-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
οχι τον πασχο δεν τον ξερω ακομα προσωπικα , θα τον παω ομως βολτα καμια μερα να δει τι παει να πει κανονικο αυτοκινητο
(αφου πρωτα επισκευαστω )απλα εχει καταλαβει οτι ειμαι **ακομπλεξαριστος **και γαμω τα ατομα για αυτο με πειραζει
μετριόφρονά μου εσύ... :
Ε...ίσως τον δούμε κι αυτόν στον καφέ που λέγαμε για αργές Οκτώβρη
(ε...Πασχάλη? )ΥΓ:τώρα το έλαβα το πμ...δεν είχα λάβει τίποτα πριν
Δεν παιζει να ερθω να σας χαλασω το μιτινγκ..
1ον:Θα ειναι το ομορφοτερο απο ολα οποτε σαν ακομπλεξαριστοι που ειστε θα λετε μεν οτι νταξ ειναι ωραιο κλπ αλλα μεσα σας θα βραζετε..
2ον:Δεν θελω να κολλησει ιωση απο τας γερμανιας και να αρχισουν τα προβληματα με την 59... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειμαστε φιλοι με τον πασχο, απλα το παιδι ειναι λιγο παραστρατημενο γιατι του εδιναν κουτοχορτο απο το μπιμπερο του και προσπαθω να τον φερω στον ισιο δρομο κανοντας τον να νομιζει οτι αυτος με φερνει στον ισιο δρομοδεν υπαρχει καμια παρεξηγηση σε αυτο το θρεντ
έγραψες!!!
ΥΓ:το έχουμε κάνει λίγο 'pub' το topic???λέω εγώ τώρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
2ον:Δεν θελω να κολλησει ιωση απο τας γερμανιας και να αρχισουν τα προβληματα με την 59...
θα έρθουμε όλοι με καμμένους πολλαπλασιαστές για συμπαράσταση στον Qsis οπότε παραδόξως θα είσαι ο μόνος με αμάξι που θα δουλεύει σωστά.
Έλα γιατί κάποιος πρέπει να μας γυρίσει και σπίτια μας -
ειμαστε φιλοι με τον πασχο, απλα το παιδι ειναι λιγο παραστρατημενο γιατι του εδιναν κουτοχορτο απο το μπιμπερο του και προσπαθω να τον φερω στον ισιο δρομο κανοντας τον να νομιζει οτι αυτος με φερνει στον ισιο δρομοδεν υπαρχει καμια παρεξηγηση σε αυτο το θρεντ
Ακομα και στα λογια με αντιγραφεις ρε μπαγασα.. Γερμανοι..
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
2ον:Δεν θελω να κολλησει ιωση απο τας γερμανιας και να αρχισουν τα προβληματα με την 59...
θα έρθουμε όλοι με καμμένους πολλαπλασιαστές για συμπαράσταση στον Qsis οπότε παραδόξως θα είσαι ο μόνος με αμάξι που θα δουλεύει σωστά.
Έλα γιατί κάποιος πρέπει να μας γυρίσει και σπίτια μαςκατσε να δουμε ρε φιλε τι θα μας ξημερωσει αυριο...ελπιζω να ειναι μονο πολλαπλασιαστες και οχι τιποτα σοβαροτερο..
να θυμηθω να τους πω να μου κοιταξουν τη συμπιεση οπως μου ειπε ο θανιξ
ΥΓ ουτε εσυ εχεις αυτοκινητο ακομα? με το dsg τι εγινε?
Ακομα και στα λογια με αντιγραφεις ρε μπαγασα.. Γερμανοι..
ετσι ειμαστε εμεις οι γερμανοι
ελπιζω να μην αρχισω να σε αντιγραφω και στον αριθμο επισκεψεων στα συνεργεια
-
Pasxo τι αμαξι ακριβως εχεις?bravo?
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
:ysterical: Pasxo τι αμαξι ακριβως εχεις?bravo?ναι και τωρα που πηρε 159 (εστω και αν τη πηρε ο αδερφος του) νομιζει οτι τα προβληματα τελειωσαν..
ξεχνα ομως τον παραγοντα 'νεο, αδοκιμαστο μοτερ '
παλι καλα που το εβαλαν να στροφαρει μεχρι τις 6000 γιατι ποιος ξερει τι εκρηξεις θα γινονταν
α ρε πασχο ειστε οι βασιλιαδες του diesel (κυριως τετοια πουλατε ) και θα μπερδευτηκαν οι μηχανικοι σας οταν τον σχεδιαζαν και θα νομιζαν οτι και ο 1.75 προοριζεται για ταξι
-
:ysterical: Pasxo τι αμαξι ακριβως εχεις?bravo?
ναι και τωρα που πηρε 159 (εστω και αν τη πηρε ο αδερφος του) νομιζει οτι τα προβληματα τελειωσαν..
ξεχνα ομως τον παραγοντα 'νεο, αδοκιμαστο μοτερ '
παλι καλα που το εβαλαν να στροφαρει μεχρι τις 6000 γιατι ποιος ξερει τι εκρηξεις θα γινονταν
Aυτα δεν υπαρχουν για τους Ιταλους ...ολα ειναι φουλ αξιοπιστα,τα δικα μας τα περνανε απο κοσκινο...το εχω προσεξει παντως...για τον TCE της Ρενω δεν εχει κανει κανενας λογο αναξιοπιστιας(προς θεου μια χαρα μοτερ ειναι),στα γκολφ πριν ακομα βγουν ειχαν γινει πυροτεχνηματα!
-
ναι ρε τα ρενω μια χαρα αξιοπιστα ειναι
απλα μπορει καμια φορα τα γραναζια στα παραθυρα να ειναι πλαστικο του κωλου και να σπασουν , να μπει το λαδι της μηχανης στο νερο του ψυγειου και να εχεις ενα υπερθεαμα φραπε στο χωρο του νερου και φυσικα να καψεις κι εκει πολλαπλασιαστες -
ΥΓ ουτε εσυ εχεις αυτοκινητο ακομα? με το dsg τι εγινε?
εν αναμονή.28/9 (δηλαδή την άλλη Τρίτη) έχουμε ραντεβού για μετρήσεις μέσω vag com, αποστολή αυτών στο εργοστάσιο και απάντηση στις επόμενες 2-3 μέρες από τους τεχνικούς της Audi για το τι να κάνουμε.
Γενικά δηλαδή...έχουμε μέλλον.
Κατά τα άλλα, το αμάξι το έχω στα χέρια μου.Ο τύπος (προιστάμενος του service) μου είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιώ άφοβα το αμάξι, απλώς ότι θα πρέπει να deal with το 'κλώτσιμα' της εκκίνησης, που προσωπικά έζησα για 20.000km και έχω βρει τρόπο οδηγικά να το μετριάσω και να μη με ενοχλεί.
Συνεχίζω να πιστεύω πάντως ότι με ένα απλό υpdate στον εγκέφαλο του DSG, τα πράγματα θα λυθούν. (βλέπε παρόμοια περίπτωση με Q5 Stronic ).Πρόσφατα έκανα και κάτι ωραία ανοίγματα* με Golf IV 1.8T με 260 (σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη) άλογα.Στα ~230km/h σα να τον έφτανα ρε...λες και τερμάτιζε η 5η ταχύτητα (χτύπαγε κόφτη) και τον έφτανα ραγδαία, ενώ και στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις δεν μπορώ να πω ότι μου έφευγε τρελά...οι διαφορές ήταν φαντάσου σα να αργούσα να πατήσω το γκάζι...πολύ μικρές.Τώρα ή το δικό μου αμάξι γέννησε άλογα ή το δικό του δεν παίζει να μου έριχνε 100 άλογα
Ευτυχώς εγώ (Πάσχο) δεν 'έμεινα' μετά, οπότε (ακόμα) δεν μπορείς να μην τη λες κι εμένα.*εν κινήση γιατί ξεκίνησαν τα διαδοχικά ανοίγματα όταν του έκανα 'φώτα' (όχι επιθετικά...απλώς πήγαινα πιο γρήγορα και ήθελα να κρατήσω το ρυθμό μου) στα 120km/h ενώ αυτός πήγαινε με 100km/h και μάλλον τσίμπησε (από μόνος του ).
ελπιζω να μην αρχισω να σε αντιγραφω και στον αριθμο επισκεψεων στα συνεργεια
Εύχομαι να είναι πολλαπλασιαστής και τυχαίο γεγονός.
-
εσυ δεν εισαι μαμα?
-
εσυ δεν εισαι μαμα?εντελώς μαμά (εκτός από ένα φίλτρο στο εργοστασιακό φιλτροκούτι/παπά).
Τίποτα δηλαδή...εκτός κι αν θεωρείται βελτίωση το ότι βάζω 100στάρα
-
Τι εγινε βρε παιδια?Μια εβδομαδα εμεινα χωρις νετ λογω πλημμυρας και εγινε χαμος στο τοπικ.
Κατ αρχην κιουση σου ευχομαι γρηγορα να λυθουν ολα τα προβληματα με το τουτου σου ωστε να
εισαι ετοιμοπολεμος στον καφε αλλα και για να σε κερασω το τσαγακι σου χωρις τυψεις
Το ιδιο ευχομαι και για σενα Καβουρα για το δικο σου.
Παντως χωρις ιχνος διαθεσης να σας ριξω την διαθεση αυτο που εχω να πω ειναι να απολαμβανουμε
ολοι τα αμαξακια μας,που ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα αλλαξουμε,και τις στιγμες με τους δικους
μας ανθρωπους οι οποιες πραγματικα ειναι πολυτιμες.Προχτες 'εχασα' την μητερα μου και πραγματικα
θα εδινα σπιτια,αυτοκινητα και οτι αλλο θα μπορουσα για μια ακομα στιγμη μαζι της. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Προχτες 'εχασα' την μητερα μου και πραγματικα
θα εδινα σπιτια,αυτοκινητα και οτι αλλο θα μπορουσα για μια ακομα στιγμη μαζι της.συλλυπητηρια φιλε μου
οσο χαχας και ας σου φαινομαι σε καταλαβαινω παρα πολυ...
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
.Προχτες 'εχασα' την μητερα μου και πραγματικα
θα εδινα σπιτια,αυτοκινητα και οτι αλλο θα μπορουσα για μια ακομα στιγμη μαζι της.Φιλε μου κουραγιο και να εισαι γερος να την θυμασαι
Εχεις απολυτο δικιο ωρες ωρες χανουμε την πραγματικη αξια της ζωης
-
Συλληπητηρια φιλε μου,αργα η γρηγορα ολοι περναμε αυτο το δυσκολο σταδιο...Η ζωη συνεχιζεται
-
Συλλυπητήρια αν και οι λέξεις δεν λένε τίποτα για μια τέτοια απώλεια
Η ζωή συνεχίζεται όπως είπε και ο jntaras... -
Συλληπητηρια dum..
Οσο 'παιδακια' κι αν φαινομαστε ολα αυτα τα λεμε με διαθεση για χιουμορ και εννοειται οτι οπως ολα τα πραγματα για τα οποια τσακωνομαστε (ποδοσφαιρο,αυτοκινητα κλπ) ειναι απλα για να περναμε ευχαριστα την ωρα μας ξεφευγοντας απ τα προβληματα.
-
Συλλυπητηρια και απο εμενα. Ο jntaras νομιζω ειπε σοφες κουβεντες...
-
Σταύρο (dum), πραγματικά έχεις τα εγκάρδια συλληπητήρια μου.
Ξέρω πώς ό,τι και να σου γράψω δεν θα βοηθήσει,γι'αυτό θα αρκεστώ στην 1η μου φράση.Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οσο 'παιδακια' κι αν φαινομαστε ολα αυτα τα λεμε με διαθεση για χιουμορ και εννοειται οτι οπως ολα τα πραγματα για τα οποια τσακωνομαστε (ποδοσφαιρο,αυτοκινητα κλπ) ειναι απλα για να περναμε ευχαριστα την ωρα μας ξεφευγοντας απ τα προβληματα.+1
Κάνουμε χαβαλέ εκεί που πρέπει και ξέρουμε (πιστεύω) που είναι τα όρια του χαβαλέ και που ξεκινάνε τα καραγκιοζιλίκια.Και για να αλαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα:
ναι ρε συ...Έλειψες και εδώ παραλίγο θα είχαμε και μάχη σώμα με σώμα QsisVTS vs Pasxos.
AUDI S3