-
100% σίγουροι δεν μπορεί να είναι στο τι μπορεί να έχει βάλει το εργοστάσιο. Οι πιθανότητες πάντως είναι υπερ του Castrol που χρησιμοποιεί σχεδόν σε αποκλειστικότητα όλο το VAG.
-
Αν είναι έτσι τέτοιο θα συμπληρώσω αν παραστεί ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
-
Έχω κλείσει 1 ολόκληρο Χρόνο με το PASSAT και σήμερα κατάλαβα ότι μπορώ να κινούμε στον πράσινο δακτύλιο όλες τις ημέρες χωρίς άγχος!!!!!!χαχαχαχα
Έτσι κι αλλιώς το απέφευγα και όταν είχα δουλειά στο κέντρο έπαιρνα το μηχανάκι μου,αλλά για ένα χρόνο πίστευα ότι και το δικό μου αυτοκίνητο θα είχε περιορισμό (μονά - ζυγά). Σήμερα έμαθα ότι μπορώ να μπαίνω άφοβα!! -
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
Έχω κλείσει 1 ολόκληρο Χρόνο με το PASSAT και σήμερα κατάλαβα ότι μπορώ να κινούμε στον πράσινο δακτύλιο όλες τις ημέρες χωρίς άγχος!!!!!!χαχαχαχα
Έτσι κι αλλιώς το απέφευγα και όταν είχα δουλειά στο κέντρο έπαιρνα το μηχανάκι μου,αλλά για ένα χρόνο πίστευα ότι και το δικό μου αυτοκίνητο θα είχε περιορισμό (μονά - ζυγά). Σήμερα έμαθα ότι μπορώ να μπαίνω άφοβα!!κέντρο=μηχανάκι
απαράβατος κανόνας
-
Πώς ενεργοποιώ τα φώτα ομίχλης μαζί με τα φώτα πορείας, γιατί όταν ενεργοποιούνται τα φώτα ομίχλης απενεργοποιούνται αυτά της πορείας. Μου ξεφεύγει κάτι;
-
Δεν έχει νόημα αυτό καθώς τα πορείας σε ομίχλη προκαλούν αυτοτυφλωση στον οδηγό. Συνεπώς, δεν δουλεύουν ταυτόχρονα με τα ομίχλης.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Και ναι, εν έτη 2012 χρησιμοποιώ φώτα ομίχλης, οπότε δεν ήξερα ότι είναι έτσι. Άρα, δεν είναι κάποια ρύθμιση, είναι εξορισμού έτσι, σωστά;
-
Εχθές έκανα την πρώτη αλλαγή λαδιών στα (10.000χλμ). Πιστεύω ότι ανεξαρτήτως τι λέει ο κατασκευαστής για το πρώτο σέρβις και αλλαγή λαδιών ,το ανώτερο που πρέπει να κρατάς τα ίδια λάδια στον κινητήρα είναι τα 10.000χλμ(ίσως άργησα και λίγο). Έβαλα 3,6 λίτρα castrol edge 5-30. Τα πήρα 13,5€ το λίτρο.Ξέρει κανένας από τιμές??
-
Χαθηκαμε βρε παιδια!!Ολα καλα με τα αυτοκινητα σας?Κάνατε καμία μετατροπή ,καμία αναβάθμιση...Σας εβγαλε κανενα προβλημα?
-
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
Πιστεύω ότι ανεξαρτήτως τι λέει ο κατασκευαστής για το πρώτο σέρβις και αλλαγή λαδιών ,το ανώτερο που πρέπει να κρατάς τα ίδια λάδια στον κινητήρα είναι τα 10.000χλμ(ίσως άργησα και λίγο).δεν ισχυει αυτο με τα longlife λαδια. Επισης ο κατασκευαστης ξερει κατι παραπανω...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Πιστεύω ότι ανεξαρτήτως τι λέει ο κατασκευαστής για το πρώτο σέρβις και αλλαγή λαδιών ,το ανώτερο που πρέπει να κρατάς τα ίδια λάδια στον κινητήρα είναι τα 10.000χλμ(ίσως άργησα και λίγο).
δεν ισχυει αυτο με τα longlife λαδια. Επισης ο κατασκευαστης ξερει κατι παραπανω...
το marketing του κατασκευαστη θες να πεις........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πιστεύω ότι ανεξαρτήτως τι λέει ο κατασκευαστής για το πρώτο σέρβις και αλλαγή λαδιών ,το ανώτερο που πρέπει να κρατάς τα ίδια λάδια στον κινητήρα είναι τα 10.000χλμ(ίσως άργησα και λίγο).
δεν ισχυει αυτο με τα longlife λαδια. Επισης ο κατασκευαστης ξερει κατι παραπανω...
το marketing του κατασκευαστη θες να πεις........
Ναι, κανει πολυ καλο στο μαρκετινγκ να καιγονται μοτερ! Αλλωστε εμεις ξερουμε καλυτερα απο αυτους που τον εφτιαξαν...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
αν και με καλυψε ο RealZeus απολυτα θα συμπληρωσω το εξης.
αν βαζεις longlife λαδια πρεπει να διαβαζει κανεις και τι αλλαζει στην συντηρηση του αυτοκινητου.
Στην συντηρηση παω πιστα με οτι λεει το βιβλιο του κατασκευαστη. 6 χρονια που εχουμε το αυτοκινητο δεν εχει προβλημα και το βιβλιο σερβις ειναι πληρες. Δεν νομιζω οτι καποιος που κανει κατι διαφορετικο μπορει να ισχυριστει οτι εχει πιο καλοσυντηρημενο αυτοκινητο. -
Και φυσικα να ελεγχουμε σταθμες και να συμπληρώνουμε όταν πρέπει
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και φυσικα να ελεγχουμε σταθμες και να συμπληρώνουμε όταν πρέπειSent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
αφου τα vw δεν καινε λαδι...
-
Σε 30κ ακομα και αυτα καινε
-
αν ειναι να λεω οτι αλλαζω λαδια καθε 30Κ και μεχρι τοτε να εχω συμπληρωσει 3-4λιτρα,ευχαριστω δεν θα παρω
-
Δε σου βάλανε και το μαχαίρι στο λαιμό βρε αδερφέ
-
κουβεντα να κανουμε .......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αν ειναι να λεω οτι αλλαζω λαδια καθε 30Κ και μεχρι τοτε να εχω συμπληρωσει 3-4λιτρα,ευχαριστω δεν θα παρωμπορεις ομως να βαζεις λαδια longlife και να τα αλλαζεις καθε 15.000 οπως οριζει ο κατασκευαστης και α εχεις το κεφαλι σου ησυχο
VW Passat 2010