-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Εμεις πηραμε απο την media strom μονο στρωμα πολυ μαλακο για τον μικρο και ειναι μια χαρα. Κοστος γυρω στο 500ρικο για 75 χ 170.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντού διαβάζω ότι πρέπει το παιδικό στρώμα να είναι μέτριο προς σκληρό. Σίγουρα είναι ό,τι πιο κατάλληλο;
Δοκίμασε και την Dunlopilo. Το έχουμε 3+ χρόνια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Κι εμείς προς τη dunlopillo κλίνουμε. Εξακολουθείτε να είστε ευχαριστημένοι; Με το latex έχετε κάποιο θέμα (κυρίως όσον αφορά στη ζέστη το καλοκαίρι);
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εμεις πηραμε απο την media strom μονο στρωμα πολυ μαλακο για τον μικρο και ειναι μια χαρα. Κοστος γυρω στο 500ρικο για 75 χ 170.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντού διαβάζω ότι πρέπει το παιδικό στρώμα να είναι μέτριο προς σκληρό. Σίγουρα είναι ό,τι πιο κατάλληλο;
Τα στρωματα δεν ειναι παιδικα και ενηλικων οποτε ενα μαλακο στρωμα για τα 90 κιλα μου δεν ειναι τοσο μαλακο για τα 22 του γιου μου.
Σκεψου οτι αν παρεις λατεξ στρωμα σαν πιο υγιεινο δεν εχει διαφορετικες σκληροτητες μια ειναι. -
Εντάξει, αν είστε 22 κιλά είστε μεγάλα παιδιά και πιθανώς το πόσο μαλακό είναι ένα στρώμα δεν είναι τόσο σημαντικό .
Είναι χάος πάντως η υπόθεση στρώμα. Μου φαίνεται πιο εύκολα θα διαλέξουμε σχολείο από στρώμα . -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εντάξει, αν είστε 22 κιλά είστε μεγάλα παιδιά και πιθανώς το πόσο μαλακό είναι ένα στρώμα δεν είναι τόσο σημαντικό .
Είναι χάος πάντως η υπόθεση στρώμα. Μου φαίνεται πιο εύκολα θα διαλέξουμε σχολείο από στρώμα .Καθολου χαος δεν ειναι ειδικα για τα μικρα κρεββατια των παιδιων.
Στον δικο μου το πηραμε πριν 1,5 χρονο που ηταν 4αρων και θα το κρατησει μεχρι τα 12-13 αφου το κρεββατι ειναι 170.
Οταν παμε σε μεγαλυτερο θα του παρουμε και καλυτερο στρωμα.
Να δωσεις τοσα λεφτα για 110 στρωμα που θα το αλλαξεις σε 2 χρονια δεν λεει. -
Εμείς κοιτάμε και για κρεβάτι και πάμε κατευθείαν σε μεγάλο (1,10 Χ 2,10) οπότε υπάρχει μεγάλο εύρος επιλογών.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εμείς κοιτάμε και για κρεβάτι και πάμε κατευθείαν σε μεγάλο (1,10 Χ 2,10) οπότε υπάρχει μεγάλο εύρος επιλογών.Ακομα καλυτερα, καλυτερα να παρεις ενα φτηνο στρωμα τωρα μιας και σε 10 χρονια θελουν αλλαγη και οταν φτασει στην εφηβεια το παιδι το αλλαζεις με ενα καλυτερο.
Αν δωσεις τωρα πολλα το παιδι δεν θα καταλαβει διαφορα λογω βαρους, καλυτερα ενα καλο στρωμα οταν θα φτασει τα 50-55 κιλα. -
http://www.theverge.com/2014/4/22/56384 ... ess-racket
και α και ου και startup παντού.
-
Ο χρήστης akis_drive έγραψε:
Συνήθως κοιμάμαι σε ό,τι μαξιλάρι να 'ναι αλλά το τωρινό δε με βολεύει ιδιαίτερα και είπα να δοκιμάσω κάτι πιο 'επαγγελματικό'. Αυτό στα 25 ευρώ αξίζει; Μου φάνηκε αρκούντως σκληρό, όπως μου αρέσει, αλλά με παραξενεύει που είναι χωρισμένο σε τέσσερα τμήματα. Το έχει δοκιμάσει κανένας;
Εμένα μου άρεσε από την περιγραφή του, το πήρα(χωρίς να το δοκιμάσω..) ,την πρώτη νύχτα κοιμήθηκα πολύ καλά, ξύπνησα πολύ ξεκούρστος, αλλά επειτα με ενοχλούσε και το έδωσα στον πατέρα μου και εν τέλεη 'του κάνει'.
Μου άρεσε που δέν έχει ξεπουπουλιαστεί καμια χήνα για χάρη του μαξιλαριου...
Εν τέλη κοιμάμαι σε τέτοιο(το δοκίμασα) http://www.mediastrom.gr/gr/essentials/ ... /?code=385
αλλά απότι βλέπω είναι να πετύχεις και καλό συνδιασμό με το στρώμα για καλλίτερα αποτελέσματα..Γιωργη το μαξιλαρι για 25 ευρω ΑΞΙΖΕΙ αλλα εχει 66ευρω. Ειναι κατασκευασμενο για ολους τους σωματοτυπους κατι που δεν βλεπω να βαραινει στις γνωμες σας εδω. Δεν θα κοιμηθει ο μποντυ μπιλτερας στο ιδιο μαξιλαρι με εναν απλο μικροσωμο. Ασε που ρολο παιζει και η σκληροτης του στρωματος. Το ιδιο μαξιλαρι σε μαλακο στρωμα ειναι ψηλο και σε σκληρο στρωμα ειναι χαμηλο. Λοιπον το μαξιλαρι αυτο εχει 4 διαμερισματα γεματα με υλικο σε ρινισματα και ειναι ετοιμο να κοιμηθη ενας γιγαντοσωμος ανδρας. Εγω το αγορασα και τις πρωτες νυχτες βγαζω συνεχεια υλικο μεχρι να το φερω στα μετρα μου. Καθε μερα [νυχτα] κοιμαμαι και καλλιτερα μεχρι να βρω το τελειο. Στο πρωτο μακροστενο κοματι που πεφτει ο σβερκος θελει μειωση με το καλημερα.Του πατερα σου του κανει γιατι ισως εχει συνηθησει να κοιμαται ψηλα. Και εσενα θα σου εκανε αν επαιζες λιγο με τη γεμιση οπως παιζεις με τις πιεσεις!!
-
Από καρέκλα/κάθισμα γραφείου, ξέρετε κάτι σε ανατομικό;
-
^ κάπου έχουμε σχετικό θέμα. + ετοιμάσου να ξηλωθείς.
-
Δεν το βρίσκω.
-
viewtopic.php?f=13&t=55109&p=2938500
-
Ευχαριστώ.
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
Θα ήθελα να μου πει κάποιες/α που έχει αγοράσει στρώμα από την εταιρία CHIC STROM εάν είναι ευχαριστημένος/η.
Ψάχνω κάτι αρκετά οικονομικό και καλό για εξοχική κατοικία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα περνάω πολύ χρόνο εκεί...
Έχω δει την οικονομική σειρά Classic της παραπάνω εταιρίας και θέλω άμεσα να παραγγείλλω.
Θα με βοηθούσε πολύ οποιαδήποτε γνώμη-εμπειρία κλπ...
Ευχαριστώ! -
Καλησπέρα. Πριν ένα χρόνο είπα να αλλάξω και εγω το στρώμα μου και απο ενα της neoset που ειχα πάρει πριν χρόνια πήγα στη media strom. Για ημίδπλο κρεβάτι πήρα την σειρά advance και έδωσα 600 ευρω περίπου. Τώρα απο θέμα ξεκούρασης μπορώ να πω οτι είναι πολύ καλό,ευχάριστο στο σώμα καθώς ειναι τύπου Pocket δλδ εχει μέσα μικρά ελατήρια και όχι τα κλασικα. Εννοείται οτι πρέπει να δώσετε προσοχή στο ανατομικό τελάρο που θα βάλετε καθώς σε αυτου του τύπου τα στρώματα τα ελατήρια ειναι πιο μικρά και κυκλοφορούν πολλά ανατομικά τελάρα που οι λάτες τους ειναι μεν ανατομικές αλλα έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και δεν κάνουν για το στρώμα. Θέλουν να έχει απόσταση δυο δάχτυλα το πολύ. Η απογοήτευση μου ειναι πλήρης στο ανατομικό τελάρο της media strom. ΜΑΚΡΙΑ.Και εξηγούμαι αμέσως. πήρα το ανατομικό τελάρο της media για να βάλω πάνω το στρώμα μαζί με ποδια. Το αποτέλεσμα μετά απο ένα χρόνο είναι να έχει λυγίσει το σίδερο και απο την μια πλευρά και απο την άλλη. Ειδικά αν κοιμηθώ με το αμόρε αναγκάζομαι να βάλω στηριγμα στην μέση και στις δυο πλευρές του κρεβατιού ώστε να μην λυγίσει περισσότερο. Ειναι φτιαγμένο απο σίδερο -πλαστελίνη. Είμαι σε διαδικασία ψαξίοματος κρεβατιού χωρίς τελάρο αφού αυτο μπορώ να το λυγίσω πάλι και να το επαναφέρω στην θέση του αλλά ο επιπλοποιος μου είπε οτι τα σίδερα που βάζει η media ειναι ελλεινα. Και το διαπίστωσα επι του πρακτέως. Τέλος να αναφέρω οτι στο στρώμα όλα καλα και ωραία αλλα μερικές φορές κάνει μια μικρή λακουβίτσα σε ορισμένα σημεία αν κάθομαι για πολύ ώρα. Δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό. Οκ έχει εγγύηση και αν δώ οτι μένει η λακούβα στο μέλλον θα τους πάρω τηλ αλλα δνε θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία.
-
Μακριά από Media Strom . Οι τύποι είναι απαράδεκτοι. Προ 2ετίας έσκασα ~1000€ για ένα από τα καλά τους στρώματα, δε θυμάμαι το μοντέλο. Δεν πέρασαν 15 μέρες και το πάνω μέρος του υποστρώματος έκανε ένα τεράστιο τσαλάκωμα στη μέση, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια! Προφανώς δεν ήταν σωστά τεντωμένο και είχε πολλά μπόσικα.
Τηλέφωνο στο service, έρχονται, το παίρνουν, μου φέρνουν στρώμα αντικατάστασης.
Το φέρνουν υποτίθεται φτιαγμένο. Μετά από 1 μήνα σχεδόν, πάλι τα ίδια.
Ανέθεσα στη γυναίκα μου να ασχοληθεί γιατί ήμουν στο τσακ να τους γαμοσταυρήσω...
Αυτή δεν ασχολήθηκε και έτσι είναι μέχρι σήμερα...
Στο μεταξύ πήρα και ένα στρώμα από το ΙΚΕΑ με 160€ (γιατ τον ξενώνα) και σας πληροφορώ ότι είναι μακράν ποιοτικότερο και άνετο από το κρεμmedia strom!!! -
Παιδιά έχει αγοράσει κανείς στρώμα απ'το sleepy's? Έχει απ'όλες τις εταιρίες αλλά φτιάχνουν και δικά τους. Ένα από τα δικά τους που δοκίμασα μου άρεσε πολύ και ήταν και σε καλή τιμή, απλά δεν είναι γνωστό το brandname και αυτό είναι το μόνο που με κάνει διατακτικό. Αν έχει κανείς εμπειρία απ'το κατάστημα ας βοηθήσει.. thx!!
-
Αφού το δοκίμασες και είναι και φθηνό....μπούρλιαστο!!
-
Imperial strom exotic (πρεπει να χει μνημης,λατεξ,κοκοφοινικα κ ελατηριο)
Elite strom το temptation που χει λιγο tempur μεσα
Elite παλι το celebrity
Media strom το optimum silver
Και φυσικα το tempurΤι θα προτεινατε? στο εξοτικ κλινω...με τη σειρα που τα εβαλα
-
Εχω καταληξει στο exotic της imperial και στο temptation της elite!
Χιλια ευρω συν πλην και τα δυο. Η αποψη σας? επειγει...
ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ