-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
τι μου συμβαινει?
πούρεψες
Καιρός είναι να δώσεις και το S3 ...
σε μένα για ανταλλακτικά!!! μιας που εγώ θα τα χρειαστώ με το κυνήγι που του κάνω...
-
Qsis ασ' τους να λενε εμενα μου αρεσουν πολυ τα καθισματα σου απλα μια φορα το μηνα ή το 2μηνο ριξε καμια περιποιηση, κανα καθαρισμα μην γινει γκρι το δερμα στο σημειο που ειναι ανοιχτοχρωμο...
Αληθεια , ποσο πηγαινουν τα extra Recaro bucket (σαν του RS4...)? -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Qsis ασ' τους να λενε εμενα μου αρεσουν πολυ τα καθισματα σου απλα μια φορα το μηνα ή το 2μηνο ριξε καμια περιποιηση, κανα καθαρισμα μην γινει γκρι το δερμα στο σημειο που ειναι ανοιχτοχρωμο...
Αληθεια , ποσο πηγαινουν τα extra Recaro bucket (σαν του RS4...)?σε ευχαριστω
δεν ειναι τελειως ασπρα ειναι απο τη φυση τους γκρι
για ασημι τα πουλαει η audiτους ριχνω αλοιφη ολη την ωρα, πρεπει να εχω ριξει πανω απο 2 λιτρα αυτα τα 2 χρονια
τα recaro κανουν 4500, ΟΜΩΣ πριν φρικαρεις με αυτα τα λεφτα ντυνουν με μαυρο δερμα και τα πισω καθισματα και βαζουν μαυρο δερμα στις πορτες μπρος και πισω
στο s3 ο,τι βλεπεις μαυρο για να καταλαβεις ειναι στανταρ (στανταρ ημιδερματινα , ισχυει και στα πισω καθισματα)
το μεσαιο το ασπρο ειναι στην ουσια το εξτρα και το χρεωθηκα γυρω στα 2500 χιλιαρικα (για αυτο και τα κιλα αλοιφης )αρα με τα 4500 αλλαζεις το καθισμα μεν , αλλα γεμιζεις παντου με μαυρο δερμα για αυτο και τετοια τιμη
οταν πηγα να παρω τιμη ρωτησα για αυτα..
μου πεταξαν ενα 4μηνες+ παραδοση αν τα εβαζα, μου ειπαν και τη τιμη εκεινη την ωρα και κοντεψα να πνιγω (γιατι νομιζα οτι μετα θα επρεπε να δωσω κι αλλα για να βαλω δερμα πισω, παρεξηγηση, χαζουλης ) και δεν το συζητησα περεταιρω
στην ουσια θα επρεπε να δωσω αλλα 2Κ απο αυτα που εδωσα για το ασπρο/ασημι και θα ειχα ρεκαρο, αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να περιμενω τοσο
παντως κι ας μην τους φαινεται στο ματι εχουν καλη στηριξη και πολυ καλυτερη απο τα στανταρ recaro του προηγουμενου s3
(αυτο μου το ειπε φιλος μου που το εχει οταν οδηγησε το δικο μου) -
Εμενα και τα στανταρ καθισματα του μια χαρα καθισματαρες μου φαινονται! Και αν δεν ειναι και τοσο κ@υλοπιστονος ο κατοχος ή ειναι πανω απο 25-27 χρονων καλυτερα τα στανταρ...Πολυ πιο ανετα για ενα ταξιδακι...Αλλα οπως και να το κανεις για εμας τους πιτσιρικαδες ειναι φετιχ τα Recaro! Παντως δεν με φρικαρει τοσο η τιμη...Αν σκεφτεις οτι η Peugeot ζηταει για ενα καινουργιο ζευγος Recaro απο RC πενατψηφιο νουμερο που αρχιζει απο 5! Tουλαχιστον στο S3 το κοστος ειναι εναρμονισμενο με το κοστος του αυτοκινητου...By the way μιας και πιασαμε καθισματοσυζητηση...Ξερεις ποσο πουλαει η ταπεινη και ποταπη Citroen τον σκελετο μονο απο καθε ενα απο τα μπροστινα αστεια καθισματα του C2...?
750€!!! Για εναν μονο ΣΚΕΛΕΤΟ καθισματος χωρις airbag και υφασμα-μαξιλαρι! -
ε τοτε μια χαρα χρεωνει η audi
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω τα δειχνουν στο site της recaro , η ιδια η audi δεν θελει να γραφει πανω recaro το καθισμα οπως εκανε στο προηγουμενο s3 ή οπως εχω δει να συμβαινει σε τοσες αλλες εταιρειες μεταξυ των οποιων και η porscheπολυ ντιβες την εχουν δει
τα καθισματα του c2 ειναι πουτανιαρικα
και ευτυχως που εχουν λαβες να ρυθμιζεις τη κλιση τους και δεξια και αριστερα γιατι στο καθισμα του οδηγου η μια απο τις 2 εχει φυγει (και δε τη βρισκω ) και δε θα μπορουσα να ριχνω το καθισμα μου
μπουρδελακι, αλλα το αγαπω κι αυτο
-
Καλα κανει...Κι εγω αν ειχα RS4 ή S3 δεν θα ηθελα να γραφει Recaro λες και ειναι aftermarket...Τωρα αν ειχα π.χ. Golf R32 που ξερω οτι τα παιρνει κι αυτο σαν extra ε δεν θα ενδιεφερε και τοσο! Για το ματζαφλαρι που σου εφυγε απο το C2 πρεπει να εχω ενα spare πεταμενο καπου αν θυμαμαι καλα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ε τοτε μια χαρα χρεωνει η audi
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω τα δειχνουν στο site της recaro , η ιδια η audi δεν θελει να γραφει πανω recaro το καθισμα οπως εκανε στο προηγουμενο s3 ή οπως εχω δει να συμβαινει σε τοσες αλλες εταιρειες μεταξυ των οποιων και η porscheπολυ ντιβες την εχουν δει
τα καθισματα του c2 ειναι πουτανιαρικα
και ευτυχως που εχουν λαβες να ρυθμιζεις τη κλιση τους και δεξια και αριστερα γιατι στο καθισμα του οδηγου η μια απο τις 2 εχει φυγει (και δε τη βρισκω ) και δε θα μπορουσα να ριχνω το καθισμα μου
μπουρδελακι, αλλα το αγαπω κι αυτο
και αυτά που έχει πάνω του το S3 Recaro είναι νομίζω, όπως σε πολλές περιπτώσεις ακριβών προιόντων όπου δεν θέλει ο κατασκευαστής να φαίνεται το όνομα του άλλου, δήθεν γιατί έχει κάνει ειδικές προδιαγραφές και τις έχει ζητήσει π.χ. από την Recaro...
Απλά τα άλλα είναι ημι-αγωνιστικά, με αποτέλεσμα σε ένα μαυρο που μου είχε δώσει για test-drive αντιπρόσωπος που τα φόραγε, έκανα βόλτα 20λεπτών και πιαστηκε ο κώλος μου... δεν είναι για ταξίδι, αλλά για λίγα στροφιλίκια και μετά σπίτι στον καναπέ!
το ίδιο συμβαίνει με την Porsche και την Mercedes-Benz, έχουν συμβάσεις κατασκευής με τις Recaro, Brembo, Bilstein αλλά δεν φάινεται στο τελικό προιόν. Στα αμορτισέρ είναι πιο εύκολο από την αυτοκόλλητη ταμπελίτσα, στα καθίσματα και τα φρένα ψάξε βρές!
-
εννοεις τα εξτρα οχι τα κανονικα , ετσι δεν ειναι?
τα εξτρα ειναι ρεκαρο τα εχουν στο site τους http://www.recaro.com/index.php?id=3287 ... tml%3F&L=2
(εκει δειχνει κι αλλα αυτοκινητα στα οποια βαζουν καθισματα , οπως carrera gt)η audi δε το αναφερει πουθενα
επισης δε θυμαμαι αν αυτα τα καθισματα εχουν πλευρικους αεροσακους
νομιζω πως οχι -
παντως κι ας μην τους φαινεται στο ματι εχουν καλη στηριξη και πολυ καλυτερη απο τα στανταρ recaro του προηγουμενου s3
(αυτο μου το ειπε φιλος μου που το εχει οταν οδηγησε το δικο μου)Διαφωνώ δεν έχουν πολύ καλύτερη στήριξη από τα standard recaro του προηγούενου s3.
Σε κάποια μοντέλα εώς πριν από 2 χρόνια (Α4, Α6, allroad) αυτά που φοράει το S3 τώρα προσφέρονταν σαν sport καθίσματα και τα Recaro σαν extra ένα σκαλί πιο πάνω και έχουν πολύ διαφορά στην στήριξη, υπερ του recaro φυσικά. Επιπλέον στα recaro extra ήταν καλύτερη η στηριξη και για τους πίσω καθώς και εκεί είναι διαφορετικά τα καθίσματα -
πισω στο παλιο s3 οπως και στο τωρινο αν δε βαλεις ζωνουλα φευγεις δεξια αριστερα
εγω δεν ειπα τη δικη μου γνωμη, απλα μετεφερα τη γνωμη ατομου που εχει κανει πανω απο 100.000 χλμ με το προηγουμενο s3 αφου εκανε απλα μια βολτα 20+ χλμ σε γρηγορη διαδρομη με στροφες οδηγωντας το δικο μου
τωρα τι να σου πω..
δε θα ελεγα παντως οτι στα καθισματα μου σφηνωνεις/κουμπωνεις κτλ (οπως σε ενα clio rs, καμια σχεση!) θα ελεγα οτι εχουν αξιοπρεπεστατη στηριξη παραμενοντας πολυ ανετα
ισως επειδη ειμαι και 90 κιλα σφηνωνω πιο ευκολα τι να σου πω
ας μας πει ο vellerefontis που ειχε και τα 2 s3
-
Δεν πιστέυω ότι όταν διέθετε ταυτόχρονα αυτά τα καθίσματα για κάποια μοντέλα η audi δεν υπήρχε λόγος που τιμολογούσε πολύ ακριβότερα τα Recaro
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Εμενα και τα στανταρ καθισματα του μια χαρα καθισματαρες μου φαινονται! Και αν δεν ειναι και τοσο κ@υλοπιστονος ο κατοχος ή ειναι πανω απο 25-27 χρονων καλυτερα τα στανταρ...Πολυ πιο ανετα για ενα ταξιδακι...Αλλα οπως και να το κανεις για εμας τους πιτσιρικαδες ειναι φετιχ τα Recaro! Παντως δεν με φρικαρει τοσο η τιμη...Αν σκεφτεις οτι η Peugeot ζηταει για ενα καινουργιο ζευγος Recaro απο RC πενατψηφιο νουμερο που αρχιζει απο 5! Tουλαχιστον στο S3 το κοστος ειναι εναρμονισμενο με το κοστος του αυτοκινητου...By the way μιας και πιασαμε καθισματοσυζητηση...Ξερεις ποσο πουλαει η ταπεινη και ποταπη Citroen τον σκελετο μονο απο καθε ενα απο τα μπροστινα αστεια καθισματα του C2...?
750€!!! Για εναν μονο ΣΚΕΛΕΤΟ καθισματος χωρις airbag και υφασμα-μαξιλαρι!Τα ανταλακτικα παντα ειναι πολυ ακριβα και δεν εχουν καμια σχεση με το να βαλεις εξτρα εξοπλισμο στην γραμμη παραγωγης
-
χθες το απογευμα οδηγησα το S3 με stronic , και το ΤΤS με χειροκινητο κιβωτιο.
σαφως ποιο σπορ το ΤΤS , η τετρακινηση εστω και με χαλντεξ δουλευει πολυ καλα και στα δυο , εμφανως μεγαλυτερα τα περιθωρια μεσα στην στροφη σε σχεση με το προσθοκινητο ΤΤ μου αρκει βεβαια να μην φοβηθεις και να μεινεις στο γκαζι.
μοτερ εξαιρετικα , ο θορυβος στο ΤΤS και το stronic στο S3 καυλα.... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν πιστέυω ότι όταν διέθετε ταυτόχρονα αυτά τα καθίσματα για κάποια μοντέλα η audi δεν υπήρχε λόγος που τιμολογούσε πολύ ακριβότερα τα Recaroμα εγω δε σου συγκρινω τα τωρινα ρεκαρο με τα τωρινα απλα, σου συγκρινω τα τωρινα απλα με τα τοτε ρεκαρο
αποκλειεις δηλαδη την προοδο?
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
σαφως ποιο σπορ το ΤΤS , η τετρακινηση εστω και με χαλντεξ δουλευει πολυ καλα και στα δυο , εμφανως μεγαλυτερα τα περιθωρια μεσα στην στροφη σε σχεση με το προσθοκινητο ΤΤ μου αρκει βεβαια να μην φοβηθεις και να μεινεις στο γκαζι.
μοτερ εξαιρετικα , ο θορυβος στο ΤΤS και το stronic στο S3 καυλα....πως τα βρηκες και τα 2 μαζι? σε αντιπροσωπεια?
ειναι θεικο το ΤΤ που ειναι πιο ελαφρυ και καλοζυγισμενο και σιγουρα αξιζει τα παραπανω χρηματα
αυτο που λες για τη στροφες και το να μεινεις στο γκαζι το προσυπογραφω
οσο για το χαλντεξ το θεμα ειναι να κανει τη δουλεια , αλλωστε υπαρχουν παρα πολλα (πολυ πιο ) σπορ 4κινητα που δεν εχουν κεντρικο διαφορικο
-
μοτερ εξαιρετικα , ο θορυβος στο ΤΤS και το stronic στο S3 καυλα....πως τα βρηκες και τα 2 μαζι? σε αντιπροσωπεια?
ειναι θεικο το ΤΤ που ειναι πιο ελαφρυ και καλοζυγισμενο και σιγουρα αξιζει τα παραπανω χρηματα
αυτο που λες για τη στροφες και το να μεινεις στο γκαζι το προσυπογραφω
οσο για το χαλντεξ το θεμα ειναι να κανει τη δουλεια , αλλωστε υπαρχουν παρα πολλα (πολυ πιο ) σπορ 4κινητα που δεν εχουν κεντρικο διαφορικο
ναι με την ευκαιρια των 100 χρονων της AUDI εχουν κατεβει και θα ειναι εδω μεχρι και την κυριακη επιπλεον το S5 (θα το οδηγησω και αυτο) το φοβερο R8 και το τερας RS6.
οι πλακες που μπορεις να κανεις με το RS6 σε ανυποψιαστους ειναι σιγουρα για βιντεακι -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
(αυτο μου το ειπε φιλος μου που το εχει οταν οδηγησε το δικο μου)Διαφωνώ δεν έχουν πολύ καλύτερη στήριξη από τα standard recaro του προηγούενου s3.
Σε κάποια μοντέλα εώς πριν από 2 χρόνια (Α4, Α6, allroad) αυτά που φοράει το S3 τώρα προσφέρονταν σαν sport καθίσματα και τα Recaro σαν extra ένα σκαλί πιο πάνω και έχουν πολύ διαφορά στην στήριξη, υπερ του recaro φυσικά. Επιπλέον στα recaro extra ήταν καλύτερη η στηριξη και για τους πίσω καθώς και εκεί είναι διαφορετικά τα καθίσματακι όμως έχουν καλύτερη στήριξη τα σημερινά απλά από τα παλιά Recaro, εξάλλου, όπως είπα και πιο πάνω και τα τωρινά απλά Recaro είναι... όλα τα sport καθίσματα σε Audi είναι φτιαγμένα και σχεδιασμένα από Recaro + Audi!
Είχα και το πρώτο S3 και έχω το τωρινό όπου η στήριξη των νέων είναι στον σκελετό του σώματος, δηλαδή πιάνει λεκάνη και ωμοπλάτες πριν στρίψει το αυτοκίνητο ενώ τα παλιά standard (Recaro) έπιαναν τα μπούτια και τα πλευρά όταν έστριβες σε κλειστές στροφές... Καμία σχέση με τα σημερινά extra Recaro που είναι για πίστα!
πάντως ένα και μοναδικό το δικό μου επόμενο βήμα. Μετά από πολύ σκέψη, το TT RS! κλειστό... Αν θέλετε συζητάμε και για τα extra τα οποία έχω σκεφτεί ένα προς ένα!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Σε κάποια μοντέλα εώς πριν από 2 χρόνια (Α4, Α6, allroad) αυτά που φοράει το S3 τώρα προσφέρονταν σαν sport καθίσματα και τα Recaro σαν extra ένα σκαλί πιο πάνω και έχουν πολύ διαφορά στην στήριξη, υπερ του recaro φυσικά. Επιπλέον στα recaro extra ήταν καλύτερη η στηριξη και για τους πίσω καθώς και εκεί είναι διαφορετικά τα καθίσματακι όμως έχουν καλύτερη στήριξη τα σημερινά απλά από τα παλιά Recaro, εξάλλου, όπως είπα και πιο πάνω και τα τωρινά απλά Recaro είναι... όλα τα sport καθίσματα σε Audi είναι φτιαγμένα και σχεδιασμένα από Recaro + Audi!
Είχα και το πρώτο S3 και έχω το τωρινό όπου η στήριξη των νέων είναι στον σκελετό του σώματος, δηλαδή πιάνει λεκάνη και ωμοπλάτες πριν στρίψει το αυτοκίνητο ενώ τα παλιά standard (Recaro) έπιαναν τα μπούτια και τα πλευρά όταν έστριβες σε κλειστές στροφές... Καμία σχέση με τα σημερινά extra Recaro που είναι για πίστα!
πάντως ένα και μοναδικό το δικό μου επόμενο βήμα. Μετά από πολύ σκέψη, το TT RS! κλειστό... Αν θέλετε συζητάμε και για τα extra τα οποία έχω σκεφτεί ένα προς ένα!
Παίδες πριν βγει το καινούργιο S3, το 2006 και το 2007 στα Α4,Α6, Allroad στις επιλογές καθισμάτων υπήρχε το απλό, το sport (που είναι αυτό που έχουν τώρα τα μαμά S3) και τα Recaro που ήταν τα Recaro του απερχόμενου τότε S3.
Tα Recaro σαν επιλογή έπρεπε υποχρεωτικά να είναι ηλεκτρικα και απέιχαν στην σημαντικά στην τιμη από τα sport.
Δεν ξέρω πόσα κιλά έιστε αλλά εγώ στη σύγκριση βρίσκω τα Recaro καλύτερα. -
-
καλα εγω δε μιλαω αν δε τα ξαναδω ολα απο κοντα, αλλα για να μου το χουν πει 2 (πλεον) κατοχοι παλιων s3 πιστευεω οτι κατι θα ξερουν περισσοτερο απο μενα..
ο φιλος μου που μου το ανεφερε πρωτη φορα παντως ειναι παρα πολυ αδυνατος
**
@ vellerefontis**, το ΤΤRS ειναι πολυ δυσκολη αγορα, παρα πολλα λεφτα
εγω προσωπικα θα κοιτουσα στα ιδια λεφτα s4 και ας εχανα σε γκαζι πιστευω οτι παιρνεις κλασεις ανωτερο αυτοκινητο περα απο τις οποιες επιδοσειςκαι ειναι και κουκλι το Α5 ειναι αμαξαρα!!!
με βελτιωση (μιας και τα πειραζεις) σε κομπρεσσορατο δεν ξερω τι παιζει
AUDI S3