σομαλια,το Αφγανισταν,το Ιρακ,τους βομβαρδισμους στη Γιουγκοσλαβια.....
Αν κατσω και σου αναφερω τα εγκληματα κατα της Ανθρωποτητας που εχει κανει αυτη η καταρα του θεου δε θα μας εφταναν καμμια 500αρια σελιδες.....
*(αληθεια οι Παναμεζοι ,οι Περουβιανοι , οι Βενεζουελανοι δεν ειναι Αμερικανικα Εθνη??).Θα σε παρακαλεσω λοιπον να εισαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους σου γιατι οσο κι αν προσπαθησα με επιχειρηματα πηγες και παραπομπες σε Γεγονοτα το μονο που ελαβα ως απαντηση ηταν emoticons αρκτικολεξα και πλαγιες συγκαλυμμενες υβρεις.
Ε τι να κανουμε εγω τους βριζω ευθεως.....Βεβαια το να τους αγνοησω οταν καταφερονται εναντιον της Πατριδας μου ειναι χειροτερο απο το να συμφωνησω μαζι τους.
Εχω ξαναγραψει οτι γνωριζω πολυ καλυτερα απο τον καθε Αμερικανοθρεμμενο τα προβληματα τις δυσκολιες και τα στραβα τουτης εδω της χωρας.
Εμεινα εδω ομως και προσπαθω με οτι μεσον εχω να αλλαξω προς το καλυτερο οτι μπορω και δεν ανεχομαι να μειωνουν τις προσπαθειες μας και τη χωρα μας γενικοτερα ορισμενοι που επειδη ετυχε να βρουν κατι καλυτερο νομιζουν οτι επιασαν τον Παπα απο τα φρυδια.Αυτα τα ολιγα λοιπον τα οποια , παροτι αφορουν προσωπικο θεμα οπως γραφω και στην Αρχη , τα δημοσιευω για να μη νομισει κανεις οτι αποφευγω να απαντησω.....
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Επι της αρχικής σου ερώτησης Νίκο, δεν μου αρέσει να συγκρίνω.
Το 4ΤΦ έχει ένα στυλ.
Κάποιο άλλο μπορεί να έχει κάποιο άλλο.Νικο δεν νομιζω να ειναι πια θεμα στυλ, αλλα 'συμφερον του φορουμ'. Εαν εχεις 2-3 ατομα που 'χαλανε' το φορουμ τοτε ως μοντ εισαι υποχρεωμενος να προστατεψεις το φορουμ και την πλειψηφια αυτου.
Κοιτα να δεις ποσο καλο παιδι ειμαι....
Συμφωνω μαζι σουΦυσικα, η διαφορα μας, εαν υπαρχει, εχει να κανει με τον ορισμο του ορου 'χαλανε'. Τι σημενει χαλανε, ποτε καποιος χαλαει ενα φορουμ, ποτε κανει κακο, κτλ.
Ελα ντε...
Δεν χρειαζεται να σου πω οτι κατα την γνωμη μου ο Κριεζα και ο skullone κανουν κακο στο φορουμ.
Eνω εσυ με τα μνειμειωδη και ακρως ενδιαφεροντα θεματα σου, θεματα οπως τα ακριβωτερα εσωρουχα του κοσμου συμβαλλεις στην Αναπτυξη και στην ποιοτικη αναβαθμιση του φορουμ ετσι δεν ειναι??
Και δεν εχει σημασια οτι το κανουν μονο οταν γραφω εγω.
Aντιθετα εχει πολλη μεγαλη σημασια γιατι ολοι αυτοι καταφερονται εναντιον σου.
Ενας εχεφρων ανθρωπος θα προβληματιζοταν σοβαρα γιαυτο...Εαν νομιζεις οτι εγω δεν χαλαω το φορουμ, τοτε το χαλανε αυτοι.
Oποιος δεν ειναι μαζι σου ειναι εναντιον σου ετσι δεν ειναι Γαβριηλ??
Αντιλαμβανεσαι πιστευω οτι και αυτος ειναι ενας επιπροσθετος λογος που πολλοι σoυ επιτιθενται.....Αλλα επειδη ζεις σε μια δημοκρατικη χωρα οπως λες ανοιξε μια ψηφοφορια για να πουν οι υπολοιποι αν κανεις κακο στο φορουμ ή οχι.
Ιδου η Ροδος Ιδου και το.... πηδημα λοιπον!!!!Τελος οπως βλεπεις εγω απαντησα σε οτι μου καταλογιζεις λεξη προς λεξη χωρις emoticons και χωρις αρκτικολεξα.....
@ moderators:Για να δουμε τωρα που ακολουθησα τους κανονισμους.....
-
Όχι, δεν απάντησες. Ξέχασες να μας αποδείξεις ότι δεν είσαι...ανώμαλος.
Ρε συ 'Pathos' τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Οι προσβολές όμως που του γίνονται από σωρία χρηστών είναι κατάφορα ΕΚΤΟΣ κανονισμού!!!
Και η πλακα ειναι οτι δεν με πηραζουν, ειδικα εαν ακουω τουλαχιστον ενα 'σταματα' απο τους μοντς και ας μην κανουν τιποτε drastic οπως ban π.χ. ΑΛλα τελευταια εχουν γινει τοσο συχνα που νομιζω οτι αρχιζουν να χαλουν το φορουμ. Μακαρι να κανω λαθος.
-
Το θράσσος έχει και όρια.
Υπάρχουν και μερικά πράγματα που δυστυχώς το όριό τους είναι ο 'πάτος' και ακόμα πιο κάτω. -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Επειδη εχω μια λοξα με την Ιστορια δεν αποκαλω τυχαια το Αμερικανικο συφερτο που εχει το θρασος να ονομαζεται 'Αμερικανικο Εθνος'* Εθνος Δολοφονων.
Απο τη πρωτη στιγμη της δημιουργιας του το κρατος αυτο στηριχτηκε στην εξοντωση οτιδηποτε διαφορετικου.
Απο τη Γενοκτονια των Ιθαγενων φυλων μεχρι τη συνεχιση της Δουλείας και απο τις επεμβασεις τους στη Κεντρικη Αμερικη στις αρχες του 20ου αιωνα μεχρι την αποβαση στον Κολπο των Χοιρων ,τον πολεμο στο Βιετναμ, τους βομβαρδισμους της Καμποτζης και του Λαος μεχρι την επεμβαση τους στη Γρεναδα ,την υποστηριξη τους με λεφτα που προερχονταν απο εμποριο Ναρκωτικων στους Κοντρας της Νικαραγουας,τις επεμβασεις στη Σομαλια,το Αφγανισταν,το Ιρακ,τους βομβαρδισμους στη Γιουγκοσλαβια.....
Αν κατσω και σου αναφερω τα εγκληματα κατα της Ανθρωποτητας που εχει κανει αυτη η καταρα του θεου δε θα μας εφταναν καμμια 500αρια σελιδες.....
*(αληθεια οι Παναμεζοι ,οι Περουβιανοι , οι Βενεζουελανοι δεν ειναι Αμερικανικα Εθνη??).Boy oh boy... Talk about a sad sad story with your case...
Τι σου εχει κανει αυτος ο κοσμος και τον μισεις τοσο, μονο εσυ ξερεις...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Εχω ξαναγραψει οτι γνωριζω πολυ καλυτερα απο τον καθε Αμερικανοθρεμμενο τα προβληματα τις δυσκολιες και τα στραβα τουτης εδω της χωρας.
Krieza τι σημενει αυτο? Για elaborate λιγο...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δεν χρειαζεται να σου πω οτι κατα την γνωμη μου ο Κριεζα και ο skullone κανουν κακο στο φορουμ.
Eνω εσυ με τα μνειμειωδη και ακρως ενδιαφεροντα θεματα σου, θεματα οπως τα ακριβωτερα εσωρουχα του κοσμου συμβαλλεις στην Αναπτυξη και στην ποιοτικη αναβαθμιση του φορουμ ετσι δεν ειναι??
Κακο στο φορουμ σιγουρα δεν εκανα με το θεμα αυτο. Κατα αρχην, πριν μπουν εσυ ο Skullone και ο Bruce στο θεμα εκεινο, περναγαμαι μια χαρα οι υπολοιποι.
Εσυ ποια σουπερ θρεντ ανοιξες που ολοι σε ευχαριστουνε για αυτα?
Και δεν εχει σημασια οτι το κανουν μονο οταν γραφω εγω.
Ενας εχεφρων ανθρωπος θα προβληματιζοταν σοβαρα γιαυτο...Εαν νομιζεις οτι εγω δεν χαλαω το φορουμ, τοτε το χαλανε αυτοι.
Καθολου ετσι. Βλεπεις ποσο θολωμενος εισαι απο την αντι-ΗΠΑμερικανικη σταση σου? Τι σχεση εχει η παραπανω παραφραση του Μπους με εμενα, μονο εσυ ξερεις.
Αντιλαμβανεσαι πιστευω οτι και αυτος ειναι ενας επιπροσθετος λογος που πολλοι σoυ επιτιθενται.....
Ποιοι ολοι? Εγω βλεπω 2-3 ατομα. Οι αλλοι, απλα διαφωνουν και κατα πληοψηφια με σωστο τροπο.
Αλλα επειδη ζεις σε μια δημοκρατικη χωρα οπως λες ανοιξε μια ψηφοφορια για να πουν οι υπολοιποι αν κανεις κακο στο φορουμ ή οχι.
Ιδου η Ροδος Ιδου και το.... πηδημα λοιπον!!!!Η πλακα ειναι που αναρωτιεμαι γιατι ΕΣΥ δεν ανοιγεις αυτη την ψηφοφορια, αφου εσυ ειχες την ιδεα. Για σενα ειναι εδω η Ροδος και το πηδημα. Γιατι το φορτωνεις σε μενα?
Τελος οπως βλεπεις εγω απαντησα σε οτι μου καταλογιζεις λεξη προς λεξη χωρις emoticons και χωρις αρκτικολεξα.....
Βλεπεις ποσο χαμηλα ειναι τα στανταρντ σου? Μια αφορα απαντησες ψιλο-σοβαρα και απαιτεις μεταλλια.
-
Βλεπεις ποσο χαμηλα ειναι τα στανταρντ σου? Μια αφορα απαντησες ψιλο-σοβαρα και απαιτεις μεταλλια.
δεν ειδα πουθενα τον Κριεζα στη συγκεκριμενη φαση να ζητα μεταλλιο...το σχολιο σου ειναι ατυχες...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
μου σπαραξες την καρδια....'Μην τσιμπάς' Τις μεταμορφώσεις του Οβίδιου θα τις έχεις ακουστά. Ε , κάπως έτσι
Από το χλευασμό και τις 'φατσούλες' περάσαμε στα ...σπαραξικάρδια.
-
Εσυ ποια σουπερ θρεντ ανοιξες που ολοι σε ευχαριστουνε για αυτα?Kανενα....
Απο το να γραφω για σουτιεν και κυλοτες σ'ενα αυτοκινητιστικο φορουμ καλυτερα να μη γραφω τιποτα.....Και δεν εχει σημασια οτι το κανουν μονο οταν γραφω εγω.
Καθολου ετσι. Βλεπεις ποσο θολωμενος εισαι απο την αντι-ΗΠΑμερικανικη σταση σου? Τι σχεση εχει η παραπανω παραφραση του Μπους με εμενα, μονο εσυ ξερεις.
1ος χαρακτηρισμος
Αντιλαμβανεσαι πιστευω οτι και αυτος ειναι ενας επιπροσθετος λογος που πολλοι σoυ επιτιθενται.....
Ποιοι ολοι? Εγω βλεπω 2-3 ατομα. Οι αλλοι, απλα διαφωνουν και κατα πληοψηφια με σωστο τροπο.
Πολλοι γραφω εγω , ολοι διαβαζεις εσυ......
Αλλα επειδη ζεις σε μια δημοκρατικη χωρα οπως λες ανοιξε μια ψηφοφορια για να πουν οι υπολοιποι αν κανεις κακο στο φορουμ ή οχι.
Ιδου η Ροδος Ιδου και το.... πηδημα λοιπον!!!!Η πλακα ειναι που αναρωτιεμαι γιατι ΕΣΥ δεν ανοιγεις αυτη την ψηφοφορια, αφου εσυ ειχες την ιδεα. Για σενα ειναι εδω η Ροδος και το πηδημα. Γιατι το φορτωνεις σε μενα?
Γιατι πολυ απλα εγω πουθενα δεν εγραψα οτι κανεις κακο στο φορουμ εσυ ή ο οποιοσδηποτε αλλος χρηστης.
Ουτε προετρεψα με πλαγιο πλην σαφη τροπο να γινει Ban ο οποιοσδηποτε....Τελος οπως βλεπεις εγω απαντησα σε οτι μου καταλογιζεις λεξη προς λεξη χωρις emoticons και χωρις αρκτικολεξα.....
Βλεπεις ποσο χαμηλα ειναι τα στανταρντ σου? Μια αφορα απαντησες **ψιλο-σοβαρα και απαιτεις μεταλλια. **
**2oς χαρακτηρισμος και ενα ειρωνικο σχολιο ** κι ενα emoticon......
@ moderators
Μη μου πειτε οτι θα φταιω εγω παλι.....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Kανενα....
Απο το να γραφω για σουτιεν και κυλοτες σ'ενα αυτοκινητιστικο φορουμ καλυτερα να μη γραφω τιποτα.....Εννοεις οτι ολα τα θρεντ στο Αντιλογος ηταν/ειναι και θα πρεπει να ειναι αυτοκινητιστικου περιεχομενου?
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
1ος χαρακτηρισμος
Εαν εσυ υπογραμιζεις το παραπανω, εγω τι να πω για αυτα που εχω ακουσει απο σενα μονο χτες? Θες και σοβαρη απαντηση.
Τελος, το παραπανω δεν ειναι χαρακτηρισμος. Διοτι δεν ειπα οτι εισαι θολωμενος γενικα και για τα παντα, αλλα για αυτο το θεμα.
Οταν αποκαλεις καποιου γνωμη για κατη θολωμενη, δεν σημενει οτι τον χαρακτηριζεις ως ατομο. Την γνωμη του χαρακτηριζεις.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Αντιλαμβανεσαι πιστευω οτι και αυτος ειναι ενας επιπροσθετος λογος που πολλοι σoυ επιτιθενται.....Ποιοι ολοι? Εγω βλεπω 2-3 ατομα. Οι αλλοι, απλα διαφωνουν και κατα πληοψηφια με σωστο τροπο.
Πολλοι γραφω εγω , ολοι διαβαζεις εσυ......
Krieza, you're nit picking to avoid your mistakes. Ειναι ολοφανερο. Ξεψυριζεις τις λεξεις τωρα για να τα κουκουλωσεις.
ΟΚ, πολλοι εγραψες εσυ, ολοι εγραψα εγω. Το επιχειρημα μου μενει ως το κυριως θεμα. Εγω βλεπω 2-3 ατομα να μου επιτιθονται συνεχως και με ολοφανερη προσωπικη ατζεντα που θυμιζει βεντετα (σαν να σου εκανα κανα κακο σε σενα ή τους συγγενεις σου). Πολλοι αλλοι διαφωνουν, ομως δεν εχουν τιποτε προσωπικο. Και οταν υπαρχει θεμα που συμφωνουμε, δεν το κριβουν.
Εγω πολλες φορες προσπαθησα να σε προσεγγισω. Συνχαρητιρια σου ειπα για το σπιτι σου που κατα 40% το εχτισες εσυ και αλλα παραδειγματα τετοια. Εσυ οχι μονο ενα απλο ευχαριστω δεν ειπες, αλλα ουτε εδειξες σημαδι που να δηχνει οτι ΔΕΝ εχεις κατι προσωπικο μαζι μου, αλλα μονο με μερικα απο αυτα που λεω.
Πως ειναι δυνατον να μην συμφωνουμε για κατι που εχει να κανει με ακριβα ρεστοραν, με ακριβα γυναικεια εσωρρουχα ή αλλα παραδειγματα. Μονο εαν καποιος εχει κατι προσωπικο με καποιον αλλο και τον μισει, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ διαφωνει με τα παντα που γραφει ο αλλος και τον βριζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ για το τιποτε.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Γιατι πολυ απλα εγω πουθενα δεν εγραψα οτι κανεις κακο στο φορουμ εσυ ή ο οποιοσδηποτε αλλος χρηστης.
Ουτε προετρεψα με πλαγιο πλην σαφη τροπο να γινει Ban ο οποιοσδηποτε....Κριεζα, δεν χρειαζεται να κανω ψηφοφοριες πριν πω την γνωμη μου στους μοντ για κατι που εχει σχεση με το καλο του φορουμ. Εαν νομιζεις ετσι εσυ, τοτε σορρυ, διαφωνουμε. Ακομη μια φορα
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τελος οπως βλεπεις εγω απαντησα σε οτι μου καταλογιζεις λεξη προς λεξη χωρις emoticons και χωρις αρκτικολεξα.....
Βλεπεις ποσο χαμηλα ειναι τα στανταρντ σου? Μια αφορα απαντησες **ψιλο-σοβαρα και απαιτεις μεταλλια. **
**2oς χαρακτηρισμος και ενα ειρωνικο σχολιο ** κι ενα emoticon......
@ moderators
Μη μου πειτε οτι θα φταιω εγω παλι.....
Οτι εχεις χαμηλα στανταρντ συμπεριφορας ειναι η μονη αληθεια Κριεζα και ειμαι σιγουρος οτι ακομη και ατομα που δεν συμφωνω συχνα εδω θα επιβεβαιωσουν. Ξανα, οπως εγραψα πιο πανω, εαν εγω και εσυ ανταλασαμε αποψεις σε επιπεδο χαρακτηρισμων οπως τους παραπανω δυο δικους μου, που ετρεξες να υπογραμισεις αμεσως, τοτε το φορουμ αλλα και η 'σχεση μας' θα ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση.
Η δικη μου προσκληση σε σενα λοιπον ειναι αυτη ακριβως. Σε προκαλω να ριξεις τους τονους στο επιπεδο των τελευταιων 2-3 μυνηματων απο εμου και εσου. Μπορεις? Εδω η Ροδος εδω και η αλματαρα!
Let's go...
ΥΓ: Δεν εχω ιδεα τι σε κανει να νομιζεις συνεχως οτι τα emoticons ειναι παντα αρνητικα. Ισως να εισαι καινουργιος σε φορουμ, δεν εχω ιδεα, αλλα FYI δεν ειναι ετσι.
-
Εεεεε, εγώ θέλω να συγχαρώ τον KRIEZA, που πλέον επιτίθεται στον gavriil1 χρησιμοποιώντας τα ίδια όπλα.
Νομίζω ότι θα παρακολουθήσουμε σπουδαία μάχη. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εεεεε, εγώ θέλω να συγχαρώ τον KRIEZA, που πλέον επιτίθεται στον gavriil1 χρησιμοποιώντας τα ίδια όπλα.
Νομίζω ότι θα παρακολουθήσουμε σπουδαία μάχη.Ακριβώς.
Βέβαια εγω δεν θα το έλεγα επίθεση.Υποστηρίζει την άποψή του.
Και καλά κάνει.
Χωρίς μπινελίκια και υποτιμητικές εκφράσεις. -
Kανενα....
Απο το να γραφω για σουτιεν και κυλοτες σ'ενα αυτοκινητιστικο φορουμ καλυτερα να μη γραφω τιποτα.....Εννοεις οτι ολα τα θρεντ στο Αντιλογος ηταν/ειναι και θα πρεπει να ειναι αυτοκινητιστικου περιεχομενου?
Όχι.
Γιαυτό και άνοιξε ο Αντίλογος άλλωστε.Αλλά και να ανοίγουμε θέματα ίσα για να τα ανοίξουμε, είναι λογικό να κλειδώνονται. Το ίδιο έγινε κατά συρροή με τον MADAKOS και τον Random1, οι οποίοι για κάποιο διάστημα γινόντουσαν ban από το φόρουμ, μέχρι που ζήτησαν συγγνώμη ΚΑΙ ηρέμησαν!!
Πολιτικά, που στέκεστε;