-
HAN 105* σε Opel Astra
-
Είμαι πολύ περίεργος να δώ... εγώ που παραλαμβάνω σε ένα, ενάμιση μήνα, τί αρχικά θα έχω στην πινακίδα μου!
Το Uno είχε ΥΚΗ
Το Hyundai ΥΜΗ
Το Renault ΥΝΒτώρα;
-
Από Πειραιά ΥΝΝ θα πάρεις και μάλλον μεταξύ 7600 με 7800.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Από Πειραιά ΥΝΝ θα πάρεις και μάλλον μεταξύ 7600 με 7800.Ναι ε; Μια χαρά ακούγεται και έχω ζητήσει και ζυγό... δεν ξέρω γιατί, αλλά το έχω γούρι... πάντα ζυγό αυτοκίνητο είχα μακάρι να είναι και κανένα 'στρογγυλό'
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε... είσαι αστέρι στις πινακίδες
-
Μπα,το μόνο αστέρι εδωμέσα είναι ο thaliarque,παρότι μερικές φορές με εκνευρίζει.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ωχ το είχα ξεχάσει αυτο. Μπερδεύτικα τώρα.
Αρκαλοχώρι λές ε? Ναι τώρα που το σκέφτομαι ο κλάδος αυτός πλησιάζει στο 'τέλος' του οπότε λογικό είναι. Μπορεί να έχει ήδη αρχίσει να δίνει οπότε ίσως να εξηγείται το 115*. Τεσπα, θα ...δείξει!!!Αυτό αποκλείεται, ΗΚΟ-3913 έδωσε στις 27/3. Ποιος θα πάρει τηλέφωνο να μάθει;
Ευχαριστω!!
Παρακαλώ, στη διάθεσή σας!
Είμαι πολύ περίεργος να δώ... εγώ που παραλαμβάνω σε ένα, ενάμιση μήνα, τί αρχικά θα έχω στην πινακίδα μου!
Το Uno είχε ΥΚΗ
Το Hyundai ΥΜΗ
Το Renault ΥΝΒτώρα;
Αν υπάρξει αύξηση στους ρυθμούς ταξινομήσεων, μπορεί να πάρεις ΥΝΝ-8*** και αν καθυστερήσει λίγο
ακόμα να έρθει το Insignia, μπορεί να πετύχεις ένα από τα πρώτα ΥΝΟ-1***. Με το καλό όπως και
να' χει.Μπα,το μόνο αστέρι εδωμέσα είναι ο thaliarque,παρότι μερικές φορές με εκνευρίζει.
Σιγά το θέμα για να είναι κανείς αστέρι... Αν θες μπορώ να σε εκνευρίζω συχνότερα.
-
Μπα,το μόνο αστέρι εδωμέσα είναι ο thaliarque,παρότι μερικές φορές με εκνευρίζει.χαχααχα... ωραίος
-
Έβγαλα φωτό μια Ο302,εκνεύρισέ με........
Άντε γιατί πολύ ησυχία έχει πέσει εδώ...
-
Έβγαλα φωτό μια Ο302,εκνεύρισέ με........Άντε γιατί πολύ ησυχία έχει πέσει εδώ...
...για την Ο302.
Ησυχία δεν έχει πέσει καθόλου, είμαστε σε μεταβατική περίοδο και ακόμα βλέπουμε νούμερα, πάλι καλά να
λέμε. Βέβαια δεν ξέρω αν θα έρθει η πολυπόθητη αύξηση στις ταξινομήσεις, πάντως έστω και λίγο θα πρέπει
να ξυπνήσει η αγορά. Παλιότερα η εβδομάδα που διανύουμε θα ήταν μαζί με την επόμενη από τις πιο hot του
χρόνου, μετά το Γενάρη φυσικά, φέτος τι θα γίνει;... -
Δημήτρη, ο κόσμος δεν έχει να φάει, πιστεύεις ότι θα αγοράσει αυτοκίνητο με την κωλοκρίση? δεν βλέπεις τι χρωστάνε στις τράπεζες? το αυτοκίνητο θα τους νοιάξει να πάρουν πιστεύεις? να ξέρεις, θα πέσει κι άλλο η αγορά και δεν θα ανέβει
-
Ο χρήστης ss500 έγραψε:
NIK-664*(x),Χα! ωραίο Θέμα αυτό με τις πινακίδες... τώρα το πρωτο-είδα!
Δε μου λέτε... είμαι τριγύρω για αγορά αυτοκινήτου και τυγχάνει το μικρό μου όνομα να αρχίζει από Νικ. Και φυσικά δεν θα με χαλούσε καθόλου και η πινακίδα του αυτοκινήτου μου να έχει το ΝΙΚ.Σεις που πιθανόν να γνωρίζετε το ρυθμό με τον οποίο 'φεύγουν' τα νούμερα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι πότε προλαβαίνω το ΝΙΚ;;
Ευχαριστώ! -
ΑΗΜ-3322 μάλλον όχι εκτός σειράς.
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Δημήτρη, ο κόσμος δεν έχει να φάει, πιστεύεις ότι θα αγοράσει αυτοκίνητο με την κωλοκρίση? δεν βλέπεις τι χρωστάνε στις τράπεζες? το αυτοκίνητο θα τους νοιάξει να πάρουν πιστεύεις? να ξέρεις, θα πέσει κι άλλο η αγορά και δεν θα ανέβειΑν κρίνω από τις συζητήσεις στο φόρουμ και από γνωστούς μου, η αγορά έστω και προσωρινά θα ανέβει. Δε
θα φτάσει μάλλον στα περσινά επίπεδα, εκτός ίσως από τον Ιούλη που θα πρέπει να κλείσει πολύ καλά.
Πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει μία μικρή παράταση του μέτρου στο τέλος, μετά όμως η αγορά...Χα! ωραίο Θέμα αυτό με τις πινακίδες... τώρα το πρωτο-είδα!
Δε μου λέτε... είμαι τριγύρω για αγορά αυτοκινήτου και τυγχάνει το μικρό μου όνομα να αρχίζει από Νικ...Νικάνωρ;
... Και φυσικά δεν θα με χαλούσε καθόλου και η πινακίδα του αυτοκινήτου μου να έχει το ΝΙΚ. Σεις που πιθανόν να γνωρίζετε το ρυθμό με τον οποίο 'φεύγουν' τα νούμερα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι πότε προλαβαίνω το ΝΙΚ;;
Ευχαριστώ!Εμείς γνωρίζαμε ένα ρυθμό ο οποίος όμως παρουσιάζει ανωμαλίες: μετά την πτώση των τελευταίων μηνών
λογικά θα επιταχυνθεί λόγω της μείωσης των φόρων, δε μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δίνονται ή να κοντεύουν τα πρώτα ΝΙΚ-7***. Το ΝΙΜ πρέπει να φανεί μέσα στο Μάιο, προς το
τέλος αυτού του μήνα θα έχει δείξει πότε. -
IKY 434* σε suzuki swift sport πριν λιγο...
-
ΙΚΖ 704*
ΖΧΙ 5213**ΒΗΖ *31 - το πρώτο μου ΒΗΖ
ΧΥΑ 879 -
AAK 13
-
ΙΚΥ 443* σε Renault Twingo
-
ΙΚΖ 729* σε Aygo φίλης ταξινομημένο την τελευταία Παρασκευή
-
ΤΡΖ 464*
-
NIK677x
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΚΤ 115* ΝavarraΕίμαι πολύ βέβαιος ότι μάλλον δεν ήταν ΗΚΤ 115* αλλά 151* αφου εξακολουθώ να μην βλέπω κάτω απο το 500.
Σήμερα ΗΚΤ 158* Fiesta
IKZ677* AVIS C1
HKO 439* παλιό Κορεάτικο ή παλιό Chevy sedan κάτι τέλοσπάντον.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009