-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Continental ε; Θα τους δοκιμάσω στο 406 και στο 307 (το 304 έχει καδένα ).
YES
Να ρθεις να τους αλλάξουμεΕDIT:Ρε μακάκα ΕΧΕΙΣ 304???????????????
Το πουλάς?
Δεν το χεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια ρε;
(δεξί κλι-->προβολή εικόνας)
Από το πρώτο ιστορικό ράλλυ Χαλκιδικής.Και όχι, ακόμα δεν πουλιέται... Δεν έχει στρωθεί καν.
-
ΤΟ ΘΕΛΩ ΡΕ @ΡΧΙΔΑ
Κι εσείς πηδηχτε με τα καινούρια σας
Οταν το πουλήσεις ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ??????????????
-
Ρε Μάκη, δεν κάνω κόντρα, αν βρώ Conti θα πάρω, ξέρω ότι είναι 1η ποιότητα, αλλά βρίσκω πολύ εύκολα τους Gates από τους οποίους δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Επίσης ούτε είπα ότι οι μηχανικοί στα συνεργεία θα κάτσουν να ψάξουν να βρούν άλλα υλικά, αυτό το κάνουν τα μαγαζιά που συνεργάζονται, ξέρεις πως γίνονται αυτά, παίρνει τηλ το συνεργείο και λέει, σετ ιμάντα με εντατήρες αντλία κλπ, ρωτάει ο συνεργάτης, φθηνό ή ακριβό ή γνήσιο ?
Το φθηνό συνήθως είναι Ισπανικό στην καλύτερη περίπτωση.
Το ακριβό έχει συνήθως ιμάντα gates και εντατήρες ΙΝΑ.
Το γνήσιο έχει ποιοτικό υλικό από διάφορους ποιοτικούς κατασκευαστές, χωρίς να ξέρεις ποιός είναι ο κατασκευαστής, αλλά είναι γνήσιο ελεγμένο και φυσικά ακριβότερο γιατί στο κουτί έχει την μάρκα του αυτοκινήτου -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Continental ε; Θα τους δοκιμάσω στο 406 και στο 307 (το 304 έχει καδένα ).
YES
Να ρθεις να τους αλλάξουμεΕDIT:Ρε μακάκα ΕΧΕΙΣ 304???????????????
Το πουλάς?
Δεν το χεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια ρε;
(δεξί κλι-->προβολή εικόνας)
Από το πρώτο ιστορικό ράλλυ Χαλκιδικής.Και όχι, ακόμα δεν πουλιέται... Δεν έχει στρωθεί καν.
Βρε μπαγασηδες με συγκινησατε! Ειχα χροοοονια να δω πινακιδα ΜΝ 6566 και θυμηθηκα την πινακιδα του austin morris1300 gthttp://www.aronline.co.uk/ado161300gtf.htm, το πρωτο αυτοκινητο που οδηγησα στη ζωη μου και ειχε πινακιδα ΜΑ 2966. Η μοναδικη φορα που μας ειχε αφησει στο δρομο ηταν απο ιμαντα δυναμο (ειχε καδενα). Πρεπει να ειχε φτασει 500000 χλμ με τον ιδιο κινητηρα .Πραγματικα εκλαψα οταν το εδωσε ο πατερας μου για αποσυρση...Τελος οφ τοπικ.
Μεθαυριο μαλλον παω για ιμαντα στο a4 b5 1.6. Θελει ακομα 4000 χλμ για να φτασει στα χλμ του κατασκευαστη (90000χλμ), σκασιματα δεν εχει μονο που τα δοντια του εχουν ψιλοφθαρει (εννοω οτι οι κορυφες των δοντιων εχουν λεπτυνει σε σχεση με τη βαση τους). Να το κανω συντομα (μες τη βδομαδα) η να το αφησω για αργοτερα; Μ' ανησυχει που το αυτοκινητο ηταν ακινητοποιημενο για κανα διμηνο... Τι λετε; -
Άλλαξέ τον άμεσα IMHO. Τα 4k είναι λίγα από άποψη καταμερισμού κόστους, αρκετά δε αν κάτσει η στραβή.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΤΟ ΘΕΛΩ ΡΕ @ΡΧΙΔΑ
Κι εσείς πηδηχτε με τα καινούρια σας
Οταν το πουλήσεις ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ??????????????
Εχω και ενα ΖΧ του 92 αμα σε ενδιαφερει...
Αυτο με τον ιμαντακο και το ρουλεμανακι...Δεν εχω δει** ουτε ενα** ΖΧ χωρις να κρεμονται τα κορδονια της εταζερας απο πισω...
-
Τον ιμάντα τον αλλάζουμε όποτε αυτό απαιτηθεί.
Αν το όχημα έχει κινηθεί σχεδόν και καθ΄ ολοκληρία σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με την 5η ή 6η ταχύτητα το 80% των διαδρομών τότε ο ιμάντας θα αντέξει πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο. Από την άλλη με κίνηση αποκλειστικά στην πόλη σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να πλεύσει τα λίσθια και νωρίτερα του αναμενομένου.
Αυτό που ποτέ δεν μπόρεσα να χωνέψω ήταν η πολιτική της εδώ VAG να αλλάζει με τον ιμάντα και την αντλία νερού. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα είναι αναλώσιμο.
Ακόμα ποτέ δεν κατάλαβα πως το PSA αποφασίζει να βάλει ιμάντα σε έναν κινητήρα που για να τον αλλάξεις πρέπει να κατεβάσεις κινητήρα. Έλεος!!!!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αυτο με τον ιμαντακο και το ρουλεμανακι...Πόσο?
Δεν εχω δει** ουτε ενα** ΖΧ χωρις να κρεμονται τα κορδονια της εταζερας απο πισω...
Καλύτερα να κρέμονται τα κορδόνια παρά τα 2ρχίδια
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τον ιμάντα τον αλλάζουμε όποτε αυτό απαιτηθεί.Αν το όχημα έχει κινηθεί σχεδόν και καθ΄ ολοκληρία σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με την 5η ή 6η ταχύτητα το 80% των διαδρομών τότε ο ιμάντας θα αντέξει πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο. Από την άλλη με κίνηση αποκλειστικά στην πόλη σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να πλεύσει τα λίσθια και νωρίτερα του αναμενομένου.
Αυτό που ποτέ δεν μπόρεσα να χωνέψω ήταν η πολιτική της εδώ VAG να αλλάζει με τον ιμάντα και την αντλία νερού. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα είναι αναλώσιμο.
Ακόμα ποτέ δεν κατάλαβα πως το PSA αποφασίζει να βάλει ιμάντα σε έναν κινητήρα που για να τον αλλάξεις πρέπει να κατεβάσεις κινητήρα. Έλεος!!!!
Οντως βλακεια αυτο με την αντλια νερου, την αλλαζουν γιατι ειναι πλαστικη και καλα, αλλα τελευταια βαζουν και μεταλλικες η πλαστικες υψηλης αντοχης οπως μου ειπε το μαστορι μου. Οπως και να χει το κουστουμακι για ολο το κιτ βγαινει στο 350αρι για το α4, τα πιο πολλα ειναι για να κατεβασεις τη μασκα και να βγαλεις ψυγειο λογω εγκαρσιας τοποθετησης κινητηρα.....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πλακα ΣΕ κανω ρε.
Οντως υπαρχει το ΖΧ αλλα δεν ειναι για σκοτωμα. Θελει βεβαια πολλα μερεμετια αλλα θα μεινει μεχρι τελικης πτωσης... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πλακα ΣΕ κανω ρε.
na fas skata re
To 80αρι το δίνω,αν ακουσεις τπτ πε με
-
Ακόμα ποτέ δεν κατάλαβα πως το PSA αποφασίζει να βάλει ιμάντα σε έναν κινητήρα που για να τον αλλάξεις πρέπει να κατεβάσεις κινητήρα. Έλεος!!!!;;;;
-
Την ίδια απορία έχω κι εγώ.
Η αντλία νερού είναι αναλώσιμη και στ 1.4 16v Renault. Στα Clio II έπρεπε να βγεί φανάρι και προφυλακτήρας για να δουλέψει άνετα ο μηχανικός. -
Αυτό που ποτέ δεν μπόρεσα να χωνέψω ήταν η πολιτική της εδώ VAG να αλλάζει με τον ιμάντα και την αντλία νερού. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα είναι αναλώσιμο.Όταν κάνεις μ@λακίες, δηλαδή σε κινητήρα interference οδηγείς την αντλία νερού με τον ιμάντα χρονισμού, αναγκάζεσαι να κάνεις προληπτικές αλλαγές.
Πολλές εταιρείες το κάνουν αυτό για οικονομία (δεν βάζουν δεύτερο ιμάντα) και μπορεί να στριμώχνουν τους κινητήρες. Είναι σχεδιαστικό λάθος και κακό για την τσέπη μας.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Την ίδια απορία έχω κι εγώ.
Η αντλία νερού είναι αναλώσιμη και στ 1.4 16v Renault. Στα Clio II έπρεπε να βγεί φανάρι και προφυλακτήρας για να δουλέψει άνετα ο μηχανικός.Και στα Όπελ. Και... και...και...
-
Να κάνουμε μια λίστα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
;;;;
Citroen ZX (μας είχε στοιχήσει ο κωλο-ιμάντας ο κούκος αηδόνι...)
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
....
Οντως βλακεια αυτο με την αντλια νερου, την αλλαζουν γιατι ειναι πλαστικη και καλα, αλλα τελευταια βαζουν και μεταλλικες η πλαστικες υψηλης αντοχης οπως μου ειπε το μαστορι μου. Οπως και να χει το κουστουμακι για ολο το κιτ βγαινει στο 350αρι για το α4, τα πιο πολλα ειναι για να κατεβασεις τη μασκα και να βγαλεις ψυγειο λογω εγκαρσιας τοποθετησης κινητηρα.....φίλος σε GOLF IV πλήρωσε 520 εύρω για το πακέτο.
-
;;;;
Citroen ZX (μας είχε στοιχήσει ο κωλο-ιμάντας ο κούκος αηδόνι...)
Kόπηκε?
-
Με TU ή XU; Τρελό παπατζιλίκι φάγατε μάλλον...
εντιτ: Μάκη, λέει ότι ήθελε κατέβασμα μοτέρ για αλλαγή ιμάντα. No way.
Ιμάντας χρονισμού εκκεντροφόρων: Απόψεις & εμπειρίες