-
Ο χρήστης maipap έγραψε:
παρελαβα την τριτη το απογευμα!!!
δεν προλαβα να βγαλω φωτο,ελπιζω να το κανω αυριο.
πρωτες εντυπωσεις;
αλλη αισθηση,αποπνει μια σιγουρια,εξαιρετικα αθορυβο
και με μολις 2500 στροφες με 140κμ!
κι εχω ακομη να διαπιστωσω πολλα,ετσι Αρη;Μιχάλη, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
Ειμαι σιγουρος οτι θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος με την αυτοκινηταρα σου!Απολαυσε την και περιμενουμε εντυπωσεις.
Εμένα με ριξανε...εχω 120 χλμ στις 2.500 στροφες και 145 χλμ στις 3000 στροφες. Ισως να φταιει το αυτοματο κιβωτιο. τι να πω...
Λοιπον και παλι καλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! -
Καλοτάξιδο φίλε, πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις!
-
ευχαριστω πολυ παιδια,να στε καλα!
αυριο θα κανω την πρωτη μου εξοδο απο την πολη,οποτε
θα βγαλω ακομη περισσοτερα συμπερασματα -
Μιχάλη καλορίζικο κ καλοτάξιδο το αυτοκίνητο. Θα το ευχαριστηθεις όσο δεν φανταζεσαι. Σου μιλώ εκ πείρας!
-
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
παρελαβα την τριτη το απογευμα!!!
δεν προλαβα να βγαλω φωτο,ελπιζω να το κανω αυριο.
πρωτες εντυπωσεις;
αλλη αισθηση,αποπνει μια σιγουρια,εξαιρετικα αθορυβο
και με μολις 2500 στροφες με 140κμ!
κι εχω ακομη να διαπιστωσω πολλα,ετσι Αρη;Μιχάλη, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
Ειμαι σιγουρος οτι θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος με την αυτοκινηταρα σου!Απολαυσε την και περιμενουμε εντυπωσεις.
Εμένα με ριξανε...εχω 120 χλμ στις 2.500 στροφες και 145 χλμ στις 3000 στροφες. Ισως να φταιει το αυτοματο κιβωτιο. τι να πω...
Λοιπον και παλι καλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!για να μη στεναχωριεσαι,εκανα λαθος.οπως τα εγραψες ειναι : 120χλμ-2500στροφες και 140/145χλμ-3000στροφες
οχι οτι μας χαλαει βεβαια,ετσι;
γενικα πολυ πολυ ευχαριστημενος,ευτυχως προσαρμοστηκα γρηγορα με το μεγεθος του,μιας και το προηγουμενο αυτοκινητο μου ηταν πολυ μικροτερο.πολυ καλη καταναλωση εκτος πολης.εντος αυξανεται αρκετα-λογικο βεβαια. -
αρη κατι μου ειπανε οτι εφτασες τα 100.000 χλμ,ισχυει;
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 103064.asp
-
Το αυτοκίνητο έχει ιμάντα χρονισμού ή καδένα;
-
Καδένα έχει τόσο το 1,4Τ όσο και το 1,8Τ
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (για το 1,4Τ ενδιαφέρομαι). Μήπως υπάρχει κάποιο link γιατί θέλω να το στείλω και σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή;
-
Με μια πρόχειρη αναζήτηση,
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Vo ... ol_engines
εδώ αν δεις τα χαρακτηριστικά στον 1,4 TSi έχει roll chain, ενώ στον 2λιτρο TFSi 200άρι (διαφορετικός απ τόν 211), γράφει belt (ιμάντας)
Στο youtube υπάρχουν βιντεάκια, αλλά δε βρήκα απ τον 122άρι, μόνο απ τον twincharged.. Ίσως σε κάποιο εξειδικευμένο φόρουμ να βρεις φώτο που να φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά για ρίξε μια ματιά και στο manual σου, στον τομέα της συντήρησης.. Λογικά εκεί που θα λέει για έλεγχο/αλλαγή ιμαντά, θα εξαιρεί τον 1,4 Tsi μιας και δεν έχει.
(πχ στο δικό μας, στο manual, στον ιμάντα γράφει 'αφορά μόνο τα μοντέλα 2,0L FSi και TFSi' (εννοεί δηλαδή ότι ο 1,6 FSi δεν έχει ιμάντα - μιλάω για το προηγούμενο πασσατ στο παραδειγμά μου- )
-
Καδένα έχει και ο 122.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καδένα έχει και ο 122.Ναι ναι, το έγραψα και παραπάνω στο φίλο, απλά δε βρήκα βίντεο απ το 122άρι να του δείξω, μόνο απ τον 160άρι βρήκα
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας (συγγνώμη, για την αργοπορία αλλά ήμουν εκτός). Πάντως, αυτό το manual πολύ μπερδεμένο το βλέπω. Προσπαθώ να το διαβάσω, αλλά έχω μέλλον ακόμα...
-
καλησπερα σε ολους!!!χαθηκαμε ρε παιδια!!
...εχθες εμαθα κατα τυχη μια λειτουργεια της vw και του passat ...Ξερατε οτι με το φλας οταν εχετε παρκαρει μπορειται να αφησετε οποιο φαναρι θελετα αναμενο στην θεση παρκινγκ. εγω το εκανα κατα τυχη!χαχαχαχαχα....
Λοιπον καλες γιορτες σε ολους,καλα χριστουγεννα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος!!!!!!!! PASSAT OLE OLE OLEEEEEEEE!!!! -
Συμβαίνει στα περισσότερα γερμανικά αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες.
-
Service 15.000 σημερα μετα απο 6 μηνες (δεν θέλω σχόλια!) σε αντιπροσωπεια της VW.
Κόστος 113,39
4λτρ λαδι 48,12 -φιλτρο λαδιου 12,23 - υγρο παρμπριζ 2,84 - (συνολο 77,72)
εργατικα 35,67 -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συμβαίνει στα περισσότερα γερμανικά αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες.και το κανουν κυριως αυτοι με τις μερκες
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Service 15.000 σημερα μετα απο 6 μηνες (δεν θέλω σχόλια!) σε αντιπροσωπεια της VW.
Κόστος 113,39
4λτρ λαδι 48,12 -φιλτρο λαδιου 12,23 - υγρο παρμπριζ 2,84 - (συνολο 77,72)
εργατικα 35,67Aν και το δικο μου σερβις αργει ακομα,σαν τιμες πως το ειδες, ποια λαδια σου εβαλε??γιατι τα castrol edge 5-30 εγω που αγορασα ενα λιτρο μηπως χρειαστει να συμπληρωσω, το αγορασα 12,5 ευρω. και η αντιπροσωπεια αυτα προτεινει.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ!
-
λαδια 5-40 μου εβαλαν αλλα δεν μου ειπαν απο ποια εταιρια
VW Passat 2010