-
Μου είχαν ανοίξει (ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερες ζημιές) το αυτοκίνητο γιατί η γυναίκα μου είχε ξεχάσει ένα μικρό τσαντάκι με καλλυντικά στη θέση του συνοδηγού. Τα βρήκα σκόρπια. Δεν τους άρεσαν.
-
Εδω και ενα χρονο ειχα και εγω τη βαση του GPS κολημμενη στο τζαμι , απο σημερα το πρωι την εβγαλα.... και απορώ πως δεν το ειχα σκεφτει ηδη
-
Το Φθινοπωρο μου προσπαθησαν να μου ανοιξουν το Punto, μεσα σε παρκινγκ κεντρου διασκεδασεως. (Δεν ειχε παρκαδορους, ηταν...'ελευθερο')
Η 'προσπαθεια' μαλιστα ηταν πολυ βιαιη, αφου δεν εσπασαν το τζαμι , αλλα τσαλακωσαν την πορτα προκειμενου να την ανοιξουν σα κονσερβα... (Ευτυχως δεν εσπασε τιποτα και εγινε σα καινουργια)
Στο αμαξι δεν υπηρχε τιποτα εκτεθειμενο, εκτος απο δυο θηκες με CD...
Προφανως οι δραστες υπεθεσαν πως μπορει να εχω καποιο αντικειμενο αξιας στο ντουλαπακι...Απο τοτε, το παντα αδειο ντουλαπακι, μενει ανοιχτο ωστε να φαινεται το μη περιεχομενο του.
Το r-cd και τα 'χαρτια', τα περνω μαζι μου...
Επισης, προτιμω να παρκαρω σε περιοχη με σχετικη κινηση και επαρκη φωτισμο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου είχαν ανοίξει (ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερες ζημιές) το αυτοκίνητο γιατί η γυναίκα μου είχε ξεχάσει ένα μικρό τσαντάκι με καλλυντικά στη θέση του συνοδηγού. Τα βρήκα σκόρπια. Δεν τους άρεσαν.ψιλοασχετο,αλλα μιας και ανεφερες γυναικες..
ηταν μια φορα ο πατερας μου στο δρομο και λιγα αυτοκινητα πισω του 2 τσαντακηδες πανω σε μηχανη σπανε το παραθυρο μιας νεαρης κοπελας σε ενα smart και της παιρνουν τη τσαντα απο το καθισμα του συνοδηγου.
αρχιζει να φωναζει αυτη, αλλα η μηχανη μεσα στην κινηση ειχε εξαφανιστει σε δευτερολεπτα.
κατεβαινει ο πατερας μου μαζι με κατι αλλους που τη βλεπουν να φωναζει και της λενε:
-ηρεμησε ειχες λεφτα,καρτες και ταυτοτητες μεσα??
-οχι, δεν ειχα τιποτα αξιας μεσα αλλα η τσαντα εκανε 500 ευρω!!! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μου είχαν ανοίξει (ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερες ζημιές) το αυτοκίνητο γιατί η γυναίκα μου είχε ξεχάσει ένα μικρό τσαντάκι με καλλυντικά στη θέση του συνοδηγού. Τα βρήκα σκόρπια. Δεν τους άρεσαν.
ψιλοασχετο,αλλα μιας και ανεφερες γυναικες..
ηταν μια φορα ο πατερας μου στο δρομο και λιγα αυτοκινητα πισω του 2 τσαντακηδες πανω σε μηχανη σπανε το παραθυρο μιας νεαρης κοπελας σε ενα smart και της παιρνουν τη τσαντα απο το καθισμα του συνοδηγου.
αρχιζει να φωναζει αυτη, αλλα η μηχανη μεσα στην κινηση ειχε εξαφανιστει σε δευτερολεπτα.
κατεβαινει ο πατερας μου μαζι με κατι αλλους που τη βλεπουν να φωναζει και της λενε:
-ηρεμησε ειχες λεφτα,καρτες και ταυτοτητες μεσα??
-οχι, δεν ειχα τιποτα αξιας μεσα αλλα η τσαντα εκανε 500 ευρω!!!Ας ξαναπάρει τώρα Louis Vuiton
-
Σαφώς και υπάρχει. Χωρίς το λουράκι ο 'φάκελος' είναι αρκετα κατω απο τα 500. Ή τουλάχιστον, ήταν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαφώς και υπάρχει. Χωρίς το λουράκι ο 'φάκελος' είναι αρκετα κατω απο τα 500. Ή τουλάχιστον, ήταν.Τόση πληροφόρηση ;
-
Μην το ψάχνεις, πληζ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαφώς και υπάρχει. Χωρίς το λουράκι ο 'φάκελος' είναι αρκετα κατω απο τα 500. Ή τουλάχιστον, ήταν.υπάρχει, υπάρχει... και μάλλον ο ντιριντίνος τα ξέρει καλά
αφού κάνει παρέα με τρέντηδες και τον χαλάσαμεπάντως για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πως πολλές από αυτές που φορούν πανάκριβες τσάντες, είναι τζαμπατζήδες... μα να μην έχει μέσα κανένα 200ευρω, καμιά χρυσή πιστωτική...? μόνο φαίνεσθαι είναι οι γυναίκες, ειδικά στις ηλικίες μέχρι 30. μέχρι να βρουν γαμπρό γερό (μπορεί και γέρο ) που να τους δώσει την golden card
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ας ξαναπάρει τώρα Louis Vuiton
Δεν υπάρχει Louis Vuiton με 500 μόνο ευρώ.....
υπαρχουν lv με 500 ευρω!!! και μεγαλες τσαντες οχι μονο μικρουλες...
τι μαθαινει κανεις απο την αδερφη του(ή οταν παει να κανει δωρα )...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σαφώς και υπάρχει. Χωρίς το λουράκι ο 'φάκελος' είναι αρκετα κατω απο τα 500. Ή τουλάχιστον, ήταν.
υπάρχει, υπάρχει... και μάλλον ο ντιριντίνος τα ξέρει καλά
αφού κάνει παρέα με τρέντηδες και τον χαλάσαμεMπα, δεν φταίτε εσείς γιαυτό.
-
Ακομα και 10λεπτα να εχεις αφησει σε εμφανες σημειο μπορει το πρεζονι να σου σπασει το αμαξι.
-
αυτη πχ ειναι του 500αρικου -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
υπάρχει, υπάρχει... και μάλλον ο ντιριντίνος τα ξέρει καλά
αφού κάνει παρέα με τρέντηδες και τον χαλάσαμεMπα, δεν φταίτε εσείς γιαυτό.
ωχ, εθεάθη μουσάτος ψηλός στην κορομηλά, να κοιτά βιτρίνες της λβ και να ψωνίζει για γνωστό αίσθημα?
ωχ, περαστικά στην τσέπη ρε Κωνσταντίνε...
-
Περασμένη ιστορία, ευτυχώς.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτη πχ ειναι του 500αρικουμια που αρχίσαμε την ανδική αυτή συζήτηση, να πω πως όλως τυχαίως σήμερα πέρασα από ένα κατάστημα aigner και είχε μια γμτ τσάντα με 499 ευρώ, από 800. πάρτε aigner. Η ποιότητα μετράει. Επίσης δεν σου σπάζουν τα τζάμια για να την πάρουν Και αυτοί που είναι να καταλάβουν από ποιότητα και χρήματα (γιατί υπάρχουν και άτομα που τις αγοράζουν μόνο για μόστρα και όχι για ποιότητα), θα το καταλάβουν. Αν είναι μπουρτζόβλαχος ο άλλος και ξέρει μόνο λβ κα ντι-εν-τζι, τότε δεν αξίζει να την αγοράσετε για να κάνετε μόστρα σε αυτόν
αν θέλετε γνώμη, αγοράστε τσάντα aigner με δέρμα από πόνυ... δεν υπάρχει ομορφότερη.
πολύ αρσενικό ποστ -
εντιτ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα πονυ δεν τα σκεφτεσαι;κρίμα είναι, αλλά είμαστε πολύ ζώα, όντως. και εγώ πρώτος από όλους.
-
εντιτ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα πονυ δεν τα σκεφτεσαι;
κρίμα είναι, αλλά είμαστε πολύ ζώα, όντως. και εγώ πρώτος από όλους.
To ' ' δεν το ειδες στο τελος;
το είδα, κατάλαβα ότι το έλεγες αστειευόμενος
με προσγείωσες λίγο...
αλλά δυστυχώς την αλήθεια δεν μπορώ να την παραβλέψω.
και πιστεύω πως είμαστε, και πως είμαι και εγώ.
Κινδυνεύει το αμάξι από διάρρηξη λόγω ύπαρξης βάσης GPS;