-
οταν εννοεις γνωστα προβληματα?*
εχουμε 2 τετοια στην δουλεια μου πανω σε οκταβια 1.2 λαι 1.4
στο δευτερο ρεταριζε η 2η σχεση και αφου εκατσε κανα μηνα στο συνεργειο, λυθηκε το προβλημα στο... περιπου!- το λεω γιατι εχω ακουσει οτι εχουν καποια θεματα αλλα δεν ξερω ακριβως τι.
-
Αυτο που ειπες για την 2η σχεση και γενικα οι αλλαγες των ταχυτητων δεν γινοταν ομαλα ενω ειχε αυξηση και η καταναλωση. Ειναι παγκοσμιο το προβλημα των dsg και γιαυτο η vw εχει δωσει εντολή για αντικατασταση των κιβωτιων εαν το προβλημα δεν λυθει με αναβαθμιση του λογισμικού
-
Άρη, έχεις κάποιο νέο; Και με το σασμάν τι έγινε και πότε; Κάπου σε έχω χάσει.
-
Ανδρέα τον απριλιο κανα δίμηνο πριν την λήξη της εγγύησης αρχισε να κάνει κάτι χαζά οπότε κατευθείαν το άλλαξαν αφού άλλωστε υπήρχε και γραμμή απο την VW όποιο βγάζει πρόβλημα να το αλλάζουν
-
Θυμάστε το μήνυμα μου της 01/08? Ε λοιπόν το αυτοκίνητο επιτέλους επισκευάστηκε και το έχω στα χέρια μου. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα άλλαξαν 2 φορές εγκέφαλο ABS αλλά και στις δύο δεν μπορούσαν να τον σετάρουν με τους κωδικούς που τους έδιναν απο την VW Γερμανίας με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να βραχυκυκλώνει μαζί με όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου και να παραγγέλνουν ξανα καινούριο εγκέφαλο. Κόντεψε να κλείσει 3 μήνες αυτή η ιστορία. Τελοσπάντων τέλος καλό όλα καλά.
Στο εν τω μεταξύ όσο το αυτοκινητο ήταν στην αντιπροσωπία έγινε το σέρβις των 60.000 χλμ, αλλάχτηκε η μπαταρία και έγινε και αλλαγή της καδένας λόγω του γνωστού προβλήματος με το κροτάλισμα στις κρύες εκκινήσεις.
Για άλλη μια φορά θέλω να παροτρύνω όσους δεν έχουν κάνει επεκταση εγγύησης να την κάνουν γιατί έτσι και το passat βγάλει προβλημα, τότε μιλάμε για χιλιάδες ευρώ. πραγματικά δεν αξιζει να το ρισκάρει κανεις. και οι όποιες παθογένειες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν έχουν να κάνουν με την χρήση του (πολλή ή λίγη) ώστε να πεί κάποιος 'έλα μωρέ, αφου εγω δεν το κινώ πολύ, πότε να προλάβει να μου βγάλει πρόβλημα'?
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τους ανθρώπους στην Ε.Τ.Ε.Α Θεσσαλονικης διότι όλο αυτο το διάστημα δεν με άφησαν καθόλου χωρίς αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, μου έλυναν κάθε μου απορία και προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν όλη την διαδικασία επισκευής. Οσον αφορά το μερίδιο της δικής τους ευθύνης (που ήταν και το μικρότερο, αν τα έχω με κάποιον είναι με το εργοστάσιο της VW που δεν κρατάει καθόλου stock ανταλλακτικών) έκαναν πραγματικά ότι καλύτερο μπορούσαν για να με εξυπηρετήσουν.Υ.Γ. παρόλη την ταλαιπωρία μέχρι τώρα, εξακολουθώ να μην έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την αποφαση μου να αγοράσω το passat, γιατί προσωπικά μου καλύπτει όλα όσα ήθελα απο ένα αυτοκίνητο.
-
δηλ τι θα πρεπει να συμβει για να ''χαλαστεις'';;;
-
Να πάρει Hyundai
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Να πάρει Hyundaiισως εχεις δικιο αλλα τοτε θα ειχε το ΔΙΚΟ του αυτοκινητο και οχι εξυπηρετησης πελατων
-
αλλά θα παρακαλούσε να το έχει
-
Το στοκ ανταλλακτικών είναι θέμα εισαγωγέα πάντως όχι εργοστασίου
Στοκ μπορεί να μην έχει ένα εργοστάσιο μόνο όταν ένα τμημα ή εξαρτημα αλλάζει που και παλι έχει απλα τον προηγούμενο κωδικό κι όχι τον καινούριο -
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Υ.Γ. παρόλη την ταλαιπωρία μέχρι τώρα, εξακολουθώ να μην έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την αποφαση μου να αγοράσω το passat, γιατί προσωπικά μου καλύπτει όλα όσα ήθελα απο ένα αυτοκίνητο.Ενταξει καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να αποδεχθεις οτι το αυτοκινητο σου αποδειχθηκε αναξιοπιστο αλλα δεχομαι οτι οταν δουλευει ειναι κορυφαιο. Απλα οι γερμανοι δεν ειναι αυτο που διαφημιζουν
υ.γ. εχω και εγω passat
-
theo13.
Κανεις λάθος αν νομιζεις οτι υπαρχει αξιοπιστο αυτοκινητο. Μια βολτα σε τμηματα service της Mercedes - BMW- Porsche-Audi- Lexus κλπ και θα δεις τι κουφά προβλήματα μπορει να βγάλει καθε αυτοκινητο.
Καθε αυτοκινητο που ειχα στην ζωη μου ημουν προετοιμασμενος για οτι βλαβη κ να βγαλει.
Οπως ομως πολυ σωστα ειπες οταν δουλευει ειναι κορυφαιο και αυτο μου αρκει. Το ότι εγω ημουν ατυχος και επεσα σε ελλατωματικα ανταλακτικα δεν σημαινει οτι ολα τα passat θα βγαλουν το ιδιο προβλημα, η οτι ειναι αναξιοπιστα αυτοκινητα, η οτι θα μου βγάζει συνεχεια προβλήματα.
Πάντως τόσα οσα μου εβγαλε το focus η η Alfa δεν προκειται να μου βγάλει.Πλάκα πλάκα το μονο αυτοκινητο που ειχα κ δεν εβγαλε κανενα προβλημα σε 6 χρονια ηταν το Lanos, αυτο ομως δεν το λες αυτοκινητο αλλα κουβά με ρόδες. Παρόλα αυτά απροβληματιστο.
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
theo13.Πλάκα πλάκα το μονο αυτοκινητο που ειχα κ δεν εβγαλε κανενα προβλημα σε 6 χρονια ηταν το Lanos, αυτο ομως δεν το λες αυτοκινητο αλλα κουβά με ρόδες. Παρόλα αυτά απροβληματιστο.
και γιατι το πηρες?
εξ αρχης δεν ηξερες οτι ειναι κουβας με ροδες?
ασε με να σε βοηθησω.
τοσα ειχες, τοσα εδωσες.
αν δεν σου εβγαινε αξιοπιστο θα ελεγες οτι δεν σου κοστισε και πολλα και δεν τρεχει και τιποτα.
τωρα που ειχες το κατι παραπανω και επενδυσες πανω σε αυτο (ολοι μας θελουμε το καλυτερο δεν το συζητω), δεν εχεις και την αναλογη απαιτηση σε θεμα αξιοπιστιας?Οπως ομως πολυ σωστα ειπες οταν δουλευει ειναι κορυφαιο και αυτο μου αρκει.
εδω μας εξηγεις ομως οτι το μονο πραγμα που κανει ειναι να ΜΗΝ δουλευει.
φιλικα παντα.
-
Edmond
στο πρωτο σκέλος ηταν σαν να είχες κοριό στο μυαλό μου.
Στο δευτερο λάθος καταλαβες. Επι 60.000 ηταν αριστο κ καποια στιγμή εβγαλε πρόβλημα. Αυτο δεν αναιρει όλα τα προηγούμενα απροβληματιστα χιλιόμετρα, η πιυανόν τα επόμενα. -
Απαίτηση για αξιοπιστία? Ωρες ώρες νομίζω πως ξεχνάμε ότι μιλάμε για μηχανήματα. Χαλάνε και επισκευάζονται και γι' αυτό υπάρχουν και τα ανταλλακτικά και οι εγγυήσεις.
Είναι σαν να λέμε σε έναν ζωντανό οργανισμό ότι δεν θα αρρωστήσει ή δεν θα πεθάνει ... -
Όταν το πρόβλημα που παρουσιάζεται επισκευάζεται εντός εγγύησης και, επιπλέον, έχεις και άριστη εξυπηρέτηση, δεν μπορώ να βρω κανέναν λόγο για να μην είσαι ευχαριστημένος.
-
Cosneo - Kouliscd
Αυτα ακριβώς προσπαθώ να πω αλλά πιθανον να μην τα διατυπωσα σωστά κ δεν με κατάλαβαν. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απαίτηση για αξιοπιστία? Ωρες ώρες νομίζω πως ξεχνάμε ότι μιλάμε για μηχανήματα. Χαλάνε και επισκευάζονται και γι' αυτό υπάρχουν και τα ανταλλακτικά και οι εγγυήσεις.
Είναι σαν να λέμε σε έναν ζωντανό οργανισμό ότι δεν θα αρρωστήσει ή δεν θα πεθάνει ...ανεπιτυχεστατο παραδειγμα.......αφ'ενος θελεις χρηματα για τις επισκευες και αφ'ετερου εδωσες ενα σκασμο λεφτα για να δουλευει και οχι για να εχεις κατι που παλι θα πληρωνεις για να το φτιαχνεις
αλλωστε το γκρουπ ΔΕΝ φημιζεται για την εγγυηση του!
cosneo αν αρρωστησεις ''βαρια'' στα @@ σου......θα σε κανουν καλα στο νοσοκομειο!!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Είναι σαν να λέμε σε έναν ζωντανό οργανισμό ότι δεν θα αρρωστήσει ή δεν θα πεθάνει ...ανεπιτυχεστατο παραδειγμα.......αφ'ενος θελεις χρηματα για τις επισκευες και αφ'ετερου εδωσες ενα σκασμο λεφτα για να δουλευει και οχι για να εχεις κατι που παλι θα πληρωνεις για να το φτιαχνεις
αλλωστε το γκρουπ ΔΕΝ φημιζεται για την εγγυηση του!
cosneo αν αρρωστησεις ''βαρια'' στα @@ σου......θα σε κανουν καλα στο νοσοκομειο!!!!Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από αυτό που γράφω ...
-
@GGAB
Εξαιρετικό σενάριο, μόνο που ο άνθρωπος δεν πλήρωσε.
VW Passat 2010