-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Μηπως τους πεις οτι εκανες φιγουρα στους φιλους σου, και οτι δεν πας ποτε πανω απο 120?
Ναι σωστό αυτό, δεν ξέρω ο Γιούρκας πλήρωσε κάποιο πρόστιμο? Αυτος βέβαια είναι και δημόσιο πρόσωπο που υποτίθεται ασκεί επιροή.
το bold είναι από τα καλύτερα αστεία
Όχι γιατί δεν είναι αξιος σεβασμού ο άνθρωπος αλλά έλεος...Ποδοσφαιριστής είναι.Τι επιρροή να ασκεί στον τόπο?
Μη μεγαλοποιούμε τα πράματα.Ο Γιούρκας νομίζω πλήρωσε πρόστιμο γιατί υπήρχε video που έδειχνε τι έκανε.
Οπότε ξέρεις...μην κάνεις κι εσύ το ίδιο. -
Δηλαδη εγω που εχω ανεβασει βιντεο με 200+ παίζουν πρόστιμο?να τα βγάλω ρε σείς τοτε
-
Ο χρήστης Passatakias2010 έγραψε:
Δηλαδη εγω που εχω ανεβασει βιντεο με 200+ παίζουν πρόστιμο?να τα βγάλω ρε σείς τοτεγια δώσε να δούμε...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δηλαδη εγω που εχω ανεβασει βιντεο με 200+ παίζουν πρόστιμο?να τα βγάλω ρε σείς τοτε
για δώσε να δούμε...
Και εγώ που ξέρω οτι δεν είσαι όργανο της Τάξεως?
-
Ο χρήστης Passatakias2010 έγραψε:
για δώσε να δούμε...
Αυτα ειναι ψωμοτυρι τα 180
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
για δώσε να δούμε...
Εχω και με 210 νομίζω...αλλά κρύβωωω μην μας μπαγλωρώωωσουν....
Eδώ είναι με το Α4 του θείου μου...
στην σύρραγα αρτεμισίου νομίζω...
-
Μη βγαζεις αλλα και μας κλεισουν ολους μεσα για συνέργια
-
νάτοι και οι γλήγοροι.
ΥΓ:αν έχεις 1600άρι μοτέρ δεν είναι ψωμοτύρι
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
νάτοι και οι γλήγοροι.
Δεν το ξερα με το ιμπιζακι που ειχα το ειχα φτασει 160 τι χαρα και εκεινη, παραπανω δεν ξερω αν εφτανε αλλα φοβηθηκα τοτε.
-
Μην κοροιδέυετε,να ευχαριστάτε που πιάνει τα 180 στην εθνική και δεν θέλει αεροδιάδρομο
Πιάνει και 210,αλλα θέλει κανα μισάωρο
Και εδώ είναι στην ευθεία της θύβας νομίζω
http://img151.imageshack.us/img151/1474/6976.jpg
ΕΔΙΤ:Την εβαλα ως λινκ γιατι η εικονα εχει μεγάλη ανάλυση...
-
Δεν το ξερα με το ιμπιζακι που ειχα το ειχα φτασει 160 τι χαρα και εκεινη, παραπανω δεν ξερω αν εφτανε αλλα φοβηθηκα τοτε.
το προηγούμενο ibiza 1.4lt με τους 101 ίππους σε ευθεία έγραψε 210 (στο κοντέρ) και όχι και πολύ δύσκολα (έχω και μάρτυρες )
@πασσατάκια, βάλε πιο μικρή φωτογραφία ή thumbnail γιατί μ@μ@ει το topic η φωτογραφία.
-
Ειχα το Ibiza μοντ.98 με 75 αλογα σκυλι, τι τραβξηε απο μενα το εργαλειο. Και 7 ατομα το ειχα φορτωσει, τωρα πως ειχαν χωρεσει ουτε που καταλαβα.
-
το προηγούμενο ibiza 1.4lt με τους 101 ίππους σε ευθεία έγραψε 210 (στο κοντέρ) και όχι και πολύ δύσκολα (έχω και μάρτυρες )
@πασσατάκια, βάλε πιο μικρή φωτογραφία ή thumbnail γιατί μ@μ@ει το topic η φωτογραφία.
Στο πολακι που ειχα με τους 101 παλι εγνατια γυρνωντας απο Ιταλια 215 με μαρτυρα τον φακο
-
Σόρρυ κάβουρα,δεν το είδα:)
Οσο γκάζι και αν έχει το πασσατ (125 γεμάτα γαιδούρια) με το βάρος που έχει και με το βάρος που έχει σε ταξίδι (4 άτομα,φούλ πορτ μπαγκάζ,2 ποδήλατα,και μερικες φορες μπαγαζιέρα) πως να πάει πανω απο 200
-
Πόσο μάλλον αν έχεις 1200ρι απο τον θόρυβο νομίζεις οτι θα αρχίσουν να πέφτουν κομμάτια...
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Πόσα μάλλον αν έχεις 1200ρι
Αμα το παμε ετσι ποσο αν ειναι smart
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Άλλωστε τα προσθιοκίνητα γενικώς είναι πιο σταθερά στα πολλά από άλλες μπακατέλες που έχουν την κίνηση πίσω και ελαφρώνουν μπροστά μετά τα 200+(δεν αναφέρομαι στο φίλο παραπάνω. Απλά αστειεύομαι!α) Σε τέτοιες ταχύτητες ΙΜΟ η στατική κατανομή της μάζας είναι πλέον αδιάφορη, η θέση του αεροδυναμικού κέντρου πίεσης παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο.
β) Γιατί να μην αναφερθείς στον Braker, ίσα ίσα η 'μπακατέλα' ( ) 911 είναι που έχει όλο το βάρος του μοτέρ στον κοτσαδόρο...http://www.youtube.com/watch?v=mnsHKaZhHew
Youtube VideoΔεν θέλω να το παίξω οσιομάρτυρας, αφού άλλωστε έχω ψηφίσει 'max:221-260', αλλά ΙΜΗΟ και τα 2 βίντεο είναι ρεσιτάλ . Tailgating με 180 και 170 μέσα σε σήραγγα;
-
καλα το κοντερ κλεβει ασυστολα
-
-
μονο τοσα πιανει η 4η σου
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?