-
To ασετον φαρμακειου δεν κανει δουλεια?
-
κάνει μόνο το άνυδρο χωρίς λάδι και καθαρό 99.5% αλλά είναι ακριβό, 1€ τα 100ml όταν έχει το λίτρο 2.5€. Μπορείς να πάρεις από το φαρμακείο και να κάνεις δοκιμή, μετά αγοράζεις λίτρο. Για να δείς αποτέλεσμα πρέπει να κάνεις 15-20 χλμ για να φτάσει το ασετόν στον κινητήρα.
-
Εδώ είναι η φωτογραφία του ασετόν της carmyco, αυτό που θέλουμε δλδ. από φωτογραφία που πόσταρε ο quadra στο Greekrenaultclub.
http://img204.imageshack.us/my.php?imag ... 201lc3.jpg
-
Το δοκιμαζω εδω και μια βδομαδα στην 156 μου σε αναλογια 0.2%.
Τα πρωτα αποτελεσματα απο τη λειτουργια του κινητηρα ειναι ιδιαιτερα θετικα.
Αυριο θα εχω και τα πρωτα αποτελεσματα καταναλωσης. -
Ανέβα στο 0.3%, θα δείς και άλλη διαφορά, εγώ από λάθος έβαλα 0.35 από 0.30 και είδα και άλλη διαφορά, εκεί θα μείνω, και μάλλον το 0.35 μέχρι να φθάσει στο ρεζερβουάρ γίνεται 0.30 λόγω της ταχύτατης εξάτμησης του στον σωλήνα μέχρι να φτάσει στην βενζίνη.
-
φιλε 21 quadra μπορεις να μου πεις αν εχεις βρει τολουολη και απο που?
ευχαριστω.
επισης αλκοολη για την νερωμενη βενζινη εχεις χρησημοποιησει? -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ανέβα στο 0.3%, θα δείς και άλλη διαφορά, εγώ από λάθος έβαλα 0.35 από 0.30 και είδα και άλλη διαφορά, εκεί θα μείνω, και μάλλον το 0.35 μέχρι να φθάσει στο ρεζερβουάρ γίνεται 0.30 λόγω της ταχύτατης εξάτμησης του στον σωλήνα μέχρι να φτάσει στην βενζίνη.Και καμια βελτιωση να μην παρουσιασει η καταναλωση, η διαφορα στη λειτουργια του κινητηρα αξιζει μια δοκιμη.
Τωρα τα αποτελεσματα μακροχρονιας χρησης δεν τα ξερω, γι'αυτο και φοβαμαι να συνεχισω και στα επομενα γεμισματα. -
ASTRAKITCAR δεν έχω χρησιμοποιήσει Τολουόλη, μόνο Ασετόν, υπάρχει όμως στα μαγαζιά και στις αποθήκες που πουλάνε χημικά, θα κοιτάξω και αν βρώ περισσότερες λεπτομέρειες θα το ανεβάσω.
-
Το ασετον τις βιβεχρωμ κάνει? Δεν γραφεί ποσοστό πάνω το μπουκάλι….
http://i40.photobucket.com/albums/e228/ ... C00895.jpg -
Πάρε τους τηλέφωνο και ρώτησε τους
-
Για 4 ημέρες ανεβοκατέβηκα με το Nexus σπίτι γραφείο, το ασετόν κάνει δουλειά!
Παρ όλο που ο Quadra ανέφερε ότι σε υψηλές συμπιέσεις πιθανόν να μην έχει μεγάλη διαφορά εγώ με συμπίεση 10.5:1 παρατήρησα τα εξής:
- Αμέσως γίνεται αντιληπτή μία πιο ήπια λειτουργία του μοτέρ ( μείωση κραδασμών σε μονοκύλινδρο 500cc είναι σημαντικό επίτευγμα ).
- Μειωμένη στάθμη θορύβου από τον κινητήρα.
- Ελάχιστα πιο ζωντανό στην απόκριση του γκαζιού.
- Σε τυποποιημένη διαδρομή 26km ημερησίως η κατανάλωση παλαιότερα κυμαινόταν σε 19,2 -19,8km/l στην καλύτερη περίπτωση, τώρα το ενδεικτικό μου δείχνει 20,8-21,3km/l!
- Στα κρύα πρωινά ξεκινήματα αυτών των ημερών ( 7°-10° C ) δεν μπορώ να γράψω ότι παρατήρησα κάποια διαφορά στο ρελαντί. Στον τομέα αυτό δεν είδα διαφορά, πιθανόν γιατί δεν είχα & κάποιο θέμα ελέω ψεκασμού.
Η ποσότητα που χρησιμοποίησα ήταν 50ml σε 15.5l καυσίμου. Μόλις τελειώσω το ντεπόζιτο θα σας γράψω περισσότερα.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αλλάζω φαρμακεία γιατί η φαρμακοποιός με κοίταζε περίεργα όταν της ζήτησα 50ml άνυδρο ασετόν.
Το Σάββατο θα “φουλάρω” & το αυτοκίνητο & θα το δοκιμάσω & εκεί.
-
Να αγοράσεις το ασετόν της Κάρμυκο από κάποιο χρωματοπωλείο που έχει τα προϊόντα της , κοστίζει 2.5 € το λίτρο. Αυτή η εταιρία έχει ένα μόνο ασετόν και δεν υπάρχει περίπτωση αγοράς λάθους, έτσι δεν χρειάζεται να το ζητάμε με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
Των φαρμακείων δεν είναι πάντα καθαρό, περιέχει πολλές φορές και λάδι, πρέπει να το ζητάς χωρίς λάδι, της Καρμύκο είναι προϊόν Shell με καθαρότητα 99.5%, καθαρό 100% απλά δεν παράγεται.
Το ασετόν παράγεται από λίγες εταιρίες πετρελαίου, το ασατόν που κυκλοφορεί στην αγορά σε μικρότερες συσκευασίες από τα βαρέλια των 250 λίτρων προέρχεται από συσκευαστές, δεν μπορούν να παράγουν ασετόν. Κάνουν κάποιες προσμίξεις ανάλογα την χρήση για την οποία προορίζεται αλλά δεν είναι παραγωγοί ασετόν, δεν γίνεται τεχνικά.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
φιλε 21 quadra μπορεις να μου πεις αν εχεις βρει τολουολη και απο που?ευχαριστω.
επισης αλκοολη για την νερωμενη βενζινη εχεις χρησημοποιησει?Φιλε μου Τολουολη θα βρεις στην Γερανιου στο κεντρο πισω απο το
δημαρχειο,την χρησιμοποιουσα σε μια 'πειραγμενη'Alfa 75 Turbo kanei
δουλεια σε αναλογια 5-7% τουλαχιστον και δεν ειχα για 5 χρονια κανενα προβλημα.- -
οκ ευχαριστω..
στα 50 λιτρα εννοεις 50ml???
τι μαρκα να ζητησω?ειναι κατα 99% τολουολη αυτο που θα μου δωσεις ή καποιο μιγμα?
αλκοολη για το νερο θα βρω εκει?
αυριο παω κιολας να αγορασω...ελπιζω να μην εχουμε κανα προβλημα μετα τα 5 χρονια χρησης -
(Ισοπροπυλική) αλκοόλη έχουν τα μπουκαλάκια που πουλιούνται στο εμπόριο και γράφουν ότι αφαιρούν το νερό από το ρεζερβουάρ. Εγώ βάζω μια φορά το χρόνο (αν θέλεις πιο συχνά για πιο πολλά χιλιόμετρα). 'Ανακατεύεται' το νερό με τη βενζίνη και το καίει (αλλιώς κάθεται στο πάτο).
Για τολουόλη ξέρω αρκετά πράγματα, τη χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα φίλων μου (αγώνες) - εκεί όμως ασετόν και παρόμοιες μίξεις απαγορεύονται. Αν σε 95άρα βενζίνη βάλεις 5% τολουόλη (πολύ λίγο) θα έχεις μόλις 96 οκτάνια
Να ξέρεις ότι η τολουόλη στον ίδιο όγκο δουλεύει πιο πλούσιο το αμάξι (θα σου μαυρίζει τα μπουζί). Αν θέλεις να δουλεύεις σκέτη τολουόλη (αγώνες) πρέπει να ρυθμίσεις διαφορετικά το αμάξι. Πάντως είναι πολύ καλό καύσιμο, καλύτερο από βενζίνη για αεροπλάνα (περιέχει μόλυβδο) και έτσι δεν χαλάει λάμδα (όπως το αεροπορικό καύσιμο).
-
Η κατάσταση μου θυμίζει λίγο τον τύπο με τη Honda στο Joe Bar Team!
Το θετικό πάντως είναι ότι υπάρχει κόσμος με διάθεση για 'ψάξιμο'.
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Το θετικό πάντως είναι ότι υπάρχει κόσμος με διάθεση για 'ψάξιμο'.Ανάλογα με το ψάξιμο
Άλλοι σπάνε μοτέρ σε 1-2 αγώνες (και ψάχνονται) και σε άλλους κρατάνε σεζόν ολόκληρη. Κάνεις ότι κάνουν και οι άλλοι και είσαι μια χαρά - αν θέλεις, δοκιμάζεις μια μικρή αλλαγή και βλέπεις (μετράς) το αποτέλεσμα ΠΡΙΝ σπάσεις το κινητήρα.
-
Τολουόλη έχει η Κάρμυκο κωδικός LS 702
-
*Ο χρήστης **21 QLS-702
Διαλυτικό κατάλληλο για αραίωση βερνικοχρωμάτων. Συνιστάται κυρίως για χρήση με πιστόλι. Περιέχει τολουόλη.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ειδικό βάρος** έγραψε:*Τολουόλη έχει η Κάρμυκο κωδικός LS 702
ναι λεει οτι περιεχει τολουολη ομως..σε τι ποσοστο ξερουμε?
τα αλλα στοιχεια που εχει μεσα μηπως κανουν κακο στα σωληνακια ή στα μπεκ? -
Δεν έχω χρησιμοποιήσει Τολουόλη, έχει όμως βάλει ο Δ. Φυλακτός την φωτό του δοχείου, έμπα στο http://www.gtc.gr να δείς λεπτομέρειες, εχτές έκανε και άλλα σημαντικά πόστ, πάντα στο νήμα **μέθοδος για νερωμένη βενζίνη **
ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΕΤΟΝ.....