-
Αυτό το νήμα δημιουργήθηκε για να μας γλιτώσει από τα άπειρα off-topic μηνύματα ώστε να έχουμε όλοι ένα χώρο για να ξεκατινιαζόμαστε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Ξεκινάω εγώ λοιπόν:
Μόνο οι Ιταλοί γνωρίζουν από πραγματικά αυτοκίνητα. Οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ας μείνουν οι Γερμανοί στα τανκς και οι Ιάπωνες στα κομπιούτερ.
-
Αυτό το νήμα δημιουργήθηκε για να μας γλιτώσει από τα άπειρα off-topic μηνύματα ώστε να έχουμε όλοι ένα χώρο για να ξεκατινιαζόμαστε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Ξεκινάω εγώ λοιπόν:
Μόνο οι Ιταλοί γνωρίζουν από πραγματικά αυτοκίνητα. Οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ας μείνουν οι Γερμανοί στα τανκς και οι Ιάπωνες στα κομπιούτερ.
-
-
Μήπως να κλειδωθεί από τώρα.....
-
H Γαλλια?
-
Εγώ πάλι λέω Dodge Challenger και burgers, από τους μεγαλύτερους καλοπερασάκηδες του πλανήτη
-
Σα να μην υπάρχει...
-
Γιατί να κλειδωθεί; Δεν είναι ανθυγιεινό να δηλώνει ο καθένας τις προτιμήσεις του. Το αντίθετο θα έλεγα. Προτιμάμε τα off-topic; Διαφωνώ με κάποιον δεν σημαίνει ότι τον απορρίπτω και σαν άτομο, αυτό να θυμόμαστε μόνο...
-
Όντως, εφόσον δεν υπάρχει Γαλλία, λουκέτο.
Πέρα από την πλάκα, είχαμε παλαιότερα τέτοιου είδους θέματα, αλλά η πλάκα και η καζούρα ξέφευγε και γινόταν προσωπική. Για να μην επαναληφθεί λοιπόν, κλείδωμα...
Ιταλία vs Γερμανία vs Ιαπωνία, το επίσημο νήμα της σφαγής.