-
Στο παρακάτω δημοψήφισμα έβαλα τα πιο hot ονοματα της αγοράς αυτή τη στιγμή με κόστος έως 25.000 ευρώ
-
Στο παρακάτω δημοψήφισμα έβαλα τα πιο hot ονοματα της αγοράς αυτή τη στιγμή με κόστος έως 25.000 ευρώ
-
-
Η δική μου γυναίκα δεν θέλει πολλά στροφιλίκια με το αμάξι.
-
Σου προτεινω Σκοντα γιατι εχει ολα οσα θα χρειασθει ενας μελλων πατερας - και δε νομιζω να αλλαξεις αυτοκινητο μολις κανεις το πρωτο παιδι και ετοιμαζεσαι για το δευτερο!
-
από τη λίστα .........
1η επιλογή το Mazda6 1.8
2η επιλογή το Leon 1.8Tsiέχοντας την ίδια ηλικία, παντρεμένος και σύντομα πατέρας ....
επέλεξα τελικά ένα Volvo V50 1,8 sportwagonκάνε όσα περισσότερα test drive μπορείς ..... και θα καταλήξεις εύκολα !
-
Fiat bravo σε μπλέ παστέλ !
-
Θα είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην οικογένεια?
Αν ναι, κλείσε τα μάτια και πάρε σκοντα (το φεϊσλιφτ είναι σχεδόν εδώ).
Αν ΔΕΝ σκοπεύεις να κάνεις παιδια (τουλάχιστον στα πρώτα 5-6 χρόνια) πάρε ότι γουστάρεις, βέβαια. ΑΛΛΑ, αν σκέφτεσαι το άμεσο μέλλον σου με μωρό, χρειάζεσαι χώρους. Και όταν λέμε χώρους, δεν εννοούμε ποτηροθήκες αλλά μεγάλο και πρακτικό χώρο αποσκευών. Τέτοιο χώρο θα βρείς μόνο σε σκόντα...
Σου μιλάω εκ πείρας. Μην ακους μόνο τις ...γκαζοσειρήνες, σκέψου ότι πάνω απ'όλα (πλέον) θα χρειαστείς ένα αμάξι που να μπορεί να μεταφέρει την οικογένειά σου με ασφάλεια. -
...γκαζοσειρήνες
-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Αν ΔΕΝ σκοπεύεις να κάνεις παιδια (τουλάχιστον στα πρώτα 5-6 χρόνια) πάρε ότι γουστάρεις, βέβαια. ΑΛΛΑ, αν σκέφτεσαι το άμεσο μέλλον σου με μωρό, χρειάζεσαι χώρους. Και όταν λέμε χώρους, δεν εννοούμε ποτηροθήκες αλλά μεγάλο και πρακτικό χώρο αποσκευών. Τέτοιο χώρο θα βρείς μόνο σε σκόντα...
Σου μιλάω εκ πείρας. Μην ακους μόνο τις ...γκαζοσειρήνες, σκέψου ότι πάνω απ'όλα (πλέον) θα χρειαστείς ένα αμάξι που να μπορεί να μεταφέρει την οικογένειά σου με ασφάλεια.τι εννοείς με το facelift?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οταν ήμουν 30 και μελλόνυμφος αγόρασα Mazda MX-5The same... (βέβαια σύντομα πάω και για station)
Και συνεχίζω να είμαι μελλόνυμφος 1 χρόνο και κάτι μετά , αλλά μάλλον όχι για πολύ ακόμαΥγ Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε σοβαρεύομαι....(Λίτσα Διαμάντη νομίζω)
-
Εγω ψηφισα Golf γιατι τα κανει ολα και συμφερει.Και το Leon τα κανει ολα και συμφερει αλλα δεν μου αρεσει το εσωτερικο του , οποτε το απερριψα.
Edit
Ωχ τωρα ειδα οτι υπαρχει και η Delta στο ψηφισμα.Πολυ καλη επιλογη και η Delta , ειναι στα ιδια λεφτα με το Golf. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
από τη λίστα .........1η επιλογή το Mazda6 1.8
2η επιλογή το Leon 1.8Tsi+1 από μένα ...
-
Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, 30παρά και μελλόνυμφος...αλλά το πήρα πέρσι
Από όλα αυτά θα κατέληγα σε Bravo & Golf.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Σου μιλάω εκ πείρας. Μην ακους μόνο τις ...γκαζοσειρήνες, σκέψου ότι πάνω απ'όλα (πλέον) θα χρειαστείς ένα αμάξι που να μπορεί να μεταφέρει την οικογένειά σου με ασφάλεια.τι εννοείς με το facelift?
Αυτό:
http://new.skoda-auto.com/COM/model/new ... .aspx?ff=0
Το οποίο 'αυτό' θα διατίθεται και με τον 1.4 TSI.
-
Μια πολυκατοικία με ρωσσίδες δεν θα ήταν καλύτερη επένδυση?
( κοπιράιτ Α ) -
30 και μελλόνυμφος σημαίνει η τελευταία ευκαιρία για καφρίλα γιατί μετά θα έρθουν -με το καλό- τα πιτσιρίκια και θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς. Οπότε παίρνεις ένα G Punto Abarth SS ή ένα Rx-8 να χαρείς τις 'τελευταίες' (λέμε τώρα) σου ευκαιρίες να ευχαριστηθείς οδήγηση
-
golf 160 - σε καλυπτει πληρως για αρκετα χρονια, δεν ειναι αναγκη να πας σε κατι μεγαλυτερο.
-
Το καινούριο Mazda 3 που έρχεται τον Ιανουάριο.....το sedan.
Και το Mazda 6 ωραίο, αλλά πιστεύω το 3 πιο νεανικό.....
-
Εγω που ειμαι σε αυτη την κατασταση προτιμησα το Bravo.
ευτυχως για την μελοντικη οικογενεια δεν ειχε ερθει το abarth ακομη γιατι αλλιως θα επεφτε στριμωγμα μελλοντικα.
Αν και δεν το εχω μετανιωσει καθολου....
Αν ήσουν 30 και μελλόνυμφος ...