-
Η πρώτη μου πινακιδότσαρκα με ποδήλατο είναι γεγονός. Παλιότερα είχα τύψεις γιατί επιβάρυνα την κυκλοφορία και τη μόλυνση
για την πλάκα μου...
Το αποτέλεσμα: τα πρώτα πινακιδωμένα Ινσίγκνια και νέο Αβένσις με ΑΗΜ-2754 και ΑΗΜ-2757 (οι
αντιπροσωπείες εδώ είναι απέναντι η μία από την άλλη). Η Πεζό όμως τους έφαγε, ΑΗΜ-2779 σε έτοιμο
προς παράδοση 207.Ο χρήστης panark έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! Μάλλον δεν ήταν καμιά αξιόλογη παρατήρηση γιατί επίτηδες καθυστέρησε λίγο προκειμένου το νούμερο να είναι 'ειδικού τύπου'.Δηλαδή *=5... αν και οι περιπτώσεις *=7 και *=0 μου φαίνονται κατά περίπτωση επίσης ειδικού τύπου!
Να κάνω μια ερώτηση. Δεν νομίζω να είναι
Απο την ημέρα που κάνεις τα χαρτιά και γίνεται η εξώφληση, πόσες μέρες θέλει το υπουργείο να δώσει πινακίδες;
Σημειωτέον έχω ξοφλήσει 23/12 και ακόμα περιμένωΚαθόλου οφτόπικ αλλά δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος από τους εδώ θαμώνες να σου δώσει ικανοποιητική
απάντηση. Η ταξινόμηση γίνεται από σένα ή από διεκπεραιωτή αντιπροσωπείας; Αυτές τις μέρες πάντως
πέφτει παραδοσιακά πολλή δουλειά και οι παραδόσεις καθυστερούν. Με το καλό πάντως... -
ΑΖΒ 681* σε Auris και ΗΑΜ 376* σε Hilux μάλλον,δεν το είδα καλά.
HAI 80*. -
ΝΙΚ 241* προ μισης ωρας. Δικό μου Clio
-
Καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΝΙΚ 241* προ μισης ωρας. Δικό μου ClioΚαλορίζικο και καλοτάξιδο το εργαλείο!!!
Εγώ είδα ΗΚΟ 419* Auris
ANK 716* κάτι δεν θυμάμαι!!!edit είδα και ένα ΕΜΗ 989* τετράγωνο, καλό είναι?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΝΙΚ 241* προ μισης ωρας. Δικό μου Clioκαλοριζικο..ΤCE..??
-
E προφανως TCE.
Ευχαριστω πολυ ολους σας. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΝΙΚ 241* προ μισης ωρας. Δικό μου ClioΚαλοτάξιδο.
-
ΤΡΖ 420*
-
ΕΒΚ 741* σε καινούργιο ΤIGUAN μαύρο σήμερα στην Αλεξανδρούπολη.
-
καλοριζικο και καλοταξιδο το clio @ greo!
-
ΙΜΕ 785Χ Σήμερα. Το δικό μου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑ
-
ΗΑΜ 9696 σε BMW 3άρα coupe,
HAM 9700 σε FORD KA@:panark,greo,rallye40, καλορίζικα και καλοτάξιδα
-
καλοτάξιδα τα αμάξια σε όλους σας και ευχαριστούμε και για τα στοιχεία
-
XNX-7410 bravo
-
ΥΝΝ 432* σε Kia cee'd στο Κατάκολο.
-
XAA 889* Σε νέο Avensis
και .... ΕΒΚ 745* (Χάρτινο) Σε Nissan Qasquai πώς βρέθηκε εδω? Το έστρωσε μονομιάς!ΙΚΕ 922* Σε Scirocco
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
@:panark,greo,rallye40, καλορίζικα και καλοτάξιδακαλοτάξιδα τα αμάξια σε όλους σας και ευχαριστούμε και για τα στοιχεία
Ευχαριστούμε τα μάλα.
-
KXX-9159 λογικά από Δράμα.
Καλορίζικα και καλοτάξιδα τα νέα τουτού και των φίλων greo και rallye40!
Καλό Μάνο το τετράγωνο ΕΜΗ, δε δείχνει απαραίτητα πως τελειώνουν οι τετράγωνες στις Κυκλάδες (από
9850 ως 9899 τυπώθηκαν) γιατί έχουν μοιραστεί σε 7 κλάδους.Οι παρατηρήσεις όλων δείχνουν πολύ πεσμένους ρυθμούς, κάντε μία σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές.
Κρατώ μία μικρή επιφύλαξη μήπως μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες γίνουν μαζικές παραδόσεις, ωστόσο
αυτές τα περασμένα χρόνια είχαν αρχίσει και φανεί ήδη από το πρώτο 10ήμερο του μήνα.Παρά ταύτα στο επόμενο ποστ θα επιχειρήσω μία πρόβλεψη για τους νέους συνδυασμούς της χρονιάς. Την
έχω ετοιμάσει με γνώμονα τους περσινούς συνολικούς ρυθμούς αλλά νομίζω πως η χρονιά θα έχει μία κάμψη
το λιγότερο 5% και θα πέσω έξω. Θα δούμε... -
Πηγή (Τι άλλο): http://www.leoforeia.gr: Έγραψε ο SZP 96: Λοιπόν,ορίστε ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι αριθμοί παρμπρίζ και κυκλοφορίας των Σολαρίων (λεωφορεία):
Alpino:ΥΝΝ-9680/9899 180/399
Urbino 18:ΥΝΝ-9900/9999 400/499
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009