-
ZXK 6233 η 6223 δεν είδα καλά !
-
Μου αναφέρθηκαν IOO-33**, IMI-46** και IOO-250* επαγγελματικό.
-
PAI 842* Audi Q5 το οποίο να πώ την αλήθεια το έχω δεί άπειρες φορές εδω και πάνω απο μήνα, αλλά όλο αμελούσα να το γράψω.
-
Δεν ξερω αν μετραει αλλα σημερα στη πατησιων ειδα μια Χ6 με αρ.κυκλ ΗΑΜ 9652 τα νουμερα καπως ετσι ηταν ή καποιο ψηφιο αλλαζε θεση. τα γραμματα συγκρατησα πιο καλα
-
To ΗΑΜ είναι φετινό αλλά αρχές Ιανουαρίου . Από μένα ΥΝΟ 9039 σε επαγγελματικό και ΡΡΑ 556. (στον Πειραιά το τελευταίο!!)
-
Δεν ξερω παντως αρχισε να μαρεσει αυτη η παρακολουθηση των πινακιδων, περναει η ωρα. Δεν πειραζει την επομενη φορα αν παρατηρησω κατι αλλο θα το αναφερω
-
Καλώς ήρθες λοιπόν στο κλαμπ των πινακιδολάγνων . Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με ότι πιο ενημερωμένο σε πινακίδες, μπορείς να κοίτας το πρώτο ποστ . Μην ανησυχείς και εμείς για να περνάει η ώρα το κάνουμε. Με τόσα χλμ που κάνω την ημέρα κάτι θα πρέπει να κάνω για να περνάει η ώρα, αλλιώς φρικάρω
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Καλώς ήρθες λοιπόν στο κλαμπ των πινακιδολάγνων . Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με ότι πιο ενημερωμένο σε πινακίδες, μπορείς να κοίτας το πρώτο ποστ . Μην ανησυχείς και εμείς για να περνάει η ώρα το κάνουμε. Με τόσα χλμ που κάνω την ημέρα κάτι θα πρέπει να κάνω για να περνάει η ώρα, αλλιώς φρικάρωΚαλως σας βρισκω!
-
NIN-692* (χαρτινη) σε fiat g.punto.
ΝΗΥ-896* (μεταλλικη) σε mercedes c180 μτχ. -
HAN 2136 μεταχειρισμενή BMW compact.
-
ΙΚΧ 258* GP Abarth
-
ΙΟΟ 3153
ΙΜΙ 4869
ΧΥΝ 660
ΟΒΟ 726 -
ΙΟΟ 3*** σε VW GOLF VI δεν θυμαμαι τα υπολοιπα νουμερα!
-
ΥΝΟ 6445
-
ΗΑΝ 2141.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΙΟΟ 3*** σε VW GOLF VI δεν θυμαμαι τα υπολοιπα νουμερα!Πρόσφατη παρατήρηση. Καλά τα πας
Κατά τα άλλα ΙΚΑ 4898 σήμερα το βράδυ στην Πανεπιστημίου.
edit IKX 2749 -
ΑΖΕ 4523. Στο τέλος πιο πολλές πινακίδες επαρχίας καινούργιες θα βλέπω παρά αθηναϊκές. Φαίνεται θέλουν όλοι να στρώσουν τα αμάξια τους και τα κατεβάζουν προς τα κάτω
-
ΗΑΜ 4629 και ΗΑΥ 141
-
ΝΗΥ-8508(χ) απο την προηγούμενη Δευτέρα.
ΚΧΧ-3840. -
Είδα στον δρόμο ΗΚΥ ... Μην με ρωτάτε αριθμό, μου ήρθε τόσο ξαφνικό που συγκεντρώθηκα αποκλειστικά στα γράμματα και οδηγούσα κιόλας. Η λογική λέει εκτός σειράς (;)
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009