-
Το συγκεκριμενο μαζι με το παρακατω ασπρο σκαθαρι, ειναι πλαστικα, κλιμακας 1προς 43, αγορασμενα απο την plastimodelismo στην Ιπποκρατους πριν 2 χρονια,εχει φερει μια σειρα με μικρα japan mini cars.
-
Uploaded with ImageShack.us
Kαλησπερα παιδια,σορυ αλλα ημουν και ειμαι με ισχυρη ιωση απο την Δευτερα το βραδυ.
Κατι παρελαβα....
DE TOMASO PANTERA BY KYOSHO 1:18 -
Uploaded with ImageShack.usLOTUS 49 BY EXOTO 1:18
Εχω ανεβασει και στο αλλο σαιτ και αλλες φωτο με λεπτομερειες. -
-
Uploaded with ImageShack.usMCLAREN P1 BY TECNOMODEL.
-
-
Uploaded with ImageShack.usPORSCHE 959/50 BY TRUESCALE.RESIN 1:18
-
-
Kαλησπερα παιδια,σορυ αλλα ημουν και ειμαι με ισχυρη ιωση απο την Δευτερα το βραδυ.
Κατι παρελαβα....
DE TOMASO PANTERA BY KYOSHO 1:18@antkots, η συλλογή σου είναι εκπληκτική και για διεθνή επίπεδα
. Τα μη κλασικά μοντέλα, μπορείς να τα ανεβάζεις κι εδώ: viewtopic.php?f=5&t=9617&p=2890824&hilit=%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B1#p2890824
Πρέπει να απέκτησες το Pantera μόλις πρωτοκυκλοφόρησε. Μήπως είναι εύκολο να βάλεις και φωτογραφίες από τον κινητήρα, γιατί δεν έχω δει πουθενά και στα τελευταία μοντέλα τα έχει χαλάσει λίγο η kyosho. -
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,οντως απεκτησα το Pantera απο τους πρωτους αλλα ο κινητηρας του ειναι σκετη απογοητευση οπως και ολα τα συγχρονα Kyosho.
Ειναι κατασκευαστικη ντροπη θα ελεγα οι κινητηρες αυτης της εταιρειας πλεον.
Στο ιδιο κατασκευαστικο επιπεδο ανηκουν πλεον και τα Minichamps,τα θεωρω 'κακα'μοντελα.
Ερχονται καινουργια μοντελακια μαλλον την αλλη εβδομαδα (δυνατα μοντελα).
Θα τα απολαυσουμε συντομα. -
Δεν μπορω να βρω μεσα στο φορουμ αυτην την κατηγορια που μου δειχνεις,που μπορω να ψαξω?
Τι επικεφαλιδα εχει το θεμα?
Σε ευχαριστω πολυ. -
Ο χρήστης antkots έγραψε:
Δεν μπορω να βρω μεσα στο φορουμ αυτην την κατηγορια που μου δειχνεις,που μπορω να ψαξω?
Τι επικεφαλιδα εχει το θεμα?
Σε ευχαριστω πολυ.Το νήμα λέγεται Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές, είναι στο «Περί αυτοκίνησης».
Δυστυχώς για την kyosho η ποιότητα πέφτει και οι τιμές ανεβαίνουν. Για την minichmaps, όπως τα λες, από κορυφαία μοντέλα κάποτε, κατάντησε να βγάζει πλαστικά τούβλα στην ίδια τιμή.. -
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Τελικα που ανεβαζουμε μοντελα,εδω η εκει?
Οντως φιλε μου οπως τα λες ειναι ...........'πλαστικα τουβλα' και απο τιμες....εξωφρενικες.
Ενα παραδειγμα ειναι η MCLAREN MP4 BY MINICHAMPS,το μοντελο κοστιζει γυρω στα 170ε και ειναι απαραδεκτο....μεσα εξω!!!!!!
Ειναι σκετη απογοητευση και οι δυο αυτες εταιρειες. -
Ο χρήστης antkots έγραψε:
Τελικα που ανεβαζουμε μοντελα,εδω η εκει?
Kι εδώ (κυρίως κλασικά) κι εκεί (τα πάντα)!
-
Εν αναμονη αμεσης παραλαβης.....MR : LAMBO VENENO (η γκρι GENEVA SHOW),URUS (BLACK), TECNOMODEL : ASTON MARTIN ZAGATO & VANQUISH & SPARK : PORSCHE 911 SC 3.0 AFRICAN SAFARI & PARAGON : ROLLS ROYCE PHANTOM V.
Αναμενω επισεις και δυο μοντελα τα οποια εστειλα προς επισκευη : LAMBO murcielago BY MR & FRONTIART : PORSCHE 911 4.0 LT.
Τωρα τα αλλα ...κατι OTTO,GT SPIRIT κλπ αυτα ερχονται συνεχως....... -
Αρα μαλλον παμε κατα εκει.......
-
1:10 Michele Conti model of a 1961 Maserati 3500GT (£10,000)
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
1:10 Michele Conti model of a 1961 Maserati 3500GT(£10,000)
Σωστα το διαβαζω; Δεκα χιλιαδες λιρες; Τα χαπια μου και γρηγορα.....
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
1:10 Michele Conti model of a 1961 Maserati 3500GT (£10,000)
http://www.conticollector.com/index.htmΕίναι και με πατίνα ή μου φαίνεται
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων