-
Εγώ έχω πάρει ένα φίλτρο Brita από το Praktiker (55ευρώ), του οποίου το φίλτρο θέλει άλλαγμα, όποτε ανάψει το αντίστοιχο λαμπάκι κόκκινο επάνω στο φίλτρο (περίπου 4 μήνες πήρε εμένα) το οποίο έχει περίπου 40 ευρώ... καθόλου άσχημα, και το νερό είναι η μέρα με τη νύχτα με αυτό που πίναμε πριν! Το καταλαβαίνεις και στην γεύση...όπου αν πιώ τώρα από την βρύση, και ειδικα ζεστό...μου φαίνεται απαίσιο! Επίσης, επειδή βράζουμε νεράκι για την μπεμπούλα μας, βλέπουμε τεράστια διαφορά στα άλλατα που σχηματίζονται στο κατσαρολάκι!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Εγώ έχω πάρει ένα φίλτρο Brita από το Praktiker (55ευρώ), του οποίου το φίλτρο θέλει άλλαγμα, όποτε ανάψει το αντίστοιχο λαμπάκι κόκκινο επάνω στο φίλτρο (περίπου 4 μήνες πήρε εμένα) το οποίο έχει περίπου 40 ευρώ... καθόλου άσχημα, και το νερό είναι η μέρα με τη νύχτα με αυτό που πίναμε πριν! Το καταλαβαίνεις και στην γεύση...όπου αν πιώ τώρα από την βρύση, και ειδικα ζεστό...μου φαίνεται απαίσιο! Επίσης, επειδή βράζουμε νεράκι για την μπεμπούλα μας, βλέπουμε τεράστια διαφορά στα άλλατα που σχηματίζονται στο κατσαρολάκι!Λένε ότι πρέπει να υπάρχει και διαφορά στο μαγείρεμα & στα ροφήματα
-
Ξέρει κανείς κάπου για ανάλυση νερού πάνω στον άξονα Μεταμόρφωση - Άγιος Στέφανος - Ωρωπός;
(με ενδιαφέρει ανάλυση και του νερού του Ωρωπού )
-
Blackstone;
-
Μεταμορφωση και Αγιος Στεφανος παιρνουν νερο απο ΕΥΔΑΠ.Ο Ορωπος εχει αποδεδειγμενα εξασθενες χρωμιο(οχι σε ολα τα σημεια)
Οσο για αναλυσεις στελνεις δειγμα ΙΓΜΕ -
ΙΓΜΕ ;
Δηλαδή εδώ http://www.igme.gr/grmain.htm ;Διαδικασία, κόστος ;
-
Το ΙΓΜΕ εχει πολλα παραρτηματα
Εργαστηριο αναλυσεως νερων
1ο χλμ λεωφ Μαρκοπουλου Παιανια
τηλ 210 6640376,
πληροφοριες:κυρ Γκιντωνη
Απο κοστος δεν ξερω να σου πω. -
Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις! (Moderetor)
-
Τελικα εχει κανει κανεις την διαδικασια αναλυσης;
-
παιδιά πάντως γενικά επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα ως χημ.μηχανικός καλύτερα να ψάχνετε για τεχνικές εταιρίες που ασχολούνται με επεξεργασια νερού και όχι με εμπορικές οι οποίες απλά εισάγουν με στόχο να πουλήσουν...Δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις ούτε έτοιμα προβλήματα στο νερό..κάθε περιοχή έχει άλλο πρόβλημα.Δεν υπάρχει απόλυτα καλό φίλτρο χωρίς να γνωρίζεις το πρόβλημα...οι τιμές κάποιων φίλτρων είναι ιδιαίτερα υπερβολικές χωρίς να αντιστοιχούν στην ποιότητα τους....όσο για έναν φίλο που είπε οτι με 30-40 ευρώ κάνεις την δουλειά σου...Με ένα πρόγραμμα των 50 ευρώ στο αμαξι σου, θα πίστευες οτι θα κάνεις δουλειά????
-
α και κάτι άλλο...διάβασα κάπου οτι κάποια ρώτησε το γιατρό της..ο γιατρός είναι για να μας πέρνει την πίεση και να κοιτάει την χολιστερίνη....για το νερό πάμε σε χημικούς...απο γιατρό έχω ακούσει ακόμα και οτι το χλώριο κάνει καλό...θα πηγαίνατε ποτέ το αμάξι σας σε αρχιτέκτονα????? απλά επειδή είναι μηχανικός??
-
Ο χρήστης pitouras έγραψε:
α και κάτι άλλο...διάβασα κάπου οτι κάποια ρώτησε το γιατρό της..ο γιατρός είναι για να μας πέρνει την πίεση και να κοιτάει την χολιστερίνη....για το νερό πάμε σε χημικούς...απο γιατρό έχω ακούσει ακόμα και οτι το χλώριο κάνει καλό...θα πηγαίνατε ποτέ το αμάξι σας σε αρχιτέκτονα????? απλά επειδή είναι μηχανικός??Αυτο το σχολιασαμε ηδη, ηταν κρυμμένη διαφημιση και τιποτα αλλο,εννοειται οτι δεν ρωτησε κανενα γιατρο και οτι ο γιατρος δεν ειχε καμια αρμοδιοτητα να βγαλει πορισμα για το εαν 'το φιλτρο ειναι το καλυτερο στον κοσμο'
-
Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις! (Moderetor)
-
δεν διαφημιζω το espring, απλα το εχω εδω και αρκετα χρονια και ενημερωνω οτι ειναι παρα πολυ καλο, συγκριτικα με κατι αλλα.
-
Ειτε τεχνικες εταιριες ειτε εμπορικες εταιριες η επεξεργασια Ποσιμου Νερου γνεται με φιλτρα.Το βασικο κριτηριο επιλογης ειναι η αξιοπιστια των εταιριων που κατασκευαζουν τα φιλτρα και των αντιπροσωπων τους.
Αναλογα με τα προβληματα του νερου γινεται και ο συνδυασμος των Φιλτρων/Συστηματων Επεξεργασιας Νερου
Ευθυνη του αντιπροσωπου η της τεχνικης εταιριας ειναι να σας προτεινει τη σωστη λυση για να εχετε καθαρο νερο
Αξιοπιστα φιλτρα συνοδευονται απο τεχνικα εγχειριδια
Πιστοποιητικα του αρμοδιου φορεα της χωρας κατασκευης
NSF/ANSI http://www.nsf.org/Certified/Common/Company.asp?CompanyName=Multi-Pure&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTU
ISO/IEC http://www.nsf.org/regulatory/about_regulatory/accreditations.asp
California department of public Health Certitication http://www.multipureco.com/Cert03-1569-MP880-030522.pdf
Product Performance Data Sheet (NSF) http://www.multipureco.com/br170.pdf
Στα οποια αναλυτικα φαινεται τι αφαιρουν απο το νερο και σε τι ποσοστο -
Με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δινουν φιλτρο για διαφημιστικους λογους το οποιο απο 1200 ευρο το δινουν 120. Μου μυριζει κομπινα. Γνωριζει κανεις τιποτα?
-
Τι Φιλτρο?Του παπα?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Τι Φιλτρο?Του παπα?Φιλτρο νερου. Λεει κανει 95 το φιλτρο και δωρεαν η εγκατασταση του μηχανηματος
-
Φιλτρο νερου?ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Για εκεινα εκει...Μην το βαλεις καθολου...Καθε τοσο θα χρειαζεται αλλαγη το φιλτρο...Καλυτερα να αγοραζεις 6αδες με νερα εμιφαλομενα..Εμεις αυτο κανουμε...
-
Φίλτρα νερού στο σπίτι (απλα, αντίστροφης όσμωσης, κλπ)