-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το αφήνουμε ανοικτό το θέμα....αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Πού είναι το αστείο βρε Γαβριήλ?
As I have said before, you guys are way! oversensitive. You lose your sense of humor very quickly and for no good reason. Relax.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είμαι, είμαι!!!Δηλαδή είναι ρατσιστικό που σιχαίνομαι τη Λούσυ, τους ομοίους της,...
Είμαι και ΦΑΤΣΙΣΤΑΣ!!!
-
Ε τότε, κράτα τα για τον εαυτό σου...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Είμαι, είμαι!!!
Δηλαδή είναι ρατσιστικό που σιχαίνομαι τη Λούσυ
Οχι
Άλλο η Λούσι -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Οπότε εκτίμησή μου είναι πως δε θα δούμε την Ελβετία στην ΕΕ ποτέ (αν μη τι άλλο όχι εμείς...).Διαφωνω. Ειναι θεμα χρονου για την Ελβετια και θα γινει ενω 'ζουμε'.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
As I have said before, you guys are way! oversensitive. You lose your sense of humor very quickly and for no good reason. Relax.
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι 'you guys' Gabriel. Είμαι ΕΝΑΣ, είμαι completely relaxed, καθόλου oversensitive σε διαβεβαιώ, και έκανα ΜΙΑ ερώτηση: γιατί σου φάνηκε αστείο το σχόλιο του moderator τόσο, ώστε να απαντήσεις με ένα σκέτο LOL ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εντωμεταξύ περιττό να πω ότι ο μέσος έλληνας είναι εντελώς γίδι γελάδι απασφαλισμένος καληνυχτάκιας και κουκουβάγιας, και πρέπει να φορέσει μόνος του την οθόνη κολλάρο ή να αυτομαστιγωθεί και να πλασαριστεί στις βιτρίνες του Αμστερνταμ, γιατί δεν έχει ιδέα ούτε ιστορικά ...ούτε πολιτικά δεν ξέρει καν που στέκεται, αλλά ψηφίζει ότι του πουν οι γονείς του ή όποιον τον βολέψει, και τελικά όποιος και να βγει θα κάθεται να τον βρίζει και να κλαίει.
Ασχετο.
Εαν κατι σαν το παραπανω τολμουσα να γραψω εγω, ή ο Νικος ή αλλος 'παρομοιος' τι θα γινοταν?
-
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι 'you guys' Gabriel. Είμαι ΕΝΑΣ, είμαι completely relaxed, καθόλου oversensitive σε διαβεβαιώ, και έκανα ΜΙΑ ερώτηση: γιατί σου φάνηκε αστείο το σχόλιο του moderator τόσο, ώστε να απαντήσεις με ένα σκέτο LOL ?
You = I thought I saw a similar post above yours. Hence the 'you'. Again, relax. Ψαχνεις να μαλωσεις σημερα...στραβα κοιμηθηκες?
Αφου πρεπει να το εξηγησω (φαντασου, μου ζητας να σου εξηγησω κατι αστειο), το γελακι μπηκα σαν παρομοιο σχολιο στα πρωτα ποστ του θρεντ, π.χ. 'ωχ, ωχ', 'μην το κλειδωσετε', κτλ. Since I had to explain, of course, it does not sound nearly as funny as it would have, had you been on the same page as me and just chuckled for 2 seconds.
What's the matter with you?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
λαλαλαλαλαλαλα μια ωραία πεταλούδα
Karatzaferis δε τσόις οφ ε νιου τζενερεϊσον
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Λεπεν
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε
Η αγάπη μένειΠροσωπικά έχω μια βασική απαίτηση από τους πολιτικούς: να κάνουν και να εννοούν αυτά που λένε. Έτσι θα ξέρουμε γιατί ψηφίζουμε.
Δεν έχει σημασία αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τα λεγόμενά τους, θέλω να γνωρίζω τι προτίθενται να κάνουν.
Αφού ο σημερινός χαρακτήρας των εκλογών χαρακτηρίζεται από τους πολιτειολόγους ως 'δημοψηφισματικός', δηλαδή καλείται ο κόσμος να επιλέξει κάθε 4 χρόνια βάσει συγκεκριμένων υποσχέσεων που αναφέρονται στο προεκλογικό πρόγραμμα, απαιτώ να γίνονται αυτά που λέγονται.
Δεν υπάρχει ένα κόμμα που να κάνει όσα υπόσχεται - με διαφορετική βέβαια κλίμακα συνέπειας. Το πλέον αναξιόπιστο είναι παραδοσιακά το ΠΑΣΟΚ.
Τα μεγάλα του σλόγκαν δεν επαληθεύτηκαν ούτε μία φορά. Ακολουθεί η ΝΔ και μετά το ΚΚΕ. Λέω ΚΚΕ, γιατί ΜΙΑ φορά που (συγ)κυβέρνησε δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό στους τομείς της αρμοδιότητάς του. Για την ακρίβεια δεν έκανε απολύτως τίποτα. Οι υπόλοιποι 'άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε' και 'με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια'. Ο πλέον αξιόπιστος, είτε συμφωνούμε με όσα λέει είτε όχι, είναι ο χέρι-χέρι. Δυστυχώς. -
You = I thought I saw a similar post above yours. Hence the 'you'. Again, relax. Ψαχνεις να μαλωσεις σημερα...στραβα κοιμηθηκες?
[snip]
Τα αποσπάσματα που έχω υπογραμμίσει και σημειώσει με πράσινο πρέπει να τα εκλάβω κι αυτά ως 'humor'?
ΟΚ, I'll give it a try: ROTFLMAO
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσωπικά έχω μια βασική απαίτηση από τους πολιτικούς: να κάνουν και να εννοούν αυτά που λένε.Ή πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω 1.000.000 .
Ή 1.000.000 .
Μα πολιτικός γίνεται ακριβώς αυτός που άλλα λέει, άλλα εννοεί κι άλλα κάνει, φίλε. -
In brief:
Το κομμα που χρειαζεται η Ελλαδα ειναι αυτο που θα βρει τον τροπο (εις αργον) να διμηουργησει ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Και εννοω για 'πραγματικες δουλειες' οχι τυπου 'γκαρσον'. Και αυτο για να γινει πρεπει να υπαρξουν σοβαρες εταιριες στην Ελλαδα. Και οταν γραφω σοβαρες εννοω 15 δις εσοδα και πανω... Τοτε και μονο θα σταματησουν να ειναι ενδιαφορον τα πολιτικα (και οχι μονο) για τους Ελληνες, διοτι απλα δεν θα εχετε χρονο για να νοιαζεσται για θεματα που 'δεν σας αφορουν' (αμεσα).
Jobs! That's what every country needs because a good job, brings hope. And hope brings optimism. The rest will come as a result of the above...
-
[snip]
Τα αποσπάσματα που έχω υπογραμμίσει και σημειώσει με πράσινο πρέπει να τα εκλάβω κι αυτά ως 'humor'?
Now I know for sure that you're having a bad day today. That's OK, we'll have to go through these sometimes.
-
σε αυτο δεν εχεις αδικο...αλλα θελει ηγετη που θα κανει τομες,θα ρθει σε συγκρουση με ολο το κοινωνικο γιγνεσθαι της ελλαδας και το πως ειναι δομημενη η κοινωνια μας και που, το πιθανοτερο,τους καρπους της μεταρρυθμισης θα συλλεξουν οι διαδοχοι του γιατι η προσφορα του δε θα εκτιμηθει...
ολα αυτα με τα σημερινα δεδομενα δεν προκειται να συμβουν...αν αλλαξει κατι γενικα το συζηταμε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σε αυτο δεν εχεις αδικο...αλλα θελει ηγετη που θα κανει τομες,θα ρθει σε συγκρουση με ολο το κοινωνικο γιγνεσθαι της ελλαδας και το πως ειναι δομημενη η κοινωνια μας και που, το πιθανοτερο,τους καρπους της μεταρρυθμισης θα συλλεξουν οι διαδοχοι του γιατι η προσφορα του δε θα εκτιμηθει...ολα αυτα με τα σημερινα δεδομενα δεν προκειται να συμβουν...αν αλλαξει κατι γενικα το συζηταμε...
Η πραγματικη 'μεταρυθμιση' ερχεται οταν θελουν να την κανουν οι πολιτες. Απο τους πολιτικους και τους νομους και μονο...δεν γινετε.
-
[snip]
Now I know for sure that you're having a bad day today. That's OK, we'll have to go through these sometimes.
FYI, I'm having a perfect day Gab. I've been sailing all day around the saronic bay islands, I've just enjoyed a delicious meal and right now, I'm relaxing sitting on my desk drinking nescafe on the rocks and reading bullshit on the internet, while waiting for tonight's date to ring my doorbell.
How was your day today?
-
αρα πηρες την απαντηση σου...
-
FYI, I'm having a perfect day Gab. I've been sailing all day around the saronic bay islands, I've just enjoyed a delicious meal and right now, I'm relaxing sitting on my desk drinking nescafe on the rocks and reading bullshit on the internet, while waiting for tonight's date to ring my doorbell.
How was your day today?
Oh boy! OK then. If your day was great, then congratulations. I just dont see why you could not see, or at least να προσπερασεις, my (silly) joke before.
By the way, if that's what your day was like today, then I envy you. My day has been pretty boring today The weather sucks today so I am sitting on the couch watching TV and reading the newspaper...
-
FYI, I'm having a perfect day Gab. I've been sailing all day around the saronic bay islands, I've just enjoyed a delicious meal and right now, I'm relaxing sitting on my desk drinking nescafe on the rocks and reading bullshit on the internet, while waiting for tonight's date to ring my doorbell.[off topic]
Θέλω και εγώ μια τέτοια μέρα!!!
Ας όψεται η σχολή...
[/off topic]
-
κατα τη γνωμη μου ο γαβριηλ δεν εχει αδικο σε αυτα που λεει...ειδικα στον συγχρονο ελληνα θα μπορουσε να εφαρμοστει αριστα το σεναριο 'σου δινω 1000 ευρω,ξεχνα εσυ ολα τα υπολοιπα'...ποιος αμφισβητει οτι οποιος επαιρνε το θαρρος να κανει ριζικες αλλαγες,θα μαυριστει στις επομενες εκλογες παρολο που μεσομακροπροθεσμα θα ωφεληθει η χωρα και η οικονομια?
εμεις βλεπουμε μονο το τι θα φαμε αυριο και δνε ειναι και τελειως αδικαιολογητο γιατι καποτε δεν ειχαμε να φαμε την επομενη μερα...αυτο δε συνεβη στις ηπα...
Πολιτικά, που στέκεστε;